Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-11-06, 15:40   #61
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8832
Standard

Stallrapporter om alla hästarna på V86.



V86-1

1 Licence Holder (Ulf Ohlsson) fick startförbud efter den senaste starten. Kommer inte att vara på topp nu heller. Får visa form först.

2 Checco Boko (Jorma Kontio) är mycket fint i ordning och han gjorde ett topplopp senast. Trots en tuff resa med tredjespår och dödens så gav han sig aldrig utan kämpade till andraplatsen. Nu fick han äntligen ett bra läge och han har känts jättefin i träningen efter förra starten. Han har absolut toppform. Kommer att vinna lopp när som helst, säger Timo Nurmos.

3 New York U.S. (Per Lennartsson) kom omöjligt till senast men har ett bättre startspår nu. Blandar sig i.

4 Scirocco Sisa (Thomas Uhrberg) har inte visat den där riktiga toppformen men i träningen visar han nu att han är tillbaka i alla fall. Jag tror att han har samma form nu som han hade kring Derbyt. Han öppnar rätt okej även om han inte är någon superraket. ­Borde få en bra position. Svårt att värdera honom mot de där svenska fyraåringarna. Blir ett test var han står. Om han kan hävda sig bland de bättre svenska. Han är svår­bedömd, säger Steen Juul.

5 Nato Dream U.S. (Björn Goop) är kanske den bästa hästen. Hygglig form utan att vara på topp. Kuskplus.

6 M.T.Harmony (Johan Untersteiner) var loppet slut för senast innan det började. Krånglade innan bilen släppte så att jag fick speeda ifatt bilen. Lade en speed där och sedan fick vi dödens. Hon är lynnig. Stökar mycket innan. Nyttig form men behöver ett snällt lopp. Då kan hon ta en plats, säger Peter Untersteiner.

7 Increased Work­load (Örjan Kihlström) är en klasstravare som tyvärr sällan varit på topp i år. Normalt sett är han farlig här.

8 My Golden (Torbjörn Jansson) har fått sämsta tänkbara läge. Plus att hon har haft svårt att hitta fjolårsform faktiskt. Det var ett litet steg åt rätt väg senast. Hon måste visa bättring innan vi vågar tro på henne. Läget är inte heller bra. Det är svårt när man inte riktigt vet var man har henne. Vi ligger lågt, säger Kajsa Frick.

9 Pine Cool (Marcus M Melander) såg fin ut i samma lopp som Checco Boko och New York U.S.. Skrällbud?

10 Moving On (Claes Svensson) kördes invändigt och blev fast senast i Breeders’ Crown-semifinal. Kändes bra och gick i mål med krafter kvar. Hoppas att hon kan få lite revansch och tjäna fina pengar här ­istället. Det blir tufft att vinna. Möter en massa hingstar nu. Är ändå lite bättre än vad raden är, säger Claes.

V86-2

1 Rhineland (Erik Adielsson) var inför kvällen inte till belåtenhet i senaste jobbet. Det finns en uppenbar strykningsrisk, säger Stig H Johansson.

2 Super Zantos (Sören Eriksson) är allt bra med. Jag hoppas att vi får en slant. Han går bäst i ledningen. Så hoppas att vi kommer dit. Så får vi se vad det räcker till då, säger Tina Lisell.

3 Lastsundayinmay (Tommy Hanné) var faktiskt ganska bra senast. Kändes förbättrad. Verkar komma igång nu. Ska kunna vara med där framme. En orättvis rad, säger Li Platzer.

4 Piece of Work (Johnny Takter) hoppade bort en bra slant i Norge senast. Hade varit rätt långt fram då. Normalt sett är hon travsäker. Hon kanske inte räcker hela vägen här, säger Mattias Djuse hos Anna Forssell.

5 Digital Product (Per Lennartsson) var bra vid segern men räckte inte senast.

6 Charrua Forlan (Hans-Owe Sundberg) har gått bra hela tiden. Varit jätteduktig. Utvecklas också var efter. Det är kul. Han gör det bra. Chanserna kan jag inte bedöma, säger Hans-Owe.

7 Heart Lini (Juha Siirtonen) har inte haft den ­rätta turen med lägena och det hade hon inte den här gången heller. Skor bak. Behöver ett rätt fint lopp. Blir tufft, säger Björn Röcklinger.

8 Linus Wibb (Ulf Ohlsson) är inte alls så tokig. Gick ett lika fort sistavarv som vinnaren i ett Kriteriekval. Utan att vara som bäst. Blev åtgärdad och sedan ­gjorde han ett riktigt bra lopp senast. Iskallt läge givetvis men ska normalt gå framåt mycket med det loppet, säger Ulf Stenströmer.

9 Just Flying By (Johan Untersteiner) har faktiskt uppåtform för dagen och var jättebra senast då vi testade barfota för första gången. Samma igen och hon är snabb i spurten. Misstänker att det blir svårt att fälla hela fältet nu, säger Johan.

10 Divas Revansch (Björn Goop) hamnade i dödens senast. Men han var bara bäst i det loppet. Har fått ett ordentligt lopp i kroppen nu och ska gå framåt med det. Är inte helt borta här heller, säger Ulf Stenströmer.

11 Vernin Starlight (Örjan Kihlström) ser bra ut och gör det bra. Har utvecklats stadigt. Är rejäl på alla sätt och vis men har förvisso hoppat ett antal gånger. Lär sig succesivt. Det är inte lätt att vinna från det utgångsläget på V86, säger Tommy Berghagen hos Hultman.

12 Rouquine (Jorma Kontio) har ett väldigt tråkigt ­läge. Annars är det inget fel på henne. Känns väldigt fin. Det är ganska iskallt där­ifrån, säger Sofia Eriksson.

V86-3

1 Fredericks Laukko (Jorma Kontio) tycker jag gick rätt så bra senast. Han skötte sig helt okej även om det såg ut som att han skulle vinna i sista sväng. Det verkar vara okej uppåtform nu. Han har tränat bra. Så jag tror på honom. Vi kör med stängt huvudlag och jag tror att det gör honom alertare, säger Reijo Liljendahl.

2 Bella Toscana (Daniel Olsson) har äntligen fått ett bra läge. Så det ser bra ut. Jag har bytt foder. Det är det enda vi är osäkra på just nu. Därför vill jag ligga lite lågt, säger Patrik Jacobsson.

3 Go D.Augustus (Petri Airaksinen) har bara gjort en start efter långt, långt uppehåll efter skada. Lite bättre än han var senast. Tar han en peng får vi vara glada, säger Lars Wennebring.

4 Wallner (Örjan Kihlström) är en rätt hyfsad sprinter. Att vinna blir nog svårt men kan vara med på en plats , säger Roger Walmann.

5 Klöver All Over (Ralf Göstas) ar gjort en del bra insatser på slutet. Platsbud.

6 Fanfar Sund (Peter G Norman) hoppade ­senast. Det blev trångt in i ­första sväng. Blev inget lopp. Gången innan var han bra. Känns fin och allting i träningen. Så allting verkar normalt. Borde hamna bra till. Är det inte allt för jävla tufft tycker jag att han borde ha lite möjligheter att blanda sig i, säger Glen.

7 Star Advisor Joli (Jörgen S Eriksson) hoppas jag är lika bra som senast. Han är en stabil individ över huvud taget som faktiskt är jäkligt bra. Han var nästan för bra senast. Hoppas det är kvar nu, säger KG Holgersson.

8 Darren Boko (Markus B Svedberg) är allt bra med. Formen borde det inte vara något fel på. Kanske någon vecka för mycket mellan loppen men formen borde vara tillräckligt bra. Är startsnabb och kommer vara med där framme. Han ska framåt. Ska räknas på sin kapacitet, säger Markus.

9 Birmingham (Per Lennartsson) såg inte som bäst ut senast och hoppade 600 kvar. Kan mycket bättre.

10 Laurentius Amour (­Linda Sedström) är allt bra med. Allt har varit okej men hon har haft ett jäkla oflyt i de tre senaste starterna. Hon är ganska bra och gör alltid bra lopp. Kommer hon till tycker jag att hon ska vara med. Kanske inte blir seger men hon har en rejäl form, säger Stefan Wäss.

11 Uniksin (Tino Ärling) STARTAR EJ

12 Crosstalk (Björn Goop) avgjorde lätt för samma kusk senast. Inte chanslös.

V86-4

1 Twins Gladiator (Kenneth Haugstad) väntar vi in ett blodprov på. Hade dåliga värden. Är jobbig med voltstart. Har hoppat mycket. Gör han inte det tror jag att han kan vara bland de tre, fyra, säger Ylva Ahlenius.

2 Panama As (Jorma Kontio) är en jättefin travare som har mycket bra inställning. Hon kämpar alltid och gör vad hon kan i loppen. Jag gillar den här hästen mycket och hon har känts fortsatt fin i träningen så jag måste vara optimist igen, säger Timo Nurmos.

3 Adena Ås (Erik Adielsson) har gjort en start för oss. Det var i ett uppsamlingslopp i Eskilstuna. Det blev mycket störningar där sista 400 meterna. Hon gick ändå rätt så skapligt. Det är betydligt tuffare nu. Jag hoppas att hon gör en vettig insats och får lite poäng med sig. Hon är i ordentlig poängnöd, säger Stig H Johansson.

4 Angelo America (Torbjörn Jansson) ska köras snällt nu. Återkommer efter kastration. Han känns fin. Stabil och startsnabb men jag misstänker att han behöver ha något lopp först, säger Erik Lindegren.

5 Feu de Celeste (Thomas Uhrberg) ser allt bra ut med efter senaste starten. Går hon felfritt hoppas jag på en bra prestation och en fin peng, säger Jenni Åsberg.

6 Frisky Amount (Rikard S Jansson) var bra senast men borde vara bättre den här gången. Uppåtform. Bra med spåret. Han är startsnabb. Hoppas de är bland de tre, säger Sara Jättner.

2 160 meter

7 Lönshults Lilly (Per Lennartsson) är i riktigt bra form. Skulle det lösa sig så är jag faktiskt inte främmande för att hon är bland de tre. Hon är värd en varning, säger Thomas L Larsson.

8 Walk to Remember (Örjan Kihlström) visade uppåtform senast. Vinner nog inte men kan vara ett platsbud, säger Roger Walmann.

9 Spiegelei (Hans-Owe Sundberg) har inte fungerat än i år. Tappat spänsten och travet i sitt tidigare skadade ben. Har tränat rejält med styrka, säger Hans-Owe.

10 Ayar Boko (Björn Goop) var inte som bäst senast. Annars fin vid segern näst senast. Innan dess hade han en del otur med loppen, säger Timo Nurmos.

11 Bolt (Tommy Hanné) kommer behöva lopp. Hoppas inte på någon framskjuten placering. Behöver komma igång, säger Li Platzer.

12 Albright (Ulf OHlsson) har vi medvetet siktat på att tävla med i vinter. Ska startas igång och behöver lopp i kroppen för att hitta formen, säger Timo Nurmos.

13 Västerbo Paymyday (Kaj Widell) gick rätt så bra senast. Jag var faktiskt nöjd med hästen. Det var glädjande. Stor och intressant häst som behöver ha tid på sig, säger Reijo Liljendahl.

V86-5

1 Cutting Edge (Marcus M Melander) visade fin form senast. Håller inte ledningen men tätstrider ändå.

2 Big Ben (Jan Skoglund) gör det bra mest varje gång. Har ett läge för ett fint lopp här. Sedan vet jag inte. Har inte kläm på motståndet. Första gången på 2 600, säger Hans-Owe Sundberg.

3 Magnifique Loss (Johnny Takter) är väldigt speciell men när han uppför sig är jag väldigt nöjd med honom. Han har lugnat ner sig och uppför sig förbättrat. Kan gå samma tider på den här distansen. Så jag tror att han kan vara långt fram nu, säger Micke Laudon.

4 Pigtails (Pekka Korpi) har gjort bra lopp men har haft en del otur i första sväng. Stått kvar nu i Pekkas filial. Pekka är nöjd med henne i träningen. Klarar distansen. Att vinna kan bli svårt men om man är med bland de tre här så kan man vara nöjd, säger Risto Airaksinen.

5 Immer Fri (Hans-Owe Sundberg) fick ett lopp i kroppen senast. Kändes väldigt fräsch och fin. Höll spänsten bra in i mål men behövde med all sannolikhet loppet. Pigg och fin efteråt, säger Hans-Owe.

6 Canal Skater (Ulf Ohlsson) har varit bra mot slutet faktiskt. Närmar sig ­lite toppform faktiskt. Står bra inne på pengarna och ska ha en mycket bra chans tycker jag. Får se om det går att köra barfota. Han står på tur, säger Janne Hoas.

7 Dufy Sund (Fredrik B Larsson) är det bra form på. Gick bra efter sen lucka senast. Toppform på honom. Man får nog kalla honom ett rysarbud. Hade vunnit lätt senast om han kommit loss tidigare, säger Fredde.

8 Purple Hall (Kenneth Haugstad) har varit lite trög ett tag. Jag har vässat upp honom och vi får se om han kan prestera bättre. Ibland är han bra och ibland är han bara dålig. Ute efter pengar nu, säger Jan Hellstedt.

9 Digital Blasphemy (­Örjan Kihlström) gjorde en stark insats senast. Bra chans om samma form.

10 Peasant Princess (Daniel Olsson) är allt bra med. Hon är som hon brukar vara. Bara att hoppas att det går bra. Man vet aldrig med henne. Blir väl som vanligt, säger Kerstin Magnell.

11 Runaway Lane (Claes Sjöström) gillar distansen. Kan bli farlig om tempot blir hårt. Behöver ha farten.

12 Bearable (Björn Goop) gick bra på Örebro senast men har ett uruselt läge. Det försvårar ­möjligheterna. Men formen verkar bra. Krävs tur därifrån. Allt kan hända, säger Stig Sjögren.

V86-6

1 Medolla (Åke Lindblom) känns fin efter vila och har ett bra läge. Vi får se hur det utvecklar sig, säger Åke.

2 Tiki Bar (Johnny Takter) avslutade vasst i ett överpacat lopp senast. Bra spår nu. Är klart segeraktuell.

3 Impression (Jan ­Nordin) är en underbar liten häst som har gått bättre och bättre helt enkelt. Väldigt grön fortfarande. Blev störd till galopp senast av en galopperande häst framför. Hon pinnar på. Blir långsamt snabbare. Känns intressant även om jag haft problem med virus i stallet ett tag nu, säger Jan.

4 Liberty V.H. (Per Ludvig Nilsen) är en fin treårsmärr som är i bra utveckling. Blir bättre för varje lopp. Har äntligen fått en bra utgångsposition. Jag hoppas att vi ska dyka upp bland de fyra första, säger Per Ludvig.

5 Dakota Boko (Jorma Kontio) hade inte sin ­bästa dag senast men hon var också ute mot tufft motstånd och på en mycket dålig bana. Kändes fin när jag körde henne i jobbet i fredags och normalt tror jag att hon kan vara långt framme, säger Timo Nurmos.

6 Rosie’s Warrior (Johan Untersteiner) har gjort en start i vår regi. Var helt okej då. Ändå lite svårbedömd fortfarande. Får visa att hon duger mot Solvallahästar innan jag ser henne som ett segerbud, säger Johan.

7 Rigatoni (Örjan Kihlström) är en bra treåring som kommer från seger. Är med och krigar om segern igen här om hon är felfri, ­säger Roger Walmann.

8 Rondine d’Asolo (Hanna Olofsson) har startat tio gånger i år och varit topp tre sex gånger. Blir tuffare nu.

9 Wireless (Marcus M ­Melander) höll bra senast. Aningen hårdare uppgift nu. Är segerlös så här långt.

10 Happy Casino (Björn Goop) är inte en så tokig häst. Har gått ganska bra varenda gång. Jag är så dålig på att bedöma motståndet men får hon en bra resa ska hon kunna ha en plats­chans, säger Micke Selin.

11 Young Flirt (Per Lennartsson) tränar bra. Känns fin i träning. Ska hålla hyfsad form. Kanske inte hundraprocentig men åtminstone 95. Tävlar barfota runt om den här gången. Spåret som drar ner hennes möjligheter. Spår elva är skit, säger Erik Holm i Pers stall.

12 T.B.’s Memories (Tommy Hanné) har fått ett jätte­dåligt läge. Har annars gått bra nästan varje gång. Men det är ett alldeles för dåligt läge för att man ska säga att man har någon chans, säger Li Platzer.

V86-7

1 Prawns (Johan Untersteiner) var lite ur form senast efter att ha startat tätt. Nu har han fått ta igen sig och har tränat bra. Vi tror att formen ska sitta där igen. Läget är fint eftersom han är kvick ut. Får jag inga andra order från tränaren vill jag gärna prova i ledningen. Bara att hoppas att han står hela vägen, säger Johan.

2 Tidied Accelerator (­Örjan Kihlström) avgjorde mycket rejält senast. Bör ha bra chans igen. Singlas.

3 Indescribable (Marcus M Melander) har inte fått till det på länge. Tror vi inte på.

4 Digital Darling (Per Lennartsson) är snabb men får sällan till det. Farlig om på humör.

5 Indigo Broline (Claes Sjöström) såg fin ut näst senast men inte senast. Han är en svårbedömd rysare.

6 Dead Wood (Ulf ­Ohlsson) är det bra med. Han har känts bra efter senaste starten. Det blev lite tufft då ute i tredjespår. Känns pigg och alert. Finns ingenting att klaga på. Han är uppanmäld. Svårt att sätta in honom, säger Kristina Wiik.

7 Just by Myself (­Johnny Takter) känns allting bra med. Formen är svårt att säga något om. En månad sedan han tävlade. Jag hoppas ändå att han ska ­vara ett snäpp bättre än förra gången. Är svårbedömd nu, säger Jonny Lehrberg.

8 Aga Khan Boko (Jorma Kontio) blev det för snävt för senast då han är stor och rejäl. Enligt Jorma så kändes han bra i övrigt och har även varit fin i träningen efteråt. Har fått några lopp i kroppen nu. Vill påstå att han är mycket fint i ordning. Skulle han inte hamna alltför illa till måste han räknas tidigt, säger Timo Nurmos.

9 Royal Neo (Daniel Olsson) var vi jättenöjda med senast. Hade varit borta ett tag. Jag hoppas att han går framåt ett rejält snäpp med det loppet. Fick ett bättre läge än Just by Myself. Kan inte hästarna där framme, säger Jonny Lehrberg.

10 Midnight Hall (­Kenneth Haugstad) är trött på livet han med. Vi får prova att se om han kan leverera någonting. Han verkar ganska trög för dagen tycker jag. Så jag måste ligga lågt med honom, säger Jan Hellstedt.

11 Sophias Blush (Erik Adielsson) är det ett tufft lopp för. Hon har inte fått till det över huvud taget i år så jag får ligga lågt. Tränar faktiskt riktigt bra. Jag skulle inte bli förvånad om hon gör ett bra lopp. Men det är som sagt alldeles för tuffa konkurrenter för att hon ska nå en framskjuten placering, säger Stig H Johansson.

12 S.J.’s Majesty (Björn Goop) är en liten dam som gör allt rätt hela tiden. Hon är inte stor och hon är i en stenhård klass men hon gör det bra. Klart som fan att det är fel läge. Jag tror att hon gör en rejäl prestation om hon tjänar fina pengar, säger Ola Frisell hos Björn.

V86-8

1 Tofu (Daniel Olsson) tror vi att allt är bra med. Kanske blir skor bak. Gränsfall. Loppet var inte så jäkla bra. Hon är bra nu. Spåret går även om det så klart hade varit bättre med två. Tror på bra chans. Hon är bra nu, säger Jan-Åke Eriksson.

2 Cobol Queen (Torbjörn Jansson) ska ha vilsamma löpningar. Senast fick hon ingen bra löpning och då ger hon helt enkelt upp. Inte så konstigt. Formen känns fortsatt bra. Jag tror att hon gör ett bra lopp och det är bra förutsättningar med ett bra läge och 1600 meter, säger Stig H Johansson.

3 Knifetown Action (Erik Adielsson) har också tänt till. Av någon anledning som vi inte är riktigt säkra på. Han har gått riktigt bra de senaste två gångerna. Senast hade han sparat i V75. Det gäller att han får en vettig löpning. Då tycker jag att också han ska räknas, säger Stig H Johansson.

4 Express Step (Kenneth Haugstad) fick loppet senast. Gjorde det bra utan att glänsa på något sätt. Behöver fler lopp. Mina tre får försöka lugga någon enkrona, säger Jan Hellstedt.

5 Wannabe Kemp (Ulf Ohlsson) har varit borta i ett år på grund av en skada. Även blivit kastrerad under uppehållet. Behöver lopp i kroppen innan han hittar toppformen. Får ett snällt lopp, säger Timo Nurmos.

6 I Me Mine (Tommy Hanné) var lite sämre senast på V75. Annars har hon hållit en ganska jämn och bra form ett bra tag. Kommer köras i ledningen. Kortlopp passar henne bättre. Laddas en bit. Jag tycker att det är passande villkor nu, säger Li Platzer hos Tommy.

7 Ardi Boko (Björn Goop) var en besvikelse senast. Kändes att han var på gång. Allt verkar normalt i träningen och den korta distansen är ett plus. Han är snabb ut. Jänkarvagn för första gången, säger Timo Nurmos.

8 Utility Bus (Örjan Kihlström) har vilat länge men har ett trist läge. Går inte att tro på här i comebacken.

9 Örbäckens Cruella (Claes Svensson) var riktigt duktig senast när hon vann från dödens. Gjorde det riktigt bra. Med tanke på vad hon visade för form senast ska hon räknas även den här gången, säger Claes.

10 Hamras One More (Johnny Takter) blev kvar bakom en tröttnande ledare senast men spurtade vettigt när han väl kom loss. Men då var det för sent. Det är enklare motstånd den här gången. Jag tror på en plats-chans, säger Micke Selin.

11 Handler (Jorma Kontio) har bra form och var fin senast då han spurtade bra. Var inte långt efter vinnaren i mål. Han är fint i ordning och blir det bara hårt tempo i loppet och han har lite tur kan han vara långt framme, säger Timo Nurmos.

12 Nusa Dua (Per Lennartsson) verkar bra. För kort distans egentligen. Fungerar bättre på längre. Allt är som vanligt och vi är nöjda med spåret. Var bra, säger Emma Ljungberg.


Källa: Martin Berg/Sportbladet



Han kan inte få bättre spår än just spår 2"

Teamet "Tarzan" Melander och "Cattis" Lundström har rejält laddat till onsdagens Jackpot på V86. Inte mindre än 15 hästar till start. "Cattis" rapporterar här om de två bästa chanserna.

- 5 Nato Dream (V86-1) spurtade mycket bra från svårt läge och i ett tufft gäng senast och Stefan var helnöjd med honom. Känns fortsatt fin i träningen och har ett mycket bättre läge denna gång. Hovarna håller för barfota runt om igen och han har bäst chans av våra fem hästar i loppet.

- 2 Tidied Accelerator (V86-7) gör bra lopp nästan jämnt och har ett härligt löphuvud. Har dessutom bästa läget på länge; han kan inte få bättre spår än just spår 2. Var mycket bra vid segern senast och han måste räknas igen. Någon balansändring är inte aktuell, förutsatt att inte banan kräver det.

Källa: Vi Tippa
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ros (+5)
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 15:45   #62
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8832
Standard

Nurmos om sina

Lopp 4, 2140A 2 CHECCO BOKO - Jorma Kontio

Är mycket fint i ordning och han gjorde ett topplopp senast. Trots en tuff resa med tredjespår och dödens så gav han sig aldrig utan kämpade till andraplatsen. Den här hästen har haft dåliga spår i hur många starter i rad som helst. Men nu fick han äntligen ett bra läge och han har känts jättefin i träningen efter förra starten. Han har absolut toppform. Det är tuffa hästar emot men han kommer att vinna lopp när som helst.


Balans: Barfota runt om

Huvudlag: Eventuellt norskt huvudlag




Lopp 7, 2140 2 PANAMA AS - Jorma Kontio

Är en jättefin travare som har mycket bra inställning. Hon kämpar alltid och gör vad hon kan i loppen och det var starkt gjort att kunna vinna senast från ett så dåligt läge som hon hade över kort distans. Jag gillar den här hästen mycket och hon har känts fortsatt fin i träningen så jag måste vara optimist igen. Andraspåret klarar hon normalt utan några problem och stallets två andra hästar som är med i loppet tror jag inte tar in 20 meter på henne. Jag tycker att hon är vår bästa chans inom V86.


Balans: Barfota bak

Huvudlag: Timos huvudlag




Lopp 7, 2160 10 AYAR BOKO - Björn Goop

Hade ett dåligt läge senast men var heller inte som bäst den dagen. Han var annars fin vid segern näst senast och innan dess hade han en del otur med positionerna i loppen. Nu har han tränat på bra igen och jag tycker att han är fint i ordning. Jag tycker annars att hästen har tävlat förbättrat i år gentemot tidigare och han har alltid tränat väldigt bra och orkat i jobben.


Balans: Barfota runt om

Huvudlag: Eventuellt öppet huvudlag




Lopp 7, 2160 12 ALBRIGHT - Ulf Ohlsson

Har vi medvetet låtit vila under sommaren och siktar på att tävla med vintertid istället. Hon är entaktad och har bara en speed och därför hinner hon inte med på snabba banor och när det går fort i loppen. Hästen är mest stark och har annars utvecklats bra både i år och i fjol. Hon känns fin i jobben men är inte redo att vara med i matchen ännu utan ska startas igång och behöver lopp i kroppen för att hitta formen.


Balans: Barfota fram

Huvudlag: Timos huvudlag




Lopp 9, 2140A 5 DAKOTA BOKO - Jorma Kontio

Hade inte sin bästa dag senast men hon var också ute mot tufft motstånd och på en mycket dålig bana. Annars är det här en häst som jag gillar och hon var fin i starterna innan dess och gjorde flera bra lopp innan hon vann näst senast. Hon kändes fin när jag körde henne i jobbet idag (läs fredag) och normalt sett tror jag att hon kan vara långt framme här.

Balans: Eventuellt barfota fram

Huvudlag: Helstängt huvudlag




Lopp 10, 2140A 8 AGA KHAN BOKO - Jorma Kontio

Är ingen osäker häst men senast blev det för snävt ifrån andraspåret i voltstart då han är stor och rejäl. Det vara bara andra gången i karriären som hästen galopperade och enligt Jorma så kändes han bra i övrigt och har även varit fin i träningen efteråt. Han har fått några lopp i kroppen nu och var exempelvis mycket bra näst senast som tvåa från dödens på en 1.12-tid. Jag vill påstå att han är mycket fint i ordning men det var synd på spår åtta bakom bilen. Visserligen är han mycket snabb ut om man laddar och skulle han inte hamna alltför illa till måste han räknas tidigt. Han kommer att tävla med jänkarvagn som han har gjort tidigare.


Balans: Eventuellt barfota fram

Huvudlag: Öppet huvudlag




Lopp 11, 1640A 5 WANNABE KEMP - Ulf Ohlsson

Har varit borta i ett år på grund av en skada och har även blivit kastrerad under uppehållet. Han har tränat fint och gick en 1.17-tid i kvalet med krafter kvar och det är också det snabbaste han har gått inför comebacken. Hästen känns bra men behöver flera lopp i kroppen innan han hittar toppformen. Jag vill att han får ett snällt lopp här.


Balans: Barfota runt om

Huvudlag: Öppet huvudlag




Lopp 11, 1640A 7 ARDI BOKO - Björn Goop

Var en besvikelse senast i Mantorp då jag hade väntat mig mer av honom. Det hade känts i loppen innan att han varit på gång och hästen hade gått allt bättre ifrån bakspår. Nu fick han ledningen och gav sig till slut och jag vet inte om det berodde på den dåliga banan eller något annat. Allt verkar i alla fall normalt i träningen och hästen är lugnare nu än han har varit tidigare. Vi provar igen och den korta distansen är ett plus och han är snabb ut men läget är dåligt med spår långt ut bakom vingen. Vi kommer att prova honom i jänkarvagn för första gången och hoppas att det och den korta distansen kanske kan göra honom aktuell trots allt.


Balans: Barfota runt om

Huvudlag: Öppet huvudlag




Lopp 11, 1640A 11 HANDLER - Jorma Kontio

Har bra form och var fin senast då han spurtade bra från ett dåligt läge. Han avslutade lite drygt 1.10 sista 500 ute i spåren och var inte långt efter vinnaren i mål. Hästen har haft otur med dåliga spår på slutet och fick även här ett dåligt läge. Normalt sett blir det tufft därifrån men han är fint i ordning och blir det bara hårt tempo i loppet och han har lite tur med positionerna så kan han vara långt framme ändå. Han gick med jänkarvagn senast och det fungerade bra så det blir samma igen.


Balans: Barfota runt om

Huvudlag: Helstängt eller Timos huvudlag

Källa: timonurmos.com
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 15:47   #63
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 907
Sharp$: 488
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Om man inte spikar Digital Blasphemy är Canal Skater intressant till 12%.
Bra som tvåa senast de möttes.
Bägge är tröga ut och tur med positionerna kan bli avgörande
Också funderat på den faktiskt, kul med fler som har liknande tankar.
sandro är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 15:53   #64
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tomtom2 Visa inlägg
Helge, jag och flera andra skulle bli mycket tacksamma om du ändå ville lägga ut SS tips till V86 idag oavsett vad vissa andra tycker
Jag hoppar idag då jag "lovade" laxdasen men sen fortsätter jag nog som vanligt.
Hoppas någon annan postar kvällens.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 15:59   #65
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 907
Sharp$: 488
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Synd, för den hade varit totalt chanslös
.....

Senast redigerad av sandro den 2013-11-06 klockan 16:11.
sandro är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:05   #66
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

Aga Khan Boko vinner ikväll.. spik på allt!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+1)
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:05   #67
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 326
Sharp$: 2521
Standard

13 Västerbo Paymyday intressant i V86 4! Lycka till ikväll!
Nedomansky är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:11   #68
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sandro Visa inlägg
Kanske inget som hör hemma i den här tråden egentligen men vet att det har snackats om det i vissa trådar innan.

Går det att "fuldubbla" systemet genom att kryssa i alla hästar i alla lopp på V86 och sedan när någon blir struken så är den redan kryssad på lappen så kan man snabbt ta en annan som man redan ska ha med som första reserv om ni förstår hur jag menar?

Som nu när Lennartsson strök tex, hade jag haft en öppen kupong hos ATG.se med alla hästar i det loppet så hade jag ju i teorin kunna ta bort streck på alla utom Lennartsson efter strykningen och 2 hästar till samt kryssa i en av dom andra två som första reserv och fått till en "fuldubbling"?

På ett system som tex ser ut som följer : 1x1x3x3x4x4x4x4 med kostnad 576kr så kan man ju alltså ha fått till en möjlig dubbling av systemet genom att ha haft Lennartsson och 2 hästar till i ett av 3 hästarsloppen.

ett system med 1x1x2x3x4x4x4x4 hade kostat 384 kr så man får alltså till en möjlig chans till att dubbla systemet men för 192 kr ist för 384 kr extra som ett dubblat system egentligen hade kostat.

Kräver ju även att den som du sätter upp som 1.a reserv vinner också men chansen finns ju som sagt var att dubbla för en bråkdel av vad det skulle ha kostat egentligen.

Så sitt gärna med en kupong från Onsdag morgon med alla hästar i alla loppen så kan ni göra det samma när strykningarna rasar in


Regeln är alltid att sätta ut reserver i särskilt de lopp du garderar hårt - sätt då förstareserven på den du tror vinner - blir då någon struken får du in två kuponger om din häst med både streck och förstareserv på sig vinner...

Vad menar du med "öppen kupong"...? Om jag sitter med en kupong från onsdag morgon - skall jag INTE lämna in denna menar du, eller? Systemet måste ju vara inlämnat... Förstår tyvärr inte alls hur du resonerar... Kanske fattas en öl, eller två i mig för att få de små och få att röra på sig, hehe...

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...

Senast redigerad av Pilkast den 2013-11-06 klockan 16:13.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:15   #69
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

Datum: Onsdag 2013-11-06
Bana: Solvalla
Spelform: Dagens Dubbel, omg. 619

Avd Ordinarie hästar
1 8 Aga Khan Boko
2 9 Örbäckens Cruella
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+1)
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:24   #70
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Har lämnat in 20 olika system.... tänker tydl sjöa!....någon kommer ju sitta... troligen 4-5 st....
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:33   #71
 
mijo14s avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Ystad
Inlägg: 1 376
Sharp$: 1863
Standard

2 3 4 5 7
6
1 6 8 9
2
3 5 6 7 9
2
1 2 8
3 7 9

E760 B5E5 313C WWWW

ja jävlar...där satt den!

Senast redigerad av mijo14 den 2013-11-06 klockan 16:51.
mijo14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:34   #72
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 536
Sharp$: 1388
Standard

Satte ett snabbt system och hoppas på turen.
1: 5
2: 6,10,11
3: 1,4,6
4: 2,10,12,13
5: 9
6: 10
7: 1,2,8
8: 2,3,6,7,9,11

God tur och lycka till!

Senast redigerad av Trinity den 2013-11-06 klockan 16:46.
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:49   #73
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Jag hoppar idag då jag "lovade" laxdasen men sen fortsätter jag nog som vanligt.
Hoppas någon annan postar kvällens.
Jag sa inte att jag inte vill ha SS jag sa att jag lämnar in ETT system tidigt så jag slipper påverkas.... det är två skilda saker... kanske vill påverkas nu
__________________
@laxdasen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
plumma (+5)
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:52   #74
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
NATO vinner med hela upploppet... det stod på fel tråd redan igår...sänt av en riktig guru
Den enda som är klar för finalen och går INTE med optimal balans idag. Kanske viktigare någon av de andra får vinna och ta sig till finalen också?
Melander en riktigt lurig en...
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-06, 16:53   #75
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Den enda som är klar för finalen och går INTE med optimal balans idag. Kanske viktigare någon av de andra får vinna och ta sig till finalen också?
Melander en riktigt lurig en...
han är för korkad för att fatta sånt...han har ingen aning vem som är inkvalad eller inte så glöm den analysen
__________________
@laxdasen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+25)
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td