Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-12-19, 23:57   #106
Banned
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 651
Sharp$: 335

WinterIsHere
Stats: 87 - 185 - 5
ROI: 88.82%
Vinstprocent: 31.99%

Standard

Nej, nu måste vi på allvar få igång diskussionerna här inför V75 på lördag så jag tänkte kasta ut mina tankar i varje lopp och så får vi se vad ni har att komma med i retur.

Från början helgarderade jag femte och sjätte avdelningen och hade en ram på drygt 46 000 rader vilket är alldeles för mycket. Men igår försvann hästarna i ena loppet och i dag försvann hästarna i andra och det har ändrats lite till och från för att passa bra med både utdelning samt att reduceringen inte blir för kraftig. Nu kommer ju utdelningsintervallet att ändra sig rätt mycket fram till lördag men även systemet kommer ju att putsas till en del.

Ranken börjar ta sig och en del hästar har hoppat upp fem platser senaste dagarna.


V75-1: Som alla är överens om är det en av de sämsta silverdivisionerna på väldigt länge. Inte ens ett fullt lopp och det gynnar ju oss som vill gå kort och hitta en vinnare. Det andra alternativet är ju att måla samtliga i loppet. Jag lutar åt spik eller att låsa på två hästar här. Berlusconi satt fast senast med sparat och nu när det enbart är åtta hästar den ska runda behöevr den inte chansa invändigt och fasta eller liknande. Lugn start och sen om den hamnar andra eller tredje utvändigt spelar inte så stor roll.

Antagligen blir det fart från början och nr 1 B.B.S.Mandarino försöker väl ta spets med nr 4 Calvados Crane på utsidan. Möjlig körning mellan dessa alternativt släpper Bergh till favoriten. Men hur ska denna åsna vinna? Björn Goop vet exakt vad som behövs för att måtta in Berlusconi som vinnare. Men skulle det bli lite körning och Berlusconi inte är som bäst för dagen eller om Björn väljer dödens vill jag helst ha med ord Rocket som är i absolut toppform och det kan gå undan sista 200 meterna här.

Rank: A: 9 B: 2


V75-2: Dagens stora megalampa som man antingen slaviskt spikar och riskerar 450 krnor på sju rätt eller också försöker man finna något som kan fälla den. Jag är inte ute efter kaffepengar och blir det miljoner med favoriten som vinnare här känner jag ändå att jag har möjligheten på systemet åtminstone.

Med all rätt ska nr Mellby Brunello vara favorit. Senast såg den dunderfin ut och stegade undan på lätta ben på 15.1AK. Rekordtiden (som fyra) är 14.7AM och det är ju klart godkänt men segertider är mer intressant även om de andra tiderna också säger en del. Men - och jag menar verkligen men nu - hur bra är hästen egentligen? Det vet vi inte riktigt. Försiktigt matchad, åtta starter och fyrar segrar. Motiverar det 78% insatsfördelning på hästen? Hade den haft åtta raka så skulel jag köpa det rakt av men nu ser jag flera möjligheter till favoritfall.

Jag har inga uppmätta tider på hästen så det finns säkert kapacitet i hästen att på en speed kunna gå riktigt fort men innan jag verkligen får den infon i min hand så rankas den som A bara och sen målar vi några bakom. Som sagt, 15.1 senast! Det är ingen supertid. resten av fältet var krossat men hur dåliga var inte de? Nu har vi hästar som sprungit 13-tider då och då, visserligen relativt höga men likväl.

Tidigare såg jag Countdown som första utmanare och när den nu kommer strykas (?) så funderade jag på att spika favoriten men det finns fler utmanare. Jag hade tidigt båda Witasps hästar. Nr 12 Under Sund som han kör själv har två raka på lång distans. Visserligen kasst spår nu men kommer ner ett steg vilket underlättar lite. Även nr 5 Castor Di Quattro måste med känner jag. Dels för tiderna i kroppen på den hästen samt är spåret klart intressant och jag tror på bra resa här. Har ju sprungit 15.5M tidigare och nu med auto kommer den säkert ner på tider som kan utmana Mellby brunello på riktigt.

Mitt superdrag i omgången om favoriten faller hittar jag i den här avdelningen. Nr 6 Demo som gjorde det riktigt bra senast. Fick tredjespår i första kurvan medan den backar sig sist. Attackerar sen och får "runda" i fjärdespår och får tredjespår hela sista kurvan men strider hela upploppet ner men kan inte utmana hästen som fått bestämma lugnt i ledningen. Får den bara en bättre position nu tror jag den plockar många (alla?) när attacken sätts in. En procent just nu! Och detta på en "utmärkt" tid, 14.3AK.

Rank: A: 2 B: 5 C: 6 D: 12


V75-3: Det snackas om att nr 3 Global Legislation ska sitta i spets här och med stor sannolikhet kommer nr 4 Beebop Laday att utmana om den positionen. Kommer de köra sönder varandra eller ger en av de upp? Jan Norberg, hur bra är han egentligen? Han har 11% segrar men när det blir V75 och liknande, hur presterar han då? Till 3% är den ju mycket streckvärd då positionen blir bra. Men här finns många hästar och jag har helgarderat loppet.

Nr 7 Persos Smokie kan vara spännande att studera närmare för är den här hästen bara i normal författning så finns det ingen som kan utmana om segern men med tanke på hur sällan den startat senaste åren så måste jag sätta upp ett frågetecken - åtminstone till jag hört Björn. Det tråkigaste i loppet är ju dock om Robert Bergh bara åker och vinner för något lopp brukar den räven ta på sin hemmabana.

Hästarna 8, 9 och 10 är väl de jag tycker man ska studera närmare här. Speciellt Elegant som endast har 1%. I övrigt har jag inte så mycket tankar om loppet och därför sitter jag nu med samtliga.

Rank: A: 3 B: 4 7 10 5 C: 9 8 D: 12 2 6 11 1


V75-4: Här hittar jag omgångens näst bästa drag i nr 4 Heart Lini. Enda tråkiga är att även Ronden snackar om den här hästen men den har ännu väldigt blygsamma streck på sig. Senast gjorde den ett kanonlopp och tog in mycket på täten men kunde inte ta sig förbi Room To Go, Ragata och Dionne Sisu. Ulf Ohlsson nu och även den här räven brukar vinna en del på Bergsåker. Jag vågar dock inte ranka den högst men det lutar åt att den blir upprankad från trea till tvåa.

En häst som jag bara plockar bort helt och hållet är favoriten nr 3 Bakers Ransom med Björn Goop. I mångas ögon låter detta som idioti och med facit i hand klockan 15.40 på lördag vet vi om det var idioti eller ett genidrag. Jag spikade hästen från bakspår näst senast och då lyckades den precis vinna - dock inte i den stil som jag förväntade mig. Senast så blev det en sjätteplats och jag är inte nöjd med loppet den gjorde där. Det här loppet är inget edn bara går ut och vinner och jag förstår inte vad det är som gör den som favorit, dessutom hela 50% i skrivande stund. Väck, väck och väck!

Nr 2 Västerbo Fantast borde vara favorit i loppet, dels på tiderna men även på läge och tidigare motstånd. Jag vågar dock inte spika då jag redan varnat mycket för nr 4 Heart Lini. Och när jag ändå inte spikar så kan jag lika gärna hitta fler som kan ta segern här eftersom det är viktigt att ha vinnaren här då 50% av alla pengar kommer försvinna!

Själv snackar jag mig varm för nr 9 Potemkin varje start. Senaste två har den haft spår 1 och följt ledaren direkt från start. Perfekta lopp och näst senast trodde jag den skulle vinna efter luckai sista sväng men Maverick Man orkade stå emot från innerspåret trots stenhård öppning och är man tvåa bakom en sådan häst så borde man vara högt rankad i ett sånt här skitlopp. Jag tror på bra resa igen från niondespåret och då kan den plocka ner de övriga med sin sega stil över upploppet. Har även varit ute i tuffa lopp på slutet. Jag vägrar ge upp på hästen så länge den får bra spår!

Nr 8 Bearhawaii har det snackats om här på forumet gång på gång men senast var den en stor besvikelse rakt upp och ner. Normalt skulle jag bara kasta hästen i en soptunna men nu ska det ryckas skor och köras med jänkarvagn om jag inte minns fel eller blandar ihop den med en annan. Den får åka med som C/D-häst men knappast pga prestationerna den gör. usel i dödens och usel från ledningen i uselt tempo. Nej, det här är sista chansen den någonsin streckas. Gör den inte ett überlopp (oavsett placering) så är den finito i min bok.

Rank: A: 2 B: 9 4 C: 8


V75-5: Från början hade jag alla hästar här och det kanske visar sig att det vore rätt melodi men efter att ha studerat loppet fanns det ju ingen anledning att göra det svårare än vad det är. För någon dag sen valde jag att spika nr 6 Närby Kalabalik. Springer man 23.4AK med Ulf Ohlsson i sulkyn förra starten bör man även sopa rent det här gänget även om det är klart bättre motstånd nu. Framför allt är det klart fler hästar mot. Dock har jag ändrat mig från spik till lås och det kan t o m bli lås på tre hästar eller så hamnar vi på fler streck. Jag får se hur jag löser det på lördag, men just nu har jag enbart två hästar här.

Nr 11 Rote Jon som också står 20 meter bakom startvolten ska tydligen springa barfota och då vågar inte jag lämna den hästen utanför då jag tror den är bättre än Närby Kalabalik med den balansen. Senast slagen av nämnda motståndare men då med galopp. Nu utan skor och utan galopp är det här hästen först i mål.

Men feg som jag är så vågar jag eventuellt inte lämna nr 13 utanför systemet. Totalt överlägsen senast den var i Sverige på 24.6M. Men kom ihåg att Närby Kalabalik även då hade 20 meter tillgodo - precis som nu och då var Närby klart mer spelad - åtminstone på vinnarspelen. Var det en engångshändelse eller får vi se något liknande nu?

Och målar vi ännu fler vill jag varna lite extra för följande hästar, nr 15 Järvsö Rune, nr 12 Tyri Svarten, nr 9 Nordvanja och nr 3 Troll Viktor varav den sistnämnde står på start. Men som alla märker kan det bli dyrt när man väl börjar sträcka här. Jag får se hur det blir på lördag.

Rank: A: 6 11 X: 9 12 13 15 3 8


V75-6: För två dagar sen hade jag samtliga i det här loppet. I dag har jag en ensam! Nr 2 Peaberry trodde jag mycket på för två starter sen. Då gick den i rygg ledaren men satt fast där med hur mycket krafter som helst över upploppet. Då ska man ju ta betalt nästa start, men det blev mest ett träningsjobb och jag tar inte betalt på en häst som står i 1.60. Men nu som spik på V75 tänker jag ta betalt. För det här är bästa hästen och den kommer få spets utan att förta sig. Sen är frågan om den får köra där eller om Jennifer väljer rygg! Oavsett tänker jag stå för att ta betalt här och då får den köras hur den vill, bara det löser sig och den är först i mål. För det här är bästa hästen, hoppas nu bara alla förstår det i loppet också - så inte Bergh tror han ska köra sönder loppet och sen få in nr 11 Amiral D'Inverne som vinnare. Då spyr jag och kommer jaga Bergh till världs ände. Väljer man att gardera är det väl främst nr 5 och nr 4som jag anser är intressanta.

Rank: A: 2


V75-7: Antagligen vinner nr 6 Ulralum det här alldeles för ofta för att det ens ska bli spännande att titta men det är ändå tre varv och mycket kan hända. Kommer det avgöras på speed eller styrka? Galopper, positioner och galna kuskar? Möjligheterna finns och jag väljer att täcka upp för jag tänker inte lämna in när favoriten gör det.

Som jag skrev innan brukar ju Robert Bergh vinna på Bergsåker, både vanliga kvällar men även på V75. Vad passar då bättre med sex rätt och högt värde inför sista avdelningen när han måttar in Udo's Oiler som jag tror kommer iväg skapligt från start. Men jag tänker inte falla omd etta drömscenariot inte uppfylls utan jag kommer även ta med nr 11 Robin Ru som alla verkar ha glömt bort. I mina ögon är det här bästa hästen i fältet, men formen är väl ett frågetecken. Vidare är nio starter på rikstoton utan seger även det ett stort frågetecken. Ja, lite orosmoln ser jag här men jag spikar ju inte och då får jag leva med lite frågetecken.

De på dubbla tillägg tror jag aldrig bjuds in i matchen och att de ska runda i tredje och fjärdespår och sen vinna ser jag och alla med mig som högst osannolikt. Men om vi tittar i andra änden av startlistan då? Ja, då ser vi nr 1 Aaron Boko och som körs av en normalt spetstokig kusk, Daniel Olsson. Hästen tuggar många långa lopp och från ett perfekt läge kommer den få en perfekt resa oavsett om det blir i spets eller som sämst i rygg på Ultralum. Med lucka tror jag på bra chans här för inte kommer Aaron Boko vika ner sig med ett vilsamt lopp.

Nr 7 Todays Butterfly var ute mot hyfsat motstånd senast, bl a Qvintette som segrade men även Mellby Amulett, Queen Annes Lace samt Fromage. Loppet näst senast var den tvåa bakom Qvintette och det är en riktigt fin häst enligt mig. Galopperade ju som överlägsen segrare senast (Qvintette). Kan hästen utnyttja springspåret borde den få en helt ok resa och till 1% rensar den bra även om värdet inte är överdrivet stort inför sista.

För bara några timmar sen blev det ytterligare en häst i loppet och det är nr 10 Tell Me No Lies. Varit ute i tuffalopp i höst så den har ingen strålande rad som bara ljuger och även om den saknar seger i år får den gärna komma här för mig även om jag inser att det blir tufft. Bara 1% här också. Jag tror vinnaren är en av de nämnda men det är möjligt att jag plitar ner ytterligare något streck för jag vill vara med på ett bra sätt inför sista avdelningen när pengarna ska skilja sig från många till få.

Rank: A: 6 B: 11 12: C: 1 7 D: 10


Dagens bästa spik är nr 2 Peaberry i sjätte avdelningen.
Dagens två bästa drag i omgången är nr 4 Heart Lini i fjärde avdelningen samt nr 6 Demo i andra avdelningen.
Dagens mest överskattade hästar är nr 3 Baker Ransom i fjärde avdelningen samt nr 3 Tresor D'Inverne i sjätte avdelningen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bigspender (+5), Mioracle (+5)

Senast redigerad av RazshVollril den 2013-12-20 klockan 00:54.
RazshVollril är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 00:23   #107
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Håller med dig ang Goop i första. Mellby B är ett monster, vet att Svante håller denna nåt fruktansvärt högt. Försöka fälla honom tror jag bara är ett stort slöseri med streck, han är redan i mål mot dessa löss nämligen.
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 00:58   #108
Banned
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 651
Sharp$: 335

WinterIsHere
Stats: 87 - 185 - 5
ROI: 88.82%
Vinstprocent: 31.99%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av varulv Visa inlägg
Håller med dig ang Goop i första. Mellby B är ett monster, vet att Svante håller denna nåt fruktansvärt högt. Försöka fälla honom tror jag bara är ett stort slöseri med streck, han är redan i mål mot dessa löss nämligen.
Normalt sett skulle den haft mer än fyra ettor i raden då. Men visst vann den på ett oerhört fint sätt senast. Men jag vill se mer på en 78%-are med åtta starter (fyra segrar) innan jag litar fullt ut på en sådan häst. Vinner den och sen Ultralum och ytterligare någon favort, ja då kan jag sitta där med mina tre rätt ändå. ju fler som faller på Mellby Brunello, ju större chans har jag att ta hem hela potten :>
RazshVollril är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:10   #109
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

så är det självklart, och helt rätt att gå för hela potten på lördag. Även jag kommer att gardera megalamporna, köper bägge dom loppen. MEN jag tror inte det sker att dom bränner.. Kommer även att göra en fleris på ca 1000r, och där landar dom förmodligen som spikar..det är ju bara torsdag än…
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:12   #110
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

MB har utvecklats kopiöst mkt sen oktober, en helt annan häst idag än bara för 2 månader sen.
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:22   #111
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Antingen är du väldigt ung eller väldigt ny inom travet om du inte vet hur bra Jan Norberg är.. Säger hästen Oki Smoke dig något?
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:25   #112
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Sen är det INGENTING bestämt ang Bearhawaii bf o bike. Vi bestämmer oss på lördag. Tycker dock du borde ta bort den helt från ditt system, en sån skit häst slår ju inte tex Potemkin..
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:28   #113
Banned
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 651
Sharp$: 335

WinterIsHere
Stats: 87 - 185 - 5
ROI: 88.82%
Vinstprocent: 31.99%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av varulv Visa inlägg
Antingen är du väldigt ung eller väldigt ny inom travet om du inte vet hur bra Jan Norberg är.. Säger hästen Oki Smoke dig något?
Norberg håller till långt upp i norrlandsskogarna. Jag följer travet där inte hästarna måste gå med brodd året om! Sen är Norberg 68 år och om man tror han är lika bra idag som för 30 år sen så...

De gamla kunde hänga med länge men sporten utvecklas och de unga tar över mer och mer, precis som inom al idrott nästan. Men de gamla kan hålla sig kvar enklare här fortfarande. Men hur bra är Norberg idag egentligen mot övriga eliten? Vinner han tre lopp på V75 om året ens?
RazshVollril är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:30   #114
Banned
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 651
Sharp$: 335

WinterIsHere
Stats: 87 - 185 - 5
ROI: 88.82%
Vinstprocent: 31.99%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av varulv Visa inlägg
Sen är det INGENTING bestämt ang Bearhawaii bf o bike. Vi bestämmer oss på lördag. Tycker dock du borde ta bort den helt från ditt system, en sån skit häst slår ju inte tex Potemkin..
Man är kär i sina hästar, inget fel med det! Men hästen har ju varit en lus på banan de senast två starterna och vad har den då mött? Spår åtta nu. Normalt kommer den sexa eller sjua i loppet!
RazshVollril är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:38   #115
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RazshVollril Visa inlägg
Man är kär i sina hästar, inget fel med det! Men hästen har ju varit en lus på banan de senast två starterna och vad har den då mött? Spår åtta nu. Normalt kommer den sexa eller sjua i loppet!
Jösses! Jag är långt ifrån kär i mina hästar, det handlar om pengar för mig, så enkelt är det. Om du anser att han varit en lus senaste 2 så ska du ju absolut inte ta med den, varför betala för en häst som du inte tror ett dugg på? Finns ju ingen logik alls i ditt resonemang. Du har säkert bättre koll på denna lus än både mig, båth och erik tillsammans.
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:40   #116
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RazshVollril Visa inlägg
Norberg håller till långt upp i norrlandsskogarna. Jag följer travet där inte hästarna måste gå med brodd året om! Sen är Norberg 68 år och om man tror han är lika bra idag som för 30 år sen så...

De gamla kunde hänga med länge men sporten utvecklas och de unga tar över mer och mer, precis som inom al idrott nästan. Men de gamla kan hålla sig kvar enklare här fortfarande. Men hur bra är Norberg idag egentligen mot övriga eliten? Vinner han tre lopp på V75 om året ens?
Du är ung, jag förstår det nu. Önskar dig all lycka till på lördag, du lär behöva det med det du presenterade i dina tips..
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:45   #117
Banned
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 651
Sharp$: 335

WinterIsHere
Stats: 87 - 185 - 5
ROI: 88.82%
Vinstprocent: 31.99%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av varulv Visa inlägg
Jösses! Jag är långt ifrån kär i mina hästar, det handlar om pengar för mig, så enkelt är det. Om du anser att han varit en lus senaste 2 så ska du ju absolut inte ta med den, varför betala för en häst som du inte tror ett dugg på? Finns ju ingen logik alls i ditt resonemang. Du har säkert bättre koll på denna lus än både mig, båth och erik tillsammans.
Med tanke på att den varit mer stenklar de senaste två starterna än när laxdasen skriker ut sina hästar i parti och minut så börjar jag ju fundera på om jag inte åtminstone är lika bra på den hästen som dig, Bot och Erik tillsammans ja :>

Som jag sa, utan skor och med jänkarvagn kanske det händer saker och av den anledningen blir den en C/D-häst.
RazshVollril är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:48   #118
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Till sist, Jennifer Tillman vinner ju verkligen ihjäl sig på V75 och har förövrigt 8% i segerstatistik. Hon måste ju kännas väldigt trygg att luta sig mot på lördag med en helt ordinär häst…
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:49   #119
Banned
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 651
Sharp$: 335

WinterIsHere
Stats: 87 - 185 - 5
ROI: 88.82%
Vinstprocent: 31.99%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av varulv Visa inlägg
Du är ung, jag förstår det nu. Önskar dig all lycka till på lördag, du lär behöva det med det du presenterade i dina tips..
Senast laxdasen sågade mig rakt över fotknölarna så satt två sjuor på V86 och 100K.

Vi får hoppas på något liknande nu!

Ung och ung... jag tänker inte så, men har varit med ett tag!
RazshVollril är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-12-20, 01:52   #120
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6252
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RazshVollril Visa inlägg
Senast laxdasen sågade mig rakt över fotknölarna så satt två sjuor på V86 och 100K.

Vi får hoppas på något liknande nu!

Ung och ung... jag tänker inte så, men har varit med ett tag!
Sån tur har du inte när det är jag som sågar dig.. Du kommer få stå med mössan i hand och erkänna hur fel ute du va! Spelar du reducerat på lördag?
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td