Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-11-13, 11:50   #16
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8832
Standard

Stallrapporter om alla hästarna på V86.
Till Solvalla 13 November.




V86-1

1 Loveletter (Mattias Djuse) möter ganska hårt motstånd. På väg uppåt. Känns väldigt stark och fin. Det är möjligt att vi provar för ledning och släpper till en bra, säger Madeleine Strand.

2 Notre Crown (Erik Adielsson) har fått ett perfekt läge bakom bilen och förhoppningsvis kan han komma till spets. Var riktigt bra senast och den fina formen håller i sig, säger Svante Båth.

3 C.C.Seventy Five (Björn Goop) har gjort tre lopp för oss. Första var vassast. ­Senast fick han ett perfekt lopp men det blev inte full utdelning. Bättre distans nu och bra läge. Räknas, säger Ola Frisell i team Goop.

4 Aga Khan Boko (­Jorma Kontio) var kanonfin senast. Fick gå utvändigt ledaren och knäckte den men torskade mot en smygkörd som kom förbi. Bra läge. Bra i ordning. En bra chans, säger CG Björkroth.

5 Brianson (Ingvar Nyberg) är det bra med. Var bra senast. Fick ett tufft lopp då. Loppet är halvhårt naturligtvis och spår lite långt ut. Det är svårt att säga hur det går. Trea, fyra, säger Ingvar.

6 Oolong (Ulf Ohlsson) har fått sig en pust. Har laddat batterierna och tränar på bra. Lite avsaknad av lopp men hästen har ändå visat att han duger gott i klassen, säger Tommy Berghagen hos Stefan Hultman.

7 Lucky Gold (Per Lennartsson) har ett dåligt spår. Bra form men spåret sätter ned chanserna kraftigt. Härifrån tippar jag att det bara blir till att backa, säger Fredrik Norredahl.

8 Kalle Quivivra (Tony Wallin) är allt bra med men det blev fel senast. Det har gått troll över V75-loppen. Satt kvar med mycket sparat. Han är pigg och alert hemma, säger Per Nordberg.

9 Jitanes (Johan Untersteiner) ser fortfarande bra ut. Höll bra i dödens i Tyskland. Går hon med på rulle nu kan hon ta många till slut, säger Peter Untersteiner.

10 Joker Stursk (Torbjörn Jansson) gick fantastiskt bra lopp efter galopp senast. Har samma form som han haft länge. Ligger lågt från bakspår, säger Tobbe.

11 Montgomery Gel (Johnny Takter) var jättefin senast. Har fin form men fick tyvärr spår elva. Ska kunna vara med där framme ändå. Det var inte det tuffaste loppet, säger CG Björkroth.

12 Sandrngham Hanover (Leif Witasp) har hittat en riktig form. Gjort väldigt bra lopp på slutet. Dåligt spår. Man måste ha tur på ­Valla men av jobben att döma håller han fortsatt sin fina form, säger Kajsa Frick.

V86-2

1 Stirling Allstar (Jorma Kontio) har inte startat på länge. Kört 15/1 600 på bra sätt men ska behöva loppet. Vi tar det som ett test, säger Thomas L Larsson.

2 Digital Blasphemy (Per Lennartsson) var mycket sämre senast. I striden om hon är som i tidigare starter.

3 Global Oasis (Ville KArhulahti) går jämnt och bra. Vi är nöjda med henne. Hon är ofta med och tjänar hyggliga pengar. Har gått i relativt hårda omgivningar en period också. Hon har gjort det bra hittills. Bra läge och rätt distans den här gången. Jag tror att hon kan vara med på en hygglig placering. Har ändå en liten känsla av att hon inte har så lätt att vinna lopp, säger Stig H Johansson.

4 Walking Berit (Erik Svensson) jagar matlapp. Läget är anständigt men hon möter för bra hästar. Får hon pengar så är jag glad och nöjd, säger Erik.

5 Mellby Ametist (Björn Goop) har inte startat sedan hon var på Åby. Var sig inte alls lik då. Hade en ­infektionsbild. Näst senast var hon ruskigt grym. En häst med hög kapacitet. Tål att göra en del själv. Kanske inte är på topp. Behöver få loppet, säger Ola Frisell.

6 Twigs Unique (Tomas Pettersson) känns normal. Hoppade senast. Kanske gick för fort. Såg fin ut för övrigt. Alltid tuffare på Valla. En hygglig slant är jag nöjd med, säger Eva Skantz.

7 Quiteanotherstory (Torbjörn Jansson) är bra för den här klassen men spåret kunde så klart ha varit bättre. Med ett vettigt lopp finns en plats inom räckhåll, ­säger Roger Walmann.

8 Rugiada dei Rex (Ulf Ohlsson) är på väg upp i form. Klart godkänd senast. Gick rejält in i mål då ­efter en sen lucka. Det känns som att hon är allmänt på gång. Läget blev surt den här gången. Annars som sagt var är formen riktigt bra. Stefan verkar ­gilla ­hästen. Från det här ­läget behövs det en massa tur. Trots flyt är det svårt att segerstrida från spår åtta, ­säger Tommy Berghagen.

9 R.K.Princess (Johan Untersteiner) har kommit fint på slutet. Med en bra resa är nog den här hästen med ganska långt framme igen, säger Roger Walmann.

10 Lancing Face (Rauno Pöllänen) har bakspår och jag tror att det är ganska passande. Hon gör ett bra lopp. Senast blev det tokigt och jag körde kanske för ­offensivt men hon var inte som bäst den dagen. Trea, fyra, femma, säger Rauno.

11 Crosstalk (Stefan Melander) matchas hårt men ser formstark ut. Tänkbar.

12 Bella Toscana (­Daniel Olsson) visar en form som inte jag visste fanns. Det var positivt. Synd bara att Daniel inte hann reagera på att Johan kom snabbt ut i banan senast. Hon gick i mål med luvan kvar. Ska rimligen ha gått framåt nu, säger Patrik Jacobsson.

V86-3

1 Gimeheaven Sisu (­Ville Karhulahti) fick ett bra utgångsläge och formen är lika bra som den varit ett tag. Lite långt mellan starterna kanske. Har hela tiden tävlat mot de bästa. Spåret är det bästa möjliga. Så varför inte vara med i platsstriden här, säger Petri Salmela.

2 Digital Archive (Björn Goop) kan knappast matcha det här motståndet.

3 Love Dancer (Johnny Takter) har strulat och galopperat. Smågenerad senast och hoppat för stänk innan det. Han har hög kapacitet och känns väldigt fin. Om han skulle sköta sig så finns det goda möjlig­heter att vara bland de tre, säger Fredrik B Larsson.

4 Kan Ha (Oskar J Andersson) har gjort det bra på slutet varje gång. Senast var det inte konstigt att han åkte på mjölksyra. Vi kör från start så får vi se hur vi gör sedan. Jättebra hästar emot och han har inte vunnit lopp. Men det är ingen ovillig häst. Borde nog få vinna snart, säger Oskar.

5 Amazing Man (Veijo Heiskanen) verkar bra. Har tränat bra efter senaste starten. Inga konstigheter. Så formen ska vara bra. Det blir barfota fram den här gången. Läget är helt okej, Tycker att det ska vara en vettig chans, säger Veijo.

6 Vernin Starlight (Kaj Widell) galopperade innan bilen hade släppt i onsdags. Gick bra efter galoppen och visade att formen sitter där. Är inte helt säker på benen men är kraftigt på rätt väg, säger Tommy Berghagen.

7 Random Shot (Ulf Ohlsson) galopperade i tidigt skede senast. Blev generad. Gick hyggligt efter det. Stärkt efter loppet. God fysik och bra styrka men svårt att komma till härifrån, säger Tommy Berghagen.

8 Nimbus C.D. (Per Nordström) var jag inte så där supernöjd med att få det spåret med. Men det är bara tio hästar, så jag hoppas att vi kan glida ner någonstans. Han är en riktigt bra avslutare också. Får spara på spurten. Har gått bra i de två senaste utan att få vinna. Form finns, säger Per.

9 Blue Star Champion (Tony Wallin) är fin tycker jag. Det är ett stentufft lopp för honom naturligtvis men vi hoppas att han kan smyga med och ta en peng. Han är med för att lära. Har vi tur kanske han tjänar pengar, säger Björn Röcklinger.

10 Breakbumper (Robert Bergh) var nära senast. Han är jämn och säker. Gör bra ifrån sig varje gång. Det kan bli tufft att vinna den här gången också men han är säkert med och krigar där framme. Med bland de tre som han brukar, säger Jimmy Jonsson hos Robert.

V86-4

1 Shockwave (Kim Eriksson) har ett trevligt spår. Hon är rätt kvick iväg. Kan släppa till Lotuscherie och lifta med. En platschans, ­säger Anders Svanstedt.

2 Dena Egypt (Per Lennartsson) har varit positiv i de senaste starterna. Tufft.

3 Lotuscherie (Erik Adielsson) är en rätt grundkapabel häst som har haft väldigt svårt att sköta sig i loppen. Jag tycker att hon har stabiliserat sig men ändå ser vi i raden att det är tre misslyckanden på fem starter. Kapacitetsmässigt är hon bra och känns fin efter det loppet också. Det gäller bara att hon håller sig på benen helt enkelt och då tror jag att det är en bra chans, säger Stig H Johansson.

4 Emeraude d’Inverne (Daniel Olsson) var bra vid segern. Sedan var hon förkyld. Tunt jobbad inför senast. Nöjd om trea, fyra nu, säger Jonny Stjernström.

5 Io Eld (Hans-Owe Sundberg) kändes laddad och fin senast. Provar igen. Tufft lopp. Vi får se hur långt det räcker, säger Hans-Owe.

2 160 meter

6 Isinbajeva (Torbjörn Jansson) är bra i ordning och kan vara med på en plats om det stämmer, ­säger Roger Walmann.

7 Guiding Star (Jenni H Åsberg) var riktigt bra senast. Hade otur. Allt bra efter. Är hon bara bra hävdar hon sig nog även här, säger Jenni.

8 Wynona (Kenneth Haugstad) är ett stabilt sto som har tävlat kontinuerligt nu. Gick en fin avslutning senast. Får hon spara sin speed går hon bra till slut, säger Peter Untersteiner.

9 Guanabana (Jennifer Tillman) har varit en kort sejour hos Bergh. Känns jäkligt fin efteråt. Han har trimmat henne. Hon är i kalas-slag, säger Ulf Bertilsson.

10 Queen Annes Lace (Jorma Kontio) har varit borta ett tag. Jobbar på normalt. Känns fin i rutinjobben hemma men det kan fattas lite, säger CG Björkroth.

11 Priceless Pellini (Johan Untersteiner) har bra form men är mycket osäker. Kapacitet för att vara med i segerstriden felfri trots tillägg, säger Roger Walmann.

12 Woody Bisa (Dan Beier) är det bra med. Formen är jag nöjd med. Hon har haft osis nu två gånger. Kommer vi ner i en bra rygg kan hon vara med där, säger Dan.

13 Maxmara (Mattias Djuse) har bra form men har haft otur i de två senaste loppen. Det måste till tur för att räcka hela vägen. Är bra i ordning, säger Mattias.

14 Engla Håleryd (Björn Goop) var bra senast men det blev trafikproblem. Formen är bra. Är stark och rejäl, säger CG Björkroth.

15 Southwind Tequila (Pekka Korpi) har bra form. Otur med bakspår på tillägg. Var sjuk i somras och fick vila. Att vinna blir svårt, säger Risto Airaksinen.

V86-5

1 Denim Boko (Per Nordström) har ett önskeläge. Jag tror inte att någon tar en längd på henne. Hon har känts jättefin sedan hon gick rekordet 11,9 på Jägersro. Allt känns jättebra. Jänkarvagn och helstängt. Ska bli trevligt, säger Per.

2 Roaring Drunk (Robert Bergh) gick bra på Eskilstuna mot äldre hästar. Formen är bra och ett bra läge. Jag tycker att hon ska räknas, säger Jimmy Jonsson.

3 Diaz Boko (Ulf Ohlsson) vann från ledningen senast. Är rask ut och växer i ledningen. Hon gör det bra. Möter tuffa hästar. Gör ett bra lopp och tar en fin placering men det kan bli tufft att slå de här hästarna, säger Tommy Berghagen.

4 Symmetric (Björn Goop) kan en hel del men agerar ­lite ojämnt. Stort kuskplus.

5 Main Offender (Johnny Takter) är på väg upp i form. Känns bra men möter hårda motståndare. Någonstans där framme hoppas vi ändå att hon ska vara, säger Lars Thornberg hos Kolgjini.

6 Digital Pointer (Stefan Melander) går bra tider men utan att räcka till riktigt.

7 Acai Am (Roger Malmqvist) gick bra igen senast. Det blev som det kan bli när man har sådär tråkiga lägen. Känns fräsch och fin efter det men fick ett dåligt läge igen. Blir svårt men tar man med fem, sex hästar ska hon med, säger Roger.

8 Almondi Am (Torbjörn Jansson) är bättre än raden och form finns men ett dåligt startspår och tufft motstånd gör att vi får ligga lågt. Möjligen platsluring, säger Roger Walmann.

9 Let’sdance America (Daniel Olsson) går jämnt och bra mot de här topparna. Utan att räcka riktigt. Hon har haft dåliga utgångslägen också. Kan vara trea, fyra här om det klaffar lite, säger Lars Friberg.

10 Xenia G.T. (Per Lennartsson) har gjort det bra på slutet. Tränar bara lugnt emellan. Det är en häst som är högkapabel. Har bra med fart och tryck i sig. Spåret är tråkigt men blir det körning har hon en avslutning, säger Erik Holm i Pers stall.

11 Ragata (Jorma Kontio) var kanonfin senast. Fick tyvärr spår elva. Men hon var så pass bra ändå att hon absolut ska kunna vara med och kämpa om det. I fall det löser sig från läget, säger CG Björkroth som är Timo Nurmos försteman.

12 Donna di Quattro (Erik Adielsson) är det bra med. Hon har tränat fint. Var jättefin i ett provlopp här. Tror att hon gör ett bra lopp nu men känner mig bortlottad, säger Tomas Malmqvist.

V86-6

1 Nikka Broline (Fredrik Lennartsson) har bara tränat lugnt mellan starterna men känns bra. Gjorde det bra senast när hon vann. Hårdare hästar nu. Men henne får vi vara lite uppåt på. Omöjligt att svara på hur hon är från start. Man får kolla provstarterna bakom bilen, säger Erik Holm.

2 Lord of Sveden (Thomas B Andersson) är som han är. Ofta galopp. Han är väldigt osäker och man vet aldrig hur han ska bete sig. Man får inte ha större förhoppningar än att han ska gå felfritt, säger Lena Forsén.

3 Jönsson Palema (­Emma Wahlberg) har tränat på kontinuerligt nu och det har han inte gjort tidigare. Men han har inte visat några fajter­takter. Glada för ­pengar, säger Jan Jönsson.

4 Lukas Bris (Mattias Djuse) är ny hos oss men tränar rätt okej. Svårbedömd i första starten för oss och efter paus. Blir nog inte så offensivt. Får bedömas på gamla meriter, säger Mattias.

5 Topfuel (William Eriksson) är på väg mot formen igen. En av många som kan.

6 Lowe R.Ö.K. (Linda Sedström) är allt bra med. Formen är okej. De senaste två starterna har det varit en massa strul. Möter kanske ingen jättekanon. Så en halvchans har han nog här, säger Krister Bendius.

7 Gentiana (Jörgen S Eriksson) visade fin form efter galopp senast. Blir tufft nu.

8 Crazy Leg (Oskar J Andersson) har gått ojämnt men har gått väldigt bra när han har gått bra. Vunnit från ledningen på bra sätt. Vi siktar dit igen. Även om vi är långt ut. Vi provar rejält framåt nu, säger Oskar.

9 Xanthis Alicia (­Gianni Coysman) är ett ­nyförvärv som debutererar oss. Känns fin i sina rutinjobb men måste visa i lopp innan man kan säga något mer. Är lite svårbedömd även för oss, säger CG Björkroth.

10 Jobie Fargo (Petter Karlsson) är bättre än raden. Gick bra senast. Synd att han hade bakspår, för han är väldigt startsnabb. Jag blir inte förvånad om han dyker upp på en matlapp, säger Erik Svensson.

11 Peridot (Paula Pettersson) fick ett dåligt läge. På 1 600 meter också är man ännu mer utlämnad till att ha tur. Han håller sin jämna form utan att vara så där riktigt vass ännu, säger Hans-Owe Sundberg.

12 Indigo B.M.W. (Charlie Hillbom) är allt bra med och formen är på topp. Kan få gå med tussar. Inget jättebra spår men jag hoppas att hon kan vara på plats. Vinst blir svårt, säger Charlie.

V86-7

1 Rico Follo (Per Lennartsson) är snabb ut så här hoppas vi på att han kan hålla ledningen. Motstånd saknas inte men jag måste ändå tro på att han är med bland de tre första. Huvudlag och balans bestäms på plats, säger Svante Båth.

2 Zanimede (Johnny Takter) kändes superfin i onsdagsjobbet. Näst senast var han grym från dödens och senast blev det fel. Skulle Johnny bli släppt till spets är det en bra vinstchans. Aldrig förlorat från spets, säger Hans Crebas.

3 Cherry Chapstick (Torbjörn Jansson) är fartfylld men inte pålitlig. En luring.

4 Rebellion (Kim Eriksson) är en häst med väldigt god grundkapacitet. Var inte riktigt fräsch senast. Tränar bra nu. Inte att lita på men har han en av sina bra dagar är det bra grundkapacitet i hästen. Helt klart, säger Tommy Berghagen.

5 Queasy (Ulf Ohlsson) har gjort två starter nu som valack. Glädjande nog har han skött sig då. Hoppas att han fortsätter på inslagen linje. Visar att formen sitter där. Frågan är om distansen passar honom. Kan speeda, säger Tommy Berghagen.

6 Navigator Sib (Oskar J Andersson) möter ­tuffa ­hästar. Blev ett ­högklassigt lopp. Bra senast. Hade han fått luckan tidigare på V75 hade han varit med och gjort upp om segern. Bra form men möter nog för tuffa hästar. Behöver ha tur. Kan dyka upp, säger Oskar.

7 Junior Troy (Björn Goop) galopperade senast. Vet inte riktigt varför. Slog väl ihop. En stor och rejäl häst. Annars har han gjort grymma lopp. Var ruskigt bra när han vann finalen på Sol­valla. Hästen är bra och klarar av att göra lite själv. Med och slåss, säger Ola Frisell.

8 Handler (Jorma Kontio) var bra senast. Spurtade bra till slut. Han har riktigt bra form. Fick tyvärr spår åtta. Men skulle han komma vetigt på det från läget kan han vara med bland de fyra, fem främst placerade i loppet, säger CG Björkroth.

9 Mellby Amiral (Johan Untersteiner) har bra form och har kapacitet för att vara med i den främre träffen, säger Roger Walmann.

10 Claes Boko (Erik Adielsson) har varit borta länge beroende på en skada. Är inte i toppform naturligtvis. Har inte startat på fem månader. Så man kan inte begära att han ska vara i full form. Möter faktiskt riktigt bra hästar som även har tävlingsform. Jag tycker att 2 600 gynnar honom. Han är ändå en av fem, sex stycken som måste räknas, säger Stig H Johansson.

11 Listas Rafiki (Kenneth Haugstad) har toppform för dagen. Fick tyvärr gå med skor senast, vilket han är kraftigt missgynnad av. Barfota nu och bra distans. Beredd på offensivt upplägg, säger Anders Svanstedt.

12 You Two (Daniel Olsson) STARTAR EJ.

V86-8

1 Paradiserunner (Torbjörn Jansson) känns bra. Jag är nöjd med formen. Finns ingen anledning att ändra på något. Uppgiften ser hyfsad ut. Det är upp till kusken men det optimala är kanske att släppa till någon bra. Vi är med bland de tre, säger Yvonn Mattsson.

2 Masquerade Face (­Daniel Olsson) hade en halsinfektion senast han startade och var riktigt dålig. Allt verkar som det ska igen. Vi kommer att lätta honom, från järn till aluminium fram. Öppet huvudlag också. Läget är bra och startsnabb är han också. Vi får se om det fattas i formen, säger Patrik Sundberg.

3 Loads of Dosh (Robert Bergh) STARTAR EJ.

4 Ruhuna Tea (Ulf Ohlsson) var nedsatt av en infektion i Kriteriet. Kunde inte ­göra sig själv rättvisa. Fick en pust efter det och har ­tränat på nu. Inte hårt jobbad men sköter jobben på ett bra sätt. En häst som har visat god grundkapacitet. Lite frågetecken för formen men en liten rysare kan man se honom som. Han har visat att han är en väldigt fin häst i grund och botten, säger Tommy Berghagen.

5 Mercury Broline (Johan Untersteiner) har bra form. Med en vettig resa ligger en fin placering inom räckhåll men att vinna blir nog svårt, säger Roger Walmann.

6 Headhunter (Magnus ­Jakobsson) var jättefin i lördags när han vann. Hamnar han skapligt på det så är han inte helt chanslös. ­Inte så snabb ut. Räknas om han kommer ner i en hyfsad position, säger Magnus.

7 Com Ullna (Claes Sjöström) känns fin i jobben men läget är lite långt ut på vingen. Hon behöver lopp i kroppen efter att ha varit borta två månader. Det blir försiktigt. Behöver loppet, säger Fredrik Gränefjord.

8 Staro Denim (Jennifer Tillman) har full form men får ändå vara helnöjd med en slant härifrån. Tufft.

9 Cutting Edge (Björn Goop) var fin senast men betydligt hårdare emot nu.

10 Qvintette (Jorma ­Kontio) är en bra häst som dock har blandat och gett i år. Är ändå aldrig helt avsågad.

11 Digital Beautiful (­Stefan Melander) var ­sämre senast efter att ha ­visat toppform före det. Får svårt nu.

12 Elit Sund (Erik Adielsson) har varit bra här i några starter. Speciellt senast gjorde han en riktigt bra insats med tanke på att det inte var så snabba förhållanden. Han är bra men gynnad av att vara med framme i träffen från början. Det är det inte förutsättningar för nu naturligtvis och det drar ned förväntningarna och chanserna rejält, säger Stig H Johansson.


Källa: Martin Berg/Sportbladet
__________________
Ingen kommer ihåg en fegis!
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 12:15   #17
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8832
Standard

Stig H:s V86-system

V86-1: 4–9–2–6 (11–3)

V86-2: 5–9–7–8–3 (2–11)

V86-3: 8 Nimbus C.D. (5–10)

V86-4: 3 Lotuscherie (8–11)

V86-5: 11 Ragata (1–2)

V86-6: 1–4–8–9–6 (5–11)

V86-7: 5–1–7–9–10–4–11 (2–6)

V86-8: 4–6–5 (9–12)

2 100 rader/525 kronor
__________________
Ingen kommer ihåg en fegis!
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 12:41   #18
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 859
Sharp$: 3457
Standard

Bästa spiken tror jag att Amazing Man är, bara Veijo emot

Krossade, nåja, Nimbus CD från dödens i kriteriet och jag tror inte att Nimbus gör motsvarande på AM. Om Veijo bara kör rakt fram så ska han kunna få överta och sen ska det var SoS. Enda tveksamheten är om den går med skor som sist, även om jag inte tror bf sist hade hjälpt. Veijo körde riktigt passivt från start och sen va det en miljon hästar framför hela tiden.

Nä, Spik!!!
Lillis är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 12:44   #19
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 859
Sharp$: 3457
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
Som RAGATA såg ut sist ser jag inget hinder... som en ny häst.... ruskigt spänstig och totalt okörd.....åkandes.... måste spika den..... såg underbar ut!
Absolut en av mina favorithästar, skönt att äntligen få betalt förra gången när Erik körde henne.

Och det är väl just det som är grejjen, hade Erik kört igen så hade spike varit given. Men jag litar inte på Jorma, han har kommit så fel på den här hästen så det finns inte
Lillis är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 13:04   #20
ros
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 109
Sharp$: 2022
Standard

Ragata underbar häst och Cutting Edge som såg ruskigt fin ut sist 2 spikförslag
ros är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 13:17   #21
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lillis Visa inlägg
Bästa spiken tror jag att Amazing Man är, bara Veijo emot

Krossade, nåja, Nimbus CD från dödens i kriteriet och jag tror inte att Nimbus gör motsvarande på AM. Om Veijo bara kör rakt fram så ska han kunna få överta och sen ska det var SoS. Enda tveksamheten är om den går med skor som sist, även om jag inte tror bf sist hade hjälpt. Veijo körde riktigt passivt från start och sen va det en miljon hästar framför hela tiden.

Nä, Spik!!!

Han sparade hovarna senast så idag blir det bff, det viktigaste, bak måste han ha skorna på. Inga andra ändringar.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 14:02   #22
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Idag får Listas Rafiki mitt spikförtroende!
Bfro, ffg i Haugstads "äkta" jänkarvagn.
A nöjd med spåret då den ändå är sölig ut å lite osäker.
Förra starten drar jag ett streck över då den gick med skor. Men starten innan det ojojoj, 08 sista 800. Underbara häst ♥ Ska ha full form och jobbar bra. 11% - 7% på streck/insats som hittat.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 14:08   #23
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 859
Sharp$: 3457
Standard

Tror ni jag får fyra rätt på den här enkelraden?

4
3,8
5
11
11
4
11
5

Oj, vad många 11:or det blev.
Lillis är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 14:20   #24
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Usa
Inlägg: 391
Sharp$: 2098


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Registrerat spel

Datum: Onsdag 2013-11-13
Bana: Solvalla
Spelform: V86, omg. 69

Avd Ordinarie hästar (Res.)

1) 3 C.C.Seventy Five* (4)

2) 2, 5, 9, 11 (3)

3) 5, 8, 10 (1)

4) 3 Lotuscherie (11)

5) 1, 2, 4, 11 (3)

6) 1, 4, 8, 9 (2)

7) 11 Listas Rafiki (2)

8) 6 Headhunter (4)

Vadet gäller startnummer

192 rader x 1 x 0,25 kr Totalt: 48,00 kr

Kvittonummer:
BignBlessed är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 14:27   #25
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Idag får Listas Rafiki mitt spikförtroende!
Bfro, ffg i Haugstads "äkta" jänkarvagn.
A nöjd med spåret då den ändå är sölig ut å lite osäker.
Förra starten drar jag ett streck över då den gick med skor. Men starten innan det ojojoj, 08 sista 800. Underbara häst ♥ Ska ha full form och jobbar bra. 11% - 7% på streck/insats som hittat.
Ja en häst som man borde strecka MEN hästarna har varit sämre sen Åke försvann och hästarna gick alltid bättre för honom själv när han satt i sulkyn.
Är säkert klart bättre än senast men tror inte distansen är någon fördel.

Är iof ett väldigt bra lopp att spika i, speciellt en undervärderad häst som kanske har en vinstchans på ca 15% i loppet.

Håller tummarna!
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 14:44   #26
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Guanabana precis struken. Trist! Hade kunnat vara en riktig smällkaramell
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 14:52   #27
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Ska göra ett andelssystem till ikväll ändå. Så ska sätta mig in i loppen nu. Kanske kan hitta några guldkorn!
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 15:00   #28
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NicklasJ Visa inlägg
Ja en häst som man borde strecka MEN hästarna har varit sämre sen Åke försvann och hästarna gick alltid bättre för honom själv när han satt i sulkyn.
Är säkert klart bättre än senast men tror inte distansen är någon fördel.

Är iof ett väldigt bra lopp att spika i, speciellt en undervärderad häst som kanske har en vinstchans på ca 15% i loppet.

Håller tummarna!
Tack! Ja du har rätt i tänket, hoppas överkapaciteten räcker då utan full stallform efter Åkes landsflykt
Men denna är en blivande kanon enligt mig och hoppas den får visa det idag och en massa lopp framöver, det är NU jag måste ta betalt.

"Listas Rafiki avslutade makalösa 1.09,8 sista varvet näst senast och en sådan notering kan många här inte ens stava till." / Bosse Knopp klockning.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 15:15   #29
 
clarunds avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 1 333
Sharp$: 437
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Idag får Listas Rafiki mitt spikförtroende!
Bfro, ffg i Haugstads "äkta" jänkarvagn.
A nöjd med spåret då den ändå är sölig ut å lite osäker.
Förra starten drar jag ett streck över då den gick med skor. Men starten innan det ojojoj, 08 sista 800. Underbara häst ♥ Ska ha full form och jobbar bra. 11% - 7% på streck/insats som hittat.
Hade oxå tänkt mig spik men blir lite orolig när det snackas om jänkarvagn, är inte denna knepig av sig och behov av stöd osv !?
__________________
LOBOT-Spel måste förbjudas, två miljarder kineser väntar på att köpa en andel

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
clarund är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-13, 15:19   #30
 
capones avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Ort: Värmland
Inlägg: 2 394
Sharp$: 13296
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av capone Visa inlägg
Spikförslag Amazing Man & Lukas Bris
Avd 1. Aga Khan Boko bästa hästen men ville ej spika i första tar med Notre Crown & Montgomery Gel
Travtjänsten är på samma ider som mig
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
capone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td