Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-04-10, 15:02   #31
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 433
Sharp$: 2426
Standard

Lovade mig själv att aldrig mer spela v86 efter förr veckan men här sitter man med lappen igen.

Lilla chanslappen:

3
1,4,5,8,9
1,2,6,12
4
2
1,2,12
1,2,8,9
5
anderna är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 15:15   #32
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

Roligt klipp...

Den dansande ponnyn...

http://www.youtube.com/watch?v=Ekr05T9Iaio
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 15:24   #33
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Rek ute för de som är intresserade...!

Abborren är STENKLAR ikväll! Eller, nästan, i alla fall, hehe...!

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 15:30   #34
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

av Lars Erlandsson (2 timmar sen), 0 kommentarer

Solvalla V86, 10 april. Skrivet av Lars Erlandsson.

V86-1 Ett stayerlopp inleder kvällens omgång där favoriten, 3 Royal Peak, har fått ett smaskigt utgångsläge bakom bilen. Han är visserligen inte så explosiv direkt när bilen släpper, men jag räknar med att han i ett tidigt skede sitter i ledningen. Vid vinsten över lång distans den 27/2 tog drog han undan i ledningen och vann överlägset efter 1.14 sista varvet. Senast krossade han motståndet i tredjespår och noterade 1.12,5 sista 1200. Jag inleder omgången med ett singelstreck på 3 Royal Peak. Tuffaste motbudet 9 Mellby Amiral kommer tillbaks efter ett kortare tävlingsuppehåll och har fått bakspår.

V86-2 Den andra avdelningen är ett sprinterlopp för ston där det ser ut som det blir full fart från start till mål. 1 Leonas Yaffa har visat jämn och fin form under en längre tid och körs offensivt för att försvara sitt innerspår när bilen släpper. Senast fick hon bestämma tempot i täten till 1.20 första varvet och borde kanske ha vunnit för att få godkänt, men jag hade 1.12,5 sista rundan och hon får godkänt. Blir inte startrusningen för tuff så kan hon spåra runt om. 8 Abborren har toppform och står bra inne i loppet på pengarna och får många förespråkare. Spår åtta är dock jobbigt och även om hon har styrkan som bästa vapen så krävs det inte mycket för att resan ska sätta sig i benen till slut. 11 Revenique är på väg mot toppformen. Senast fick hon öppna med raska 1.08,5 första halvvarvet och det var inte så konstigt att det blev lite stumma ben genom sista kurvan, men hon kämpade bra till fjärdeplatsen. 3 Ottey Coger är mycket rask bakom bilen och kan t.o.m. lura favoriten på ledningen vid ett offensivt upplägg. Hon har vunnit 4/7 i spets och jag streckar. 5 Karma har fått ett lopp i kroppen i sin nya regi och har säkert gått framåt en hel del. Nu blir det troligen barfota runt om jag varnar! Fem streck.

V86-3 Ett treåringslopp som inte håller någon högre kvalitet står på menyn. Favoriten 1 Ivar Sånna imponerade så smått vid vinsten näst senast när han noterade 1.13 sista 700 och visade bra inställning till sitt jobb. Jag trodde därför en del på honom senast mot ett klart tuffare gäng än detta, men då galopperade han 300 kvar med sparade krafter i rygg på ledaren. Orsaken var att hästen var öm i munnen och till denna start blir det ett nytt bett som ska passa bättre. Hästen är bara medelsnabb bakom bilen och det är tveksamt om det blir någon ledning direkt, men JK drar nog i högertömmen så fort tillfälle ges och kör offensivt mot täten. Det känns som att det är en eller alla som gäller och jag väljer att singelstrecka 1 Ivar Sånna.

V86-4 Det här är ett försök till Mälardalscupen för ston. 12 Caddie Geisha står perfekt inne i loppet på pengarna och står på tur för en seger. I de senaste starterna har hon radat upp bra prestationer och utan strul så är hon helt klart hästen att slå i loppet. 3 Haily Birkelund gästar från Jägersro och får EA i sulkyn för första gången. Hon har inte startat på ett par månader, men rapporteras träna starkt och är ett tidigt streck. 8 Little Miss Sweden vann ett V75-lopp på Kalmar näst senast och får JT i sulkyn igen. Kan inte gör något grovjobb själv, men med lite klaff så har hon en vass speed. 4 Gyllenberg får PL i sulkyn första gången och är draget i loppet. Var blek i comebacken senast och har svårbedömd dagsform, men hon imponerade så smått vid sin spetsseger på Valla den 10/10 i fjol, se upp! Jag kryddar systemet med två formstarka skrällar, 2 Provenue och 9 Oki I Can. Totalt sex streck.

V86-5 Ett lärlings- och ungdomslopp över kort distans med bilstart och här blir 2 Miss Golightly spelad till omgångens största favorit. Näst senast höll hon farten tappert till en andraplats trots att hon fick vandra utvändigt om ledaren i ett tufft tempo. Senast brände hon som stor favorit då körande JK, i mina ögon, körde lite väl fort i ledningen och blev nerspeedad till slut. Nu blir det täta starter och lärling i vagnen och jag har ingen lust att stå och falla med den här storfavoriten utan jag målar på en helgardering och hoppas på en skräll! Tuffast emot är nog startsnabba 7 Walconcrete som får duktige OJA i sulkyn igen. Men jag streckar alla tolv startande!

V86-6 Ett sprinterlopp som startas med bil står på menyn. 12 Chip Lane är orutinerad, men har visat bra kapacitet för klassen vid sina två segrar på slutet. Senast förstördes chanserna av en startgalopp i volten och det känns som att han är gynnad av bilstart för första gången. Utgångsläget är dock tufft och garderingen är given. 1 Elit Sjöhammar har visat jämn och fin form och ska prova framspår bakom bilen för första gången – men han har vunnit 1/1 i spets och offensive EA har nog taktiken klar. Gästande 2 Dotcard Seabrook har visat bra kvaliteter i sina tidigare starter och är draget i loppet. Träningsrapporterna går i dur och nu ska hästen lättas i balansen och gå barfota bak – vilket ska vara ett klart plus! 8 Fully Extended är visserligen missgynnad av både kort distans och läget bakom bilen, men märren är under utveckling och med ”Tarzans” hästar så vet man aldrig. Kari Lähdekorpi skickar upp 5 Bro Bizz som är på våg uppåt i form och mycket väl kan skrälla. Fem streck.

V86-7 Näst högsta klassen håller bra kvalitet och jag tycker loppet ser spelvänligt ut. 8 Oolong har stabiliserat sig och verkar orka med sin tunga kropp allt bättre. Inställning och moral är av högsta klass och han ger sig aldrig i en slutstrid över upploppet. Efter en strykning så har han fortfarande ett knepigt sjundespår bakom bilen och det kan lätt bli vingel i spåren och jag garderar. 1 Digital Darling såg ut att sitta på leken i ledningen när man svängde in på upploppet senast, men rullade över i galopp mitt på upploppet. Stallet säger att hästen blev hovöm och att det troligen blir skor runt om den här gången – vilket inte är något plus. Formtoppade 9 Twigs Tiffany har radat upp topprestationer på slutet och har fått ett intressant smygläge i startsnabba ryggar och blir farlig om det klaffar med positionerna. Skrällen 4 Livi Destiny står perfekt inne i loppet på pengarna och får EA i sulkyn för första gången. Detsamma gäller startsnabba 2 Lennart som JT för första gången ska försöka lotsa till seger. Jag streckar även märrarna 3 Ranch I Do I Do och 11 Pomona Wibb som båda är mycket vassa på speed och flyger lågt över upploppet med lite klaff på bitarna. Sju streck.

V86-8 Omgången avrundas med ett mycket bra fyraåringslopp som ingår Solvallaserien. Sex av deltagarna kommer tillbaks efter vinteruppehåll och ska göra årsdebut och har ingen dokumenterad dagsform? Favoriten 3 New York U.S. får JT i sulkyn för första gången och även om han har radat upp bra prestationer under de senaste månaderna så har det varit mot lite lättare motstånd än vad han ställs emot nu. Stallkamraten 5 Nato Dream har årsdebuten överstökad och fick ett perfekt preparé lopp i kroppen efter en passiv styrning. Har säkert gått framåt en hel del och nu är det annonserat med någon sorts av barfotabalans. Nato Dream har vunnit 2/2 när han körts i ledningen och jag tror på ett offensivt upplägg när bilen släpper och sedan får vi se om någon orkar ta emot honom? Han är bara andrahandsfavorit på strecken och jag avslutar omgången med ett prisvärt singelstreck! (Systemet kostar 3 150 kr – men spikar du också 2 Miss Golightly i V86-5 så kostar lappen 262,50 kr.)
Spikförslag: (V86-8) 5 Nato Dream, (V86-1) 3 Royal Peak, (V86-3) 1 Ivar Sånna

Dragen: (V86-4) 4 Gyllenberg, (V86-6) 2 Dotcard Seabrook

Skrällen: (V86-2) 5 Karma

Nu kör vi!

//Erland
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:10   #35
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Breaking news!

ROYAL PEAK är såld till hästägare hos Kjell Wallin på Sundbyholm!

Sista starten för Melander? Räkna med tömning!

Fick reda på det av en tränare på den banan och jag litar på källan! Jag har ingen anledning att betvivla informationen som för övrigt bör verifieras i sändningarna (TV/ATG Live) innan loppet!? Konstigt vore det väl annars?
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:24   #36
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 160
Sharp$: 1313
Standard

Här kommer en frisk rak D 9-10 tycker det är spelvärde på den!
Lycka till
magohl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:25   #37
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Breaking news!

ROYAL PEAK är såld till hästägare hos Kjell Wallin på Sundbyholm!

Sista starten för Melander? Räkna med tömning!

Fick reda på det av en tränare på den banan och jag litar på källan! Jag har ingen anledning att betvivla informationen som för övrigt bör verifieras i sändningarna (TV/ATG Live) innan loppet!? Konstigt vore det väl annars?

ja ska den gå till Wallin så är det ju sista chansen att vinna lopp idag i hela karriären... alla inser hur mkt sämre den kommer bli i framtiden......
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:26   #38
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Breaking news!

ROYAL PEAK är såld till hästägare hos Kjell Wallin på Sundbyholm!

Sista starten för Melander? Räkna med tömning!

Fick reda på det av en tränare på den banan och jag litar på källan! Jag har ingen anledning att betvivla informationen som för övrigt bör verifieras i sändningarna (TV/ATG Live) innan loppet!? Konstigt vore det väl annars?

Varför skulle han tömma hästen? Menar du att han skulle köra slut på hästen när det är han själv som sålt den - vill självklart avsluta i bra stil - allt annat vore ju korkat...!

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
plumma (+1)
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:27   #39
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

ska ringa Kjell och fråga om det stämmer.... en bert karlsson info går aldrig att lita på
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hanscrispi (+1)
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:30   #40
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pilkast Visa inlägg
Varför skulle han tömma hästen? Menar du att han skulle köra slut på hästen när det är han själv som sålt den - vill självklart avsluta i bra stil - allt annat vore ju korkat...!

"Avsluta i bra stil" = 1:a-priset i loppet i klartext! Kosta vad det kosta vill!

Nu ser jag ingen som ska komma upp och överfalla hästen men det är väl allmänt känt att travtränare som selar ut en häst för sista (!?) gången i sin regi inte tänker på kommande starter!? Hästen kommer att gå all-in för vinst och det bör man ha med i beräkningarna! För dom flesta bara positivt då hela Sverige spikar!
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:32   #41
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
ska ringa Kjell och fråga om det stämmer.... en bert karlsson info går aldrig att lita på
Gör det är du snäll så får vi det 100% bekräftat! Min källa är alltså inte Kjelle direkt även om jag litar till 100% på den!
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:34   #42
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Rocket Zet vinner ju första så spelar ingen roll...
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:35   #43
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
Rocket Zet vinner ju första så spelar ingen roll...
Den ska väl köras extremt försiktigt idag för att sikta på V75-finalen nästa helg? Kan ju vinna ändå men tror inte att den kommer in i matchen från läget och ett försiktigt upplägg...

Senast redigerad av doob den 2013-04-10 klockan 16:37.
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:37   #44
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

kommer som en raket längst ut....
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-04-10, 16:53   #45
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
kommer som en raket längst ut....
Ring Kjelle W nu istället! Om du har numret...?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
plumma (+1)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td