Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

HK Malmö – IFK Skövde

Har hittat höga odds i handbollen ett tag nu som gått bra och tro mig hittat ett bra odds igen i elitserien i handboll.

Malmö inne i en svacka just nu. En vinst på dom fem senaste matcherna. Mött topplagen Alingsås och Kristiandstad. Men även mött bottenlagen: Rimbo och H43 på slutet. Vann med bara uddamålet borta mot jumbon Rimbo och nu senast förlust borta mot ett annat bottenlag H43 med 30-27 i måndags.

Offensiva spelet var inte bra senast i Malmö. Sen fick man en tung skada på Carl-Johan Andersson som missar dagens match.


Skövde rekade jag i mot senast hemma mot formlaget Alingsås. Skövde var med i matchen till sista kvarten då man tappade allt. Blev förlust med 22-29 tillslut. Hade annars ledningen i HT och var jämt till sista kvarten. Men Alingsås blev för svårt tillslut. Betydligt lättare motstånd idag.


Skövde har 1-2-2 på dom fem senaste matcherna och som jag skrivit förut man är bättre än vad tabellplaceringen visar. Man har ett bra lag.

Skadeläget är bra (Från hemsidan):

IFK åker ner till Malmö med ordinarie trupp förutom Tobias Warvne, Adam Samuelsson och Christoffer Eriksson spelade bägge i gårdagens match med HK Skövde.


Skövde har fyra raka vinster mot Malmö. Senast Malmö besegrade Skövde var i April 2011.


Tycker det ska vara jämnare odds här och 2.60 på kapabla Skövde måste jag bara testa! svs hade 2.75 från start men sänkt nu. 2.60 hos Bet365 duger också med 4-Units enligt mig.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Handboll

HK Malmö – IFK Skövde

  • Datum:
    23 nov 2013
    15:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-11-23 15:49

17-14 HT

patrik_g 2013-11-23 14:15

Sänds på Svt 1 såg jag nu
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td