Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2024-07-02, 16:55   #1
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 5 201
Sharp$: 13886
Standard

Torsdag 4/7 - Halmstad - V75 Sprintermästaren


V75 1) 2 Holcombe Zet Fick en genomkörare senast och är nog redo för en topplacering i finalen. Wäjersten har nog vässat Kingen men nöjer sig väl med att gå till final. Walner filuren D’apper tar nog oxå en final plats från rygg ledaren.

V75 2) 4 Crown Vass sprinter. Normalt svårslagen. Gick en 09 tid näst senast.
1 Pantocrator Här snackar vi bättre än raden. Letar dock efter höstformen. Psst har en Kriteriekvals vinst i sitt CV. Stänkarvarning om Redén, Kihlas eller Crown mot förmodan har en dålig dag. Mycket som skall spöka (klaffa)

V75 3) Ganska öppet Uttagningslopp. 1-2-6-8 känns väl nästan heltäckt. Eller ?

V75 4) 1 Noa Transs R. Tja Crebas är Crebas och vinner ju nästan aldrig. Hästen är dock bra iordning. Jämn och säker. Det är ju kusken oxå. Prenumerar ju på 2-3-4 platser i bästa fall. Förlåt Crebas. ” en gör så gott en kan”
7 Famous Scotch Står bra inne och är nog med på stregen.
10 Riverdale Z. Tuff Mommert Märr som lunkar sina 11-12 tider. Spår 2 i volt är dock oddshöjande.
14 Queen Gick bra senast efter lite paus. Tufft läge men är ju trots allt Varennare. Skulle inte förvåna om Eklund tar en stall dubbel.

V75 5) 3 Nice Steel Bra läge och har mycket spring i benen. Uttrarna brukar trivas på hemmabanan.
11 Runs In The Family Surt läge men kommer med 3 raka. Farlig med rätt smygare. Korfitsen är en smart driver.

V75 6) 2 Ester Degli Dei Topphäst, vann försöket senast trots att hon inte var som bäst som en typisk klasshäst. Svårslagen storfavorit med grym vinnarskalle.

V75 7) Härligt Stayerlopp.
3 Börtas Ankare Står hårt inne men gjorde ett grymt lopp senast trots en tuff resa. Stabil stayer som aldrig blir trött. Rosleff upp är inte fel. Förlåt Saga.
9 D.J.Spritz Står oxå hårt inne men Riordans favorit i stallet har bra form och 3% är grymt spelvärde i min värld. Välstammad IT häst.
11 Jalapeno K. Eklund har som sagt stallform. Knutsson hästen går med i alla tempon och har en grym spurt. Erik upp Har vunnit med hästen förr.
15 Even Steven Flemming har iskall stallform och Steven har många att runda. Men Uffe upp är onekligen intressant.
12 Admiral As tänkte jag stå över men med fyra streck i loppet är det väl tjänstefel att inte bevaka 41% aren. Men har definitivt inte övertygat i årets starter.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2024-07-02 klockan 17:45.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td