Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-07-08, 16:12   #46
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5218
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
haha
Vem vet jag kanske tar med den själv

ATG.se ligger nere, usch
"För att slippa beroenden till insticksprogram, som Adobe Flash, har ATG utvecklat en ny spelsajt som under hösten kommer att ersätta den nuvarande."

Amatörernas afton? Fanns det verkligen ingen i systemutvecklingsteamet på ATG som kunde ha berättat det, redan från början, att det var en riktig dålig strategi? Vem som helst som varit med ett tag kunde ha informerat dem om, så hade de sparat in tiotals miljoner i utvecklingskostnader. Och allehanda mysko driftstörningar....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Helge (+3)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 16:14   #47
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 326
Sharp$: 2521
Standard

Tror Nr 9 Jägermeister Akema i V86 7 har bra chans. Lycka till!
Nedomansky är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 16:21   #48
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Jan Hellstedt som kör en del på Visby säger att spår 3 är det bästa där, därifrån får man en sån skjuts med startsnabb häst att man tar sig förbi de invändiga och håller ut de övriga. Spår 1 och 2 sämsta.

Har han rätt i detta så får jag tänka om med att spika Elit S.

Jäklar vad alla ska ladda här, kanske blir en solfjäder iaf. Tom Hellstedt själv ska ladda för en bra position.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 16:24   #49
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2253
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Jan Hellstedt som kör en del på Visby säger att spår 3 är det bästa där, därifrån får man en sån skjuts med startsnabb häst att man tar sig förbi de invändiga och håller ut de övriga. Spår 1 och 2 sämsta.

Har han rätt i detta så får jag tänka om med att spika Elit S.

Jäklar vad alla ska ladda här, kanske blir en solfjäder iaf. Tom Hellstedt själv ska ladda för en bra position.
Börjar kännas som ett garderingslopp. Sen har du tomten Claes Svensson som man inte vet hur han kommer agera. Blir det som på Kalmar så kan det bädda för vem som helst.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Helge (+5)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 16:24   #50
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Gillar denna tråd. Härliga spekulationer och intressanta synpunkter.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Helge (+5), Tirich (+1), Manprinsen (+5), Björnland (+50)
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 16:53   #51
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 511
Sharp$: 1533
Standard

Statistikbloggen V86
PREMIUM PUBLICERAD IDAG 16:03 AV JENS SJÖDÉN V86, STATISTIKBLOGGENV86
”Spikar man en häst, kräver minst tre favoriter och max en femtehandare är man nere på mer hanterbara fem papp. Man har fått in alla de tidigare Lindesberg-86:orna med det upplägget.”
Så avslutades analysen senast, och Lindesberg-åttan satt med det upplägget igen. Det blev fem vinnande favoriter, däribland omgångens två största, och en vinnande femtehandare. Utdelningen, 6 354 kronor, är dock inte mycket att lägga vare sig på minnet eller i plånboken.



Visby har aldrig arrangerat V75. 2011 förärades deras största tävlingsdag ”onsdagsstatus”. Då var spelformen V64, sedan dess har det varit V86. Så här har det gått:



2011 2 favoriter 1 skräll 8 000 kr


2012 2 favoriter 1 skräll 39 000 kr


2013 3 favoriter 4 skrällar 1,4 milj kr (3-1)


2014* 4 favoriter 1 skräll 40 000 kr


*) Jackpotförstärkt omgång



Skrällarna har varit få och milda. En vinnare har rankats sjua och en sexa. Övriga, 93 procent, har rankats 1-5. V86 är ett bra spel där utdelningsnivån kan bli okej ändå! 

Omsättningen ska bli intressant att notera. V75 har rasat de senaste veckorna och ökningen på V86 verkar ha stannat upp. Ifjol omsatte Visby-omgången 14,6 miljoner på V86 (och därtill 2,1 miljoner på det numera nedlagda V8-alternativet). Också då hade man hjälp av en jackpot.








V86-1: Autostart, kort distans, mellanklass


9 Dooleys har tävlat i Visby de tre senaste somrarna och segrat varje gång. Ifjol under förutsättningarna 5/1640a så det säger inte så mycket, men 2013 vann han bakifrån till 14 gånger. Han har också vunnit V86 från bakspår över kort distans på Solvalla (januari ifjol, fyra procent och 19 gånger).

 Hästen är i toppform. Senast gick han nytt rekord i 47:e starten och utklassade närmast Paramount (0,9 miljoner) och Clear Sign (3,8 miljoner). Det var ”guldproposition” i det loppet.

 I det här ljumna sällskapet hade hästen varit en pålitlig spik från fint spår. Men spår nio…
 Det är sämst av alla spår. Marginellt värre än spår 12, men mycket sämre än de andra bakspåren 10-11. Det har man kunnat se i omfattande och pålitlig statistik under hela 2000-talet och säkert tidigare också. Ändå har läget gott rykte, till och med bland travets aktiva. Informationen har inte nått fram. Så sent som under sprintermästarhelgen på Halmstad nyligen, kunde man se spår 9 väljas relativt tidigt i både Sprintermästaren och Stosprintern. Femma och oplacerad slutade de ekipagen.

 I den här jämna mellanklassen är läget extra missgynnsamt, runt en procent lyckas vinna. 9 Dooleys är spelad till tre procent och det kanske inte är så fel egentligen. Men visst sticker det i ögonen när en så bra häst har så lite spel på sig. 

Spetshästen har bättre chans än ”bästa hästen”. 3 Man Winner har nog bäst chans.








V86-2: Treåringslopp, ett tillägg, medeldistans


Lopp med den här propositionen har en speciell resultatprofil. Tilläggshästarna vinner normalt, men det händer att spetshästen rinner undan. Icke-spetshästar på startvolten är ”chanslösa”.

 Nu är det lite speciellt att alla hästar i loppet är lika unga. Det gynnar startvoltens hästar. Några har hamnat på tillägg bara för att de varit ute som tvååringar, och det är ju inte meriterande egentligen. 

14 Expensive River är i skrivande stund omgångens största favorit. Chansen är avhängig kusken; det duger ju inte att sitta sist loppet igenom. Kommer han bort är det upplagt för 1 Fonda Boko.

 Det finns en del minus kring 8 Powerful Teemer, men när en häst som aldrig förlorat är spelad till tre procent…







V86-3: Autostart, lång distans, låg klass. Struken: 12


Statistiken talar för favoriten 5 Digital Winner. Till att börja med är grundchansen för favoriten sällsynt hög i sådana här lopp. Distansen talar till hans fördel. Sedan är startspåret ett tydligt plus, det ökar infriandechansen, från en redan hög nivå, med en faktor 1,45. Formen är fin och turordningsettan ett statistikplus.

 Favoriten ska gå barfota och andrahandaren är ensam treåring mot äldre. Tredjehandaren har aldrig vunnit och har ett missgynnsamt sjundespår. Fjärdehandaren har spår 8, femtehandaren har bakspår och har aldrig vunnit… nä, vi tar och spikar favoriten.








V86-4: Stolopp låg klass, autostart, medeldistans


Ett ”V75-lopp” där man kan titta på sidorna 198 i Statistikbibeln V75 för intressant statistik. Vinnarna är fyra gånger av tio rankade i intervallet 3-5.

 Samtidigt är favoritchansen hög. Djuse har antagligen vunnit föregående lopp, och om det är form i stallet för dagen så blir det en dubbel. 2 Seattle Zet sitter i ledningen direkt. På sidan 36 kan man se att 52 procent av de som spetsar från spår 2 håller till mål. Säkert är det ännu oftare på Visby. Att det är ett stolopp innebär bara det att det finns ett positivt indextal för spetshästen. En favoritspik med spelvärde!








V86-5: Lopp med två tillägg, stayerdistans


Den här propositionen är gynnsam för hästarna på dubbla tillägg. 2013 kom enda ”bakifrånsegraren” i just det här loppet och det är egentligen bara här man behöver reflektera över de hästar som sitter längre bak än andrapar. 

Normalt en riktigt bra chans för bästa hästen, favoriten 13 Montdore. Men det är trots allt lite extra missgynnsamt att starta långt bak just nu, och hästen ska gå med skor… Det finns bättre favoriter i omgången.

 I Statistikbibeln V75 finns intressant statistik över sådana här lopp på sidorna 251-252. Den bygger på lopp i högre klasser, men mönstren är förmodligen desamma.







V86-6: Lopp med två tillägg, medeldistans


I normalfallet är hästar med dubbla tillägg ”chanslösa” vid sådan här proposition. Att alla i loppet är jämnåriga bör vara ytterligare missgynnsamt för de längst bak. 15 Digital Collection har en hopplös uppgift och bör ses som överstreckad. 

Det talar för omgångens näst största favorit, 11 Top of the World. Liksom i V86-2 gäller det att kusken är offensiv, för även ett tillägg är missgynnande. Men i så fall kan det bli en stalldubbel även för Reijo. Den här bör hursomhelst ha den bättre chansen. Fyraåringar är mer pålitliga än treåriga.








V86-7: Klass II, autostart, medeldistans. Struken: 8


För det här loppet finns intressant statistik i Statistikbibeln V75 – sidorna 175-176 i första hand.

 6 Real Dream är egentligen överkvalificerad för klassen, men efter en kuskförseelse fick hästen inte behålla de 100’ han sprang in senast, utan kan starta i Klass II igen. Till motståndarnas förtret; hästen blir givetvis jättefavorit och reducerar de andras möjligheter att springa in pengar. Det här med att vid regelbrott bestraffa hästen/hästägaren i stället för kusken får konsekvenser i flera led.

 Det två högst rankade motbuden har bakspår. På fjärde plats hittar man 1 Montana Crown och den hästen har spetschans. Det är inte så många som håller ledningen från innern, men av de som klarar det så håller 32 procent den ända in i mål (intressanta siffror på sidan 36!). Förmodligen är den andelen ännu högre på Visby.

 5 Adriano är kanske det hetaste spetsbudet, men eftersom han är spelad till tre procent är det sannolikt att man ger bort segern till favoriten ifall ledningen nås. Tvilling!







V86-8: Autostart, kort distans, 10-hästarslopp. Struken: 6


Visbytravets bästa lopp för året.

 4 Kash’s Cantab gav sig från spets både på Solvalla och senast på Kalmar. En lång formtopp verkar ha mattats av. Ifjol floppade han som favorit i det här loppet. Även 2012 och 2013 startade han här utan att prestera som bäst.

 2 Västerbo Highflyer ska gå barfota för första gången för Redén. Den detaljen har fått ”silverhästar” att prestera i nivå med den yttersta eliten, tänk till exempel Solvato eller Global Money. Den senare var spelad till 17 procent vid sin V75-seger nyligen, i skenet av det är två procent på Västerbo Highflyer intressant. Men då hade förstås spelarna redan fått indikationer om att barfotakörningen skulle ge ”ny häst-effekt”, det är inte lika klarlagt med VH.

 10 Ed You är med marginal bästa hästen. Bara ifjol sprang han in mer än motståndarna gjort under hela karriären (nåja, undantaget 4). Det är förståeligt att han är favorit, och infriandefrekvensen för sådana är hög i ”Guld”. Men bakspåret oroar lite extra.




Sammanfattningsvis

…så är det starka favoriter överlag. Minst tre av dem lär vinna. Spikar man rätt är V86:an inte så svårfunnen. Jag röstar för V86-3, V86-4 och V86-6. Sedan blir 0-1 vinnare rankade 6-7 och resten 1-5. Det kan bli som senast (fem favoriter och bara 6’ i utdelning) men ganska ofta ger även riktigt lätta rader bra betalt på V86. Robert Bergh sitter på leken; sätter han dit de ”garderingsbara” favoriterna i V86-5, V86-7 och V86-8 blir det låg utdelning, annars förmodligen god. Lycka till med spelbesluten!
Helgesson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:03   #52
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Kan Erik nå spets med Brooklyn Club i tredje? Såfall borde väl den ha bra chans, även om jag har respekt för favoriten. BC har trots allt varit med och slagit om bra positioner på Valla, och Visby är inte riktigt samma grej.
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:05   #53
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Ja, det här håller inte!

Jag skiter i detta nu, vill se skoinfo, kan ju inte sitta och gissa (mer än vanligt..)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:06   #54
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2253
Standard

Snart 1 timme kvar till start och sidan ligger nere. Ser inte så lovande ut, för att inte tala om all utebliven omsättning...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:09   #55
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 164
Sharp$: 1949
Standard

Jag kom in på www.atg.se nu. Hoppas det funkar för er andra också! (Y)
ssimonk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:10   #56
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 178
Sharp$: 892
Standard

Nu finns sidan !
krilla18 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:15   #57
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 178
Sharp$: 892
Standard

Vad tror ni om SS Spik 1 TOP DEGLI ULIVI ?
krilla18 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:17   #58
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekare Visa inlägg
Kan man lite på skoinfon från atgplay.se?
Om det kraschar igen så kan ni se all skoinfo här, samt klockslag för alla ändringar.

http://spelatrav.se/poolrace/29279/1
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Stekare (+2)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:18   #59
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Funkar för mig nu.
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-08, 17:30   #60
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Men Daniels andra häst Västerbo H ska han rycka skorna på ffg i hans regi, något han aldrig trodde han skulle göra. Kan gå precis hur som helst, men om fantastiskt resultat så ger den 30 ggr på Bet365.
Han sade samma om Com Hector, skulle aldrig gå att rycka skor men så gjorde dom det och det blev en ny häst som vann på 1.10 tider.
Nu har den rasat från 30 ggr till 12 ggr.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td