Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-02-16, 22:29   #1
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Rovfisken - nya regler - disciplin - fotboll, skidskytte, ishockey, trav


Det här är Rovfiskens speldagbok

Jag hälsar alla besökare välkomna till den här speldagboken!

Samtliga personer är välkomna att skriva, kommentera, kritisera, ge ros eller lämna rekar eller vad som helst. Vill du bara läsa, eller rygga är du lika välkommen. Jag har nu startat upp mina nya spreadsheet med färska regler vad gäller insatser och liknande. Reglerna följer längst ner i detta inlägg.

Jag har den här speldagboken för min egen skull först och främst. Den ska hjälpa mig med regler och disciplin och i långa loppet hjälpa mig till framgång att bli bäst helt enkelt. Under tiden kommer fler och fler regler sättas upp och dessa kommer att uppdateras allt eftersom tiden fortlöper.


Varför en ny speldagbok?

Utav de enkla anledningarna att dels behöver jag en nystart samt så kunde jag inte uppdatera första inlägget i förra speldagboken. Jag kommer också att föra den här dagboken lite annorlunda. Tanken är att alla spel ska presenteras i mina inlägg med mer fakta om varje spel samt med en klart bättre uppföljning.


Startkapital, ligor, mål och övrigt intressant.

Startkapital: 800 €
Mål: 1300 € vid starten av augusti samt 3000 € vid årets slut - ROI på minst 105% fortlöpande.

Spelar på: Inriktningen kommer att ligga på fotboll, innebandy, skidskytte samt ishockey. Men det kommer även finnas andra spel här ibland. Finner jag värde spelar jag. Speldagboken kommer att behandla egna spel först och främst men finner jag bra rekar så kommer jag även rygga när det känns positivt.

Spelen presenteras: Här i speldagboken samt i mina olika nyskapade sheet, där utgröningar, höga odds och liknande har egna sheet. Eventuellt kommer allting även läggas in i nuvarande stora sheet, eller skapas det ett nytt.


Vem är då Rovfisken?

Jag är en person som är väldigt rak och säger alltid vad jag tycker och tänker. I mångas ögon kan jag upplevas som obekväm så har du problem med detta så inled ingen konversation med mig. Dock är jag trevlig och för gärna samtal om det mesta så är det något du undrar över så svarar jag gärna. Jag vill också vara hjälpsam ifall jag besitter någon kunskap som övriga har nytta av men behandla mig med respekt - men jag har högt i tak och tål mycket, åtminstone så länge det sägs med en gnutta ironi, eller övrig humor. Fuck me once and I will hate you, fuck me twice and I will kill you!

Spoiler:
Jag har tidigare i mitt liv spenderat pengar vilt omkring mig, oftast i ett syfte att försöka köpa mig lycka eller välbefinnande men detta har varit med tomt innehåll. Nu har jag tagit ett beslut att istället för att köpa lyx ska jag vara lyx. Jag kommer att se till att ha extremt lite utgifter och leva på mindre inkomster och känna ett välmående istället för att som tidigare ha stora inkomster och enorma utgifter. Mitt mål i livet nu är att ta hand om mig själv och enbart göra det som jag känner är rätt, och det kommer vara blandat av nöjen och personlig utveckling. Jag har insett att ett traditionellt jobb inte är något för mig. Jag mår inte bra av det och ifall jag har ett vanligt kneg så är jag inte tillräckligt pigg och fokuserad på det jag sen vill hålla på med. Nu har jag som mål att ägna mycket tid åt spel då jag har detta som ett intresse och på sikt hoppas jag det ska kunna ge mig små men stabila inkomster regelbundet. Förutom spel ska jag lära mig två saker som jag tidigare har prioriterat bort, vad detta är tar jag inte upp nu.

Mitt slutliga mål är att göra mig helt fri från samhället - så långt det är möjligt. Det har förvisso med min ideologi att göra, men allting hänger samman. Under tiden kommer jag inte att ha någon skam att försöka leva på systemet om än i fattigt syfte, jag behöver inte så mycket fr o m nu känner jag. Jag kommer att ha så billigt boende som möjligt, allt för att jag ska kunna ha tid att lägga ner på¨spel, sport, hobby och utveckling. Den friheten försvinner med stora fasta utgifter. Jag vill ej heller ha min betting som något jobb där jag måste spendera viss tid varje vecka etc. Den dagen jag känner att jag inte vill betta mer så ska jag ha den friheten att jag kan ta en kort eller lång paus från det utan att resten av mitt liv ramlar ihop av ekonomiska skäl.

Jag har tidigare i mitt liv spelat väldigt mycket men jag har aldrig bokfört något och vet inte ifall jag ligger plus eller minus totalt sett. Antagligen ligger jag väl mycket minus men samtidigt har jag vunnit mycket och som sagt kastade jag pengar omkring mig så det finns en möjlighet att jag faktiskt ligger plus också. Det är inget jag kommer lägga vikt vid att ta reda på för det är fr o m den första januari i år som jag börjat bokföra. Jag kommer från nu att bokföra på ett annat sätt än tidigare i mina spreadsheet då statistiken blivit missvisande då jag grönat ut på väldigt många spel och då ses det som flera förluster fastän det inte är så. Är det någon som läst detta så är ni välkomna att ge era personliga förslag på förbättringar jag kan göra. Jag vill ständigt utvecklas så av den anledningen är jag öppen för allt ni kan bidraga med och sen får jag ta till mig det jag finner intressant.

Tidigare har det även varit mycket alkohol inblandat i mitt liv och det har lett till att mina så kallade bankrullar tidigare har varit rena sprängladdningar. Det är många gånger jag vaknat och det varit antingen tomt på kontot eller som vid ett flertal gånger, klart mer där utan att jag minns hur det har gått till. Nu har jag helt andra mål i livet (än innan då jag inte hade några) och det innebär att jag ej dricker någon alkohol alls nu så just den risken med bankrullen som fanns innan är borta. Jag är annars en person som älskar matematik och har väl sedan den dagen jag kunnat räkna och skriva sysslat med statistik i alla dess former. Otaliga kollegieblock har använts för att skriva tabeller och föra statistik över olika spel eller idrotter med kamrater, samt så har det förts en del anteckningar framför TV på den gamla tiden innan internet fanns så det gick att hänga med i de fantastiska femmilsloppen som startades med individuell start. Allt för att kunna se förändringar i loppet etc. I dag kommer jag fortsätta med detta men i en annan form och för att kunna ha som mål att bli bäst inom betting. Det är kanske höga mål men satsar jag på något så är det inte för att komma tvåa.



Rovfisken kommer att ha egna rekar

Jag kommer ibland att lägga ut rekar som kommer upp på förstasidan här på sharps.se och här har jag som mål att ha en hög vinstprocent. I övrigt kommer jag analysera och skriva om samtliga mina spel här i speldagboken, både före och efter att de avgjorts. Jag kommer att skjuta klart mindre från höften nu än tidigare men samtidigt kommer jag pröva en del spel där jag är på bortaplan. För den som inte ger sig ut i öknen kommer ej heller att finna vad den behöver.

Jag kommer att vara relativt bred, dels för att öka mitt intresse och få mer kunskap om det hela inom fler idrotter eller fler ligor. Sen kommer jag att bli smalare och smalare för att till slut vara specialist på ett par olika marknader. Hur många det blir har jag inte bestämt ännu, utan det får tiden utvisa. Det kommer att bli intressant att följa vilka marknader över tid som jag kommer att ha ett positiv ROI , respektive ett negativt.


Rovfisken blir glad av sharp$

Tycker du att jag gett ut en bra rek eller skrivit något läsvärt eller på annat sätt vill ge mig lite cred så kan jag tala om att jag blir glad när någon ger mig en eller flera sharp$.


Rovfiskens styrkor

*Skidskytte
-Allt inom herrar och damer på världscupen samt mästerskap.

Spoiler:
Inom fotboll, ishockey och innebandy anser jag mig vara vinnande men vill ha klar statistik på detta först. Vad gäller innebandy är det främst danska Elitserien samt svenska Superligan, men även till viss del södra Allsvenskan och div 1 södra Götaland. Fotbollen behärskar jag väl hyfsat vad gäller högsta ligorna i Tyskland, England och Sverige. Övriga är jag klart osäker på var jag står. Inom ishockey är det väl mest Allsvenskan i Sverige som jag överhuvudtaget kan något om.



Rovfisken rekar och har idéer inom

Spoiler:
*Skidskytte
-Världscupen damer & herrar
-Övriga mästerskap
*Fotboll
~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier
~England~
-Premier League
-Övriga engelska serier
~Italien~
-Serie A
~Spanien~
-Primera división
~Sverige~
-Allsvenskan
-Superettan
~Mexico~
-Primera de México
~Brasilien~
-Brasileiro
*Ishockey
~Sverige~
-Hockeyallsvenskan
~Nordamerika~
-NHL
*Trav
~Sverige~
-Jägersro
-Halmstad
-Åby
*Innebandy
~Sverige~
-Superligan
-Allsvenskan Södra
-Div I Södra Götaland
~Danmark~
-Elitserien



Rovfiskens regler

-Att skriva om varje spel här i speldagboken med analys före och efter.
-Att strikt följa min unitplan som kommer att vara från 1-10, där varje unit är 0.5% av bankrullen. "Bankrullen" uppdateras med jämna mellanrum vid behov.
-Att försöka ha runt 10 spel som max varje dag


Rovfiskens unitplan

Spoiler:
1u
-Högoddsare, över 50.00
-Nya marknader
-Marknader där jag känner mig osäker

2u
-Högoddsare, över 15.00
-Nya marknader
-Nya spelformer

3u
-Mellanodds, över 10.00
-Beprövade marknader, men osäkra
-Okända och halvblinda ryggar

4u
-Standardbet med liten edge
-Kända ryggar i okända marknader
-Odds från 1.60

5u
-Standardbet i marknad/spelform med förväntad utgröning
-Odds från 5.00

6u
-Standardbet med skaplig edge
-Kända ryggar i beprövade marknader
-Odds från 1.75

7u
-Standardbet med bra edge
-Odds från 1.60 till 8.00

8u
-Standardbet med säker edge
-Odds från 1.50 till 5.00

9u
-Kända ryggar i egen marknad, med egen analys
-Odds från 1.50 till 4.00

10u
-Extraordinärt bet med superb edge
-När kalkondrevet går
-Odds från 1.50 till 2.80
-Allt övrigt som måste dunkas (ej tiltdunkar)


Allt ovanstående uppdateras vid behov första veckan av speldagboken.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-17 klockan 21:41.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 23:06   #2
 
fondells avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 608
Sharp$: 445


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Testa att skriv mer kortfattade men bättre rekar, blir helt trött i huvudet och kommer inte orka läsa igenom en rek med wall of text.

Sammanfatta det hellre, behöver inte bli en sämre rek för det.
__________________
Citat:
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lawio (+1)
fondell är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 23:37   #3
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fondell Visa inlägg
Testa att skriv mer kortfattade men bättre rekar, blir helt trött i huvudet och kommer inte orka läsa igenom en rek med wall of text.

Sammanfatta det hellre, behöver inte bli en sämre rek för det.
Jag vet inte riktigt varför du tycker mina rekar har mycket text. Jag har skrivit fyra rekar och jag har svårt att se vilken information som inte ska vara med i dessa men jag lyssnar gärna ifall jag vet exakt vad du menar!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 13:19   #4
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Jag tycker att de offentliga rekarna du har skrivit har varit lagom långa och hållit en bra nivå. Däremot kunde det bli lite rörigt i din förra dagbok där man inte visste om du skrev om ett speltips eller om något helt annat.

Tror det vore bra om du t.ex. hade rubriker i din dagbok som talar om ifall du skriver om ett speltips eller om du skriver om t.ex. hantering av din bankrulle.
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 14:15   #5
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Håller med om mindre text i helhet och mer lästläst skadar inte. Om du vill att folk ska orka läsa det, tror inte jag pratar för mig själv.

Bara ett väldigt litet exempel.


"~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier"


Varför inte bara skriva tyskland?

Annars är det roligt att någon verkligen är aktiv på forumet!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+1)
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 15:56   #6
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Jag tycker att de offentliga rekarna du har skrivit har varit lagom långa och hållit en bra nivå. Däremot kunde det bli lite rörigt i din förra dagbok där man inte visste om du skrev om ett speltips eller om något helt annat.

Tror det vore bra om du t.ex. hade rubriker i din dagbok som talar om ifall du skriver om ett speltips eller om du skriver om t.ex. hantering av din bankrulle.
Perfekt! Det där med rubriker ska användas, blir klart enklare för mig själv också när jag går igenom hur mina tankar har varit!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 16:00   #7
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Håller med om mindre text i helhet och mer lästläst skadar inte. Om du vill att folk ska orka läsa det, tror inte jag pratar för mig själv.

Bara ett väldigt litet exempel.


"~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier"


Varför inte bara skriva tyskland?

Annars är det roligt att någon verkligen är aktiv på forumet!
Ja, jag vet att jag kan skriva rätt mycket ibland, men fingrarna dansar av sig själv på tangentbordet. I dagboken kommer det nog fortfarande bli rätt mycket text men ska försöka inleda det med små rubriker istället så det blir mer lättöverskådligt.

Annars håller jag med dig vad gäller listan som du gav ett exempel på. Jag satt och funderade flertalet gånger på hur jag skulle skriva det. Ibland blir jag övertydlig tror jag, men tanken är att det ska vara utan missförstånd också.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 17:51   #8
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Rovfisken, ett tips är att använda dig utav [ SPOILER ] taggarna

Spoiler:
Då ser texten ut såhär, och man kan expandera den själv


Lycka till med din dagbok. Du kan även lägga in rekar direkt i dagboken genom att klicka på "Svara med REK"
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 18:02   #9
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Tycker du skriver bra och strukturerat, men kör som KP säger med spolier taggar i inläggen så kan dem som vill läsa in sig än mer. Lycka till, du ligger redan plus genom att hålla alkoholen på en sansad / obefintlig nivå!
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 18:11   #10
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Kvällens spel

Sevilla FC - FC Porto
En match där jag svängt fram och tillbaka en del. I går var jag inne på seger för Sevilla, medan jag i dag har varit inne på en bortaseger. Efter att ha studerat lite resultat på sistone samt vägt oddsen så finner jag faktiskt ett litet spelvärde på kryss. Spelar hellre krysset än tvåan enbart på oddset. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueSevilla FC vs FC Porto X X FT 16 3.470


Glasgow Rangers - Sporting Lissabon
En match där jag från början tänkte spela hemmaseger då inte mycket i mina funderingar talar för en bortaseger. När jag studerade Rangers matcher i Champions League i höstas var det målsnålt till tusen. Länge var jag inne på att spela 1-0 men garderar upp och spelar under 2 där jag vid ett misslyckande kan få tillbaka pengarna. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueGlasgow Rangers vs Sporting Lisbon UNDER U 2 FT 16 2.230


Young Boys - Zenit St Petersburg
En match där ett formstarkt hemmalag möter St Petersburg som har fått spela träningsmatcher/-turneringar. Jag väljer dock att spela en tvåa i matchen pga att Zenit sprang över riktigt bra lag i gruppspelet av Europa League. Sex raka segrar där imponerar och skulle det misslyckas så får jag tillbaka pengarna vid ett kryss. Zenit är ett klart bättre lag och spelet känns riktigt bra. 8/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueYoung Boys vs Zenit St Petersburg pk FT 32 1.535


Young Boys - Zenit St Petersburg
De flesta är inne på att detta ska bli ett målkalas av sällan skådat slag. Visst, tittar vi på Young Boys två senaste i ligan så imponerar 9-2 i målskillnad och lägger vi till att Petersburg snittar tre gjorda mål i gruppspelet av Europa League så känns det ju som att matchen kommer sluta 3-5 eller något liknande. Men när jag tittar lite mer noggrant på det hela så visar det sig att Young Boys i ligan spelat under tre i 60% av sina hemmamatcher. Zenits baklängesmål dröjer så sent som till 65:e minuten i snitt vad gäller gruppspelet som nämnt ovan. Jag går emot och spelar under tre mål av den anledningen och vid tre mål så blir det pengarna tillbaka. Oddset känns rätt för ett spel. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueYoung Boys vs Zenit St Petersburg UNDER U 3 FT 16 1.813



Allmänt
Vad håller Betfair på med? Har de anställt ett gäng nyutbildade webbgrafiker som ska göra om hela deras sida eller? Tycker den strular mer och mer ju längre tiden går och deras nytänkande känns så fel att jag snart avstår från att ens gå in där. Skärpning innan jag ger fyra av fem Holms!

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-17 klockan 22:15.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 18:24   #11
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Tycker du skriver bra och strukturerat, men kör som KP säger med spolier taggar i inläggen så kan dem som vill läsa in sig än mer. Lycka till, du ligger redan plus genom att hålla alkoholen på en sansad / obefintlig nivå!
Tackar! Så, nu har jag lekt lite med spoiler och nu kanske det blir enklare för de besökare som dansar omkring i min speldagbok.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 21:21   #12
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Kvällens spel
...
Snyggt! Mycket bättre så ska det se ut, nu skulle det vara trevligt med units istället så man slipper räkna om det.

Trodde du skulle börja det det när du startade nytt!

God lycka!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 21:29   #13
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Snyggt! Mycket bättre så ska det se ut, nu skulle det vara trevligt med units istället så man slipper räkna om det.

Trodde du skulle börja det det när du startade nytt!

God lycka!
Det är i unit och det står sist i texten. Kanske borde se till så det syns bättre kanske. Dock kommer jag skriva om mina unit till € i mitt sheet, annars kommer jag inte förstå något alls till sist i det är jag rädd för.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 21:57   #14
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Lycka till!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 22:03   #15
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Det är i unit och det står sist i texten. Kanske borde se till så det syns bättre kanske. Dock kommer jag skriva om mina unit till € i mitt sheet, annars kommer jag inte förstå något alls till sist i det är jag rädd för.
Ah sorry my bad, man kunde ju slänga på fetstil
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 22:09   #16
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Spoiler:
Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Kvällens spel

Sevilla FC - FC Porto
En match där jag svängt fram och tillbaka en del. I går var jag inne på seger för Sevilla, medan jag i dag har varit inne på en bortaseger. Efter att ha studerat lite resultat på sistone samt vägt oddsen så finner jag faktiskt ett litet spelvärde på kryss. Spelar hellre krysset än tvåan enbart på oddset. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueSevilla FC vs FC Porto X X FT 16 3.470


Glasgow Rangers - Sporting Lissabon
En match där jag från början tänkte spela hemmaseger då inte mycket i mina funderingar talar för en bortaseger. När jag studerade Rangers matcher i Champions League i höstas var det målsnålt till tusen. Länge var jag inne på att spela 1-0 men garderar upp och spelar under 2 där jag vid ett misslyckande kan få tillbaka pengarna. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueGlasgow Rangers vs Sporting Lisbon UNDER U 2 FT 16 2.230


Young Boys - Zenit St Petersburg
En match där ett formstarkt hemmalag möter St Petersburg som har fått spela träningsmatcher/-turneringar. Jag väljer dock att spela en tvåa i matchen pga att Zenit sprang över riktigt bra lag i gruppspelet av Europa League. Sex raka segrar där imponerar och skulle det misslyckas så får jag tillbaka pengarna vid ett kryss. Zenit är ett klart bättre lag och spelet känns riktigt bra. 8/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueYoung Boys vs Zenit St Petersburg pk FT 32 1.535


Young Boys - Zenit St Petersburg
De flesta är inne på att detta ska bli ett målkalas av sällan skådat slag. Visst, tittar vi på Young Boys två senaste i ligan så imponerar 9-2 i målskillnad och lägger vi till att Petersburg snittar tre gjorda mål i gruppspelet av Europa League så känns det ju som att matchen kommer sluta 3-5 eller något liknande. Men när jag tittar lite mer noggrant på det hela så visar det sig att Young Boys i ligan spelat under tre i 60% av sina hemmamatcher. Zenits baklängesmål dröjer så sent som till 65:e minuten i snitt vad gäller gruppspelet som nämnt ovan. Jag går emot och spelar under tre mål av den anledningen och vid tre mål så blir det pengarna tillbaka. Oddset känns rätt för ett spel. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueYoung Boys vs Zenit St Petersburg UNDER U 3 FT 16 1.813



Allmänt
Vad håller Betfair på med? Har de anställt ett gäng nyutbildade webbgrafiker som ska göra om hela deras sida eller? Tycker den strular mer och mer ju längre tiden går och deras nytänkande känns så fel att jag snart avstår från att ens gå in där. Skärpning innan jag ger fyra av fem Holms!



Otur på ett par resultat där - bara att köra på...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 22:14   #17
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Summering kvällens spel

Vad ska jag säga? Det börjar med att alla marginaler är mot mig i samtliga fyra spel. I halvtid såg det toppen ut och det kändes som att det skulle bli ett fint plus och när det endast återstod runt en kvart skulle det bli grönt. Nu får jag två push och två röda i de sista minuterna - och det känns fruktansvärt.

Young Boys - Zenit St Petersburg
Det ryska laget tar ledningen i matchen och det resultatet står sig till halvtid. Jag har alltså ett mål att gå på för att sätta mitt underspel på tre mål. Vid två mål blir det push och det är helt ok. I detta läge tror jag inte det ska sluta så illa som det faktiskt gör. Direkt i andra halvlek kvitterar Young Boys och det var ju inte så bra vilket gör att båda mina spel inte kan gå med vinst. I 69:e minuten så för Zenit en utvisad och det känns allt annat än bra, men jag hoppas ändå att de ska kunna få med sig 1-1, men i matchens sista spark(?) så gör Young Boys mål, det som inte får hända. Det svider så mycket så jag har lust att kasta ut både det ena och andra. Jag står fast vid att mina spel likväl var bra dock.

Glasgow Rangers - Sporting Lissabon
Det står 0-0 i halvtid och mitt underspel verkar riktigt fint. Att sen Glasgow gör 1-0 var väl det bästa som kunde hända ifall det nu skulle göras mål här. Samtidigt sitter jag och irriterar mig lite att jag ändå inte valde att spela 1-0 till klart bättre odds. Men vad händer då? I 89:e minuten kvitterar Sporting Lissabon och mitt underspel på två mål får en push bara. Anser ändå att spelet är godkänt.

Sevilla FC - FC porto
Matchen som skulle sluta kryss enligt mig. 0-0 i halvtid är ett perfekt resultat och jag kan bara hoppas att andra halvlek slutar likadant men matchbilden talade för mål och att Porto gör det första målet är också bra för mig. Visst kommer Sevilla pressa på för en kvittering och det tog inte många minuter innan det stod 1-1. Men i 85:e minuten så saboteras även detta spel när Porto gör 1-2 och efter det orkar inte Sevilla skapa mer än någon hyfsad chans på en hörna. Står fast vi att spelet var bra.

Summering
Tre mål i 85:e, 89:e och 90:e matchminuten saboterar allting i kväll. Det är så surt att jag tappar så mycket energi att jag bara vill dra ett täcke över mig. Målet Young Boys gör kommer dessutom i 90+4 så jag lovar att det finns högre makter som spelar en ett spratt ibland, det är för bra för att vi människor själva ska kunna regissera ihop något sådant. [CENSUR]
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 22:24   #18
 
6asdfs avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 112
Sharp$: 382
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Summering kvällens spel

Summering
Tre mål i 85:e, 89:e och 90:e matchminuten saboterar allting i kväll. Det är så surt att jag tappar så mycket energi att jag bara vill dra ett täcke över mig. Målet Young Boys gör kommer dessutom i 90+4 så jag lovar att det finns högre makter som spelar en ett spratt ibland, det är för bra för att vi människor själva ska kunna regissera ihop något sådant. [CENSUR]
Finns inga högre makter, viktigt att komma ihåg. Bra spel och bra rekar men bollen var för rund idag helt enkelt. Bara att blicka framåt, ser mycket lovande ut från där jag sitter i alla fall!
6asdf är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 22:39   #19
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Synd att det var mycket oflyt idag. Har förövrigt själv haft några ganska bedrövliga dagar. Tycker i alla fall du kan vara nöjd med strukturen på dagboken som ser mycket bättre ut nu. Mycket tydligare och mycket mer lättöverskådligt. Gillar förövrigt också att du skriver mycket. Tycker att många andra dagböcker här på Sharps är lite tråkiga på det sättet att författarna nästan bara lägger upp sina spel och sen är det inte så mycket mer.
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 23:48   #20
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Nattens spel

New York Rangers - Los Angeles Kings
I mitt tycke en jämn uppgörelse där Los Angeles har tre raka segrar, bl a borta mot Washington. New York Rangers har haft några spelfria dagar men jag väger inte in att det ska vara någon fördel utan här spelas laget som har bäst form samtidigt som de ger över två i odds. 4/10
2011-02-18 01:05NHLNew York Rangers vs Los Angeles Kings 2 FT+OT 16 2.150


Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
Här väljer jag att spela Montreal med ett handicap på -1.5. Jag spelar inte detta för att Montreal ofta vinner med två mål, utan av den enkla anledningen att Edmonton ofta förlorar med minst två mål. Senaste tio har de förlorat med två mål eller mer, inte mindre än sex gånger. Då ser jag klart värde när oddsen är klart över tre. 4/10
2011-02-18 03:05NHLEdmonton Oilers vs Montreal Canadiens -1.5 FT+OT 16 3.370


Chicago Bulls - San Antonio Spurs
Jag kan ingenting om basket men likväl är jag där och plockar matcher, och med relativt gott resultat vill jag säga. San Antonio spelas här då jag snöat in på att dessa är riktigt bra. Lagen har samma form enligt senaste tio men till min nackdel har Bulls en grym hemmastatistik på 24-4. Men Spurs vann senaste mötet, visserligen hemma då, men får jag över dubbla pengarna anser jag att det är värt en insats. 4/10
2011-02-18 02:05NBAChicago Bulls vs San Antonio Spurs 2 FT+OT 16 2.070

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-18 klockan 06:10.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 23:59   #21
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Nattens spel

New York Rangers - Los Angeles Kings
I mitt tycke en jämn uppgörelse där Los Angeles har tre raka segrar, bl a borta mot Washington. New York Rangers har haft några spelfria dagar men jag väger inte in att det ska vara någon fördel utan här spelas laget som har bäst form samtidigt som de ger över två i odds. 4/10
2011-02-18 01:05NHLNew York Rangers vs Los Angeles Kings 2 FT+OT 16 2.150


Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
Här väljer jag att spela Montreal med ett handicap på -1.5. Jag spelar inte detta för att Montreal ofta vinner med två mål, utan av den enkla anledningen att Edmonton ofta förlorar med minst två mål. Senaste tio har de förlorat med två mål eller mer, inte mindre än sex gånger. Då ser jag klart värde när oddsen är klart över tre. 4/10
2011-02-18 03:05NHLEdmonton Oilers vs Montreal Canadiens -1.5 FT+OT 16 3.370


Chicago Bulls - San Antonio Spurs
Jag kan ingenting om basket men likväl är jag där och plockar matcher, och med relativt gott resultat vill jag säga. San Antonio spelas här då jag snöat in på att dessa är riktigt bra. Lagen har samma form enligt senaste tio men till min nackdel har Bulls en grym hemmastatistik på 24-4. Men Spurs vann senaste mötet, visserligen hemma då, men får jag över dubbla pengarna anser jag att det är värt en insats. 4/10
2011-02-18 02:05NBAChicago Bulls vs San Antonio Spurs 2 FT+OT 16 2.070


Dessa spel är säkerligen överkompensation - nu skall du vinna tillbaks de pengar du nyss förlorat på fotbollen, eller?!

Du kommer aldrig gå plus om du lägger ca. tio spel per dag - och säkert inte efter en dålig streak som i kväll! Vad försöker du bevisa, egentligen...?

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 00:02   #22
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Redan i din presentation har du failat - du skriver där "diciplin" . var är denna...?

Jag skriver inte detta för att vara taskig, men vad håller du på med...?

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 00:12   #23
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Redan i din presentation har du failat - du skriver där "diciplin" . var är denna...?

Jag skriver inte detta för att vara taskig, men vad håller du på med...?

/Badass
En vanlig natt hade jag lagt det dubbla antalet spel. Bara att gå igenom mitt gamla sheet där jag fortfarande lägger in kommande spel, men där finns alla spel från detta året. Där ser du att jag haft långt fler spel och nu ska jag ligga på max tio spel om dagen är min tanke. Anser fortfarande att spelen ovan är tillräckligt bra för spel, med undantag för basketen där jag inte kan någonting. Så nog jobbar jag på mkin disciplin jämfört med hur det har varit, men jag måste känna mig bekväm med mina spel också. Skulle jag inte lagt dessa skulle jag bara irriterat mig. Samtidigt ger det mig än mer intresse att följa idrotterna om natten när jag ändå är uppe. I dag har jag haft sju spel jämfört med uppåt 20 en normal dag. Men jag förstår din poäng och tackar för din synpunkt!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 00:24   #24
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
En vanlig natt hade jag lagt det dubbla antalet spel. Bara att gå igenom mitt gamla sheet där jag fortfarande lägger in kommande spel, men där finns alla spel från detta året. Där ser du att jag haft långt fler spel och nu ska jag ligga på max tio spel om dagen är min tanke. Anser fortfarande att spelen ovan är tillräckligt bra för spel, med undantag för basketen där jag inte kan någonting. Så nog jobbar jag på mkin disciplin jämfört med hur det har varit, men jag måste känna mig bekväm med mina spel också. Skulle jag inte lagt dessa skulle jag bara irriterat mig. Samtidigt ger det mig än mer intresse att följa idrotterna om natten när jag ändå är uppe. I dag har jag haft sju spel jämfört med uppåt 20 en normal dag. Men jag förstår din poäng och tackar för din synpunkt!


Ingen, jag menar INGEN klarar av att hålla ett snitt på mer än möjligtvis 3-5/dag (kvalitetsdrag) av rekar och detta är högt sagt...! Du kan inte mena att du skall ligga på ca. 10 spel/dag - det kommer aldrig hålla! ALDRIG!!!

Ge upp denna dröm och lägg möjligtvis tre (högst) per dag - i alla fall till att börja med! Vad får dig att tro att du kan slå oddsen?

EDIT: Vad fan säger jag - inte ens ETT drag/dag (kvalitetsdrag/dag) kan man finna, i snitt om man har tur...!

Jag vill att du skall lyckas men du kommer aldrig göra detta med dessa krav!

/Badass

Senast redigerad av Badass den 2011-02-18 klockan 00:53.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 00:38   #25
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Ingen, jag menar INGEN klarar av att hålla ett snitt på mer än möjligtvis 3-5/dag (kvalitetsdrag) av rekar och detta är högt sagt...! Du kan inte mena att du skall ligga på ca. 10 spel/dag - det kommer aldrig hålla! ALDRIG!!!

Ge upp denna dröm och lägg möjligtvis tre (högst) per dag - i alla fall till att börja med! Vad får dig att tro att du kan slå oddsen?

Jag vill att du skall lyckas men du kommer aldrig göra detta med dessa krav!

/Badass
Jag förstår vad du menar men det finns olika sätt jag ser det hela på.

Antingen spelar jag med 20¤ av min bankrulle på de matcher där jag verkligen ser riktigt fina värde, då pratar vi max 10 spel i månaden men jag anser att dels är detta för riskabelt samt genererar det inte pengar i den utsträckning som jag vill.

Det andra är att spela disciplinerat med de spel jag ser värde vare dag, och då spela allt där jag inte har ett avdrag med felmarginal.

Vidare har jag det du säger och då ligger jag på mellan noll och fem spel om dagen beroende på utbud och vad jag hittar.

Det jag just nu kör är något mellanting. Jag försöker se värde i allt men lurar mig säkert många gånger. Dock har det varit relativt lyckosamt hittills och vill inte avbryta tvärt och inte lägga de spel som jag faktiskt finner. Redan nu kastar jag bort ett flertal spel som jag finner värde på men där jag inte har värde med en ev felmarginal.

Samtidigt är detta en resa för mig där jag måste hitta mitt sätt att spela på sikt, hur det ser ut vet jag inte i dag. Därför är jag tacksam för alla synpunkter och jag väger in det du säger, för jag anser att du har rätt men det betyder inte med automatik att det blir fel att göra det jag gör i dag.

Spelen som jag lägger här i speldagboken ska inte ses som några rekar egentligen. Rekar kommer jag alltid ha riktigt fina värde på och de kommer alltid presenteras bland övriga rekar på förstasidan.

Jag har dock höga tankar om mig själv och tror jag kan slå alla odds Men jag spelar om natten dels för att ha något att följa samt utveckla mig själv. Normalt borde jag inte spela på några idrotter från Nordamerika. Men det är jag för svag för dessvärre. Hittills tror jag det har gått rätt bra dock. Men jag är medveten om att det kan bli fall också och jag kommer hela tiden utvärdera och se vad som kan göras annorlunda.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 00:49   #26
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Den ska hjälpa mig med regler och disciplin.

Tanken är att alla spel ska presenteras i mina inlägg med mer fakta om varje spel.

Men det kommer även finnas andra spel här ibland. Finner jag värde spelar jag.

Rovfisken rekar och har idéer inom
Spoiler:
*Skidskytte
-Världscupen damer & herrar
-Övriga mästerskap
*Fotboll
~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier
~England~
-Premier League
-Övriga engelska serier
~Italien~
-Serie A
~Spanien~
-Primera división
~Sverige~
-Allsvenskan
-Superettan
~Mexico~
-Primera de México
~Brasilien~
-Brasileiro
*Ishockey
~Sverige~
-Hockeyallsvenskan
~Nordamerika~
-NHL
*Trav
~Sverige~
-Jägersro
-Halmstad
-Åby
*Innebandy
~Sverige~
-Superligan
-Allsvenskan Södra
-Div I Södra Götaland
~Danmark~
-Elitserien


Rovfiskens regler

-Att strikt följa min unitplan som kommer att vara från 1-10, där varje unit är 0.5% av bankrullen. "Bankrullen" uppdateras med jämna mellanrum vid behov.

4u
-Standardbet med liten edge
-Odds från 1.60
Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Chicago Bulls - San Antonio Spurs
Jag kan ingenting om basket men likväl är jag där och plockar matcher, och med relativt gott resultat vill jag säga. San Antonio spelas här då jag snöat in på att dessa är riktigt bra. Lagen har samma form enligt senaste tio men till min nackdel har Bulls en grym hemmastatistik på 24-4. Men Spurs vann senaste mötet, visserligen hemma då, men får jag över dubbla pengarna anser jag att det är värt en insats. 4/10
2011-02-18 02:05NBAChicago Bulls vs San Antonio Spurs 2 FT+OT 16 2.070
Nu blir jag lite fundersam här, jag hittar inte basket (NBA) i den lista där du skrivit vad du rekar och har ideér inom men likväl kommer det ett spel från "over there". Du skriver så att om du finner värde så spelar du. Då har jag en fråga baserat på vad du skrivit i texten om Spurs@Bulls, om du inte kan något om basket hur kan du då veta om det finns eventuellt EV+ i att spela Spurs inatt?

Och till på köpet så "vågar" du trycka in ett standardbet (4u = 2%) på ett spel som du inte har en aning om det är bra eller icke.

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Men jag spelar om natten dels för att ha något att följa samt utveckla mig själv. Normalt borde jag inte spela på några idrotter från Nordamerika. Men det är jag för svag för dessvärre. Hittills tror jag det har gått rätt bra dock.
Det jag fetat i första meningen är väldigt, väldigt farliga tankar att ha. Det går väldigt ofta överstyr och man tappar kontrollen över sådana spel.

Att det har gått bra, och det grundar du på hur stort sample då?
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 00:53   #27
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2270
Standard

No offense rovfisken men Spurs får det tufft ikväll, Bulls är sjukt starka hemma kanske det bästa laget på hemmaplan man håller sina motståndare till 84 poäng i United Center dessutom var inte Boozer med mot Spurs förra gången dom möttes, ikväll kommer han och Duncan mötas och då blir det inte lika lätt för Spurs lägg till att Boozer ägt Spurs när han lirade i Jazz. Just my 2 cents... Lycka till men inte på den matchen
papak är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 02:11   #28
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Nu blir jag lite fundersam här, jag hittar inte basket (NBA) i den lista där du skrivit vad du rekar och har ideér inom men likväl kommer det ett spel från "over there". Du skriver så att om du finner värde så spelar du. Då har jag en fråga baserat på vad du skrivit i texten om Spurs@Bulls, om du inte kan något om basket hur kan du då veta om det finns eventuellt EV+ i att spela Spurs inatt?

Och till på köpet så "vågar" du trycka in ett standardbet (4u = 2%) på ett spel som du inte har en aning om det är bra eller icke.



Det jag fetat i första meningen är väldigt, väldigt farliga tankar att ha. Det går väldigt ofta överstyr och man tappar kontrollen över sådana spel.

Att det har gått bra, och det grundar du på hur stort sample då?
Självklart ska jag lägga 2-3u på den basketmatchen, fel av mig men det är jäkligt mycket information som åker in och ut ur mitt lilla kontor i norr. Så när jag är i basket och trampar ska det såklart inte vara några bet med edge ifall det inte är en rygg.

Samtliga spel som läggs kommer jag att skriva om oavsett det är en marknad som jag har stenkoll på eller inte. Det är för att jag ska kunna se historiskt på hur jag tänkte där. Det är alltså inga rekar eller mer djupgående som behandlas här. Så det är mer en information så att ingen ryggar mig på marknader som jag inte rekar eller har idéer om. Dock kommer jag att ha lite åsikter om det mesta här och det är inget blint spel på Spurs. Jag har ju sett dom ett par matcher (tro det eller ej) samt kollar jag ju lite stats. Dock vet jag inte om det är ett ev+ spel och då ska det vara lägre unit.

Det jag menar med att följa ska ses på flera sätt. Ett att det blir mer intressant att titta på, men samtidigt så utvecklar jag mig själv genom att ta in mer kunskap samt lära mig mer om basket etc. Så det är inte ett rent nöjesspel. Jag räknar med att jag har ev- på NHL t ex men det kan jag få igen på sikt genom att jag följer NHL klart bättre nu och lär mig se mönster etc. Detta skulle jag inte göra utan att ha spel på vissa lag och därför lägger jag spel för att ha något att följa. Dock läggs inte dessa blint men jag är inte på mina hemmamarknader, som i skidskytte.

Självklart har jag inte underlag stort nog men det är inget jag räknar med att ligga plus på, men tror mig göra det faktiskt.

Tack för dina synpunkter!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 02:18   #29
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av papak Visa inlägg
No offense rovfisken men Spurs får det tufft ikväll, Bulls är sjukt starka hemma kanske det bästa laget på hemmaplan man håller sina motståndare till 84 poäng i United Center dessutom var inte Boozer med mot Spurs förra gången dom möttes, ikväll kommer han och Duncan mötas och då blir det inte lika lätt för Spurs lägg till att Boozer ägt Spurs när han lirade i Jazz. Just my 2 cents... Lycka till men inte på den matchen
Jag får förlita mig på turen då. Jag är och trampar på okända marker, så jag följer en del lag och har en tendens att spela på dessa ifall statistiken inte talar helt mot det. Allt för att eventuellt utvecklas till att spela på NBA också, även om jag inte tror det så vill jag inte utesluta det. Men jag har oanade krafter när jag ska jobba in mina lir så det ska tjurarna passa sig för.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 02:30   #30
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jag får förlita mig på turen då. Jag är och trampar på okända marker, så jag följer en del lag och har en tendens att spela på dessa ifall statistiken inte talar helt mot det. Allt för att eventuellt utvecklas till att spela på NBA också, även om jag inte tror det så vill jag inte utesluta det. Men jag har oanade krafter när jag ska jobba in mina lir så det ska tjurarna passa sig för.

Jag vill inte dissa dina "gudar" och/eller "oanade krafter" men vad består dessa i, eller av...?


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 02:58   #31
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 300
Sharp$: 25021

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Badass, är det förbjudet att spela efter att man förlorat? Är det automatiskt tilt för man spelar 2-3 timmar efter man förlorat lite på några fotbollsmatcher eller är det bara så det fungerar för dig? Han har ju redan sagt att han kommer ha en hel del spel i dagboken så tagga ner lite!

Hur menar du att man inte ens kan hitta 1 spel om dagen i snitt som man har värde på? Om man berör flera sporter så finns det ju 100-tals matcher om dagen och det är säkert bra värde på en hel del av dem. Skulle man sen leta rätt på 1 spel av värde på dessa 100 så är det svårare än att hitta 3 rätt av 5 som det är värde på eller liknande. Om man som dig inte tror att man kan slå oddsen så lär man nog byta bransch.

Tycker det ska bli roligt att följa det här och jag hoppas det går bra för dig för annars kan man verkligen undra om det är värt att lägga ner den enorma tid som du verkar lägga på det här. Vad jag har förstått så har din frispråkiga och kanske aningen aggresiva stil gått många på nerverna och du har stött dig med lite fel människor vilket kan göra att du får jobba i stark motvind innan folk fattar tycke för dig och du lär nog visa strålande resultat för att få dessa människor intresserade av dig alls, annars kommer de lassa skit med hjullastare över dig om du gör bort dig. Det hade nog varit smartare att haft en mer ödmjuk approach!

Det känns lite som en blogg med lite mer än spel och visst det är ju din tråd så du får väl göra vad du vill med den men jag skulle lägga mer fokus på spelen och prata mindre (inget) om min hyra eller hur många öl jag dricker=)! Om inte så har jag ett tips, ät mycket frukt och grönt, det är skkiiiit bra vettu (tips från blondinbella)

Simma lugnt hajjpojken och lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+1)

Senast redigerad av Lazlo den 2011-02-18 klockan 03:14.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 04:33   #32
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Uppdatering nattens spel

New York Rangers - Los Angeles
Ett avgörande på straffar efter att lagen följt varandra åt hela matchen. Känner ändå att ett spel på över två i odds var ett motiverat lir. Nu blev det slantsingling men hur matchen såg ut så kändes det som Kings var bäst i starten medan Rangers var mer stabila i slutet. Jobbigt att förlora på marginalen igen efter den tunga kvällen.

Chicago Bulls - San Antonio Spurs
Här gör jag en tabbe och lirar hela fyra unit iställer för två som borde varit det normala men jag hade varit imponerad ifall jag inte begått några fel alls. Bulls äger matchen från start till slut och det var väl endast i tredje kvarten som Spurs kändes som starka och kunde utmana. Jag borde inte lagt ett bet utan istället ryggat och följt det.

Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
Ja, Montreal verkade inte starka nog att plocka ner Edmonton och lite före slutet så ligger de under med två puckar istället för att haft ledningen med detta. Kanske värderade jag spelet felaktigt och la för mycket vikt på att Edmonton ofta förlorar med två puckar. Men jag vidhåller dock att spelet var motiverat till det oddset.


Phoenix Suns - Dallas Mavericks
Här ryggar jag ett spel på Dallas, dock tar jag -2 för att väga upp oddset lite. Enligt min mening så slutar så få matcher med ett poängs marginal att -2 känns lika bra som att ha spelat den rak inklusive förlängning. Jag hoppas det här spelet har värde i sig, och att det sitter för det kan behövas efter den här dagen. 4/10
2011-02-18 04:35NBAPhoenix Suns vs Dallas Mavericks -2 FT+OT 16 1.980

San José Sharks - Washington Capitals
Efter att ha snackat en del i chatten om den här matchen så kändes överspel till runt 2.30 i odds som värde. Sharks hade fem raka över på hemmaplan och de har en stark offensiv. Dock har Sharks sex raka under men samtliga dessa har varit på bortais och mot Capitals brukar det vara målsnålt men efter vägande fram och tillbaka kändes spel över 5.5 som rätt ändå. Dock sker ett stort misstag när spelet ska läggas. Tydligen hamnade jag efter att ha studerat oddsen ett tag på Sharks -1.5 och det var det spelet som matchades. Ett uselt spel till det oddset men nu är det bara att jobba in detta. 4/10
2011-02-18 04:35NHLSan José Sharks vs Washington Capitals LIVE -1.5 FT 16 2.330



Tiltvarning
Vissa dagar känns allting perfekt medan andra så känns det som att helvetet har spridit sig på jorden. I dag känns det som det senare, dels pga att samtliga marginaler har varit mot mig, sen lyckas jag lägga ett felaktigt spel ovanpå allt. Det positiva i det hela är väl att det inte kommit några tiltspel men känslan finns där. Att dunka in halva rullen på något slumpartat som ska starta nu! Men disciplin och vilja ska göra mig till en vinnare i längden.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-20 klockan 06:22.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 04:44   #33
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Spoiler:
Badass, är det förbjudet att spela efter att man förlorat? Är det automatiskt tilt för man spelar 2-3 timmar efter man förlorat lite på några fotbollsmatcher eller är det bara så det fungerar för dig? Han har ju redan sagt att han kommer ha en hel del spel i dagboken så tagga ner lite!

Hur menar du att man inte ens kan hitta 1 spel om dagen i snitt som man har värde på? Om man berör flera sporter så finns det ju 100-tals matcher om dagen och det är säkert bra värde på en hel del av dem. Skulle man sen leta rätt på 1 spel av värde på dessa 100 så är det svårare än att hitta 3 rätt av 5 som det är värde på eller liknande. Om man som dig inte tror att man kan slå oddsen så lär man nog byta bransch.

Tycker det ska bli roligt att följa det här och jag hoppas det går bra för dig för annars kan man verkligen undra om det är värt att lägga ner den enorma tid som du verkar lägga på det här. Vad jag har förstått så har din frispråkiga och kanske aningen aggresiva stil gått många på nerverna och du har stött dig med lite fel människor vilket kan göra att du får jobba i stark motvind innan folk fattar tycke för dig och du lär nog visa strålande resultat för att få dessa människor intresserade av dig alls, annars kommer de lassa skit med hjullastare över dig om du gör bort dig. Det hade nog varit smartare att haft en mer ödmjuk approach!

Det känns lite som en blogg med lite mer än spel och visst det är ju din tråd så du får väl göra vad du vill med den men jag skulle lägga mer fokus på spelen och prata mindre (inget) om min hyra eller hur många öl jag dricker=)! Om inte så har jag ett tips, ät mycket frukt och grönt, det är skkiiiit bra vettu (tips från blondinbella)

Simma lugnt hajjpojken och lycka till!
Jag är relativt ödmjuk av mig men kan tycka att det är kul att sätta sig själv på höga hästar, då jag har en viss distans till det hela. Så jag får ta smällarna när det går dåligt och de får må dåligt när det går bra för mig. Jag påverkas mest av mina spel och inte vad andra anser och tycker hela tiden även om kritik är välkommet och jag självklart blir glad ifall folk uppskattar det jag skriver om.

Speldagboken skrivs ju i första hand för mig själv. Men jag tycker det är roligt att det finns en del här som läser och ni får nog stå ut med att det kommer vara lite som en blogg också. Det blir för min egen skull för tråkigt om det enbart skulle vara spel med motiveringar. När jag tittar tillbaka så kan jag få bra hjälp i hur jag tänkt och övrigt vissa dagar, när jag sen jämför med hur spelen har gått.

Jag hoppas också att det ska bli lönande på sikt med detta men jag räknar med att kunna plocka ut en fast summa varje månad om kanske ett år men gör jag det inom två år så är jag nöjd. Annars får jag bara ha sett detta som en resa i livet som utvecklat mig på ett eller flera sätt. Eventuellt kommer jag att sätta en del av det som är mindre spelrelaterat inom "spoiler" så slipper de besökare som enbart vill läsa om spelen veta allt om mig i övrigt.

Jag äter mycket frukt

Tack för din kommentar! Nu måste jag jobba in Sharks till uselt odds! De lyckades avgöra till 2-0 sist de möttes i tom kasse, kanske en repris i dag?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 05:50   #34
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Gotland
Inlägg: 271
Sharp$: 654

Fotboll Side plays "t
Stats: 39 - 24 - 0
ROI: 136.71%
Vinstprocent: 61.90%

Standard

tycker att på all kritik du får så svarar du bara undvikande och bortförklarar dig!! Men kör du ditt race,

Hur som helst lycka till med ditt projekt,men ärligt talat satsa på att bli författare(mycket fantasi och skriver mycket) kanske kan generera mer pengar på sikt??

Väl mött!!
robbson11 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 06:09   #35
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Psykbryt

För några år sen hade jag tiltat sönder efter en sån här dag. Och känslorna finns där fortfarande. Det känns lite som att få sju rätt på lotto fast tvärtom bara. Inte det att inte få något rätt alls utan något mycket svårare. Att Sharks tappar in ett mål med mindre än två minuter kvar och ännu ett spel i raden förloras i slutminuterna känns mer som en tragikomisk film än verklighet. Så nu har fem spel vänts från vinst till förlust, i rena pengar från runt 90 euro plus till 65 euro minus. Men inte nog med det, Kings förlorade på straffar och ett dåligt basketspel satt inte heller. Så fallet har varit stort och det känns inte så bra men jag får bara jobba vidare och hitta några bra dagar nu.

Det som oroar mig mest är huruvida detta påverkar mina analyser och spel i framtiden. För jag vill kunna spela som vanligt men risken vinns att tankar om feghet smyger sig in och att jag bryter mitt eget långsiktiga mönster vilket kan bli än värre. Jag hoppas jag vågar köra på som tidigare i alla fall. Sitter och letar en dubbel just nu tillsammans med Deportivo Tolima som jag tycker har ett fint odds på 1.70. Dåliga dagar har jag haft förr men ingen som skrattat lika mycket åt en men det är glömt i morgon dock. Det är bara upp på hästen igen som det sägs!

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-18 klockan 18:35.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 07:19   #36
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Tidiga spel inför kvällen

FC Utrecht - SC Heracles Almelo
En match som jag har studerat ett tag och försökt hitta bäst värde i vad gäller hemmalaget. Skulle jag spela en rak etta eller att de håller nollan? Till sist vägde det dock över till att de redan leder i halvtid och vinner matchen. Utrecht har en riktigt bra hemmastatistik samtidigt som Almelo har en bedrövlig bortastatistik med två poäng på 12 matcher och 13-31 i målskillnad. Att jag väljer detta spel beror på att Utrecht gör sitt första mål i snitt efter en halvtimmes spel. Det borde bli en enkel seger men bollen är som sagt rund vilket jag fått känna på ibland. 4/10
2011-02-18 20:45EredivisieFC Utrecht vs SC Heracles Almelo 1/1 HT/FT 16 2.292


Deportes Tolima - Atletico Huila
En match mellan ett starkt hemmalag och serieledarna. Ändå väljer jag att kliva in på 1.75 i odds och det förklaras av att statistik inte ljuger om det inte är förbannad lögn. Totalt på 21 hemmamatcher i inbördes möten har Tolima vunnit 13 men förra året möttes de åtta gånger varav Tolima vann sex av dessa, och de vann samtliga fyra hemmamatcher. Tre av desas var förvisso endast med uddamålet men de är ett starkt hemmalag och totalt under 2010 vann de 17 hemmamatcher, spelade 7 oavgjorda och förlorade endast 1. Utöver statistiken har jag inte så bra koll på dem mer än att jag sett dem någon enstaka match i Copa Libertadores. 6/10
2011-02-19 02:00Primera ADeportes Tolima vs Atletico Huila 1 FT 24 1.750


Utöver ovanstående matcher har jag funnit några karameller som jag vill suga på när jag vaknar efter en sovstund. Men så länge får detta räcka och de som vill rygga är välkomna in en min formsvacka där det ser fantastiskt ut till det återstår några minuter! Men nu är det en ny dag med nya förutsättningar!

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-19 klockan 07:36.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 08:33   #37
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7
Sharp$: 151
Standard

Kämpa på Rovfisken, skit i sådana general idioter som Badass. Han snackar bara på fyllan skulle jag gissa.......
Berglunde är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 12:28   #38
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

R9B1N får en varning.

Har ni åsikter angående en person så får ni ta det i pm med personen i fråga.
Dagböckerna ska hållas rena från trams. Fortsätter det så kommer det leda till avstägning. /MOD
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+1), Snittgurkan (+2)
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 14:06   #39
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Visst Deportes Tolima är starka hemma men 1.75 känns lite lågt då det är derby eftersom Huila också kommer från distriktet Tolima och båda städerna Ibagué och Neiva som lagen kommer från ligger rätt nära varandra.

Tolima saknar också Df Piedrahita,Df Noguera,Df Monsalve och Mf Campaz samtidigt som Huila har varit bra i sina 2 första ligamatcher med 2 segrar och 3 mål framåt i bägge. Anfallaren Roberto Gamarra ny från Libertad som också varit skadad ska iaf vara redo för Tolima till den här matchen så det är ett plus.

Kul att någon rekar lite Sydamerika och hoppas du får in den då du verkar fått en tråkig start på ditt nya projekt,bara lite info om du undrar varför oddset stigit på Deportes Tolima. BOL!
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 17:50   #40
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Vlad Visa inlägg
Visst Deportes Tolima är starka hemma men 1.75 känns lite lågt då det är derby eftersom Huila också kommer från distriktet Tolima och båda städerna Ibagué och Neiva som lagen kommer från ligger rätt nära varandra.

Tolima saknar också Df Piedrahita,Df Noguera,Df Monsalve och Mf Campaz samtidigt som Huila har varit bra i sina 2 första ligamatcher med 2 segrar och 3 mål framåt i bägge. Anfallaren Roberto Gamarra ny från Libertad som också varit skadad ska iaf vara redo för Tolima till den här matchen så det är ett plus.

Kul att någon rekar lite Sydamerika och hoppas du får in den då du verkar fått en tråkig start på ditt nya projekt,bara lite info om du undrar varför oddset stigit på Deportes Tolima. BOL!
Tackar! Jag kallar det inte helrekar då jag är för dåligt insatt i det. Jag följer strikt statistiken här vilket jag tycker är viktigare än en enskild spelare men nu verkar de ju sakna flera spelare men hittat en anfallare. Jag får lita på statistiken den här gången, och kanske blir det fel men det måste vända för mig snart. Haft tunga dagar och nystarten fick sig ju en smått komisk start. Den brasilianska och mexikanska fotbollen kan jag lite mer men jag är nybörjare där också. Åter igen tack för dina kommentarer!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 17:54   #41
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Kvällens ryggar

När jag själv hamnar snett på spelen så får jag förlita mig lite på ryggande istället och i kväll väljer jag att rygga erikbgif på två matcher i Elitserien i bandy. Den ena matchen går jag dock på en rak tvåa istället för +1.5. Kanske blir det fel men kan de vara med så bra i en bandymatch kan de säkert vinna den också resonerar jag. Har i övrigt inga kommentarer om matcherna då jag inte är insatt i bandy. Jag spelar tre unit (3/10) på bägge matcher då det är en okänd rygg för mig.

2011-02-18 19:00ElitserienBollnäs GIF vs Villa-Lidköping BK 1 FT 12 1.836

2011-02-18 19:00ElitserienBroberg/Söderhamn IF vs IFK Kungälv 2 FT 12 4.610

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-20 klockan 06:25.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 18:06   #42
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Berglunde Visa inlägg
Kämpa på Rovfisken, skit i sådana general idioter som Badass. Han snackar bara på fyllan skulle jag gissa.......

Var faktiskt lite på lyset igår men vad av det jag skrev var fel enligt dig? Det mesta jag skrev var av välvilja även om jag kanske uttryckte mig lite bryskt... På tal om idiot så är det inte jag som sääääärskriver...!

Ha det!


/Badass

Senast redigerad av Badass den 2011-02-18 klockan 18:08.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 18:32   #43
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Ett till eget spel i kväll

Leicester City - Bristol City
Efter att ha läst lite om den här matchen i forumet så studerade jag den återigen lite närmare och väljer att ta ett spel -1 på Leicester. De gör mycket mål framåt just nu och statistiken är bra på hemmaplan. De matcher som de har förlorat eller endast fått en poäng är mest mot topplag som Leeds, Nottingham Forest och Swansea. Tittar jag närmare på Bristol City så har de inte gjort mål de sex senaste matcherna, förutom mot jumbon Preston. Det här vinner Leicester tillräckligt ofta för att det även ska vara lönsamt med -1 på spelet. 4/10
2011-02-18 20:45ChampionshipLeicester City vs Bristol City -1 FT 16 1.826

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-18 klockan 21:42.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 19:03   #44
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Sista minuten

Dijon FCO - Le Havre
Efter att ha studerat den här matchen väldigt länge i morse så kom jag inte fram till ifall jag skulle spela en etta eller kryss. Jag var tveksam ifall det fanns värde utifrån statistiken då Le Havre är ett uselt bortalag när det gäller att vinna. Efter att ha studerat lite till kom jag fram till att det är runt 50/50 ifall det blir en etta eller kryss i matchen. En tvåa blir det knappt 20% av matcherna och då har vi runt 40% på ett kryss och med en felmarginal finner jag värde på att spela krysset. 4/10
2011-02-18 20:00Ligue 2Dijon FCO vs Le Havre X X FT 16 3.185

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-18 klockan 20:51.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 22:20   #45
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Summering kvällens spel

Dijon FCO - Le Havre
Det blev 0-0 och första vinsten på det nya, vilket kändes skönt men även om jag tycker spelet var bra så vore det bättre att spela 0-0 samt 1-1 i matchen då det hade gett bättre odds och det stod skrivit i stjärnorna att det skulle bli en målsnål match. Så även ett underspel borde ha lagts här - dock vet jag ju inte oddsen på det nu. Jag är nöjd med spelet.

FC Utrecht - SC Heracles Almelo
Spelade ju ettan i HT/FT här vilket är ett dåligt spel och inte bara för jag har facit i hand utan för saknad av information. Utrecht ska ha saknat en del spelare i dag och oddset steg upp mot 2.60 på spelet jag gjorde. Tittar vi sen så hade jag fått runt 2 i odds på att de ska leda i HT vilket är ett bättre spel. Eller spelet är godkänt ska jag säga då Heracles är usla på bortaplan men det fanns bättre spel i matchen som jag dessvärre inte tar. Dumstrut på.

Leicester City - Bristol City
Här lägger jag ett spel på -1 på hemmalaget och här måste jag ställa mig i skamvrån 20 minuter minst. Sitter och missar viktig statistik inbördes möten mellan dessa. Majoriteten av matcherna slutar oavgjort och det måste jag väga in. Nu blir det en push med flyt men jag är riktigt missnöjd med det här spelet. Sånt här får inte hända ifall jag ska vara en vinnande spelare, men nu är misstaget gjort och det gäller att blicka framåt.

Återigen så faller det mål i slutminuterna som fäller mig från grönt till rött och jag är riktigt trött på detta nu. Men sådant här ska ju jämna ut sig i långa loppet, men jag är i behov av en flytstreak redan nu. Jag tappar självförtroende snabbt men det tar tid att bygga upp oftast. Hade smakat fågel med en 4-0 i natt på mina spel. Kan jag få önska det tomten?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 22:58   #46
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Kvällens ryggar

...Den ena matchen går jag dock på en rak tvåa istället för +1.5. Kanske blir det fel men kan de vara med så bra i en bandymatch kan de säkert vinna den också resonerar jag. Har i övrigt inga kommentarer om matcherna då jag inte är insatt i bandy. Jag spelar tre unit på bägge matcher då det är en okänd rygg för mig.
Om du inte har en blek om vad du egentligen satsar på så är väl ett absolut minimum att du förlitar dig på rekaren som tror sig veta utgången? Skärpning!

I övrigt så måste jag instämma i klagokören över att sikta på 8-10 spel per dag. Ok helger eller stora matchdagar i t.ex. Europa League men på amatörnivå så är det fullkomligt bananas! Jag ser hellre att du pappersrekar 8-10 spel per dag och slänger in riktiga pengar på de du tror mest på.

Utmaning: hitta en "professionell" capper som kör 8-10 spel 365 dagar om året och inte ligger + - 0!

Kom ihåg att detta meddelande skrivs med kärlek!
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 23:12   #47
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Om du inte har en blek om vad du egentligen satsar på så är väl ett absolut minimum att du förlitar dig på rekaren som tror sig veta utgången? Skärpning!

I övrigt så måste jag instämma i klagokören över att sikta på 8-10 spel per dag. Ok helger eller stora matchdagar i t.ex. Europa League men på amatörnivå så är det fullkomligt bananas! Jag ser hellre att du pappersrekar 8-10 spel per dag och slänger in riktiga pengar på de du tror mest på.

Utmaning: hitta en "professionell" capper som kör 8-10 spel 365 dagar om året och inte ligger + - 0!

Kom ihåg att detta meddelande skrivs med kärlek!
Ta en titt på Boored
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 23:18   #48
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Nattens spel på NHL

Jag kan inte tveka och inte våga köra på det jag tror på bara för att starten har blivit dålig. En del dåliga spel har jag dock lagt men det mesta är jag nöjd med och i nattens ishockey anser jag att det mesta är bra spel. Jag är tveksam på ett spel men väljer att följa min känsla där. Jag har endast 37 spel (bortsett från hcp-spel) på NHL hittills men har 130% i ROI och därför tänker jag inte sitta på läktaren utan vara delaktig på plan i nattens matcher. Varför jag fortsätter dunka in med -1.5 är för att jag vill se om det verkligen är usla spel i långa loppet eller om jag enbart haft oflyt och en svacka där också.


Ottawa Senastors - Boston Bruins
Senastors släpper stundtals in mycket mål vilket öppnar upp för att Boston kan vinna detta med flera mål. Boston kan både vinna och förlora med ett par mål känns det som men jag valde att spela Boston och då kan jag lika gärna kliva in på att de ska vinna med två mål minimum. 4/10
2011-02-19 01:35NHLOttawa Senastors vs Boston Bruins -1.5 FT 16 2.700


Florida Panthers - Detroit Red Wings
En match som jag svängde fram och tillbaka i faktiskt. Sen inser jag att Detroit är det bästa laget och jag kan inte spela mot dem enbart för att de svikit mig tidigare och om jag ska spela seger för Detroit kliver jag in med hcp-spel här. De har tre raka segrar med minst två mål och jag får hoppas inte trenden vänder nu. 4/10
2011-02-19 01:35NHLFlorida Panthers vs Detroit Red Wings -1.5 FT 16 3.320


Buffalo Sabres - St Louis Blues
En match som jag efter mycket tvekan väljer att spela Buffalo fastän jag läste att Blues har 12-2 i matcher på Buffalo. Så detta är jag mycket osäker på men jag väljer att blunda för statistiken och tittar på form först och främst. Egentligen en slantsingling detta anser jag men väljer att köra på -1.5 likväl. Oddset var för lågt utan att spela med hcp och på de sex senaste har de slagit Toronto och Tampa Bay med fyra respektive tre mål. Jag borde inte lagt detta spelet känner jag men lagt är lagt och det finns saker som talar för Buffalo även om jag inte spelar med marginal. 4/10
2011-02-19 01:35NHLBuffalo Sabres vs St Louis Blues -1.5 FT 16 3.260


Minnesota Wild - Anaheim Ducks
Anser att Anaheim är snäppet bättre och har gjort det bra mot starkt motstånd på slutet. Känns som en slantsingling med tanke på bortais, och då valde jag spel på oddset över två. Minnesota med två raka nederlag ger mig mer energi för att se värde. 4/10
2011-02-19 02:05NHLMinnesota Wild vs Anaheim Ducks 2 FT+OT 16 2.050


Chicago Blackhawks - Colombus Blue Jackets
Det känns klart jämnare mellan dessa två lag än vad oddset pekar på och jag är nöjd ifall Blue Jackets vinner 40% av dessa matcher men jag tror t o m att de kan vinna ytterligare några procent så här spelar jag doggen fastän det är bortais. Båda lagen har helt ok form resultatmässigt och även om Chicago vann med tre mål senast så känns 2.62 för högt satt. 4/10
2011-02-19 02:35NHLChicago Blackhawks vs Colombus Blue Jackets 2 FT+OT 16 2.630


New Jersey Devils - New York Rangers
De har mötts fyra gånger den här säsongen och det har blivit 3,4,4 och 5 mål i dessa. Då kan jag inte blunda ifall jag får dubbla pengarna med ett underspel på fem. Rangers har dock legat relativt högt med målen på slutet men jag väger in de inbördes mötena mer. Känns som det blir en tät och hård match där båda lagen behöver poängen. 6/10
2011-02-19 01:05NHLNew Jersey Devils vs New York Rangers UNDER U 5 FT+OT 24 2.080

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-19 klockan 04:50. Anledning: Lägger till New Jersey Devils - New York Rangers
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-18, 23:26   #49
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Om du inte har en blek om vad du egentligen satsar på så är väl ett absolut minimum att du förlitar dig på rekaren som tror sig veta utgången? Skärpning!

I övrigt så måste jag instämma i klagokören över att sikta på 8-10 spel per dag. Ok helger eller stora matchdagar i t.ex. Europa League men på amatörnivå så är det fullkomligt bananas! Jag ser hellre att du pappersrekar 8-10 spel per dag och slänger in riktiga pengar på de du tror mest på.

Utmaning: hitta en "professionell" capper som kör 8-10 spel 365 dagar om året och inte ligger + - 0!

Kom ihåg att detta meddelande skrivs med kärlek!
Jag har sett lite bandy och kan det grundläggande men vet inget om lagen. Dock anser jag att ett odds på 4.2 är bättre matematiskt än 1.8 eller vad det var om de nu ändå är med i matchen. Lika eller förlust ger vinst som bonus på det ena och därför valde jag att gå på den raka här. I basket anser jag att dessa små hcp är lika meningslösa, och väljer hellre ett bättre odds där också även om jag inte har koll på basket heller.

Att pappersspela har aldrig varit min melodi, spelen blir inte som de skulle blivit med pengar och då är det meningslös fakta och statistik att se tillbaka på. Nu kommer jag på resans gång få riktiga siffror på hur det går i de olika spelen och då kan jag senare bli smalare och lägga ner det som inte går som jag tror. Det kostar ibland att utvecklas. Allting som jag har i bankrullen är plus och skulle jag gula på ett eller annat sätt är jag beredd att ta den smällen. Jag tror dock inte det går åt det hållet utan det kommer vända. Jag har haft tuffa dagar nu, men tidigare har jag även haft bra dagar. Dock lirar jag klart mindre live just nu och det kanske kan påverka resultatet. Det är något jag får utvärdera på sikt.

Det gäller att hitta det som passar sig själv och alla blir inte lyckosamma på samma sätt. Jag tackar för dina ord och håller med dig i mycket av det du säger.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 01:25   #50
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1826


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Ta en titt på Boored
Ähh han kör ju inte 8-10 om dagen... han kör 17-62 om dagen.
Helt jävla makalöst att ha 105.6 ROI på 11.5k spel på mindre än ett år
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 04:49   #51
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Summering av nattens spel

Först är jag lättad av att lite resultat går min väg och jag dessutom har lite marginaler på min sida även om jag såklart hade önskat att jag haft mer marginaler på min sida. Men nattens spel har givit mig plus i kassan efter den hårda öppningen. Det känns rätt nu och jag förstår självklart att det är varians men vid vissa tillfällen är det jobbigare med den negativa variansen. Det blev ett sent spel på UNAM Pumas när jag såg att dessa erbjöds till 2.75 på Tipico. Jag hann gå igenom matchen lite snabbt och eftersom det samtidigt var 0.15 punkter bättre än på Betfair ansåg jag att detta var ett överodds utan att gå igenom allting noga. Men San Luis hade mest mött sämre lag när de vunnit och UNAM var obesegrade. Det blev en fin 0-1 vinst och när hemmalaget kvitterade på straff så fick den slås om och den dunkades i ribban. Så nu börjar det negativa jämna ut sig.
2011-02-19 03:30Primera División de MéxicoReal San Luis vs UNAM Pumas 2 FT 24 2.750


New Jersey Devils - New York Rangers
Jag var helt rätt ute i samband med statistiken att dessa två lag gör inte mycket mål på varandra. Bra målvaktsspel i dag såg till att det endast blev ett enda mål och jag är riktigt nöjd med det här spelet på under 5 mål.

Ottawa Senators - Boston Bruins
Boston vänder på steken efter ett underläge och går fram till 1-4. På slutet blir det onödigt spännande när Ottawa reducerar i PP men Boston lyckas hålla undan och det blir en tvåmålsseger som behövdes. Känns som spelet var rätt även om jag inte sett matchen.

Florida Panthers - Detroit Red Wings
Här är ännu en match där jag inte har marginalerna på min sida men jag ska inte gnälla - åtminstone inte så länge det jämnar ut sig. Detroit har annars ledningen med 3-1 och det känns riktigt stabilt men vips så står det 3-3 och jag känner att det är på väg att rinna iväg. Detroit får in 4-3 och jag får nytt hopp med ett mål i tom kasse och det är nära men dessvärre lyckas det inte. Det hade smakat fågel om den här matchen också suttit men här är jag riktigt nöjd med mitt spel även om det inte sitter. Känns som oddset var på tok för bra.

Buffalo Sabres - St Louis Blues
Jag var inte nöjd med det här spelet innan matchen och jag är besviken på mig själv att jag spelar detta. Det kändes mer som jag hoppades än att jag verkligen tyckte det var befogat att lägga detta spelet. Men jag kommer göra misstag även i framtiden och det får jag ta helt enkelt men dumstrut på mig.

Minnesota Wild - Anaheim Ducks
En klar seger för hemmalaget med hela fyra puckar och jag kanske var riktigt snett ute med det här spelet. Dock står jag fast vid att jag tycker att dubbla pengarna på Anaheim i den här matchen ska vara vinnande i längden. Möjligt är jag fel på det men just nu kan jag inte se det faktiskt. Dock ledde ankorna men vad hjälper det? Ett tag kändes det som jag ska spela vilket lag som gör första målet, så slipper jag sucka när det sen blir fel.

Chicago Blackhawks - Colombus Blue Jackets
Spelet sitter vid full tid och jag måste stå¨fast - även om det är enklare efter en vinst - att detta spelet var riktigt bra. Jag förstår faktiskt inte varför det var så högt som 2.6 på Colombus inkl OT, men jag klagar inte. En härlig dog som satt som ett av de sista spelen den här natten.

Deportes Tolima - Atletico Huila
Statistiken fortsätter och hemmalaget som är enormt starka just hemma tog ännu en seger och den här gången med 3-1 mot serieledarna. Visserligen hade det endast spelats två omgångar men spelet är riktigt bra anser jag. 1.75 på ett hemmalag som vann 68% av hemmamatcherna förra året känns som överodds. Dessutom hade de fyra segrar hemma i inbördes möten samt två av fyra borta vilket ger 75% vinster, och full pott hemma. Visserligen saknade de tydligen några spelare men det får jag bli bättre på innan jag spelar. Dock anser jag att folk i allmänhet övervärderar det hela när det saknas en eller ett par spelare. Glad att jag hittade detta spelet redan dagen innan.


Inför morgondagen

Nu ska jag gå igenom spelutbudet i helgen och det är en hel drös med matcher som jag ska gå igenom lite snabbt för att se var det eventuellt kan vinnas värde samt där jag tror starkt på ett visst resultat. Jag kommer uppdatera med vilka matcher det blir jag kommer kika närmare på samt är jag nog tvungen att redan nu i natt lägga en del spel då jag vaknade vi 18-tiden i går. Men jag är riktigt laddad nu när jag ligger på grönt igen. Starten var dock nära på att knäcka mig - inte fullständigt men jag funderade både en och två gånger ifall jag behövde en paus helt från allt spel. Men som jag skrivit tidigare är det bara upp på hästen igen - så länge det inte blir några fullständiga tiltspel där det spelas mer på hoppet än något annat. Men nu ska jag gå igenom en hel lista med matcher och jag är sugen värre redan. Jag har blodad tand och jag hoppas jag hittar några matcher likt Köln senast.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-19 klockan 07:42.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 08:11   #52
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7
Sharp$: 151
Standard

Boored ????
Berglunde är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 08:20   #53
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Dagens tidiga spel

Då jag börjar dra mig till sängen blir det en snabb uppdatering med några få rader om varje match samt vilken unit jag kommer använda mig av. Sen är tanken att jag ska upp i tid för att lämna in en V75 i dag också men det lär ju inte inträffa om jag känner mig rätt. Möjligt att jag lämnar in en innan jag somnar men jag är trött nu! Det blir ju långa nätter med all NHL.


MSV Duisburg - Union Berlin
Ett rätt starkt hemmalag möter ett lite svagare bortalag här. Jag är rätt övertygad om att det blir en hemmaseger här men oddset var inte lockande så jag hoppas de fortsätter göra mål hemma. Senaste två matcherna hemma har de gjort totalt sju mål och fortsätter de med att göra tre eller fyra så borde de vinna med två bollar. 4/10
2011-02-19 13:002. BundesligaMSV Duisburg vs Union Berlin -1 FT 16 2.210


VfB Stuttgart II - 1. FC Saarbrücken
Stuttgart är målsnåla både framåt och bakåt samt så kryssar de ofta. Hela drygt 40% av matcherna kryssar de och nu möter de ett lag som varierar sina resultat på bortaplan. Känns som det blir målsnålt och krysset hade bäst värde även om jag tror mer på en hemmaseger. 4/10
2011-02-19 14:003. LigaVfB Stuttgart II vs 1. FC Saarbrücken X X FT 16 3.320


SpVgg Unterhaching - Hansa Rostock
Jag ville spela tvåan här då jag tror det blir utfallet i matchen. Men när jag ser oddsen så finner jag klart mer värde i krysset här också. Lite svänger jag över dit av den anledningen att Unterhaching är ett starkt hemmalag med endast två förluster. Unterhaching har nio oavgjorda matcher i ligan också och även om Rostock endast har tre likamatcher så känns krysset normalt, speciellt till detta oddset också. 4/10
2011-02-19 14:003. LigaSpVgg Unterhaching vs Hansa Rostock X X FT 16 3.480


SV Babelsberg 03 - Rot-Weiß Erfurt
Bortalaget är det bättre av dessa lag och jag vill egentligen spela en rak tvåa men samtidigt är jag lite orolig för att det slutar oavgjort och väljer att spela pk så att pengarna återkommer vid ett kryss. Inte för att jag tror Babelsberg är bra nog att ta poäng tillräckligt ofta mot Erfurt utan av den anledningen att jag är tveksam på bortalagets form efter ett svagt resultat på hemmaplan senast. 4/10
Jag väljer även att spela över i den här matchen och här tycker jag mig funnit ett riktigt fint odds på Ö2-2.5. Erfurt gör normalt mycket mål och skulle det låsa sig i dag så får väl Babelsberg hjälpa till och då går jag +/- 0 på matchen i helhet. 4/10
2011-02-19 14:003. LigaSV Babelsberg 03 vs Rot-Weiß Erfurt pk FT 16 1.917

2011-02-19 14:003. LigaSV Babelsberg 03 vs Rot-Weiß Erfurt ÖVER Ö 2-2.5 FT 16 1.990


Rotherham United - Shrewsbury Town
Dubbla pengarna på Ö2.5 här tar jag alla dagar i veckan. Dessa lag är målglada normalt sett men jag är väl medveten om att det är ett toppmöte och att risken finns för mer tillknäppt spel. Dock har det blivit rena målfyrverkerier tidigare när dessa har varit inblandade i toppmöten, även om en del matcher slutat 0-0 också. Men jag finns bra värde här och skulle nog lagt 6/10 unit istället men det blir samma rakt över på alla spel då jag vill ha en extra felmarginal då jag är trött nu. 4/10
2011-02-19 16:00League TwoRotherham United vs Shrewsbury Town ÖVER Ö 2.5 FT 16 2.000


Rochdale - Southampton
Även här är det två lag som gör mycket mål framåt och håller till i det övre skiktet av tabellen. Säkerhetstänk kan säkert infinna sig men det är svårt att ändra spelares mentalitet som är vana och vill framåt. Statistiken är på min sida vad gäller oddset och jag ser fram emot en målglad lördag. 4/10
2011-02-19 16:00League OneRochdale vs Southampton ÖVER Ö 2.5 FT 16 1.725


Samtliga spel ovan är inte så väl rekade som jag skulle vilja av den orsaken att det blev tidsbrist för mig innan sängen kallade. Av den anledningen lägger jag mig på 4/10 unit men jag anser fortfarande att det finns värde i samtliga spel. Inbördes möten är det jag bortprioriterat och jag går enbart på hur det sett ut den här säsongen. Förutom dessa matcher satt jag och funderade mycket på vad Köln kan prestera på bortaplan i dag men kom fram till att jag skulle vilja ha runt sex i odds då de faktiskt bara vunnit en match när de inte spelat hemma. Det finns ett par intressanta kvällsmatcher också och då tänker jag främst på följande:

19:45 SC Heerenveen - AZ Alkmaar (värde på ettan?)
21:00 Lorient - Bordeaux (värde på ettan?)
00:00 Monterrey - Tigres UANL (Väl högt odds på tvåan?)

Jag satt även om funderade mycket på att spela Manchester United -2.5 till runt två gånger pengarna i FA-cupen mot Crawley Town. Visserligen startar Ferguson med en del mindre stjärnor men samtidigt startar flera som var med mot Southampton. Jag antar att dessa vill visa upp sig och jag blir inte förvånad ifall det blir både fyra eller fem mål framåt. Dock är jag osäker och kunde inte bolla detta med någon men det kanske finns kvar när jag vaknar i eftermiddag igen.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-19 klockan 19:23.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 13:46   #54
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Ta en titt på Boored
Är det många utöver Boored som håller den takten och plussar i det långa loppet? Namedroppa inte Billy Walters tack...
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 13:49   #55
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Är det många utöver Boored som håller den takten och plussar i det långa loppet? Namedroppa inte Billy Walters tack...
OT nu, men Comprende, Qirren och Rizzla har ju visat tidigare att det går.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 19:40   #56
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Sena speluppdateringar

Nyvaken gick jag igenom matcherna som var spelade sen innan och det slutade med +/- 0 ungefär och jag studerade matcherna i högsta ligan i ett par länder som hade kvällsmatcher och hittade några spelvärda objekt tycker jag, Det är endast en match som inte startat och jag kommer ev hitta något spel till i kväll. Innan jag hoppade i säng i morse såg jag att IBF Falun mötte Warberg IC och när jag får 1.70 på Warberg så var det inte mycket att fundera på utan bara att spela och de vann som väntat.


Lorient - Bordeaux
Känns som hemmalaget har årets statistik på sin sida och formen är god även om det blev förlust på bortaplan senast. Inbördes möte känns dock spelet inte lika bekvämt och 1-0 hade nog varit mer riktigt att spela men jag får stå fast vid spelet nu. Halv förlust vid lika. Känns som spelet lades lite eftersom jag redan i morse hade tankarna här. Insatsen blev för hög dessutom. 6/10
2011-02-19 21:00Ligue 1Lorient vs Bordeaux -0-0.5 FT 24 2.050


IBF Falun - Warberg IC
Av en tillfällighet såg jag att detta var dagens "all-in" via sporttjänsten eller vad det var. Jag har själv inte haft en tanke på innebandyn den här helgen så det var tur jag såg att den här matchen spelades i dag. Att jag kan få 1.70 på Warberg som har 18 segrar på de senaste 19 matcherna förstår jag inte och hade jag inte varit som en zombie hade jag spelat maxbet här. Så det är jag väl besviken på men annars är jag nöjd. Är också lite irriterad att jag inte skriver en rek på den här matchen då det var ett russin. 6/10
2011-02-19 16:00SuperliganIBF Falun vs Warberg IC 2 FT 24 1.700


SBV EXcelsior - Willem II Tilburg
Seriens överlägset sämsta bortalag ska möta Excelsior som också tillhör bottenskiktet. När Willem II har två poäng och 7-34 i målskillnad på bortaplan känns det givet att spela den här matchen med -0.5-1 på hemmalaget. Matchen är slut och det stod 2-0 länge och i slutet gjordes ytterligare två mål och resultatet blev 4-0. Riktigt nöjd att jag uppmärksammar detta och lägger ett större bet. 6/10
2011-02-19 18:45EredivisieSBV EXcelsior vs Willem II Tilburg -0.5-1 FT 24 1.917


SC Heerenveen - AZ Alkmaar
Alkmaar svek mig väldigt på hemmaplan senast mot PSV Eindhoven och förlorade med hela 0-4. I dagens match så ställde jag mig frågande till formen och tycker att ett normalt sett starkt hemmalag bör ha bra chanser att vinna detta där jag endast tappar halva insatsen vid ett likaresultat. I halvtid står det dock 0-1 men jag känner mig ändå nöjd med spelet och det är ju inte slut ännu så kanske får jag lite slutminuter på min sida här. 4/10
2011-02-19 19:45EredivisieSC Heerenveen vs AZ Alkmaar -0-0.5 FT 16 2.210

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-19 klockan 22:21.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 22:18   #57
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Bättre dag idag! Och du satsade mest på rätt matcher!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 23:42   #58
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Summering dagens spel

En plusdag och det känner jag mig nöjd med. Dock är jag lite missnöjd med ett par saker, dels för att min insats var fel på en match och att jag inte vet hur jag ska hantera Alkmaar. För det händer ofta att ett ag sviker mig och så spelar jag mot dem och så sviker de mig igen. Åtminstone är det vad mitt selektiva minne försöker säga mig. För hade jag inte spelat Alkmaar i förra matchen så undrar jag ifall jag kommit fram till samma spel. Det är möjligt men jag är inte helt säker på det, dock jämnar kanske sånt här också ut sig men jag vill ta reda på om det blir plus eller minus och hur gör jag det?


MSV Duisburg - Union Berlin
Det här spelet var ju långt ifrån nära. Istället för en vinst med ett par bollar blir det 0-1 och jag vet inte om spelet var bra längre. Jag tror jag skulle spela likadant ifall jag får samma förutsättningar men jag är tveksam faktiskt. Jag vet dock att det kan vara långt ifrån ibland men ändå vara ett rätt spel.

VfB Stuttgart II - 1. FC Saarbrücken
Ett kryss som sitter och det känns alltid bra då oddsen gör att det går två förlustspel på en vinst och det blir ändå plus i kassan. Skönt att få sätta ett kryss och där jag slipper undra varför ett lag avgjorde i 89:e minuten. Känns som ett bra spel efter min analys.

SpVgg Unterhaching - Hansa Rostock
En match som får ett resultat långt ifrån det jag tidigare kunde fantisera ihop. Dels var jag inne på en tvåa men oddset motiverade ett kryss och sen går Unterhaching och vinner matchen med klara 3-0. Hemmalaget varierar verkligen sina resultat och jag är inte lika säker på om krysset var rätt men anser att det inte är felaktigt, men klart svårbedömt.

SV Babelsberg 03 - Rot-Weiß Erfurt
Fick push på det ena spelet av två här. Erfurts form känns inte på topp ifall jag går på resultatet och som jag befarade så blev det ett oavgjort resultat här. Tycker dock att det finns bra värde i min tvåa på 1.9 med push på det oavgjorda. Överspelet pushade på halva insatsen och jag hade gärna sett ett mål av Erfurt i slutet av matchen men jag är likväl nöjd med spelet och kommer göra om det ifall möjligheten uppstår.

Rotherham United - Shrewsbury Town
Rochdale - Southampton
Dessa två matcher blev inställda och det kanske var tur för jag gick inte minus (ej märkbart) på ovanstående spel, dock försvann möjligheten att plussa.

SC Heerenveen - AZ Alkmaar
Som jag skrev ovan är jag helförvirrad om det här spelet är rätt eller inte. Jag väger in lite känslor i det hela även om jag försöker bortse från dessa. 0-2 slutade matchen och i grunden tycker jag såklart att Alkmaar är ett bättre lag men nu gjorde de en plattmacth resultatmässigt sist samt så är Heerenveen ett bra hemmalag. Jag vet inte om spelet var bra. Jag kommer inte fram till något alls faktiskt.

Lorient - Bordeaux
5-1 efter en märklig match och jag får g får lite känsloyttringar för Lorient som för andra gången vinner när jag har spel på dem. Får kolla upp ifall jag har ett förlustspel på dem emellan, men spelet känns bra. Visserligen påverkas jag säkert lite av resultatet här men tycker att just eftersom det var -0-1.5 så känns det väldigt mycket värde här. Åtminstone för att jag höjde insatsen till 6/10 med en felmarginal. Skönt att det då sitter så "enkelt"!

Övrigt
Övriga matcher har jag redan gått igenom då dessa lades ut efter matchstart samt när matcherna var slut. Innebandymatchen skakar jag fortfarande på huvudet åt att jag inte tar en maxinsats då det är en auto med det oddset. Ifall jag går över till nattens matcher så stör jag mig på att jag glömmer spela de mexikanska som startade kl 00.00. Vidare så kändes det som att det hade gått bra ifall jag spelat de brasilianska också kl 22.30 men dagen har varit lite avhuggen med för lite sömn och det är lätt hänt att soffan blir ens säng under en kortare tid. Jag återkommer med NHL samt eventuella spel på de mexikanska som startar om drygt en timme. Dagen plus hittills och det känns toppen efter den tunga starten, men nu är kursen inställd och resan börjat ta fart.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 23:45   #59
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Bättre dag idag! Och du satsade mest på rätt matcher!
Ja, nu är jag inne i matchen igen! Men jag kan säga att det kändes tung efter första dagen. Faktum är så har alla mina sex 24-bet suttit, vilket är 6/10. Det är lite plus i kanten Dock har jag missat mitt enda 8/10 men resan har nyss startat och mycket kommer hända framöver.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 23:54   #60
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Summering dagens spel

En plusdag och det känner jag mig nöjd med. Dock är jag lite missnöjd med ett par saker, dels för att min insats var fel på en match och att jag inte vet hur jag ska hantera Alkmaar. För det händer ofta att ett ag sviker mig och så spelar jag mot dem och så sviker de mig igen. Åtminstone är det vad mitt selektiva minne försöker säga mig. För hade jag inte spelat Alkmaar i förra matchen så undrar jag ifall jag kommit fram till samma spel. Det är möjligt men jag är inte helt säker på det, dock jämnar kanske sånt här också ut sig men jag vill ta reda på om det blir plus eller minus och hur gör jag det?


MSV Duisburg - Union Berlin
Det här spelet var ju långt ifrån nära. Istället för en vinst med ett par bollar blir det 0-1 och jag vet inte om spelet var bra längre. Jag tror jag skulle spela likadant ifall jag får samma förutsättningar men jag är tveksam faktiskt. Jag vet dock att det kan vara långt ifrån ibland men ändå vara ett rätt spel.

VfB Stuttgart II - 1. FC Saarbrücken
Ett kryss som sitter och det känns alltid bra då oddsen gör att det går två förlustspel på en vinst och det blir ändå plus i kassan. Skönt att få sätta ett kryss och där jag slipper undra varför ett lag avgjorde i 89:e minuten. Känns som ett bra spel efter min analys.

SpVgg Unterhaching - Hansa Rostock
En match som får ett resultat långt ifrån det jag tidigare kunde fantisera ihop. Dels var jag inne på en tvåa men oddset motiverade ett kryss och sen går Unterhaching och vinner matchen med klara 3-0. Hemmalaget varierar verkligen sina resultat och jag är inte lika säker på om krysset var rätt men anser att det inte är felaktigt, men klart svårbedömt.

SV Babelsberg 03 - Rot-Weiß Erfurt
Fick push på det ena spelet av två här. Erfurts form känns inte på topp ifall jag går på resultatet och som jag befarade så blev det ett oavgjort resultat här. Tycker dock att det finns bra värde i min tvåa på 1.9 med push på det oavgjorda. Överspelet pushade på halva insatsen och jag hade gärna sett ett mål av Erfurt i slutet av matchen men jag är likväl nöjd med spelet och kommer göra om det ifall möjligheten uppstår.

Rotherham United - Shrewsbury Town
Rochdale - Southampton
Dessa två matcher blev inställda och det kanske var tur för jag gick inte minus (ej märkbart) på ovanstående spel, dock försvann möjligheten att plussa.

SC Heerenveen - AZ Alkmaar
Som jag skrev ovan är jag helförvirrad om det här spelet är rätt eller inte. Jag väger in lite känslor i det hela även om jag försöker bortse från dessa. 0-2 slutade matchen och i grunden tycker jag såklart att Alkmaar är ett bättre lag men nu gjorde de en plattmacth resultatmässigt sist samt så är Heerenveen ett bra hemmalag. Jag vet inte om spelet var bra. Jag kommer inte fram till något alls faktiskt.

Lorient - Bordeaux
5-1 efter en märklig match och jag får g får lite känsloyttringar för Lorient som för andra gången vinner när jag har spel på dem. Får kolla upp ifall jag har ett förlustspel på dem emellan, men spelet känns bra. Visserligen påverkas jag säkert lite av resultatet här men tycker att just eftersom det var -0-1.5 så känns det väldigt mycket värde här. Åtminstone för att jag höjde insatsen till 6/10 med en felmarginal. Skönt att det då sitter så "enkelt"!

Övrigt
Övriga matcher har jag redan gått igenom då dessa lades ut efter matchstart samt när matcherna var slut. Innebandymatchen skakar jag fortfarande på huvudet åt att jag inte tar en maxinsats då det är en auto med det oddset. Ifall jag går över till nattens matcher så stör jag mig på att jag glömmer spela de mexikanska som startade kl 00.00. Vidare så kändes det som att det hade gått bra ifall jag spelat de brasilianska också kl 22.30 men dagen har varit lite avhuggen med för lite sömn och det är lätt hänt att soffan blir ens säng under en kortare tid. Jag återkommer med NHL samt eventuella spel på de mexikanska som startar om drygt en timme. Dagen plus hittills och det känns toppen efter den tunga starten, men nu är kursen inställd och resan börjat ta fart.


Du får ursäkta mig men om du inte gulat om en månad - hur ser din bankrulle ut? - så är jag väldigt förvånad...

Detta skriver jag inte utav elakhet utan bara som jag ser det! Detta kan ALDRIG hålla mer än några veckor...! Det du vinner spelar du ju bort i nästa sekund...

Allt du skriver osar ju utav motsägningar - "jag borde gjort så men gjorde det inte, men i efterhand så var detta inte fel ändå... Osv. osv."


Lycka till med ett projekt som är dömt att misslyckat...!


Till och med jag som är en novis inom detta med spel fattar att du går gul inom ett par veckor/månader...


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-19, 23:57   #61
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Nattens NHL

Känner knappt igen mig i att jag endast har lagt två spel. Det kan komma fler under natten men jag har svårt att hitta värde tycker jag. varit inne på San José -1.5 en längre tid men oddset känns ju allt annat än lockande. Möjligen går jag på överspel i den matchen.


Carolina Hurricanes - New Jersey Devils
I den form New Jersey befinner sig i vore det tjänstefel att gå emot dem när dubbla pengarna erbjuds. Hemma eller borta spelar ingen roll då. De var överlägsna stundtals i förra matchen mot Rangers och jag hoppas att den matchen inte sitter i benen utan att de kan prestera igen. Oddset sjönk dock lite innan jag hann lägga mitt spel. 4/10
2011-02-20 01:05NHLCarolina Hurricanes vs New Jersey Devils 2 FT+OT 16 2.080


New York Islanders - Los Angeles Kings
Kings har visat bra form och har gjort det fantastiskt i den långa räcka bortamatcher de haft. Nu återstår det två stycken innan de är tillbaka på västkusten. Jag tycker dessutom att Islanders tillhör botten med all rätt och väljer att spela Kings med hcp. Känns klart värde i detta men som sagt långt tidigare verkar pucken i NHL vara klart mer rund än vad en fotboll är. 4/10
2011-02-20 01:05NHLNew York Islanders vs Los Angeles Kings -1.5 FT 16 3.010


På halvtilt
Egentligen inte men det är sjukt störande att jag dels funderar på att spela Tigres borta mot Monterrey till 3.7 i morse innan jag skulle sova. Suger på karamellen och nu när jag ska lägga ett bet i kväll så står de plötsligt i 2.9 och jag avstår för att leta annat värde. Sen glömmer jag bort starttiden. Utöver det så snabbrekar jag matchen mellan Santo André - Paulista efter att ha läst om den på forumet och ser ett extremt värde i att spela en tvåa i halvtid till 3.7 men matchen startar och det får bli livespel istället vilket jag hoppar över. Galenpanna borde jag kalla mig, dessutom när jag sen ser att de gör både ett och två mål i första halvlek och leder komfortabelt. Men visst finns det förlustspel som jag också hoppar över och missar men här kändes bara värdet så otroligt bra, men det kommer fler dagar med bra värde.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-20 klockan 02:36.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-20, 00:04   #62
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Du får ursäkta mig men om du inte gulat om en månad - hur ser din bankrulle ut? - så är jag väldigt förvånad...

Detta skriver jag inte utav elakhet utan bara som jag ser det! Detta kan ALDRIG hålla mer än några veckor...! Det du vinner spelar du ju bort i nästa sekund...

Allt du skriver osar ju utav motsägningar - "jag borde gjort så men gjorde det inte, men i efterhand så var detta inte fel ändå... Osv. osv."


Lycka till med ett projekt som är dömt att misslyckat...!


Till och med jag som är en novis inom detta med spel fattar att du går gul inom ett par veckor/månader...


/Badass
Ett tips, när du citerar hela inlägg utan att det är någon viktig info så kör en spoiler på det hela så tar det upp mindre plats.

Du kan följa allting i mitt sheet samt i mitt första inlägg här så ser du hur allt hänger ihop. Skulle jag få 100 matcher i rad som fuckar upp allt så kommer min bankrulle vara väldigt liten till sist ja. Men jag satsar på att hitta vinnande spel och du kan se samtliga spel jag gjort sen den 2 januari i år då jag började med detta på seriös nivå.

Jag förstår inte varför du tror jag skulle gula. Dels för att mina insatser kommer följa min rulle samt så tycker jag själv inte att jag väljer matcher utan värde. Har du en annan åsikt får du gärna precisera dig.

Du skriver följande
Citat:
"jag borde gjort så men gjorde det inte, men i efterhand så var detta inte fel ändå... Osv. osv."
men jag förstår inte vad du syftar på. ge mig ett konkret exempel istället frö att bilda dina egna meningar som jag inte har skrivit. Några motsägelser kan jag inte själv hitta, dock har jag spelat felaktigt på en del spel. Om så inte vore fallet hade jag varit en felfri människa, vilket är en utopi.

Du är välkommen att följa min resa så får du se om jag går gul eller inte. Du kan heja på mig ifall du vill, eller får du hoppas att det går dåligt för mig. Jag hoppas iaf att du inte väljer det andra då det inte är några bra tankar att ha. Jag hoppas att vi alla kan vara vinnare i livet på ett eller annat sätt. Jag tror jag hittat mitt gebit här.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-20, 02:44   #63
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Spel på mitt älskade Sharks

San José Sharks - Colorado Avalanche
Här funderade jag länge fram och tillbaka på vilket som kunde vara det bästa spelet och det var svårt att hitta värde men till sist väljer jag att Sharks ska över 3.5 mål i matchen. Det lutar åt att Sharks ska ta detta enkelt och -1.5 i hcp är det naturliga men 2.20 i odds kan jag inte spela här. Var nära att ta totalt överspel på 5.5 men jag är lite inne på att Sharks inte släpper till så mycket och det slutar ev 4-1 och då vill jag inte sitta med det överspelet. Till sist kändes det 50/50 ifall Sharks gör fyra eller fler i den här matchen. Och även om spelet eventuellt läggs med ev- så känner jag att eftersom jag kommer följa matchen mer intensivt med spel än utan så kan det ge mig ev+ på sikt ändå.4/10
2011-02-20 04:35NHLSan José Sharks vs Colorado Avalanche Ö 3.5 FT+OT 16 2.160

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-20 klockan 06:06.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-20, 06:13   #64
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Nattens match

San José Sharks - Colorado Avalanche
Spelet sitter och jag är både nöjd och lite missnöjd med spelet faktiskt. Matchbilden blir som jag väntat och Sharks vinner enkelt, och så långt är jag ju nöjd med min analys. Det som jag sen kan irritera mig på är att jag inte spelar -1.5 istället och jag har två anledningar till varför jag inte gör det. Usel statistik i mina hcp-spel i NHL även om det är för tidigt att dra några slutsatser men psyket finns där och då väljer jag ett annat spel. Det andra är att jag har svårt att värdera 2.20 i odds faktiskt, och jag har det fortfarande efter matchen. Men jag är ju säker på att Sharks ska vinna enkelt och därför blir allt förvirrat. Två mål i PP och en het Setoguchi räddar spelet med drygt minuten kvar då han fullbordar sitt hattrick. Sharks defensiv är det som imponerar mest på mig och det kan bli ett kul slutspel.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RizZla (+5)
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-20, 09:24   #65
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Mängder med spel i dag

Har nu spenderat åtskilliga timmar och gått igenom fotbollsmatcherna för i dag. Det känns som jag har lite för mycket spel igång samtidigt, speciellt då flera av dessa är högoddsare. Men jag tycker jag har värde i samtliga matcher även om alla inte håller med mig. Varför alla spel är lagda redan är för min sovstund som ska ske nu snart. Sen blir det att se kvällsmatcherna men hade gärna följt även eftermiddagens matcher då jag tycker det är mycket intressant som erbjuds i dag, även det som jag inte lagt spel på. Fler spel är som sagt på högre odds och jag blir riktigt glad ifall jag prickar ett av dessa men jag ser bra värde i resultatspelen faktiskt, men det ska mycket till samtidigt.


Lecce - Juventus
En match där jag tycker Lecce har alldeles för högt odds. Jag spelar detta till odds över 5.x väldigt ofta och jag tycker inte Juventus ska vara så stor favorit som de är. Visserligen är det i klar majoritet mot de sämre lagen Lecce vinner men nästan sju i odds går inte att blunda för. 4/10
2011-02-20 12:30Serie ALecce vs Juventus 1 FT 16 6.780


ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam
Feyenoord har endast en riktig plump i protokollet på bortaplan och det är 0-10 mot PSV Eindhoven. Annars är de ofta med i matcherna och i de fyra matcher som de tagit poäng på bortaplan har det blivit 1-1 så jag följer den trenden ifall de ska kunna gneta till sig ännu en poäng. 4/10
2011-02-20 12:30EredivisieADO Den Haag vs Feyenoord Rotterdam RESULTAT R 1-1 FT 16 7.925


West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers
Även om Hodgson nu ska lägga fokus på defensivt spel så anser jag att det mentala ändras inte på en dag, eller en vecka och ett lag som både gör och släpper in mycket mål måste synas till detta oddset. Skulle de inte lyckas i dag så blir det väl 0-0 men jag tror det blir vad som krävs för att gå över tre, åtminstone med liten marginal. 6/10
2011-02-20 13:00Premier LeagueWest Bromwich Albion vs Wolverhampton Wanderers ÖVER Ö 2.5 FT 24 1.847


FC Erzgebirge Aue - Arminia Bielefeld
Här väljer jag att spela två olika spel som båda innebär en målfattig match. 1-0 känns det klart värde på då hemmalaget har haft detta resultat i fem matcher tidigare den här säsongen. Samtidigt så gör de inte överdrivet mycket mål, 16-6 på sina elva hemmamatcher. Vidare gör inte bortalaget speciellt mycket mål på bortaplan, de har mäktat med fem stycken på tio matcher. Blir det 2-0 så sitter underspelet åtminstone men jag får hålla tummarna att de nöjer sig med tre poäng och bortalaget sliter för att vara kvar i matchen. Jag skulle bli mycket förvånad om inte underspelet går in här. 4/10 samt 6/10
2011-02-20 13:302. BundesligaFC Erzgebirge Aue vs Arminia Bielefeld RESULTAT R 1-0 FT 16 6.510

2011-02-20 13:302. BundesligaFC Erzgebirge Aue vs Arminia Bielefeld UNDER U 2.5-3 FT 24 1.629


FSV Frankfurt - Karlsruher SC
Återigen en match mot ett bortalag som har usel statistik. Tre poäng har de lyckats få ihop på elva matcher och varför skulle den kvoten ökas på i dag? Frankfurt har förlorat tre hemmamatcher och det är bl a mot de två i topp och känns för övrigt stabila hemma med sju segrar. Självklart ska de ta ytterligare en här i dag, och blir det bara med uddamålet får vi en halv seger, men nog ska de väl kunna prestera än bättre än så? 6/10
2011-02-20 13:302. BundesligaFSV Frankfurt vs Karlsruher SC -0.5-1 FT 24 2.480


Fulham - Bolton Wanderers
Två lag som jag tycker normalt har en bra defensiv och där det offensiva blöder lite nu på slutet. Det känns väldigt mycket 0-0 och skulle ena laget få ett mål så känns det som det blir 1-1 och jag tycker det blir så logiskt ju mer jag tänker på detta. Det är liten fördel för Fulham före krysset men oddsen visar var jag lägger mitt spel här. 4/10
2011-02-20 16:00FA-cupenFulham vs Bolton Wanderers X X FT 16 3.440


PSV Eindhoven - NAC Breda
Ett psykologiskt jobbigt spel att lägga då de ska upp i minst fyra mål men sist de möttes blev det sex baljor och Eindhoven skickade in fyra på egen hand senast mot ett topplag. Anser att det måste spelas med statistiken i ryggen, för vad talar för ett tillknäppt spel här? Ingenting tycker jag. Glad fotboll när den är som bäst och 5-2 kanske? Håller dock nere insatsen då det är ett mentalt spel. 4/10
2011-02-20 16:30EredivisiePSV Eindhoven vs NAC Breda ÖVER Ö 3.5 FT 16 1.926


Borussia Monchengladbach - Schalke 04
Ett av mina mest galna spel men samtidigt försöker jag gå emot statistiken här om endast halvt. Hemmalaget är utan seger på sin stadion och jag jobbar vidare på den melodin. De släpper dessutom nästan in tre mål i snitt och har endast tre oavgjorda matcher. Visserligen har Schalke endast åtta gjorda mål på bortaplan men inte saknas det anfallare som kan göra mål i Farfan, Huntelaar och Raul. Men de har haft det trögt men låt oss hoppas att det är nu det lossnar för 0-3 till drygt 25 i odds känns riktigt fint då. Insatsen låg pga av möjligheterna att spelet sitter. 2/10
2011-02-20 17:30BundesligaBorussia Monchengladbach vs Schalke 04 RESULTAT R 0-3 FT 8 26.650


Toluca - Necaxa
Necaxa har inte spelat en enda match där det gjorts mer än ett mål den här säsongen och då är de ändå uppe i sex spelade matcher. Jag måste fortsätta spela Necaxa som underspel då det satt fint senast. Toluca har förvisso rätt hyfsade resultat och är obesegrade men har endast gjort ett mål i snitt hemma. Låt det fortsätta i dag så sitter detta igen. 4/10
2011-02-20 19:00Primera División de MéxicoToluca vs Necaxa UNDER U 2-2.5 FT 16 1.917


Napoli - Catania
Åter igen två spel på samma match där jag länge valde mellan 1-0 och 2-0 men värdet vägde över på 1-0 med liten marginal tyckte jag även om jag känslomässigt ville spela 2-0. Detta är en halvrygg då underspelet ryggas men jag jobbade vidare på matchen och vi hoppas Napoli håller nollan som vanligt hemma. Sen får de gärna göra 1-0 i 88:e minuten också. 4/10 samt 6/10
2011-02-20 20:45Serie ANapoli vs Catania RESULTAT R 1-0 FT 16 6.510

2011-02-20 20:45Serie ANapoli vs Catania UNDER U 2.5 FT 24 1.847


Barcelona - Athletic Bilbao
Ännu en rygg och jag har endast gått igenom allting snabbt men litar helt på rekaren här. Håller dock insatsen halvlågt. 4/10
2011-02-20 21:00Primera DivisiónBarcelona vs Athletic Bilbao +2.5 FT 16 1.909

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-20 klockan 21:57.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-20, 09:58   #66
 
JOKERs avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 23
Sharp$: 52
Standard

ska nog rygga dej bror. ja ska göra en tiling bror
JOKER är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-20, 22:47   #67
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Summering dagens spel

Det blev många röda matcher i dag men det vägs upp av få gröna som är lite större och jag är både nöjd och missnöjd med hur jag lagt mina spel i dag. Anser att jag lägger för många spel samt att jag ligger på för högt medelodds vilket kan påfresta bankrullen rätt mycket vid en dålig dag och den variansen kan sätta sig mentalt. Samtidigt tycker jag att jag att de flesta spelen var rätt även om mycket inte gick min väg i dag. Jag har svårt att komma fram till om jag överanalyserar statistik ibland, men än så länge hoppas jag att även detta jämnar ut sig då jag tar väldigt liten hänsyn till enskilda spelare som saknas.


Lecce - Juventus
Dagen startade kanon med att min skräll vann säkert med 2-0 men marginalerna var på min sida helt klart här. Tidig utvisning på Buffon i juventusmålet men samtidigt ska det sägas att Lecce startade matcher riktigt bra och det var klart närmare 3-0 än 2-1. Och även om Lecce inte slagit Juventus på sju år så tycker jag mig finna värdet här. Ibland verkar jag blunda för statistiken. Men jag är nöjd med spelet för nästan sju i odds är för högt!

ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam
En match där jag spelar på ett resultat, nämligen 1-1 och på ett sätt var jag rätt ute, men dessvärre tog Feyenoord en tidig 0-2 ledning och det är först sista tio som Haag lyckas kvittera med två sena mål. Feyenoord är fortfarande utan vinst på bortaplan men krysset kom åter igen, och jag funderar lite om det kan ha funnits mer värde i det än 1-1. Men jag är nöjd med det här spelet oavsett.

West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers
Matchen där jag hade lite diskussioner ifall överspelet var dåligt eller inte och rent resultatmässigt var det ju dåligt men det blir två mål i matchen till sist efter att hemmalaget kvitterat i sista minuten. Så det var inte nära på det sättet men jag har svårt att värdera spelet i efterhand eftersom jag inte har en susning om matchbilden i dag, var det extremt defensivt eller? Jag tror jag hade spelat det igen om jag fått chansen dock.

FC Erzgebirge Aue Arminia Bielefeld
Halva insatsen tillbaka på underspelet men det var nog med visst flyt för det verkar som bortalaget hade en 3-1 boll inne men det togs senare bort. Mitt spel på 1-0 var inte ens nära när matchen slutade 3-0 till hemmalaget och det kändes inte ens spännande att följa matchen resultatmässigt då första målet kom redan de första minuterna. Det hade gärna fått stanna där för mig men det hade väl kanske varit lite väl att sätta tre av fyra högoddsare samma dag. Jag tror jag kan ha varit fel ute på förhand vad gäller den här matchen ifall jag åter ser på oddsen och att det faktiskt blev hela 3-0. Så helt nöjd är jag inte och det är möjligt att jag missat en del viktig information på förhand.

FSV Frankfurt - Karlsruher SC
En match där jag tänkte avstå spel så bortalaget hade en spelare vars bror gått bort i veckan, för det känns som det kan ge kraft till ett bottenlag att svetsa sig samman ordentligt. Men jag valde ändå att studera matchen närmare efter att ha läst om den på forumet. Dessvärre lägger jag ett hcp-spel på hemmalaget och jag är inte helt nöjd med det beslutet, och det beror inte på att bortalaget nu vann sin andra match på bortaplan.

Fulham - Bolton Wanderers
En match där jag väljer att gå mot de flesta andra. De hittade värdet i en hemmaseger medan jag hittade värdet på ett kryss. Då blir det lite smått komiskt även här en skräll och tvåan var ett faktum. Och i tvåan såg jag inget värde alls men jag är nöjd med spelet här och jag anser att just krysset kommer ofta nog för att det ska vara ett riktigt bra vinnande spel.

PSV Eindhoven - NAC Breda
Det här var matchen där jag hade ett jobbigt överspel rent mentalt men det ramlade in fem mål i matchen som slutade 4-1. Så nog kan de göra mål i Holland och jag skulle nog göra om spelet de flesta dagar i veckan, men jag kanske borde värderat den lite annorlunda och haft två snäpp högre insats.

Borussia Monchengladbach . Schalke 04
Det började bra här med ett tidigt mål för Schalke men sen händer det - enligt mig osannolika - att hemmalaget gör två mål och vinner matchen mot ett starkt defensivt Schalke. Det är Mönchengladbachs första hemmaseger i år och min stora chansning på 0-3 sprack även om det åtminstone blev tre mål i matchen. Tycker ände det här spelet känns riktigt bra till mina drygt 25 i odds.

Toluca - Necaxa
Necaxa hade spelat sex matcher innan den här och totalt varit med om fem mål både framåt och bakåt. Nu krävdes det enbart 90 minuter för att den kvoten skulle fördubblas. Hur listar man ut något sådant? Kommer det att hända så ofta att mitt spel helt plötsligt är ett dåligt väntevärde? Resultatet påverkar mig så mycket här att jag inte vet om jag hade värde i mitt spel på under 2-2.5 mål.

Napoli - Catania
Full pott i matchen där både underspelet och mitt resultat 1-0 satt. Kändes skönt att min analys var riktig just nu att det var mer värde i 1-0 än som min känsla ville, 2-0. Jag vet ju inte om det är ett vinnande spel men det känns dock som jag lägger det här spelet om och om igen ifall jag får chansen. Såg största delen av matchen och det är jobbigt att hoppas på att det ska vara mållöst i nästan 1½ halvlek. Det gick vägen i alla fall och dagen går med plus.

Barcelona - Athletic Bilbao
Mitt spel som jag ryggade och det fanns ett mål tillgodo på hcp-spelet här då Barcelona vann med 2-1. Redan när jag la spelet så tvekade jag på insatsen men jag hade redan lagt så mycket egna spel att jag orkade inte lägga en högre insats här även om det borde vara 6/10 unit istället för 4/10.


Mina hockeyspel i dag/natt

Fyra spel lades här innan jag hoppade i säng i eftermiddags och det kändes som att jag inte borde beblandat mig i detta då jag inte ens analyserade matcherna i tio minuter. Tröttheten är anledningen men detta måste jag bli bättre på att låta bli.


Calgary Flames - Montreal Canadiens
Då ag tycker Calgary visat riktigt bra form och vilja på slutet så lägger jag spelet med hcp och det kändes som ett värdespel tidigare i dag. 4/10
2011-02-21 00:05NHLCalgary Flames vs Montreal Canadiens -1.5 FT 16 3.150


New York Rangers - Philadelphia Flyers
Såg ett reportage om Rangers förra natten och det kändes som de var taggade inför den här matchen och även om jag inte var nöjd med Rangers i deras 0-1 förlust mot Devils så spelades ettan här. Flyers vann och avgjorde i tom kasse men tydligen var det onödigt spännande enligt en flyersspelare. 4/10
2011-02-20 18:35NHLNew York Rangers vs Philadelphia Flyers 1 FT+OT 16 2.190


Buffalo Bruins - Washington Capitals
Ett Buffalo som fick stryk mot Blues för ett par dagar sen och då jag anser att Capitals är ett av de bättre lagen i NHL så kändes det som värde när oddset var över två gånger. 4/10
2011-02-20 18:35NHLBuffalo Bruins vs Washington Capitals 2 FT+OT 16 2.110


Minnesota Wild - Detroit Red Wings
Kändes som Red Wings kommit igång ordentligt med fyra raka segrar om jag minns rätt nu. De vann dock inte sist med två mål som de gjorde ett par matcher före den. Körde med hcp-spelet på bortalaget här men det känns som Red Wings är det laget jag förlorar absolut mest på. Det blev dock seger men inte förrän på straffar. 4/10
2011-02-20 18:35NHLMinnesota Wild vs Detroit Red Wings -1.5 FT 16 3.210

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-21 klockan 02:31.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-21, 12:27   #68
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Svalt med spel i dag

Tråkigt utbud i dag och jag finner väldigt lite med spelvärde. Två matcher känns helt ok och den tredje är jag klart mer tveksam till men det känns ungefär 50/50 där. Ifall jag lägger fler spel så blir det antagligen lite ryggande men det blir i sista sekund senare i kväll i så fall. Dock är det en innebandymatch i kväll som jag försökt analysera lite. Linköping möter nämligen Capeirotäby och hemmalaget slåss för att ta en av slutspelsplatserna. Täby är normalt ett klart mycket bättre lag och är det enda som slagit Warberg efter att de fick igång sitt spel i omgång tre. Utan Warbergs förlust där hade Warberg haft 19 raka segrar. Så inget snack om att Täby är riktigt bra, men jag tycker de har problem med sitt spel och sist kom de inte igång förrän i tredje perioden. Av den anledningen avstår jag matchen men jag tycker likväl att odds runt 1.60 är bra ifall Täby kan prestera vad de har kapacitet till. Möjligen blir det ett sista minuten av mig, för jag är sugen.


New York Islanders - Florida Panthers
I den här matchen är jag väldigt osäker och normalt ska jag avstå spel. Jag anser att Islanders är sämsta laget i NHL och de ligger också i botten med all rätt, men likväl vinner de mot bra lag när jag spelar mot dem. Nu tycker jag att de visat att de kan slå ett flertal lag och jag vet inte riktigt var jag står och värderar matchen till runt 50/50 men väljer spel då jag tycker Islanders vunnit mycket på slutet och orkar inte spela mot dem ifall de vinner. Redan nu anser jag att jag borde avstå men behöver samtidigt bli av med det mentala hjärnspöket. 4/10
2011-02-21 19:05NHLNew York Islanders vs Florida Panthers 1 FT+OT 16 1.917


St Louis Blues - Chicago Blackhawks
Blues imponerar verkligen nu och det känns som deras laganda gör att de spelar som ett självspelande piano. Samtidigt spelade Blackhawks match i går också och detta tillsammans gör att jag väljer ett hcp-spel då oddset känns lite för högt. Jag är väl medveten om att mina hcp-spel inte varit så lyckosamma men Calgary vann med 4-0 i går och jag får blodad tand för att sätta bägge matcher i dag. 4/10
2011-02-21 20:05NHLSt Louis Blues vs Chicago Blackhawks -1.5 FT 16 3.710


Hertha BSC Berlin - Energie Cottbus
Statistiskt den här säsongen så har Berlin ett bra facit med flera segrar med minst två måls marginal. Även om Cottbus inte förlorar med stora siffror överdrivet mycket så känns det som att de är i en svacka och en poäng de senaste tre matcherna imponerar inte på mig. Värdet finns där klart anser jag då vi får tillbaka halva insatsen vi en eventuell enmålsvinst. Funderade väldigt länge att spela 2-0 i matchen, men känner att jag inte orkar ha en sådan liten vinstchans i dag efter gårdagens spel. 4/10
2011-02-21 20:152. BundesligaHertha BSC Berlin vs Energie Cottbus -1-1.5 FT 24 2.250

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-21 klockan 23:54.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 00:14   #69
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Summering kvällens spel

Hamnar på +/- 0 då ett fjärde spel lades men där jag inte skrev om det här. En halvkall dag både vad gäller spel och utbud.


New York Islanders - Florida Panthers
Islanders blir jag aldrig klok på men spelet sitter och jag får försöka hitta en vinnande strategi vad gäller detta lag. Men känns skönt att de lever upp till vad jag "förväntar" mig utav dem.

St Louis Blues - Chicago Blackhawks
2-0 efter en period hjälpte inte då Blackhawks smäller in fyra puckar i period två och efter det fanns det inte mycket hopp kvar att spelet skulle sitta. Nhl blir jag inte klok på även om jag fortfarande ligger plus med de vanliga spelen, dock går dessa -1.5 inte så bra.

Hertha BSC Berlin - Energie Cottbus
Här blir det 2-2 viket kunde ses som ett värdespel ifall enbart de inbördes mötena hade vägts in men jag tycker resultaten den här säsongen var viktigare samt formen på slutet. Känns likväl som ett bra spel men jag är lite tveksam ändå. Skulle vara bra att få ett svar, svart på vitt efter varje match.

Örebro HK - Leksands IF
Efter att ha läst på forumet så rekades ett kryss då lagen spelat 2-2 i de tre inbördes mötena tydligen. Skulle det bli en kvittering i slutet skulle lagen vakta sin poäng etc. Jag läser den här informationen som att det är värde på underspel 5.5 och efter två perioder hade det gjorts ett mål bara, men Örebro stänker in hela fyra puckar i sista perioden men spelet räddas av den tidigare målsnåla matchen. Tycker spelet känns riktigt bra på förhand och även efteråt känns det som ett bra spel. 6/10
2011-02-21 19:00HockeyallsvenskanÖrebro HK vs Leksands IF UNDER U 5.5 FT 24 2.050



Endast en match i natt

Enormt dåligt utbud även i natt och det kan ju vara skönt med ett litet ofrivilligt break men det blir väldigt mycket Big Brother i bakgrunden istället. Så jag har suttit och gått igenom lite matcher senare i veckan men har inte hittat några riktiga guldkorn även om ett par spel redan är lagda. Jag återkommer med tankar angående dessa senare.


Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Under hela dagen har jag varit inne på Washington men i kväll svängde min tanke över till att hemmalaget faktiskt tar detta. Det står dock 2-1 i matcher till Washington den här säsongen men det har varit relativt jämnt formmässigt på slutet. Hemmaplan och det högre oddset avgör då till min fördel när jag lägger spelet. Det känns som ett hyfsat värde här faktiskt. Jag får också känslan av att Pittsburgh presterar snäppet bättre på hemmaplan samtidigt som det skiljer sig en del för Washington där de presterar klart sämre på bortaplan. 4/10
2011-02-22 01:35NHLPittsburgh Penguins vs Washington Capitals 1 FT+OT 16 2.190

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-22 klockan 05:21.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 06:05   #70
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Synd att det var mycket oflyt idag. Har förövrigt själv haft några ganska bedrövliga dagar. Tycker i alla fall du kan vara nöjd med strukturen på dagboken som ser mycket bättre ut nu. Mycket tydligare och mycket mer lättöverskådligt. Gillar förövrigt också att du skriver mycket. Tycker att många andra dagböcker här på Sharps är lite tråkiga på det sättet att författarna nästan bara lägger upp sina spel och sen är det inte så mycket mer.
Hej! Ursäkta att jag inte svarat på din kommentar men jag måste ha glömt bort det. Tanken var nog att svara senare under natten eller dagen därpå men sen måste du ha försvunnit i tankarna

Jo, det var oflyt den dagen men nu verkar det ha jämnat ut sig hyfsat med flyt vs oflyt iaf men visst var det tungt just den dagen. Tackar för dina kommentarer och jag jobbar på att hålla min speldagbok lite levande.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 13:12   #71
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Dagens enormt många spel

Återigen sitter jag med en mängd matcher och jag tycker som vanligt jag har värde i allt men samtidigt har jag runt 40% av bankrullen ute i spel och det känns lite småjobbigt mentalt. jag får helt enkelt bara jobba in de rätta resultaten i kväll och se till att marginalerna är med mig nu. Jag vet inte hur jag ska hantera dessa dagar då jag anser mig ha många spel. Det känns fel att inte lägga spel när jag anser att det är ett ev+.


IF Elfsborg - Örgryte IS
Jag utgår från att Elfsborg vinner detta enkelt och att de kör igång i högt tempo. Därav ser jag att detta känns som det naturliga valet i matchen, att spela över 1-1.5 mål i HT. 4/10
2011-02-22 18:00TräningsmatchIF Elfsborg vs Örgryte IS ÖVER Ö 1-1.5 HT 16 1.950


VfB Stuttgart II - 1. FC Heidenheim 1846
Samma tankar som sist jag spelade oavgjort när Stuttgart var igång. Då kändes det rätt och även i dag har jag vägt matchen fram och tillbaka och kommit fram till att krysset ligger närmast till hands och då är oddset där mest värde. Bortalaget har dock oftast en vinst eller förlust vid full tid men det känns som att det blir en jämn match som alltid när Heidenheim är inblandade. Förra säsongen samt deras enda möte den här säsongen har det blivit två oavgjorda samt en uddamålsseger. 6/10
2011-02-22 19:003. LigaVfB Stuttgart II vs 1. FC Heidenheim 1846 X X FT 24 3.320


Milton Keynes Dons - Oldham Athletic
Känns som en jämn match där jag ändå lutar över en del på MKD men vill inte riskera allt ifall det nu slutar oavgjort. Hemmalaget har även 9 segrar av 15 spelade matcher på Stadium:MK dock har de endast en poäng senast tre matcherna där. Oldham verkar ha problem med målskyttet och har noll i de tre senaste matcherna men är annars ett relativt stabilt bortalag. Dock ser jag MKD som ett par nivåer bättre och hoppas att de ska komma in i sin gamla trall igen. 6/10
2011-02-22 20:45League OneMilton Keynes Dons vs Oldham Athletic pk-0.5 FT 32 1.952


AFC Bournemouth - Sheffield Wednesday
Ett ryggat spel där jag endast som hastigast gick igenom tabellen och de senaste resultaten. Bortalaget kan blixtra till när som och säkert vinna med tre bollar men deras dåliga form verkar hålla i sig och de ska få det svårt här. 4/10
2011-02-22 20:45League OneAFC Bournemouth vs Sheffield Wednesday 1 FT 16 1.909


FC Köpenhamn - Chelsea
Köpenhamn är starka och de visade det i gruppspelet i höstas vad gäller Champions League. Chelsea imponerar inte och känns som bäste före datumet har passerat lite. Inte ens ett nyförvärv kunde tända upp Chelsea och ett heltaggat Köpenhamn kommer lyfta upp laget till oanade höjder. Tycker 1X-spelet är helmotiverat till det här oddset. 6/10
2011-02-22 20:45Champions LeagueFC Köpenhamn vs Chelsea +0.5 FT 24 2.160


Aberdeen - Hamilton Academical
En match där oddset höjdes innan spel men sedan sänktes för att åter höjas och nu är på prick två gånger. Jag går mot en del spelare här för jag finner värdet på bortalaget med dess hcp. De är inget vasst bortalag men samtidigt så plockar de någon enstaka poäng och gör det bra mot lagen högre upp. Aberdeen rosar inte marknaden precis även om de vann med 5-0 senast och det skiljer lite på formen. Senast blev det 4-0 när Aberdeen hade hemmaplan men samtidigt så var det uddamålsseger i ena returen. Jag tror att Hamilton krigar till sig en poäng eller t o m kan vinna och skulle det gå sämre än min analys har de råd att tappa med en boll och vi minimerar förlusten. 6/10
2011-02-22 20:45Scottish Premier LeagueAberdeen vs Hamilton Academical +0.5+1 FT 32 1.970


Rushden & Diamonds - Eastbourne Borough
Får jag detta hcp-spelet till över 1.8 så är det tagit direkt. Det skiljer lite mellan lagen men inte så mycket att det motiverar +1.5 på Eastbourne till 1.8 även om bortalaget inte är i någon vidare form, men samtidigt är hemmalaget i sämre form ifall vi jämför med tabelläget. 2-1 i matchen kanske eller kniper Eastbourne ett kryss? 4/10
2011-02-22 20:45Conference LeagueRushden & Diamonds vs Eastbourne Borough +1.5 FT 16 1.806


Cardiff City - Leicester City
En viktig match för bägge lagen men det är samtidigt två lag i bra form och även om Leicester inte har den bästa målproduktionen på bortaplan så tycker jag de imponerar mot slutet och en match som fortfarande finns kvar på näthinnan är borta mot Manchester City. Nog ska de kunna göra tre eller fler mål tillsammans. Först såg jag oddset 1.8 men ville ha runt 2.0 för spel, men såg sen att jag tittat på under och då var det självklart att lägga spel när jag får över dubbla pengarna här. 6/10
2011-02-22 20:45ChampionshipCardiff City vs Leicester City ÖVER Ö 2.5 FT 24 2.080



Övrigt
Detta är matcherna fram till start klockan 20.45 men det finns fler spel i mitt sheet redan. Jag återkommer med de matcherna och jag har även lagt en parlay på fyra matcher i Copa Libertadores. Jag är nöjd med mina spel som det ser ut nu även om det varit lite tvivel då jag går mot flera andra spelare på ett par matcher. Men jag står fast vid min egen värdering och vi får se hur resultatet artar sig. Nu blir det lite sömn och ladda batterierna inför kvällens matcher. Möjligen skulle jag haft en högre insats på det ryggade spelet och ev en lägre på det skotska mötet.

Jag funderar även att ha en match varje dag med en klart längre och mer informativ motivering just för att eventuella besökare i min speldagbok ska kunna rygga lite tryggare på en del spel. Som det är nu skriver jag mest för mig själv och då tar jag inte med all information som jag har i mitt hjärnkontor. Ja, dagens bästa spel ska jag kanske införa eller något liknande. Vi får se vad jag finner ut av det.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-22 klockan 21:44.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 21:49   #72
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Jag ska måla hela världen röd

Detta är nog det sjukaste jag varit med om på länge. Tolv röda och förlorande spel i rad, varav nio av dessa kom i kväll. Alltså inte en enda som sitter. Kan jag inte få dessa skitmål i slutet som gör rött till grönt? För jag är väldigt van att mina gröna och fina matcher blir röda de sista minuterna. För jag hade ett spel av de sex matcher som startade 20.45 som faktiskt var grönt, men det kom ju ett enda mål de sista 20 minuterna i dessa sex matcher och gissa vilken? Jo, i min enda gröna så nu har jag så sjukt mycket röd färg att hela världen kan målas i den färgen. Jag är inte ens förbannad, jag är bara så in i helvetes jävla trött på den här satans idiotin. Jag hoppas fan att varenda matchjävel går åt helvete i natt också. Jag tar fan Time Out nu, men jag är antagligen tillbaka om några timmar redan. Fy faaaaaaaan säger jag. Det är inte möjligt detta helvetet. Uppdateringar vad gäller genomgång av helvetet kommer senare.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 21:52   #73
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Been there, done that....sugigt när det händer men bara att vända på trenden och betta på finns inte mycket mer att göra tyvärr.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 22:03   #74
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Been there, done that....sugigt när det händer men bara att vända på trenden och betta på finns inte mycket mer att göra tyvärr.
Tack för din kommentar. Jag får be till de högre makterna att nattens NHL kan vända detta lite. Jag får gå igenom kvällens matcher och se om jag gjort några uppenbara missar, men det känns ändå som att jag står för mina spel.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 22:37   #75
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En kort Time Out och nu en summering

Det känns tungt just nu, inte för att jag drabbats av någon otur utan det är mest en känsla av uppgivenhet. Självförtroendet prövas på max och ens tiltmode prövas än hårdare men det senare har jag full kontroll på men det gnager i huvudet på mig just nu. Jag har sex spel i natt och antingen blir det bara rött där och då kan jag inse att min form är så hemskt dålig att jag blir irriterad, eller så blir det grönt och mitt självförtroende kommer att vara oförändrat. Jag är verkligen i behov av grönt nu i natt för att orka med variansen som slog hårt i kväll. Det jobbiga är att jag redan innan dagens spel kände en hemsk känsla av att ha 40% av rullen i spel men jag hade ju inga val efter att ha spenderat timmar av att gå igenom matcher och lagt spel där jag anser mig hittat ett värde, om än marginellt i några. Först ett spel jag ej skrev om tidigare.


Viking FK - Esbjerg FB
Snappade upp info om den här matchen på forumet och tog rygg som ett sista spel innan sängen kallade. Dock spelade jag över 3.5 mål istället för över 2.5 och det såg riktigt bra ut då två av målen redan gjorts innan domaren blåste för halvtidsvila. Sen var det som att det kom ett fax till avbytarbänkarna och i det faxet måste det ha stått att jag spelat minst fyra mål i matchen. För nog sjutton kommer ett tredje mål men sen är det stopp. 6/10
2011-02-22 18:00TräningsmatchViking FK vs Esbjerg FB ÖVER Ö 3.5 FT 24 2.800


IF Elfsborg - Örgryte IS
Här ska det göras två mål eller fler i första halvlek men till skillnad från matchen över så blev det endast ett mål här. Dock är de målglada i andra halvlek och det blir fyra totalt i matchen. Jag känner mig rätt på det i bägge matcher men spelen skulle varit tvärtom för att självförtroendet skulle överleva lite enklare.

VfB Stuttgart II - 1. FC Heidenheim 1846
Tre tidiga mål i matchen och hemmalaget leder med 2-1, sen tog det slut med målfyrverkeriet. I slutet får hemmalaget en utvisning men på endast ett par minuter kommer det inget kvitteringsmål men nog skulle jag få upp hoppet med det röda kortet, var det enbart för att hånskratta åt mig eller? Tycker ändå spelet är bra men jag börjar irritera mig nu.

Milton Keynes Dons - Oldham Athletic
En match som slutar mållös och inte heller MKD vill mig något gott i dag för ett enda mål hade gjort lite grönt i mitt sheet men suckarna blir bara tyngre och tyngre. Jag visste det skulle bli en tät match men inte så här förbannat tät vad gäller målproduktionen.

AFC Bournemouth - Sheffield Wednesday
Ett ryggat spel som like matchen över slutar mållöst. Alltså ingen vidare målproduktion i tävlingsmatcherna och det känns verkligen som att hade jag haft 0-0 i den här matchen så hade det kommit ett segermål till hemmalaget i 90:e minuten. Matchen gav mig dåliga vibbar i går men kändes ändå som ett rätt val att rygga.

FC Köpenhamn - Chelsea
Det känns som att FCK kommer ta poäng eller vinna sina matcher på Parken så ofta att jag just spelar de den gången de förlorar, mot ett Chelsea som inte ens var bra, åtminstone inte så länge som jag tittade innan streamarna började hacka. Jag tog ställning för de sakerna som borde gynnat FCK men hade jag mot mitt eget bättre vetande analyserat matchen annorlunda hade spelet varit grönt men jag hade varit missnöjd då dock.

Aberdeen - Hamilton Academical
Hamilton gör ungefär det jag analyserat fram inför den här matchen, men jag vägde över att de faktiskt skulle klara ett kryss och även om det bara blev en halv förlust så känns det surt. Matchen slutar 1-0 och inte ens här hade jag marginalerna på min sida. Tycker dock jag skulle haft en lägre insats i den här matchen.

Rushden & Diamonds - Eastbourne Borough
1-0 till 90:e minuten och spelet sitter men likt en demon i fårkläder så ska det ju givetvis hamna en boll i nätet i sista minuten. Jag känner igen detta och det är inte bara mitt selektiva minne som spökar nu med att fler resultat går mot mig än med mig i slutminuterna. Nä, detta suger just nu och insatsen här borde varit snäppet högre men det hade likväl blivit rött.

Cardiff City - Leicester City
Det ser bra ut med 1-0 och sen 2-0 tidigt i andra halvlek. Visst ska Leicester kunna trycka in en boll och rädda ett spel till mig men utan att ha sett matchen så känns det som att det var fem stolpskott och säkert en missad straff ovanpå det. De kommer inte över 2.5 mål och kräftgången fortsätter.


Slutord
Jag är tillbaka på min startsumma och har hittills i dag tappat 20% av min kassa, fortsätter det dåliga i natt kommer jag tappa ytterligare 15% från dagens start. Skulle fallet bli stort även i natt blir jag tvungen att sänka summan som mina unit baseras på. Jag hoppas att om fotbollen suger om kvällen att hockeyn räddar upp det dåliga ansiktet. Jag tror även att jag måste få ner antalet spel för även om jag anser att de är rätt så tar det så sjukt hårt när det slutar såhär. Risken är att jag analyserar fel pga att jag arbetar för hårt och för mycket med spelen just nu. En promenad kanske lättar upp sinnet men just nu kommer jag slänga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Vad hände i dag egentligen? Answer me!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 22:55   #76
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Been there, done that....sugigt när det händer men bara att vända på trenden och betta på finns inte mycket mer att göra tyvärr.

Kanske stanna upp, analysera och eventuellt ta en timeout under tiden han analyserar varför det går åt skogen för honom, vore ett bättre råd just nu...?

Självklart skall han för det första minska ned på antalet spel - inte många klarar av att hålla en acceptabel nivå på rekarna när man har ett sådant antal igång samtidigt...!


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 23:05   #77
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1826


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Kanske stanna upp, analysera och eventuellt ta en timeout under tiden han analyserar varför det går åt skogen för honom, vore ett bättre råd just nu...?

Självklart skall han för det första minska ned på antalet spel - inte många klarar av att hålla en acceptabel nivå på rekarna när man har ett sådant antal igång samtidigt...!


/Badass
Badass du har ju redan bestämt dig för att det inte går att vinna när man spelar väldigt många spel.
Du tillför inte så mycket konstruktivt utan säger bara att "drar du inte ner på antalet spel så gular du inom en månad" typ.
Jag tycker du ska ta en titt i booreds sheet , där har du ett strålande exempel på att det går alldeles utmärkt att spela många spel med rätt moneymanagement.
Tror även att performance spelar väldigt många spel och är vinnande.

https://www.sharps.se/spreadsheet/boored

Rovfisken666 att förlora många spel i rad händer alla lite då och då.
Såg på Kavkaztipsters blogg att han missade 13 raka singelspel den 2 okt.
Kämpa på!
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-22, 23:32   #78
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Haltmathe Visa inlägg
Badass du har ju redan bestämt dig för att det inte går att vinna när man spelar väldigt många spel.
Du tillför inte så mycket konstruktivt utan säger bara att "drar du inte ner på antalet spel så gular du inom en månad" typ.
Jag tycker du ska ta en titt i booreds sheet , där har du ett strålande exempel på att det går alldeles utmärkt att spela många spel med rätt moneymanagement.
Tror även att performance spelar väldigt många spel och är vinnande.

https://www.sharps.se/spreadsheet/boored

Rovfisken666 att förlora många spel i rad händer alla lite då och då.
Såg på Kavkaztipsters blogg att han missade 13 raka singelspel den 2 okt.
Kämpa på!


För det första skriver jag inte det jag skriver för att vara elak - men tror du att detta kommer gå vägen - varför tror du att det inte är många som spelar på detta sätt...? Du nämner två - hur många kan man nämna som gulat - gå in på RoK och kolla... Boored rekar väl enbart en liten del av de spel han spelar...?

Om du hade orkat läsa vad jag skriver så skulle du sett att jag även råder honom att (i svaret till Pacman) att stanna upp och analysera vad som går snett - det ni gör är ju fullkomligt idiotiskt - ni säger att han bara skall köra på, shit happens, typ - ni nämner inget om att analysera (inte bara varje match) utan även vilken sport han spelar, liga, insatsnivå osv. osv.

Nej, kör på bara så ordnar sig säkerligen allt igen - fy, fan vilket råd!


/Badass

Senast redigerad av Badass den 2011-02-22 klockan 23:39.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-23, 00:12   #79
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2245
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
En kort Time Out och nu en summering

1-0 till 90:e minuten och spelet sitter men likt en demon i fårkläder så ska det ju givetvis hamna en boll i nätet i sista minuten. Jag känner igen detta och det är inte bara mitt selektiva minne som spökar nu med att fler resultat går mot mig än med mig i slutminuterna. Nä, detta suger just nu och insatsen här borde varit snäppet högre men det hade likväl blivit rött.
Så är det för alla så lika bra du vänjer dig. Man tappar betydligt fler klara spel i slutminuterna än att förlorade spel vänds till vinst. Ganska logiskt, om du tänker efter, men jag ska ändå utveckla.

Ditt lag leder med uddamålet och då trycker motståndarna givetvis på för att utjämna. Inget helt ovanligt händelseförlopp och ditt spel går förlorat.

Motsatsen då att resultatet går din väg på slutet. Ja då blir det knepigare..

Ditt lag ligger under och vänder till seger. Ja då krävs det minst 2 mål och liknande vändningar ser du inte ofta. Är det oavgjort så krävs bara ett mål för lycka. Men vid oavgjort resultat blir spelet försiktigare på slutet än då något av lagen leder. Visst kan det ramla in en boll ändå men inte nödvändigtvis i rätt mål.

Summa summarum. Du kommer förlora betydligt fler spel sista 5 minuterna än tvärtom. Hoppas det inte blev för rörigt, vill gärna bli det när jag ska förklara något självklart.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+3)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-23, 02:16   #80
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Så är det för alla så lika bra du vänjer dig. Man tappar betydligt fler klara spel i slutminuterna än att förlorade spel vänds till vinst. Ganska logiskt, om du tänker efter, men jag ska ändå utveckla.

Ditt lag leder med uddamålet och då trycker motståndarna givetvis på för att utjämna. Inget helt ovanligt händelseförlopp och ditt spel går förlorat.

Motsatsen då att resultatet går din väg på slutet. Ja då blir det knepigare..

Ditt lag ligger under och vänder till seger. Ja då krävs det minst 2 mål och liknande vändningar ser du inte ofta. Är det oavgjort så krävs bara ett mål för lycka. Men vid oavgjort resultat blir spelet försiktigare på slutet än då något av lagen leder. Visst kan det ramla in en boll ändå men inte nödvändigtvis i rätt mål.

Summa summarum. Du kommer förlora betydligt fler spel sista 5 minuterna än tvärtom. Hoppas det inte blev för rörigt, vill gärna bli det när jag ska förklara något självklart.
Men nu beskriver du enbart trevägsmarknader och där håller jag med dig och det är väldigt logiskt men jag har väldigt mycket tvåvägsmarknader och där händer det likadant. I dag stod det 1-0 och spelet var inne, men i 90:e blev det 2-0... Stuttgart ledde med 2-1 och jag hade ett kryss men inte kom kvitteringen. Visst, jag vet att det jämnar ut sig på sikt men efter vissa dagar så vill jag bara kasta ut allting. Det ser väl ok ut nu i natt men inte tillräckligt bra likväl, så nu får vi se ifall hockeynm går bra och om fotbollsmatchen slutar 1-0 eller om det blir 2-0 i slutet så mitt spel enbart pushar.

Tack för dina svar i alla fall!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-23, 15:56   #81
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Här kommer lite konstruktiv (som jag ser det) kritik från en utomstående på några av gårdagens spel från din sida.

För det första så kan det vara värt att poängtera att du och jag har helt olika spelstil. Jag förlitar mig allt som oftast på några få bankers under en helg eller matchdag med många spel, samt en del mindre sidospel med klart mindre insats. Jag tycker att statistik, skador och form är av yttersta vikt samt spelar nästan aldrig på att en match kryssar.

Nåväl.

Rushden & Diamonds - Eastbourne Borough

Innan matchen är EB näst sämst i the Conference på bortamatcher, utöver att de är seriejumbo. Du skriver inget om skador hos något av lagen - såvida detta inte är info du utelämnar i din inför analys? Vidare skriver du att "Det skiljer lite mellan lagen"... vad syftar du på då? R&D är serieåtta inför denna match. EB har två kryss och tre förluster på sina senaste fem. De två senaste mötena lagen emellan innan gårdagen har slutat med 2-0 till hemmalaget. EB har släppt in 74 mål säsongen 10/11, en marginal på 10 till det näst sämsta laget Altrincham FC.

Nog för att ditt bet gick åt skogen i 90e minuten, men pre-game ser jag inget som talar för ditt spel, bortsett från ev. skadelägen.

Aberdeen - Hamilton Academical

Här lägger du en insats på 6/10 ("-Standardbet med skaplig edge") på SPLs nästa sämsta bortalag som förlorat fem av sina senaste sex matcher. De tre senaste mötena lagen emellan har alla slutat med vinst för Abderdeen. Ett lag som i matchen dessförinnan hade två skadade ur ordinarie startelva men ändå pulveriserar fjärdeplacerade Kilmarnock. Jag hittar inte den skapliga edgen i din inför motivering.

Viking - Esbjerg

Varför spelar du över 3.5 när rekaren kör på över 2.5? Hittade du egen info som talade för över 3.5 ist? Isf: varför skrev du inte den i dagens tråden och tipsade oss andra?
Hittar ingen motivering till det högre spelet i din db. Egna analyser i all ära men detta känns - utifrån - som ett rent impulsbet.

AFC Bournemouth - Sheffield Wednesday

"Matchen gav mig dåliga vibbar i går"... ? All statistik jag och Vlad öste ut talade för en hemmavinst. Var det någon sorts magkänsla att AFC B inte skulle prestera? Jag hittade noll info som talade till Wednesdays fördel utöver Ben Williamsons skada.

Att du sedan lägger 6/10 i Skottska matchen mellan Aberdeen och Hamilton men bara 4/10 på matchen ovan är för mig fullkomligt obegripligt med all info fanns att tillgå samt båda lagens form.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
saman (+5), Riise (+5), performance (+5)

Senast redigerad av Soap den 2011-02-23 klockan 15:58.
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 01:08   #82
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Här kommer lite konstruktiv (som jag ser det) kritik från en utomstående på några av gårdagens spel från din sida.

För det första så kan det vara värt att poängtera att du och jag har helt olika spelstil. Jag förlitar mig allt som oftast på några få bankers under en helg eller matchdag med många spel, samt en del mindre sidospel med klart mindre insats. Jag tycker att statistik, skador och form är av yttersta vikt samt spelar nästan aldrig på att en match kryssar.
Jag tackar för ditt inlägg och ska redogöra lite för hur jag såg på det hela samt hur jag värderar normalt. Jag ska även förklara lite i varför informationen är fattig vad gäller mina spel här. Jag vill ha färre matcher per dag men jag går igenom en mängd matcher och kapar efterhand men vissa dagar känner jag att jag inte vill avstå värde - som jag ser det. Samtidigt vill jag vara relativt bred fortfarande för att på sikt bli smal. Jag vill hitta det stabila och vinnande vägvalet helt enkelt. Jag är beredd på att allt inte går bra men inte att allt ska gå dåligt. Variansen finns där helt klart. jag gör uppföljningar och försöker se var jag hamnar snett och om jag är fel ute i mina analyser.

Som jag sagt tidigare så värderar jag in skador och andra orsaker till att spelare saknas av runt 5% bara. Det är målvakter och eventuellt en enorm anfallare som värderas högre. Annars tycker jag inte det har så stor betydelse rent allmänt. En del lag kan säkert gå ner sig mentalt ( t ex när Foppa slutade i Colorado- igen) men normalt så är detta av väldigt liten betydelse. Hur laget mår mentalt är mycket mer avgörande men det är väldigt svårt att veta för bilden målas alltid upp som att den mentala hälsan är bra i ett lag - för de vill inte ge motståndarna några gratispoäng. Den största fienden i en match är hur man uppfattar motståndarna och inte hur bra dessa är. Du presterar också (enklare) på topp ju jämnare en match faktiskt är på förhand. Underskattning och överskattning gör att man oftare underpresterar faktiskt.

Jag kommer säkert lägga om min "taktik" vad gäller urval av matcher samt vilka insatser dessa ska ha men samtidigt kan jag inte blunda helt för att det gått bra under drygt 1½ månad med att ha ett stort antal matcher. Dock tror jag att det ökat på senare tiden. Sen gillar jag inte att spela kryss själv heller av den anledningen att det är mentalt jobbigt - åtminstone när du följer en match. Men ser jag ett bättre värde i krysset spelar jag hellre det.

I min tråd här så har jag satt upp regler att jag ska skriva lite om matchen för min egen skull så att jag enklare kan följa upp det. Jag har mängder med tankar och information i mitt huvud som ibland även kommer ner på papper. Dock går det inte att få ner allt här om en match. Då har jag valt att dra linjen i att när jag gör en rek så tar jag med all väsentlig information så att andra kan ta till sig det medan vid vanliga matcher (halvrekar) så skriver jag ytligt om matchen - då jag vill följa upp det på ett enklare sätt. Så det som står här är oftast av inget eller litet värde för övriga, det är jag väl medveten om. Av den anledningen funderar jag som sagt på att skriva mer om en match varje dag som jag kallar dagen spel där det blir mer som en "riktig" rek.

viktiga faktorer: statistik (både formmässigt och över säsongen samt inbördes möten en längre tid bakåt), mental hälsa, momentum
mindre viktiga faktorer: skador, avstängningar: skiftande av cup o turnering

det är så jag ser det.



Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Rushden & Diamonds - Eastbourne Borough

Innan matchen är EB näst sämst i the Conference på bortamatcher, utöver att de är seriejumbo. Du skriver inget om skador hos något av lagen - såvida detta inte är info du utelämnar i din inför analys? Vidare skriver du att "Det skiljer lite mellan lagen"... vad syftar du på då? R&D är serieåtta inför denna match. EB har två kryss och tre förluster på sina senaste fem. De två senaste mötena lagen emellan innan gårdagen har slutat med 2-0 till hemmalaget. EB har släppt in 74 mål säsongen 10/11, en marginal på 10 till det näst sämsta laget Altrincham FC.

Nog för att ditt bet gick åt skogen i 90e minuten, men pre-game ser jag inget som talar för ditt spel, bortsett från ev. skadelägen.
Jag ska förklara lite i hur jag tänkte här. Jag är medveten om att EB är sist i tabellen samt är näst sämst på bortaplan. Dock är det på slutet som de rasat ihop helt - vilket är en viktig faktor. Dock får de en poäng (visserligen hemma mot Histon) senast men jag väger in att den här poängen är av betydelse rent mentalt efter att ha förlorat 11 raka seriematcher varav de nio senaste av dessa varit med två mål eller mer (förutom vid ett tillfälle). hade de förlorat mot Histon hade jag inte sett något värde. På bortaplan har de tagit poäng eller endast förlorat med uddamålet 7 av 15 gånger. Tack vare poängen senast så anser jag att det kan vara en vändning in i en positiv trend där de inte får 6-1 i baken som senaste matchen borta. De borde även ha slagit ner sig helt efter den matchen och börjat bygga upp på nytt och poängen mot Histon ger de nytt hopp.

R&D har sju vinter samt åtta matcher där de tappat poäng på hemmaplan. Fyra av vinsterna var med uddamålet. Det är alltså 3 av 15 matcher som du vunnit med två mål eller mer som krävs här. Samtidigt har de fyra poäng på de fem senaste hemmamatcherna. De kommer med en 0-2 förlust på hemmaplan och väger jag ihop allt detta så anser jag att runt 60-65% av matcherna så antingen vinner Eastbourne, eller spelar de lika alternativt förlorar med ett mål mot R&D som förutsättningarna är nu. Möjligen är jag fel i min analys här men det är vad jag baserat detta på.


Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Aberdeen - Hamilton Academical
Här lägger du en insats på 6/10 ("-Standardbet med skaplig edge") på SPLs nästa sämsta bortalag som förlorat fem av sina senaste sex matcher. De tre senaste mötena lagen emellan har alla slutat med vinst för Abderdeen. Ett lag som i matchen dessförinnan hade två skadade ur ordinarie startelva men ändå pulveriserar fjärdeplacerade Kilmarnock. Jag hittar inte den skapliga edgen i din inför motivering.
Min insats här är för hög och det skrev jag redan innan, den är jag inte nöjd med. Men jag står fast vid att det även finns värde här om än mindre. Jag är fullt medveten om att Hamilton kommer att gå mållöst från runt 50% av matcherna här. Men de kommer också göra mål i runt hälften av dessa matcher. Sen är de relativt målsnåla bakåt även om de har snittat två insläppta. Men i 5 av 12 matcher på bortaplan har de tagit poäng. jag är medveten om att de flesta av dessa kom tidigare på säsongen. Men det kändes lite som antingen tar de poäng eller förlorar de med ett par mål. Dock ifall de endast förlorar med ett så får jag tillbaka halva insatsen.

Aberdeen har ingen strålande statistik och har endast vunnit var tredje match på hemmaplan. Senast vann de dock med 5-0 och det kan ge två utslag som jag ser det. Antingen är de enormt taggade och är i ett längre momentum och vinner med liknande siffror i dag eller så går de ut och känner att "vad skönt vi ska möta jumbon idag" även om de kan låtsas vara taggade i omklädningsrummet. Men risken för underprestation ser jag som stor här. Hade de haft tre raka segrar med 3-0 3-1 och 5-0 hade läget varit annorlunda, men de är ett mittenlag på undre halvan och av en viss anledning.

Det fanns antagligen bättre spel här såsom under 2.5 eller resultatspel på 0-0 och 1-1 men det hamnar på ett spel med mindre värde än vad min insats gör gällande och det är jag besviken på mig själv.



Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Viking - Esbjerg

Varför spelar du över 3.5 när rekaren kör på över 2.5? Hittade du egen info som talade för över 3.5 ist? Isf: varför skrev du inte den i dagens tråden och tipsade oss andra?
Hittar ingen motivering till det högre spelet i din db. Egna analyser i all ära men detta känns - utifrån - som ett rent impulsbet.
Jag går enbart på vad icash skrev och det jag utläste här var att det kunde lika gärna sluta 2-5 som 1-2 och får jag då 2.8 istället för 1.8 så tar jag det på över 3.5 faktiskt.


Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
AFC Bournemouth - Sheffield Wednesday

"Matchen gav mig dåliga vibbar i går"... ? All statistik jag och Vlad öste ut talade för en hemmavinst. Var det någon sorts magkänsla att AFC B inte skulle prestera? Jag hittade noll info som talade till Wednesdays fördel utöver Ben Williamsons skada.

Att du sedan lägger 6/10 i Skottska matchen mellan Aberdeen och Hamilton men bara 4/10 på matchen ovan är för mig fullkomligt obegripligt med all info fanns att tillgå samt båda lagens form.
Jag kunde se ett liknande mönster som Newcastle har (min favoritklubb) och det är att de blandar och ger med sina resultat. Från vinst med 6-2 till förlust med 5-1 t ex. Det är just de sju raka förlusterna på bortaplan som till sist gör att jag likväl väljer spel här men det fanns mycket känsla för att detta kan sluta 1-4 också. De tog dock 13 poäng på deras åtta första bortamatcher. Samtidigt har de fyra segrar och två likamatcher på sina sex senaste hemma så allt detta avslöjar att de är absolut inget dåligt lag. Varför skiljer det så mycket mellan hemma och borta just nu? Jag blev osäker men väljer likväl att rygga. Jag analyserade inte matchen lika mycket som mina egna spel och hängde på tåget så Bournemouth ändå verkar vinna sina matcher om än bara med uddamålet.



Min stora svaghet kan vara att jag ibland blir väl subjektiv i hur jag analyserar en match. Ibland snöar jag in på ett spår och sen kan jag se mycket av den statistiken som finns framför mig som övervägande åt "rätt hålL". Dock försöker jag hela tiden se vad som talar för det andra hållet och då jag väger allt i en vågskål som är halvt trasig så blir antagligen värderingarna på en del matcher fel då jag har ett stort antal i vågskålen - även om jag rengör den emellan.

Då allting är tidskrävande, dels från att leta spelobjekt, att få in dem i sitt sheet samt att skriva om dessa i speldagboken så väljer jag att lägga minst tid på texten här. Detta för att jag vet ungefär hur mina tankegångar gått om matchen samma dag när jag gör en kort analys om jag är nöjd med spelet eller inte. Dock kan även jag vara ute och snurra ifall jag går tillbaka i tiden och försöker få ut något av texten men det är inte tanken som det ser ut nu. Minskar jag ner antalet spel kommer texten att öka markant också.

Jag tackar åter igen för dina kommentarer och jag hoppas att mina svar inte blev för långa och luddiga men det är mycket tankar som flyger genom mitt huvud när jag analyserar en match. Jag får se det som en dålig dag detta och se ifall det upprepar sig igen men några justeringar har redan gjorts.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 01:13   #83
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Allmänt

Efter för lite sömn rent allmänt och för mycket sömn på slutet så har jag hamnat efter med uppdateringar i både speldagboken och i mitt sheet. Jag får gå igenom mina spelsajter nu och uppdatera i efterhand. Vid min första anblick blir det med en förlust men inget jättefall åtminstone.

Jag har även minskat ner min unitberäkning från 800 euro till 400 euro. Detta beror dels på ett fall härom dagen samt så försvinner 142 euro in på ett konto för att jobba in en bonus.

Jag hoppas att jag ska vara ifatt med alla uppdateringar under natten.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 02:00   #84
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Uppdatering med nya riktlinjer

Då jag märker att det tar väldigt mycket kraft och tid med att få rätt på min dygnsrytm samtidigt som spelen varit lite halvdåliga (usla!) på sistone så kommer jag enbart att välja ut en eller ett par matcher om dagen som jag anser att det är värt att skriva om. Det ger mindre press på mig själv att jag måste leva upp till vissa regler vilket får till följd att det känns mer som en hobby än ett jobb som det gjorts på sistone. Förhoppningen leder detta också till färre spel per dag då jag har svårt att hålla nere detta till runt tio om dagen.

Så nu hoppas jag att jag får mer fokus på det hela och att jag kan få ner mer information till de få som följer och läser i min speldagbok. Jag går ifrån tanken att i första hand skriva för mig själv i dessa spel och jag utvecklar nu mina tankar klart djupare i de spel som jag finner bra värde i. Så detta blir i stort sett som riktiga rekar frånsett att de inte kommer presenteras bland de "offentliga" rekarna på förstasidan. Vid riktigt fina värde kommer jag dock lägga ut dessa där så att alla kan ta del utav det hela.

Så nu styr jag om skutan lite då tanken är att den ska ha rätt kurs på sikt.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-24 klockan 02:34.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 09:31   #85
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Rovfisken,

Du rekar/spelar alla möjliga fotbollsligor, NHL och en del andra idrotter samtidigt. Det är nästintill omöjligt att slå bolagen med egna spel från alla dessa events samtidigt. Ska du slå spelbolagens yrkesmän får du ha en specialiserad kunskap på området som skaffar dig en edge mot dem, annars är du körd in i längden. Såg ett spel som du motiverade som ett bra spel för att "dom vann senaste mötet inbördes", jag menar är det någonting bolagen har koll på så är det statistik. Jag vet en del personer, skulle inte påstå att jag känner dem, som har jobbat som oddssättare. Dessa personer kunde inte extremt mycket om själva sporterna, en del men inte överdrivet mycket, utan det som karaktäriserar dessa personer är att de är oerhört bra på att värdera tillgänglig statistik till siffermässiga odds. Ska du slå dessa personers odds får du iprincip gå på mer än statistik i din bedömning. Sätt att göra det är tex att hitta bra information eller helt enkelt kunna väldigt mycket om lagens spelsätt och spelarna i lagets olika kvaliteer tex, på så sätt kan du slå "datorn".

Om du ändå vill spela en massa spel så kan du göra som Boored gör, som några andra här i tråden redan tagit upp, dvs leta dropping odds och kombinera det med att rygga andra och lägga en del egna spel i sporter man är specialiserad i.

Anledningen till att jag skriver det här är helt enkelt att jag tror det här projektet kommer att gå helt åt helvete annars. Det du gör nu testade jag personligen som nybörjare i branschen och erfarenheterna av det är att det helt enkelt är en metod som bara tar en massa tid och i bästa fall går plus/minus noll.

Om jag skulle ge dig ett konkret råd är det att specialisera dig på några få ligor där du tror dig har en bra möjlighet att slå bolagens odds. Helst, om möjligt, events som inte är för stora, och inte för små. Resten av spelen skulle jag rekommendera att du ryggade från diverse personer, vill du spela på NHL finns det "experter" med gedigen kunskap som kan ge dig det.

Läste att du lägger ner en enorm tid på detta, och är matematiskt lagd, vilket jag tycker gör dig intressant. Kan du bara fokusera på rätt saker har du alla möjligheter alla lyckas.

Lycka till nu Rovfisken. Såg att du skrev något i stil med "jag har oanade krafter vad gäller jobba in mina spel" och ja, om du är en trollkarl a la´ Harry Potter kan du fortsätta i samma stil som du gör nu
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+2), Kirtap (+2)

Senast redigerad av Luckystrike den 2011-02-24 klockan 09:37.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 09:52   #86
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Luckystrike Visa inlägg
Spoiler:
Rovfisken,

Du rekar/spelar alla möjliga fotbollsligor, NHL och en del andra idrotter samtidigt. Det är nästintill omöjligt att slå bolagen med egna spel från alla dessa events samtidigt. Ska du slå spelbolagens yrkesmän får du ha en specialiserad kunskap på området som skaffar dig en edge mot dem, annars är du körd in i längden. Såg ett spel som du motiverade som ett bra spel för att "dom vann senaste mötet inbördes", jag menar är det någonting bolagen har koll på så är det statistik. Jag vet en del personer, skulle inte påstå att jag känner dem, som har jobbat som oddssättare. Dessa personer kunde inte extremt mycket om själva sporterna, en del men inte överdrivet mycket, utan det som karaktäriserar dessa personer är att de är oerhört bra på att värdera tillgänglig statistik till siffermässiga odds. Ska du slå dessa personers odds får du iprincip gå på mer än statistik i din bedömning. Sätt att göra det är tex att hitta bra information eller helt enkelt kunna väldigt mycket om lagens spelsätt och spelarna i lagets olika kvaliteer tex, på så sätt kan du slå "datorn".

Om du ändå vill spela en massa spel så kan du göra som Boored gör, som några andra här i tråden redan tagit upp, dvs leta dropping odds och kombinera det med att rygga andra och lägga en del egna spel i sporter man är specialiserad i.

Anledningen till att jag skriver det här är helt enkelt att jag tror det här projektet kommer att gå helt åt helvete annars. Det du gör nu testade jag personligen som nybörjare i branschen och erfarenheterna av det är att det helt enkelt är en metod som bara tar en massa tid och i bästa fall går plus/minus noll.

Om jag skulle ge dig ett konkret råd är det att specialisera dig på några få ligor där du tror dig har en bra möjlighet att slå bolagens odds. Helst, om möjligt, events som inte är för stora, och inte för små. Resten av spelen skulle jag rekommendera att du ryggade från diverse personer, vill du spela på NHL finns det "experter" med gedigen kunskap som kan ge dig det.

Läste att du lägger ner en enorm tid på detta, och är matematiskt lagd, vilket jag tycker gör dig intressant. Kan du bara fokusera på rätt saker har du alla möjligheter alla lyckas.

Lycka till nu Rovfisken. Såg att du skrev något i stil med "jag har oanade krafter vad gäller jobba in mina spel" och ja, om du är en trollkarl a la´ Harry Potter kan du fortsätta i samma stil som du gör nu
Jag tackar för dina synpunkter och kommentarer i övrigt.

Mitt långsiktiga mål är att bli smal inom ett par marknader samt att bilda ett nätverk med andra duktiga spelare som har marknader där jag inte är inriktad. När det är uppfyllt vet jag inte men inom något/några år åtminstone.

Just nu är jag bred och jag vet att det inte är att föredra men jag vill se vad som passar mig bra att specialisera mig inom. Just nu anser jag att jag har riktigt bra koll på skidskytte även om jag alltid kan bli bättre inom det också. Men det räcker inte att ha det då det är alldeles för lite tävlingar och det är svårt att hitta värde då bolagen oftast har större marginal här. Dock brukar jag använda Betfair till detta mest. Så jag behöver hitta ytterligare en eller två saker om vintern samt detsamma om sommaren som jag sen kan lägga full kraft på. Jag behöver statistik för detta också för att se vad som passar mig och jag antar att riktiga bet med cash ger mig bäst statistik för detta.

Jag gör många misstag än i dag inom mycket men jag försöker hitta en linje som jag trivs med och som ska kunna vara vinnande redan nu även om timpengen är extremt låg men jag ser det inte som så att jag ska ha en hög timpeng av detta. Det är en hobby och kommer så förbli, dock utan att jag har ett arbete vid sidan om. Enda chansen att ajg ska kunna behålla glädjen och engagemanget.

Det vore intressant dock att få veta vilken match du hänvisade till där jag skrivit att de vann senaste inbördes mötet. Det som jag har skrivit hittills om matcherna här i speldagboken utelämnar dock väldigt mycket info som jag använt mig av i värderingen. Dock kommer jag enbart skriva om ett par spelobjekt i framtiden och inte alla och då skriva mer omfattande för de som eventuellt läser här.

Ja, du ska se mig när jag sitter med trollstaven i handen när Sharks spelar du
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 13:55   #87
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: någonstans söder om norr
Inlägg: 1 071
Sharp$: 4756

KirtapAlpina
Stats: 210 - 741 - 32
ROI: 114.78%
Vinstprocent: 22.08%

Standard

Håller med Lyckystrike,
om du nu lägger så pass mycket tid på detta så hitta några smalare sporter som du kan bli grym på och därmed slå bolagen.

Lycka till i fortsättningen.

Senast redigerad av Kirtap den 2011-02-24 klockan 13:58.
Kirtap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-24, 16:37   #88
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Lite funderingar

Ja, jag ska vara glad som den här dagen har varit rent spelmässigt men samtidigt grämer jag mig lite, det går inte att komma ifrån. Jag halverar ju samtliga insatser, dels för att jag jobbar in en bonus samt att självförtroendet fick sig en knäck när jag tappade 20% av min bankrulle. Så när jag sen spelar H2H i dag på sprinten i VM så sitter samtliga nio spel och jag vet att vintersporter är min starka sida även om jag inte anser mig vara lika bra på vanlig skidåkning som i skidskytte.

De två spel som står som röda i H2H är ju bäste placering från det landet. Och Hanna Brodin till 10 i odds kändes bra och hon blir näst bästa svenska, efter Charlotte Kalla. Överodds var det i vilket fall som helst för hon kan göra riktigt bra tävlingar ibland och i dag var väl en av de bättre, dock såg hon trög ut i semifinalen. Att det finska spelet inte satt förstår jag inte riktigt. Jag hade bestämt för mig att ifall man åker ut på samma nivå så tittar de på kvaltiderna och placeringarna blir därefter. Då borde min man vunnit. Skulle det nu vara så att de går efter bästa tid på den nivån man åker ut hade jag också vunnit. Men nu verkar det som att de räknar placering i heatet först, men jag får likväl inte ihop det när jag går igenom de olika kvartsfinalerna. Och de officiella resultaten har nu kommit på pdf också så jag är lite förundrad här.

Men annars en toppendag, men nu halverades ju vinsten från vad den borde varit och jag säger bara, mer skidsport till rovfisken. Jag behöver mer skidsport för att slippa dessa totala fall jag kan få på fotboll ibland men den italienska ligan går ju bra hittills så jag hoppas det fortsätter så. Men nästa vecka börjar VM i skidskytte också så nu har jag ett par veckor där jag borde vara vinnande. Mindre fotboll och mer vintersport ska få upp mig igen på en bra nivå - det hoppas jag åtminstone.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-25, 06:59   #89
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En bedrövlig kväll med bl a fotboll och ishockey

Det hade väl varit för bra om jag skulle lyckas sätta några matcher på kvällen efter en bra dag med skidor. Det känns som att det som kunde gå åt skogen också gick åt skogen, och inte ens de ryggade spelen hade någon flyt med sig. Men som vanligt såg det riktigt bra ut efter halva tiden men sen vet jag inte vad som händer.

De tre bandymatcherna hade följande resultat efter runt halva matchen. Edsbyn ledde med 2-0 strax före halvtid och där hade jag en rak etta till 1.75 men nog slutar matchen 4-4 och Edsbyn vinner i förlängningen. Västerås låg under med 3-1 i halvtid och andra halvleken slutade 4-2 till Sandviken som vinner med fyra mål, precis ett mål mer än vad mitt hcp-spel +3.5 till Västerås klarade. Den sista matchen skulle det bli över 8.5 mål och det blir 6-2 som resultat och där saknades det ett mål. Samtliga matcher ryggade och det känns som förgjort.

Vad gäller ishockeyn så valde jag att spela Linköping -1 fulltid samt en rak tvåa på Timrå. Linköping leder med 3-0 efter ungefär halva matchen och när jag vaknade nu i morse så visar det sig att matchen slutar 3-5, MoDo lyckas alltså vända mot Linköping på bortaplan, och det känns mest för att jag hade spelat Linköping, annars händer det inte. Timrå hänger med och har 3-3 efter halva matchen ungefär innan Brynäs sen kör över och vinner komfortabelt med 6-4. Visst, den här matchen var väl inte lika sannolik men likväl vill inte resultatet gå min väg.

Till sist har vi fotbollsmatcherna som började lite bättre genom att Liverpool hade 0-0 i halvtid som jag spelat men resten gick ju inte lika bra. Förvisso hade jag en parlay som fick en av tre bara men det kändes lite som att Rangers kvittering i 90:e minuten symboliserade kvällen annars.

Det får bli en ny dag med nya krafttag och vändningen måste komma även på marknader där jag inte har samma styrkor som vad gäller skidskytte och till viss del vanlig skidåkning. För nu är jag trött med alla vändningar som, går emot mig.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-26, 17:12   #90
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Lite tankar om mina spel

Det positiva är att äntligen känner jag att slutminuterna är på min sida ibland också. Min älskade Podolski gör ett drömmål i 89:e minuten och räddar segern till Köln. Både spelet och glädjen att Podolski kommer hålla kvar Köln i Bunesliga känns underbart.

Det negativa är att jag verkar ha hamnat i osynk och orytm med det mesta just nu. Ens självförtroende påverkar en och jag väljer fel vägar just nu i så mycket. Dels står jag över spel som visar sig vara vinnande - jag vet det med selektivt minne dock. Men faktum är att tittar jag på Eastbourne som jag spelade med hcp för några dagar sen så visar det sig att i dag vinner de t o m borta mot laget på femteplats. Oldham Athletic som jag spelade mot förra gången förlorar i dag med 5-0 hemma. Sheffield Wedsney vinner på bortaplan med 1-0 i dag och det finns fler resultat där jag är antingen lite före eller lite efter. Men det är så hårt i en förlustvecka att följa upp sina tankar och idéer och då hamnar jag än mer minus i veckan och den onda cirkeln är igång.

Jag får helt enkelt vända detta på något riktigt bra sätt nu även om jag inte vet hur riktigt. Kanske är Köln startskottet för bättre (vinnande) spel i fortsättningen. Jag måste även få ner mer tankar om mina spel här i speldagboken men jag har varit lite upptagen på sistone.

Det får bli melodifestivalen i kväll och jobba in Julia Alvgarde! 150 i odds på att gå till final, ja någon har ju fått hjärnsläpp hör jag!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-26, 21:45   #91
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Fisken tiltar sönder

Hur sjutton kan jag sitta och besluta mig för att spela Bologna borta mot Juventus men sen på något sätt inte ha spelat de ändå. Jag uppmärksammar detta när jag av en slump ser att de leder med 2-0 och jag inte har matchen i mitt sheet. Tänkte ifall det inte hade matchats på Betfair kanske, men icke. Det fanns inte med där och nu undrar jag vad som egentligen har hänt. Alzheimers kanske? För jag märkte av en slump att jag skrivit in ett spel i kväll i mitt sheet som jag inte hade accepterat ens. Är det konstigt jag blir helt galen. Borde sova och sen gå igenom skidorna i morgon, lutar åt att jag endast spelar H2H efter den klassiska delen. Jag hatar när allt går helt snett. Helt ur rytm känner jag mig även om formen likväl känns bra. Kom även ihåg att jag trodde stenhårt på Rangers mot Capitals när de möttes för några dagar sen. I natt möttes de igen och nu satt senaste matchen fast i huvudet på mig så det blev inget spel nu fastän jag borde spelat, vad händer då? 6-0 till Rangers. Jag borde verkligen ta tag i detta nu och inte få mentala kollapser gång på gång. Det är bara för tungt just nu, it sucks!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-26, 22:32   #92
 
TheDarkKnights avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 781

100 Favorit
Stats: 6 - 3 - 0
ROI: 101.56%
Vinstprocent: 67.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Fisken tiltar sönder

Hur sjutton kan jag sitta och besluta mig för att spela Bologna borta mot Juventus men sen på något sätt inte ha spelat de ändå. Jag uppmärksammar detta när jag av en slump ser att de leder med 2-0 och jag inte har matchen i mitt sheet. Tänkte ifall det inte hade matchats på Betfair kanske, men icke. Det fanns inte med där och nu undrar jag vad som egentligen har hänt. Alzheimers kanske? För jag märkte av en slump att jag skrivit in ett spel i kväll i mitt sheet som jag inte hade accepterat ens. Är det konstigt jag blir helt galen. Borde sova och sen gå igenom skidorna i morgon, lutar åt att jag endast spelar H2H efter den klassiska delen. Jag hatar när allt går helt snett. Helt ur rytm känner jag mig även om formen likväl känns bra. Kom även ihåg att jag trodde stenhårt på Rangers mot Capitals när de möttes för några dagar sen. I natt möttes de igen och nu satt senaste matchen fast i huvudet på mig så det blev inget spel nu fastän jag borde spelat, vad händer då? 6-0 till Rangers. Jag borde verkligen ta tag i detta nu och inte få mentala kollapser gång på gång. Det är bara för tungt just nu, it sucks!
Känner igen mig precis. Det känns som man är i en bubbla som man inte kommer ut, och allt man rör vid går åt helvete, och ens spel som man vet går in har man bara på pappret och aldrig spelat. Det är ett helvete rent ut sagt.

Ger allt mitt stöd till dig, ta de lugnt i en vecka. Ta en paus ifrån spelandet, sen återkommer du. Och fixar dem där gröna rutorna på ditt sheet, för både du och jag vet att du klarar det.
__________________
"At the end of the day it doesn't matter why I like a play, it just matters whether the play wins or loses."

- Bob Valentino
TheDarkKnight är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-26, 23:04   #93
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TheDarkKnight Visa inlägg
Ger allt mitt stöd till dig, ta de lugnt i en vecka. Ta en paus ifrån spelandet, sen återkommer du.
Kan bara instämma här. Alt följande förslag:
  1. Spela bara på Norgemarknaden i några dagar.
  2. Återställ dygnsrytmen och skippa att glo på NHL halva / hela natten, även om du spelat på matcherna så kan du se sammandrag dagen efter.
  3. Om detta inte hjälper ta en veckas break och umgås med dina vänner så att tankarna hamnar någon annanstans. Angla t.ex.!
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-27, 14:39   #94
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Ett av dagens spel

Jag tycker mig finna ett visst värde i matchen mellan FC Helsingborg och Pixbo Wallenstam IBK. Det är en match där två lag ligger på de sista slutspelsplatserna med fyra omgångar kvar men det är totalt fem lag som slåss om tre platser och mellan dessa skiljer det endast fyra poäng. FCH kommer ha bra stöd hemma i Idrottens Hus men samtidigt är laget väldigt mycket upp och ner i sina prestationer även om de blivit lite mer stabila ju längre säsongen lidit. Så en förväntad matchbild är att verkligen få försvaret att fungera för FCH i första hand. Dessutom har de Mattias Andersson i målet som tillhör en av de bästa.

Pixbo är dock anfallsglada och vann senast med 14-7 mot Balrog och de har fyra raka segrar i bagaget. Så först kändes 3.30 på en bortaseger halvt lockande och jag har även varit inne på att det kan bli oavgjort som sist de möttes, det ger runt 6.50. Men jag väljer att gå in på ett underspel på 11.5 här till 1.85 i odds.

Dessutom är det lite av en prestigematch när Vidar Jonsson som leder Pixbo ska möta sitt gamla lag FCH. Nu tror jag inte detta kommer påverka matchen något men det är två lag som båda behöver vinna och det känns lite som att det inte blir en glad hawaiimatch. Mikael Karlberg som leder FCH kommer att fokusera på att först och främst stänga Pixbos anfallsspel, och jag förväntar mig att det kommer bli kontringar i första hand som de inriktar sig på.

Jag vill mena att mellan 2-3 unit av 5 möjliga kan vara en intressant insats.

2011-02-27 16:00SuperliganFC Helsingborg vs Pixbo Wallenstam IBK UNDER U 11.5 FT 12 1.850

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-27 klockan 16:14.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-27, 15:07   #95
 
EdgaarGores avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 471
Sharp$: 269


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Aldrig bra att lira under i Pixbos matcher. Hawaii är deras grej.
EdgaarGore är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-27, 15:19   #96
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av EdgaarGore Visa inlägg
Aldrig bra att lira under i Pixbos matcher. Hawaii är deras grej.
De möter FCH och de bjuder inte på hawaii, det är inte Karlbergs stil. Är linan på 11.5 med ett odds på 1.85 känns det värt att spela speciellt när det endast återstår fyra omgångar och poängen i matchen är superviktiga. Hade det varit femte matchen i serien hade jag knappast spelat, men nu talar så mycket för under 11.5 att jag skulle spela till 1.70 också.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-27, 15:31   #97
 
EdgaarGores avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 471
Sharp$: 269


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
De möter FCH och de bjuder inte på hawaii, det är inte Karlbergs stil. Är linan på 11.5 med ett odds på 1.85 känns det värt att spela speciellt när det endast återstår fyra omgångar och poängen i matchen är superviktiga. Hade det varit femte matchen i serien hade jag knappast spelat, men nu talar så mycket för under 11.5 att jag skulle spela till 1.70 också.
Tycker det är lite luddigt. Mer än att det är viktig match så är det ju inte så mycket som pekar på att det kommer bli lite mål(Inte att det kommer bli mycket mål heller dock)?

Har du någon större koll på innebandy och båda lagens spelstilar?
EdgaarGore är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-27, 15:39   #98
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av EdgaarGore Visa inlägg
Tycker det är lite luddigt. Mer än att det är viktig match så är det ju inte så mycket som pekar på att det kommer bli lite mål(Inte att det kommer bli mycket mål heller dock)?

Har du någon större koll på innebandy och båda lagens spelstilar?
Jag har bra koll på innebandy anser jag. Nu har ju FCH drabbats en en mental härdsmälta känns det ju som. Lite tråkigt att jag är skåning och gärna ser FCH i slutspel, annars hade jag nog spelat till 3.30 istället. Men jag spelar konstigt (inte alls) ibland när det gäller lag som hjärtat klappar mer för. Ja, FCH måste ha underpresterat i första perioden iaf, allt jag kan utläsa från resultatet. Men FCH lär komma ut tightare inför period två, för att arbeta ifatt sakta. 2-5 efter två perioder är ett önskeresultat nu, men risken är ju att det springer iväg i tredje då FCH kommer gå för seger. Dock står jag fast att 1.85 är ett bra spel vad gäller under 11.5, och mycket är inte samma sak som många aspekter.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-27, 15:52   #99
 
EdgaarGores avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 471
Sharp$: 269


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Eller så har det bara varit så att Helsingborg försökt styra spelet som de gillar o göra hemma men inte lyckats och Pixbo fått kontra men sina kvicka tekniska forwards.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
performance (+1)
EdgaarGore är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 10:44   #100
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Lite uppdateringar

Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att FCH återigen inte klarar av pressen. Det är något över det laget som gör att de inte pallar matcher som är viktiga och Karlberg verkar inte ha fått ordning på det ännu, det är möjligt att det är ett omen i FCH. Att ha 0-5 hemma mot Pixbo är ju ett självmord för att kunna hämta upp det hela. På förhand kände jag värde i tvåan just pga att FCH är just FCH men samtidigt håller jag på FCH och någon gång måste de palla att spela matcher som är avgörande. Istället väljer jag underspelet då det borde bli en jämn match och runt sex till nio mål om inte det mentala sitter djupare än djupast. Efter 0-5 i första perioden fanns det ju egentligen inget hopp kvar att underspelet ska sitta och det rinner iväg som jag trodde och slutar på 20 baljor. Men personligen är jag glad åt att Vidar lyckas då det är en underbar person och en fantastisk coach. Bara att ta nya tag vad gäller innebandyn och jag vet vad jag kan inom innebandyn så det ska mycket till innan jag skulle tvivla på mig själv där. Men ibland sker det saker i matcher som är svåra att förutse, t ex 0-7 till Udinese i går.

I dag siktar jag in mig på 10km klassisk stil i VM för damer. Tycker att båda min spel hittills känns bra och Johaug kommer att prestera bra, samtidigt har hon Saarinens tid att gå på även om det bara skiljer en minut mellan starterna. I övrigt känns det svalt i dag men det finns ett par fotbollsmatcher och lite ishockey. Kunde varit klart bättre men om ett par dagar så startar VM i skidskytte och då har jag laddat geväret. Natten började annars illa vad gäller NHL men det känns som en marknad jag borde lägga ner helt men jag får se hur det blir med den saken. Får dock köra vidare ännu en natt på min linje för nu ska jag inte vika undan så fort det går emot mig lite.


Övrigt

Det är smått komiskt hur personer tänker när de lägger in sin avatar alltså. Vad är det som gör att folk har bilder på tjejer, kändisar och personer som ser konstiga ut? Ja, jag anser det vara smått komiskt åtminstone och det borde utredas exakt vad det är som skapar detta fenomen.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 10:51   #101
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Mindre komiskt att ha en bild på en gammelgädda?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
robbson11 (+5), performance (+1), gbkalle (+2)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 12:16   #102
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Mindre komiskt att ha en bild på en gammelgädda?
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 13:54   #103
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Det är smått komiskt hur personer tänker när de lägger in sin avatar alltså. Vad är det som gör att folk har bilder på tjejer, kändisar och personer som ser konstiga ut? Ja, jag anser det vara smått komiskt åtminstone och det borde utredas exakt vad det är som skapar detta fenomen.
Jag tänkte så här, Katy Perry är en gudomligt vacker kvinna. Ser gärna henne varje gång jag surfar runt på Sharps och postar ett inlägg.

Så nu till min motfråga, hur tänkte du egentligen när du valde att ha en gädda som avatar? Det om något är väl egentligen mer komiskt än personer som väljer "tjejer, kändisar och personer som ser konstiga ut"?
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 14:27   #104
zz
 
zzs avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 329
Sharp$: 362

ZZ
Stats: 16 - 22 - 1
ROI: 127.54%
Vinstprocent: 42.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TheDarkKnight Visa inlägg
Känner igen mig precis. Det känns som man är i en bubbla som man inte kommer ut, och allt man rör vid går åt helvete, och ens spel som man vet går in har man bara på pappret och aldrig spelat. Det är ett helvete rent ut sagt.
Ger allt mitt stöd till dig, ta de lugnt i en vecka. Ta en paus ifrån spelandet, sen återkommer du. Och fixar dem där gröna rutorna på ditt sheet, för både du och jag vet att du klarar det.
Helt klockren beskrivning! Jag hatar de perioderna mer än helvetet själv men när man kravlat sig upp så har man ofta lärt sig väldigt mycket. Börjar man må kasst är insatserna troligtvis för stora. Ett annat tips jag kan ge är att absolut ge fan i allt som har med livescore att göra. Varför lida 90 min när man kan lida i 30 sekunder? Jag vet inte hur många gånger jag lovat mig själv detta men nu har jag iaf lyckats hålla det i 5 dagar vilket är personbästa..
__________________
"Fail to prepare, prepare to fail"
zz är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 14:35   #105
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Jag tänkte så här, Katy Perry är en gudomligt vacker kvinna. Ser gärna henne varje gång jag surfar runt på Sharps och postar ett inlägg.

Så nu till min motfråga, hur tänkte du egentligen när du valde att ha en gädda som avatar? Det om något är väl egentligen mer komiskt än personer som väljer "tjejer, kändisar och personer som ser konstiga ut"?
Jag uppfattar er som har dessa avatarer som jag inte förstår mig på, på följande sätt.

Det känns som att önskedrömmar om dessa kvinnor, likt att få ha dem hos sig. För mig blir det lite som när 13-åriga tjejer skriver efter Johan Palm. Det uppfattas hos mig som en dröm att få vara cool och inne bland de hetaste. Likadant ifall det är en bild på någon kändis rent allmänt, en dröm att få vara honom. Själv är jag nöjd med den jag är och då har jag svårt att förstå hur ni tänker. Det känns samtidigt som att ni tar er själva på för stort allvar och inte har någon distans till det hela. Men det kan ju även vara en protest i att man är trött på tråkiga avatarer och därför väljer en "seriös" bild. Själv suckar jag lite över det hela och tänker, skaffa en tjej som du trivs med istället för att logga in på sharps för att ha en snygg tjej att titta på. Ja jag vet att jag vände på det nu....

Från början hade jag ingen avatar men insåg att det var enklare att hitta sina inlägg i en tråd om det fanns en bild att leta efter. Jag sökte bara på rovfisk och tog första bild jag fick upp typ. Det kunde varit vilken bild som helst, det känns bara löjligt när folk har avatarer i ovan nämnda kategorier. En sak ifall man hittar en udda och kul bild eller ngt som verkligen identifierar en. Men den dagen jag har Klinsmann eller Piodolski som en avatar känns det som jag även sitter och runkar åt bilderna. The Dark Knight eller vad han heter har en skön avatar däremot. Där får jag ingen uppfattning om att det är en person som tar sig själv på för stort allvar.

Känns som hela ämnet går igen här på nätet, ser det som sammankopplat med de som mobbar andra på nätet, skrattar åt personer som gör bort sig etc. Att "höja" sig genom att sänka andra eller att tro man är den på bilden.. En drömvärld helt enkelt. Möjligt har jag fel i några fall men mycket stämmer också. Sen om folk inte erkänner det så är det ju det mest normala, så det är inget jag förväntar kommer ändras.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 14:51   #106
 
smalkes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 199
Sharp$: 445


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag tror att du gör en höna av en fjäder här.... En bild är nog för många bara en bild helt enkelt... Känns som att du överanalyserar det! givetvis gäller inte det i allafall men generelt!
smalke är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 14:56   #107
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Spoiler:
Jag uppfattar er som har dessa avatarer som jag inte förstår mig på, på följande sätt.

Det känns som att önskedrömmar om dessa kvinnor, likt att få ha dem hos sig. För mig blir det lite som när 13-åriga tjejer skriver efter Johan Palm. Det uppfattas hos mig som en dröm att få vara cool och inne bland de hetaste. Likadant ifall det är en bild på någon kändis rent allmänt, en dröm att få vara honom. Själv är jag nöjd med den jag är och då har jag svårt att förstå hur ni tänker. Det känns samtidigt som att ni tar er själva på för stort allvar och inte har någon distans till det hela. Men det kan ju även vara en protest i att man är trött på tråkiga avatarer och därför väljer en "seriös" bild. Själv suckar jag lite över det hela och tänker, skaffa en tjej som du trivs med istället för att logga in på sharps för att ha en snygg tjej att titta på. Ja jag vet att jag vände på det nu....

Från början hade jag ingen avatar men insåg att det var enklare att hitta sina inlägg i en tråd om det fanns en bild att leta efter. Jag sökte bara på rovfisk och tog första bild jag fick upp typ. Det kunde varit vilken bild som helst, det känns bara löjligt när folk har avatarer i ovan nämnda kategorier. En sak ifall man hittar en udda och kul bild eller ngt som verkligen identifierar en. Men den dagen jag har Klinsmann eller Piodolski som en avatar känns det som jag även sitter och runkar åt bilderna. The Dark Knight eller vad han heter har en skön avatar däremot. Där får jag ingen uppfattning om att det är en person som tar sig själv på för stort allvar.

Känns som hela ämnet går igen här på nätet, ser det som sammankopplat med de som mobbar andra på nätet, skrattar åt personer som gör bort sig etc. Att "höja" sig genom att sänka andra eller att tro man är den på bilden.. En drömvärld helt enkelt. Möjligt har jag fel i några fall men mycket stämmer också. Sen om folk inte erkänner det så är det ju det mest normala, så det är inget jag förväntar kommer ändras.
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska svara, mer än att du har väldigt fel angående detta. I alla fall i mitt fall, kan ej svara för andra.

Angående att du påstår att man ska skaffa en tjej som man trivs med istället, jag förstår verkligen inte hur du tänker där och jag ser inte sammanhanget med avatar-väljandet.

Jag har ju hellre en snygg avatar som jag gillar, bara för jag har det så betyder ju inte det att jag är utan självdistans eller lever i en drömvärld. För att kunna säga något sådant måste man känna personen privat.

Jag kan säga så här, jag har gott om självdistans men jag får ut mer av det IRL och ser inte varför man skulle applicera det beteendet på en bettingcommunity? Angående att man lever i en drömvärld bara för man har en snygg tjej som avatar, det är ju bara nonsens.

Sedan att du sammankopplar detta ämne med nätmobbning, kan inte se sammanhanget hur mycket jag än försöker.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:22   #108
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2245
Standard

Jag tycker mig börja känna igen "Rovfiskens" tonfall..

25/1 blev LosKrikon bannad i 14 dagar och har sen dess inte synts till. Däremot dök nu aktuella Rovfisk upp som gubben ur lådan. https://www.sharps.se/forums/speldagb...-40/#post99588

Kanske är värt att titta närmare på. Så mycket har jag lärt sig genom åren att när någon "ny" dyker upp och massproducerar inlägg så kan man vara ganska säker på att det är en gammal kund i ny kostym.

...körde en manuell granskning också och det försvagade inte mina misstankar. Rovfiskens första inlägg var en längre utläggning i en travtråd, Loskrikons tidigare domäner. https://www.sharps.se/forums/101149-post40.html
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:30   #109
 
EdgaarGores avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 471
Sharp$: 269


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska svara, mer än att du har väldigt fel angående detta. I alla fall i mitt fall, kan ej svara för andra.

Angående att du påstår att man ska skaffa en tjej som man trivs med istället, jag förstår verkligen inte hur du tänker där och jag ser inte sammanhanget med avatar-väljandet.

Jag har ju hellre en snygg avatar som jag gillar, bara för jag har det så betyder ju inte det att jag är utan självdistans eller lever i en drömvärld. För att kunna säga något sådant måste man känna personen privat.

Jag kan säga så här, jag har gott om självdistans men jag får ut mer av det IRL och ser inte varför man skulle applicera det beteendet på en bettingcommunity? Angående att man lever i en drömvärld bara för man har en snygg tjej som avatar, det är ju bara nonsens.

Sedan att du sammankopplar detta ämne med nätmobbning, kan inte se sammanhanget hur mycket jag än försöker.
Brukar ha den effekten
EdgaarGore är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:32   #110
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Jag tycker mig börja känna igen "Rovfiskens" tonfall..

25/1 blev LosKrikon bannad i 14 dagar och har sen dess inte synts till. Däremot dök nu aktuella Rovfisk upp som gubben ur lådan. https://www.sharps.se/forums/speldagb...-40/#post99588

Kanske är värt att titta närmare på. Så mycket har jag lärt sig genom åren att när någon "ny" dyker upp och massproducerar inlägg så kan man vara ganska säker på att det är en gammal kund i ny kostym.

...körde en manuell granskning också och det försvagade inte mina misstankar. Rovfiskens första inlägg var en längre utläggning i en travtråd, Loskrikons tidigare domäner. https://www.sharps.se/forums/101149-post40.html
Men ge dig! Du hamnar på ignore då du inte tillför något i mitt liv!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:36   #111
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6782

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jag uppfattar er som har dessa avatarer som jag inte förstår mig på, på följande sätt.
Vad är du, en 20talist?

Jag ska inte ens gå in på hur och varför man kan tänka sig att det är fel att titta på en vacker kvinna. Det lämnar jag till din psykolog att klura ut.
Under tiden, här får du lite mer kreativa förslag till din egen avatar så du slipper vara deprimerad varje gång du kommer hit.


Skrämmande Personlighet
Spoiler:



Look Ma, No hands!
Spoiler:



Provocerande Besserwisser
Spoiler:



A Fish Called Wanda
Spoiler:



Knock Knock. This is not a joke.
Spoiler:



Sharp-Attack
Spoiler:
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+10), Soap (+5), performance (+10), robbson11 (+5)
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:39   #112
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Spoiler:
Vad är du, en 20talist?

Jag ska inte ens gå in på hur och varför man kan tänka sig att det är fel att titta på en vacker kvinna. Det lämnar jag till din psykolog att klura ut.
Under tiden, här får du lite mer kreativa förslag till din egen avatar så du slipper vara deprimerad varje gång du kommer hit.


Skrämmande Personlighet
Spoiler:



Look Ma, No hands!
Spoiler:



Provocerande Besserwisser
Spoiler:



A Fish Called Wanda
Spoiler:



Knock Knock. This is not a joke.
Spoiler:



Sharp-Attack
Spoiler:
Det är inte jag som känner att någon trampade mig på tårna och måste försvara mig till varje pris. Enough said!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:43   #113
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6782

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Det är inte jag som känner att någon trampade mig på tårna och måste försvara mig till varje pris. Enough said!
Du tror för mycket om dig själv.
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:45   #114
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TheDarkKnight Visa inlägg
Känner igen mig precis. Det känns som man är i en bubbla som man inte kommer ut, och allt man rör vid går åt helvete, och ens spel som man vet går in har man bara på pappret och aldrig spelat. Det är ett helvete rent ut sagt.

Ger allt mitt stöd till dig, ta de lugnt i en vecka. Ta en paus ifrån spelandet, sen återkommer du. Och fixar dem där gröna rutorna på ditt sheet, för både du och jag vet att du klarar det.
Jag tackar för klappen på in axel. Det akn behövas ibland. I kväll kommer det gå min väg igen Det jobbiga är att det känns som jag är rätt på det men likväl blir det inget grönt resultat just nu. Och sen saboterade en gammal 32 bet söndagen så den blev röd istället för grön.

Den där bubblan är farlig att befinna sig i Men i dag blir det en lugn dag dock höjer jag tillfälligt insatserna.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:51   #115
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Kan bara instämma här. Alt följande förslag:
  1. Spela bara på Norgemarknaden i några dagar.
  2. Återställ dygnsrytmen och skippa att glo på NHL halva / hela natten, även om du spelat på matcherna så kan du se sammandrag dagen efter.
  3. Om detta inte hjälper ta en veckas break och umgås med dina vänner så att tankarna hamnar någon annanstans. Angla t.ex.!
Ja, det är nog det enda rätta men samtidigt finns det en kraft inom en som säger att det är bara att ta tjuren vid hornen, eller hoppa upp på hästen igen.

Blir färre spel i dag åtminstone, två ryggar bl a. Blir det en bra kväll så är jag med igen. Men det är väl bara att lära sig att det blir jobbiga dagar. Men på skidorna i dag symboliserar mina spel det hela. Från början hamnar jag knappt plus, men ett livebet på Johaug saboterar allt coh det blir svagt minus istället. Hon tröttnade helt, men samtidigt är jag så nära att spela Björgen till 3.00 i odds när de passerade sju kilometer men där avstod jag med minsta möjliga marginal. Bara känslan som sa att jag orkar inte ta den här förlusten även om jag såg värde just då. Just dessa känslor styr mitt spelande väldigt mycket i tunga perioder.

Min dygnsrytm är helt ok nu iaf men jag vet inte om det hjälper så mycket. På något sätt analyserar jag bättre om natten.

Ja, break och en kor6t semester hade nog gjort susen faktiskt men det bluir inte av just nu, men helt klart något att tänka på.

Tack! Vem är Angla?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:54   #116
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Du tror för mycket om dig själv.
Jo, jag har höga tankar om mig själv och med all rätt inom mycket. Det står jag för. Samtidigt står jag för allt (det mesta iaf) som jag skriver om andra också. Huvudanledningen till detta är väl att de flesta människor är mindre intelligenta än mig, sen borde jag väl bete mig på ett annat sätt många gånger men det är inte så lätt att ändra på sig bara sådär
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 15:57   #117
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av smalke Visa inlägg
Jag tror att du gör en höna av en fjäder här.... En bild är nog för många bara en bild helt enkelt... Känns som att du överanalyserar det! givetvis gäller inte det i allafall men generelt!
En del är bra på att analysera och då gör man det nog i större utsträckning. Dock tror jag att ett flertal avatarer är utvalda med omsorg för att man på något sätt vill förmedla en sida hos sig själv.



Citat:
Vi nöjer oss inte med det liv som vi äger inom oss själva och i våran egen tillvaro. Vi vill leva ett inbillat liv i andras föreställning om oss och bemödar oss för den skull att synas. Vi arbetar ideligen på att försköna och bevara denna inbillade tillvaro och försummar där igenom den verkliga - Blaise Pasca
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 16:09   #118
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Tack! Vem är Angla?
Se

http://www.angla.se/
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 16:14   #119
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Haha, som jag kan missförstå ord ibland då Ja, fiske borde jag väl tänkt på men det kändes precis som ett tjejnamn, typ att du missade ett "e", Angela
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 16:14   #120
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Sett till vad rovfisken666 tycker om sig själv och andra så har jag bara en sak att säga.

Spoiler:
Är det bara jag som ser likheterna med Rodney i Big Brother 2011?

Provokatör, otroligt höga tankar om sig själv och alla andra är värdelösa avskum som inte har en hjärna medans personen själv är smartare än Einstein.

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Andreas B (+10), kingscania (+10)

Senast redigerad av Overkill den 2011-02-28 klockan 16:22.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 16:41   #121
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Sett till vad rovfisken666 tycker om sig själv och andra så har jag bara en sak att säga.

Spoiler:
Är det bara jag som ser likheterna med Rodney i Big Brother 2011?

Provokatör, otroligt höga tankar om sig själv och alla andra är värdelösa avskum som inte har en hjärna medans personen själv är smartare än Einstein.

Jag kan se de likheterna men jag ser fler likheter med Cilla (heter hon väl, 39-åringen). Den enkla förklaringen är att om jag är snabbast så springer jag fortast och om jag är smartast så äger jag intellektuellt. Sen att man har en självdistans och frispråkighet passar inte i alla sällskap, så enkelt är det. Den som lyckas i livet blir folk avundsjuka på - bättre att glädjas. Hur märker man detta enklast? Blanda inte ihop Holms med hans sajt, sajten suger men Holms har koll på läget - dock vet jag inte hur sympatisk han är.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 17:59   #122
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 178
Sharp$: 1708
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jag kan se de likheterna men jag ser fler likheter med Cilla (heter hon väl, 39-åringen). Den enkla förklaringen är att om jag är snabbast så springer jag fortast och om jag är smartast så äger jag intellektuellt. Sen att man har en självdistans och frispråkighet passar inte i alla sällskap, så enkelt är det. Den som lyckas i livet blir folk avundsjuka på - bättre att glädjas. Hur märker man detta enklast? Blanda inte ihop Holms med hans sajt, sajten suger men Holms har koll på läget - dock vet jag inte hur sympatisk han är.
Skulle nog mer likna vid :
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+1)
mrgump är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 18:00   #123
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 178
Sharp$: 1708
Standard

No hard feelings Bara på skoj ......
mrgump är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 19:56   #124
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Tankar angående dagens spel

IKSU vinner till slut enkelt även om det stundtals inte alls såg bra ut. Kändes lojt och det fanns inte fullt fokus på uppgiften men i tredje perioden går de ner på två femmor och då händer det saker. Spelet blir snabbare, säkrare och klart mycket mer stabilt i sin helhet. Sjätte raka segern mot Pixbo och spelet sitter lika klockrent som jag på förhand trodde. Dock undrade jag både en och två gånger vad de höll på med i vissa perioder av matchen. Men med den här matchen kändes det lite som att vändningen kommer och jag kan lämna min formsvacka som jag befunnit mig i. Skönt!

Min första rygg för kvällen, Sparta Praha borta mot Banik Ostrava satt också till fina 2.29 i odds. 0-2 slutade matchen efter ett sent mål som definitivt avgjorde matchen. Även sånt här känns viktigt för att ha modet att våga ta rygg även om det t ex är bra spelare som rekat något. Så nu får jag hoppas att dagen fortsätter i den positiva andan med de två matcher som jag fortfarande har spel på i kväll.

Handbollen mellan Malmö och Lugi vet jag inte riktigt vad jag skulle in och pilla i men efter att ha kommit fram till att Lugi borde gå segrande ur striden mer än 50% av matcherna så börjar jag leta odds. 1.83 på Pinnacle där jag får pengarna tillbaka vid kryss kändes lite lågt och jag väljer att spela en rak tvåa till dubbla pengarna och så går matchen och slutar 24-24, hur kul känns det på en skala liksom? Nä, även om Malmö inte haft de bästa resultaten efter uppehållet så kanske jag borde låtit matchen vara men det kändes övertag för Lugi även om jag inte vill utnämna mig som någon handbollsexpert.

Stoke får jag hålla tummarna för nu att den ryggen går in och Milan känns som det kan bli vinst med flera mål i dag. Så det spelet känner jag mig riktigt nöjd med. Veckan blir bara bättre och bättre ju längre den går också vad gäller spelobjekt, och nu ska det gå uppåt igen för min spelkassa.

Slängde in en liten avrundningsfyrling i allsvenskan i kväll också och i starten av andra perioden såg 45-oddsaren riktigt bra ut men nu ser det mörkt ut som jag förväntade men det kan vara kul med några sådana här spel i månaden också. Vips så klonkar man och det skjuter i höjden!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-28, 22:28   #125
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Kom tillbaka mina marginaler

Jag vet inte vad som händer men det känns som att jag springer i sirap för tillfället. Det smakar sötma i munnen hela tiden men likväl kommer jag inte uppåt eller framåt. Stoke släpper in ett kvitteringsmål i slutminuterna och handbollsmatchen tidigare slutade oavgjort. Att jag lirar Milan pre-game och väljer att inte lira live i pausen har enbart med att jag tidigare tappade på Johaug på 10 km. Så jobbigt när jag inte orkar ta förlusterna rent mentalt pga att jag befinner mig i den här bubblan som är fylld med sirap. Klirr i kassan hade det gett att spela Milan i paus med en 3-0 vinst alternativt -1.5. Jag får lägga det bakom mig och på något sätt sluta bada i denna sörja.

Jag funderar att justera upp det mina unit baseras på och ha färre spel per dag ett par dagar men samtidigt så vill jag inte gå ifrån mitt grundkoncept just nu då jag fortfarande vill vara bred och ha ett antal spel igång, även om jag helst höll mig på max tio om dagen. Det lutar åt att jag gör en tillfällig ändring med få spel och högre insatser de närmaste dagarna men jag vet samtidigt med mig att hittar jag flera värdespel inom skidskyttet så kommer det inte att gå.

Lukas Bauer känns som ett bra spel till 1.85 i morgon på 15 km. Dels för att han stod över dubbeljakten för att inte göra av med krafter där samtidigt som Dario Cologna var orkeslös i slutet av dubbeljakten och det pekar mot formtapp. Visst kan det vara dagsform men jag tolkar det som att Lukas Bauer kommer ha bra chanser att vara först i morgon av dessa två och 1.85 spelades tidigare i dag. Jag värderar det till mellan 60-65% fördel Bauer. Det ska även bli intressant att se Axel Teichmann som i stort sett enbart laddar inför mästerskap numera.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 00:38   #126
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1826


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jag kan se de likheterna men jag ser fler likheter med Cilla (heter hon väl, 39-åringen). Den enkla förklaringen är att om jag är snabbast så springer jag fortast och om jag är smartast så äger jag intellektuellt. Sen att man har en självdistans och frispråkighet passar inte i alla sällskap, så enkelt är det. Den som lyckas i livet blir folk avundsjuka på - bättre att glädjas. Hur märker man detta enklast? Blanda inte ihop Holms med hans sajt, sajten suger men Holms har koll på läget - dock vet jag inte hur sympatisk han är.
Lilla gubben... du behöver slå upp ordet "självdistans". Jag tror att du kan ha blandat ihop det med "självgod"
Det märks iaf väldigt tydligt att du är en ung osäker man med noll självinsikt och helt oförmögen att ta till dig kritik.
Sluta att lägga tiden på att gråta ut och överanalysera varenda minusdag.
Lika bra att du vänjer dig!
Väx upp!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
saman (+5), Gb (+50)
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 06:31   #127
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Haltmathe Visa inlägg
Lilla gubben... du behöver slå upp ordet "självdistans". Jag tror att du kan ha blandat ihop det med "självgod"
Det märks iaf väldigt tydligt att du är en ung osäker man med noll självinsikt och helt oförmögen att ta till dig kritik.
Sluta att lägga tiden på att gråta ut och överanalysera varenda minusdag.
Lika bra att du vänjer dig!
Väx upp!!
Vem fan har bett dig om din åsikt? Om jag vill veta vad grisar tycker tar jag mig till en bondgård!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Haltmathe (+10)
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 06:53   #128
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Vem fan har bett dig om din åsikt? Om jag vill veta vad grisar tycker tar jag mig till en bondgård!
Du kan verkligen inte ta kritik.

Citat:
helt oförmögen att ta till dig kritik.
Kämpa på med din dagbok, det vänder nog får vi hoppas.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 07:01   #129
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2245
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Vem fan har bett dig om din åsikt? Om jag vill veta vad grisar tycker tar jag mig till en bondgård!
Du kan väl åtminstone försöka vårda snacket nu när du ändå är påkommen. https://www.sharps.se/forums/109565-post108.html

Du minns väl hur det gick sist det brann till för dig. https://www.sharps.se/forums/99766-post605.html
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 07:08   #130
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Du kan verkligen inte ta kritik.



Kämpa på med din dagbok, det vänder nog får vi hoppas.
Skillnaden mellan kritik och ren dynga borde du kanske läsa på lite om? Du vet kanske inte ens vad kritik betyder?

"lilla gubben"
"väx upp"
"självdistans->självgod"


Ja, är det kritik så undanber jag mig det i framtiden. Men folk som inte tillför något kommer jag heller inte läsa då de hamnar på ignore. Blir tröttsamt att läsa 100% meningslösa inlägg av en del personer här.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 07:12   #131
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1826


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Du kan verkligen inte ta kritik.



Kämpa på med din dagbok, det vänder nog får vi hoppas.
Klart att det vänder!! Heeelt galet ju att Helsingborg kommer under 0-5 och pga det inte kan spela sitt eget spel!!
Hade dom bara hållit nollan i två perioder så hade ju spelet suttit klockrent.
Tråden kryllade med argument emot underspelet men eftersom jag "anser mig ha bra koll på innebandy" så försvarar jag fortfarande mitt "värdespel".
Ärligt talat så var jag ju bara 9 bollar ifrån!!!
Sjukt att det aldrig vänder!!! Jaja jag kämpar på och ingen och ingenting någon säger ska påverka mig!!!
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 07:48   #132
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1826


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Skillnaden mellan kritik och ren dynga borde du kanske läsa på lite om? Du vet kanske inte ens vad kritik betyder?

"lilla gubben"
"väx upp"
"självdistans->självgod"


Ja, är det kritik så undanber jag mig det i framtiden. Men folk som inte tillför något kommer jag heller inte läsa då de hamnar på ignore. Blir tröttsamt att läsa 100% meningslösa inlägg av en del personer här.
Jag ber om ursäkt för mina barnsliga och obstinata inlägg.
Tyvärr så är det så att du är oerhört dålig på att ta kritik.
Det finns massvis av exempel i din dagbok där spelare med oerhört mycket mer kunnande och erfarenhet ger dig feedback och välriktad kritik.

Soap tex ger dig en hel skottkärra med argument om varför dina Leauge One picks förra veckan inte var något vidare.
Du bemödar dig med ett långt inlägg som försvarar "ditt tänk".
Alla utomstående märker på 5 sek vem som har mest kött på benen av er två.
Trots detta så stångar du dig blodig för att försvara din egen linje.

Jag spelar också massvis med spel men jag skulle aldrig drömma om att försöka gå på min egen linje i tex NHL när jag hänger på ett forum med folk som Qirren,Avej,Mackyy och Hultas. Känns ju jävligt naivt att tro att jag ska kunna ta ut bättre picks än killar som säkert plöjer ner 100 timmar i veckan tilsammans.
Likadant med Arch,Eddie och Vlad i NBA.
Mitt råd om du ska få det här på rätt köl är att du ryggar dom som kan bättre än du själv och att du lägger ner din egen tid på att ta fram bra spel istället för att försvara dom som är mindre bra.
Ödmjukhet och vilja att förändra till det bättre är vettiga verktyg.
/Grisen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RobinD (+10), roon (+5)
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 08:46   #133
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Gotland
Inlägg: 271
Sharp$: 654

Fotboll Side plays "t
Stats: 39 - 24 - 0
ROI: 136.71%
Vinstprocent: 61.90%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Skillnaden mellan kritik och ren dynga borde du kanske läsa på lite om? Du vet kanske inte ens vad kritik betyder?

"lilla gubben"
"väx upp"
"självdistans->självgod"


Ja, är det kritik så undanber jag mig det i framtiden. Men folk som inte tillför något kommer jag heller inte läsa då de hamnar på ignore. Blir tröttsamt att läsa 100% meningslösa inlägg av en del personer här.
Meningslösa inlägg är du rätt bra på!! Sluta lägg alla spel på känsla,du blandar in alldeles för mycket känslor i allting. Det märks inte minst på dina överanalyser av dina torskspel!! Enligt dig har du aldrig lagt ett dåligt spel!

Ta till dig av folks kritik,tona ner attityden och besserwisser stilen! Lär dig av dom som gått före dig och kan mycket mer! Försök lär dig nåt,finns mycket kunskap att suga i sig här på Sharps.

Försök att inte stöta dig med alla,en avatar behöver inte säga ett skit om personen bakom. Men i ditt fall kanske det är så....?? En riktig djupdykare!!

Finns faktiskt folk som är både smartare,snyggare,bättre,roligare,kunnigare,charm igare,rikare och friskare än dig!! Jag lovar!
robbson11 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 09:01   #134
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Haltmathe Visa inlägg
Jag ber om ursäkt för mina barnsliga och obstinata inlägg.
Tyvärr så är det så att du är oerhört dålig på att ta kritik.
Det finns massvis av exempel i din dagbok där spelare med oerhört mycket mer kunnande och erfarenhet ger dig feedback och välriktad kritik.

Soap tex ger dig en hel skottkärra med argument om varför dina Leauge One picks förra veckan inte var något vidare.
Du bemödar dig med ett långt inlägg som försvarar "ditt tänk".
Alla utomstående märker på 5 sek vem som har mest kött på benen av er två.
Trots detta så stångar du dig blodig för att försvara din egen linje.

Jag spelar också massvis med spel men jag skulle aldrig drömma om att försöka gå på min egen linje i tex NHL när jag hänger på ett forum med folk som Qirren,Avej,Mackyy och Hultas. Känns ju jävligt naivt att tro att jag ska kunna ta ut bättre picks än killar som säkert plöjer ner 100 timmar i veckan tilsammans.
Likadant med Arch,Eddie och Vlad i NBA.
Mitt råd om du ska få det här på rätt köl är att du ryggar dom som kan bättre än du själv och att du lägger ner din egen tid på att ta fram bra spel istället för att försvara dom som är mindre bra.
Ödmjukhet och vilja att förändra till det bättre är vettiga verktyg.
/Grisen
Oki, du har ju lite humor åtminstone så du är väl halvt förlåten

Men om jag ska försvara mig - som du så vackert kallar det - mot kritiken av mina spel förra veckan så vill jag säga följande.

Enligt dig så får jag uppfattningen att om ett spel inte sitter och någon hittar motargument så var det ett dåligt spel. Så enkelt är det inte och jag vidhåller fortfarande att spelen i engelska ligafotbollen var riktiga då de var värderade och viktade på ett - enligt mig - bra sätt. Så jag kan ju inte backa från min linje bara för att det fanns oliktänkande. Det är som att skjuta sig själv i foten, speciellt då jag siktar mot att bli bäst och det kommer jag också bli en dag efter mycket arbete.

Som ett exempel kan vi ju titta på Sundsvall mot Borås i går där Boden väljer en linje medan jag inte skulle spela till det urusla oddset då mycket talade för att Sundsvall skulle få det tufft som jag såg det. Det betyder inte att Boden var fel ute, utan vi får väl låta resultaten tala för sig på sikt, sen kommer alla ha dåliga spel fastän vi tror det var värde i spelet. Men på sikt kommer det synas vilka som är mer fel ute än andra.

Vad gäller innebandyn så anser jag mig ha riktigt bra koll på det. Och det var ett värdespel med under i den matchen. Dock är jag fortfarande irriterad att jag inte spelar Pixbo då det fanns mycket mer värde där enligt mig - men jag fuckar upp saker ibland när lag jag känner för spelar. FCH brukar spela med bra fokus och få till det mot lag i "viktiga matcher" såsom mot topplag etc. Dock har de en viss tendens till att inte palla trycket när det verkligen gäller. Finns otaliga exempel genom historien som visar på detta. Hela Karlbergs tänk skriker underspel i den här matchen även om Vidar står på andra sidan med ett formstarkt Pixbo. Att det rinner iväg och blir fel med nio bollar beror ju helt på hur starten blev, men hur ofta tror du FCH egentligen klappar igenom och ligger under med 0-5 i en sån här match? Det handlar inte om att Pixbo står på andra sidan utan snarare om hur det fungerar mentalt i FCH, och det är därför de inte har lyckats i slutspelet. Så jag kan inte säga att spelet var dåligt bara för att det var långt borta, saker sker som har mindre sannolikhet ibland.

Detta gör att det blir sirap i hela tankesättet och fel beslut kan tas pga detta, likadant som ett lag som är ur form så kan vi som spelar på matcherna hamna ur form. Form är 75% mentalt typ.

Och om du läser vad jag skrivit om NHL och NBA så är jag inte där och spelar för att vara en vinnande spelare i dag utan för att utvecklas, och jag är beredd på att spela med ev- då jag inte kan värdera dessa oddsen rätt i dag. Om jag sen kommer spela NHL och liknande i framtiden utan att rygga vet jag inte i dag, det beror på hur det går och vad jag anser om mina spel. Vidare så har jag varit riktigt irriterad på ett flertal spel jag gjort där jag verkligen har värderat och viktat helt fullständigt fel, men jag ändrar inte åsikt enbart för att någon har en annan uppfattning, får de som gör det kan lägga ner hela sin verksamhet, de kommer inte bli framgångsrika. Det gäller att tro på det man gör i grunden, men inte vara rädd för att ändra kurs ifall man är på väg mot ett isberg.

Ödmjukhet eller inte, jag respekterar de som uppför sig och respekterar mig, de som bara klampar in och ska spela allan kan fara åt helvete då jag inte har något utbyte med dessa och de hamnar på ignore utan möjlighet att försvinna därifrån. Jag tar gärna diskussioner och kritik men då kräver jag åtminstone att de som ger sig in i det hela läser och försöker förstå det som skrivs. Jag ser alltför ofta att folk svarar huvudlöst på en massa inlägg här på forumet och då känns det som att ett flertal hellre vill framföra huvudlös kritik istället för att svara på det som skrivs.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-03-01 klockan 09:23.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 09:03   #135
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robbson11 Visa inlägg
[...] Enligt dig har du aldrig lagt ett dåligt spel!

[...]
Läs, läs igen och förstå det du läser. Gör om och gör rätt!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 11:37   #136
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Dagens oddshöjare

Damernas Elitserie i innebandy har en singelmatch i dag också och det är Örnsköldsvik som tar emot Falun. Jag gillar verkligen inte odds på 1.25 och det blir inget singelspel för mig på detta men likväl tycker jag oddset känns riktigt bra. De tre senaste säsongerna har Falun vunnit bägge dubbelmötena och den här säsongen vann de första mötet. Nu är det alltså dags att på allvar spela sig till sista slutspelsplatsen genom att först slå Örnsköldsvik i dag och i nästa omgång vinna mot Täby som ligger precis före i tabellen.

Inte i den vildaste fantasin tror jag hemmalaget kommer kunna stå emot ett heltaggat Falun som har tre raka segrar (en i sd) mot lag som bl a Djurgården och KAIS Mora. De är på gång på allvar och borde tillhöra toppen men en tung start på säsongen med skador har gjort att det blir de sista matcherna som avgör ifall de tar sig till slutspel.

1.25 är ju inget jubelodds generellt men att använda detta för att öka sina singlar i dag med 25% känns klart bra. Självklart ska inte allt garderas upp men detta känns verkligen som att bara hämta hem. jag hade dessvärre redan lagt ett flertal singlar tidigare och jag fick leta upp ett annat spel som jag kunde finna värde i med innebandymatchen. Men hittar jag andra singelspel i dag och oddset står sig blir det Falun på 75% av dessa.
2011-03-01 13:00PARLAY: 2 spel parlay 24 1.690
2011-03-01 13:00World ChampionshipAlexander Legkov vs Alexay PoltaraninH2H1.350
2011-03-01 19:00Elitserien damerÖrnsköldsvik IBK vs IBF Falun21.250

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-03-01 klockan 20:01.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 13:52   #137
stolt same som älskar hojt
 
Bodens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boden
Inlägg: 808
Sharp$: 1430

Mina rekar
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Som ett exempel kan vi ju titta på Sundsvall mot Borås i går där Boden väljer en linje medan jag inte skulle spela till det urusla oddset då mycket talade för att Sundsvall skulle få det tufft som jag såg det. Det betyder inte att Boden var fel ute, utan vi får väl låta resultaten tala för sig på sikt, sen kommer alla ha dåliga spel fastän vi tror det var värde i spelet. Men på sikt kommer det synas vilka som är mer fel ute än andra.
Jag citerar vad du skrev i hockey-tråden om den matchen:
"Samtidigt är det ju jäkligt kul att spela ut ett lag ur en serie, speciellt om det är det enda roliga man kan ha
Men visst, Borås har väl inte rosat rinken senaste matcherna.... "


Skulle du kalla det en bra anledning till att spela på ett lag tror jag du är väldigt ute...
Folk får tycka precis vad dom vill, och i mina ögon var oddset på det spelet jag la bra, tyvärr levde inte Sundsvall upp till mina förväntningar, och i efterhand får jag ju erkänna att spelet inte var bra.

Sen är det ju lätt att komma i efterhand som du nu gör och kasta skit efter matchen. varför inte kommentera detta när du ändå skrev i tråden om spelet?
Nä, du slänger ut dig ett pajas-inlägg att det är kul att spela ut ett lag ur en serie.
__________________
Vad är det för likhet på spermier och lulebor? Det finns många av dom, men få blir människor
Boden är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 14:20   #138
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Boden Visa inlägg
Jag citerar vad du skrev i hockey-tråden om den matchen:
"Samtidigt är det ju jäkligt kul att spela ut ett lag ur en serie, speciellt om det är det enda roliga man kan ha
Men visst, Borås har väl inte rosat rinken senaste matcherna.... "


Skulle du kalla det en bra anledning till att spela på ett lag tror jag du är väldigt ute...
Folk får tycka precis vad dom vill, och i mina ögon var oddset på det spelet jag la bra, tyvärr levde inte Sundsvall upp till mina förväntningar, och i efterhand får jag ju erkänna att spelet inte var bra.

Sen är det ju lätt att komma i efterhand som du nu gör och kasta skit efter matchen. varför inte kommentera detta när du ändå skrev i tråden om spelet?
Nä, du slänger ut dig ett pajas-inlägg att det är kul att spela ut ett lag ur en serie.
*suck* Ännu en som inte har läsförståelse. Jag ska sluta diskutera med folk på den här sajten då det finns alldeles för många analfabeter eller dyslektiker, alternativt rena iq-nollor.

Var fan har jag klagat på ditt spel ditt [CENSUR]? Träna upp kunskapen på komvux din imbecilla skalbagge!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 14:29   #139
FAman
 
samans avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 183
Sharp$: 3186
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
*suck* Ännu en som inte har läsförståelse. Jag ska sluta diskutera med folk på den här sajten då det finns alldeles för många analfabeter eller dyslektiker, alternativt rena iq-nollor.

Var fan har jag klagat på ditt spel ditt [CENSUR]? Träna upp kunskapen på komvux din imbecilla skalbagge!
Nu får du väl för fan skärpa dig ditt otrevliga troll. Så fort en användare kritiserar eller kommenterar något som inte faller dig i smaken så går du till angrepp. Om vi alla nu är så dumma och tydligen ligger ljusår efter dig i att värdera odds kan du väl försvinna iväg till rekat där du säkert hittar mängder med personer som har samma bettingfilosofi som dig själv.
saman är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 15:16   #140
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2245
Standard

Frågan är inte om utan när Rovfisken/Loskrikon blir bannad igen. Vem sätter odds?
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 16:25   #141
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6782

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LosKrikon Visa inlägg
Jag är i runt 30, har inget jobb, ingen flickvän och lever på soc. Folk brukar säga att jag är riktigt smart. Enligt IQ-tester jag gjort ska mitt IQ ligga mellan 138 och 153.

Hoppas inte mods dödar honom. Han kommer bara att reinkarneras.
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 16:27   #142
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 111
Sharp$: 828
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Läs, läs igen och förstå det du läser. Gör om och gör rätt!
Ingen på hela sharps verkar förstå dig. Vet inte hur många ggr jag sett denna typ av respons från dig.
kakan är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 16:36   #143
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kakan Visa inlägg
Ingen på hela sharps verkar förstå dig. Vet inte hur många ggr jag sett denna typ av respons från dig.
Inte många förstod Einstein heller, men det minsta jag kräver av folk här är att de läser det som skrivits och inte läser något annat!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 16:40   #144
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Hoppas inte mods dödar honom. Han kommer bara att reinkarneras.
Nu förstår jag inte riktigt vad du menade med det inlägget, men inlägget som var citerat kändes halvt deprimerande. Jag hade valt att formulera det på följande sätt...

Citat:
Jag är en ung kille som valt det fria livet för att utveckla mig själv. Jag har valt från att ha en flickvän då det innebär mindre frihet, samt har jag sjukt hög iq och är smartare än runt 97-98% av människorna. Lever på sparade pengar men vill staten skjuta till pengar är jag tacksam så länge det inte rubbar min frihet.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-03-01 klockan 16:42.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 16:47   #145
 
Kefts avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 60
Sharp$: 283
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666
Jag är en ung kille som valt det fria livet för att utveckla mig själv. Jag har valt från att ha en flickvän då det innebär mindre frihet, samt har jag sjukt hög iq och är smartare än runt 97-98% av människorna. Lever på sparade pengar men vill staten skjuta till pengar är jag tacksam så länge det inte rubbar min frihet.
Jag är rätt ny här på forumet och nästan lika ny när det gäller bettande på den nivån som Sharps.se förespråkar. Men om det nu är så att du är så smart, varför kan du inte skriva så att vi med medel i IQ förstår vad du menar? Det verkar vara rätt många som inte har läsförståelse enligt dig?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+10)
Keft är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 16:54   #146
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6782

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Nu förstår jag inte riktigt vad du menade med det inlägget
Jasså...




Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Inte många förstod Einstein heller

Inte många förstod Gert-Inge från Beckomberga, avd 2B, men inte var han ett geni för det...
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
performance (+1), kingscania (+1), Rejs (+1), Gb (+20)
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 19:56   #147
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Börjar bli mer o mer övertygad om att Rovfisken driver med allihopa här inne, tror mycket av det han säger faktiskt är påhittat, för att provocera. Det är min känsla i alla fall.

Senast redigerad av Luckystrike den 2011-03-01 klockan 19:58.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 20:15   #148
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Luckystrike Visa inlägg
Börjar bli mer o mer övertygad om att Rovfisken driver med allihopa här inne, tror mycket av det han säger faktiskt är påhittat, för att provocera. Det är min känsla i alla fall.
Känns mest som att folk vill bli provocerade och tolkar det jag skriver på ett negativt sätt! Skriver någon en fundering om hur man kan ha en fisk som avatar så svarar jag möjligen enkelt på det, jag ställer mig inte i försvarsposition och ska förklara att gäddor faktiskt är trevliga att titta på. Men folk är lättstötta så fort de läser något som inte faller inom ramen för "rövslickeri".
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 21:53   #149
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Det är smått komiskt

Espanyol leder men jag är bara helt ur form, eller det är inte jag som är ur form - det är som att jag skulle kunna spela idel ettor på 100 matcher och samtliga skulle leda i halvtid men tappa ändå. I dag är det extra viktigt att spelen ska sitta när jag har 25% högre odds på flera av mina singlar. Men en av fyra på kvällen sitter och det blir en skitdag av det hela fastän det egentligen borde bli plus.

Mina tips på VM i skidor satt båda, men mina två övriga spel satt inte. Min superoddshöjare IBF Falun borta mot Örnsköldsvik IBK vinner enkelt med 9-2 efter att Dalbjerg varit inblandad i hela sex mål. Ingen större överraskning men likväl en bra prestation. Så det enda rätta hade varit att sätta hela bankrullen på Falun faktiskt. Jag tror helt seriöst att de inte kan förlora den matchen som läget var, men jag vågar ju inte dunka på ett sådant odds ändå - kan låta märkligt.

Kunde United fått med sig en poäng från London så hade dagen slutat i dur men det blir den här sketna mollsirapen återigen. Det känns som förgjort. När det börjar bra så är det omöjligt att dagen fortsätter så. Det kändes riktigt bra i dag på förhand men det går likväl inte. Frustrerande till max men jag har hittat tre bra odds till skidskyttet på lördag åtminstone. Borde dock höjt oddsen med Falun för det är inte många sådana odds som man hittar som är så sannolika att gå in.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 22:03   #150
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Så det enda rätta hade varit att sätta hela bankrullen på Falun faktiskt.
Moneymanagement deluxe, rovfisken666.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-01, 22:09   #151
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Moneymanagement deluxe, rovfisken666.
Jag kan inte se hur de skulle kunna förlora matchen faktiskt, dock är den ju inte 100%-ig men det känns som att även 1.10 i odds hade varit värde. Frustrerande att flytet inte är med i övriga kvällsmatcher när jag får 25% högre odds.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 10:39   #152
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Dagens spel

Jag vaknar och försöker hitta värde i dagens innebandymatch mellan IBF Falun mot IBK Dalen men det känns så ovisst hur det ska sluta så jag vågar inte ge mig in i det. Det är för många parametrar att ta hänsyn till så jag kollar vidare lite för att se ifall jag kan hitta något av intresse på dagens lagsprint. På förhand något väldigt svårt att förutsäga känner jag personligen då det dels är klassisk stil och vallning påverkar mer, samt så räcker det att en av de två inom laget har en sämre dag så förstörs allt man kan ha räknat på. Men av en slump bara dyker det upp en kanonodds framför ögonen på mig. En H2H mellan Sveriges damer och Sveriges herrar i en fiktiv tävling.

Hela 2.95 ger det ifall damerna får en bättre placering än herrarna. Nu är jag riktigt osäker på hur många lag som kör finalen och om det är samma antal i herrarna som i damernas men bägge lag bör väl ta sig till final under någorlunda normala omständigheter. Men faktum är så är det mycket hårdare konkurrens inom herrarnas sprint än damernas och jag finner det mer troligt att det blir medalj för damerna än herrarna faktiskt. Senaste två mästerskapen i sprint så har damerna lyckats klart bättre än herrarna. Hur det kan ge 2.95 vet jag inte men jag spelar det direkt. Efter lite mer efterforskning så blir jag fortfarande inte klok på hur många lag som kör finalen men historiskt så känns det som nio lag för damerna medan herrarna har tio lag. Kanonodds är det i vilket fall.


Övriga tankar

Jag måste sluta spela på sport i USA, åtminstone vad gäller NHL och NBA och det gäller både egna spel och ryggande. Det är frustrerande att se resultaten varje dag man gå igenom detta. Det finns ingen logik och egentligen är det enda rätta antagligen att spela dogsen men inte ens det orkar jag tro på. Visserligen har jag inte så många spel inom de olika ligorna men jag har så varierande resultat just nu att det påverkar ens självförtroende inom dessa ligor. Rent förnuftigt borde jag enbart hålla på med skidskytte och innebandy men det klarar jag inte. Det är för få tävlingar och för stor marginal till bolagen för att det ska kunna sysselsätta mig de antal timmar som jag väljer att lägga ner på detta. Jag får klura vidare på detta för att se om jag kan styra upp det hela mer men just nu får jag köra på och försöka ha max tre spel om natten på de amerikanska sporterna.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 10:49   #153
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Gotland
Inlägg: 271
Sharp$: 654

Fotboll Side plays "t
Stats: 39 - 24 - 0
ROI: 136.71%
Vinstprocent: 61.90%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Inte många förstod Einstein heller, men det minsta jag kräver av folk här är att de läser det som skrivits och inte läser något annat!

Du har alldeles för höga tankar om dig själv!!
Nästan alla här inne är smartare än dig,har vettigare analyser än dig! Du överanalyserar allt!

Och tror att du är bäst på allt,men så fort nån ger dig kritik då hoppar du på dom!!

Jag börjar också tro att du inte är på riktigt,bara trollar för att reta upp folk! för ingen kan vara så skruvad och ointelligent på riktigt!

Var e din ödmjukhet??? Var e din respekt mot dom som BEVISLIGEN är bättre och KAN betting och Korrekt BRM bättre än dig??

Varför inte suga åt dig av kunskaperna än att försöka vända allt till att du minsann kan bättre??

Skärp dig nu!! Och bli seriös folk börjar bli väldigt trötta och irriterade på ditt arroganta ego centrerade besserwisser aktiga sätt!!
robbson11 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 11:13   #154
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Sopor

Känns som det är alldeles för många som är här och läser men det kan ju även vara trevligt. Det som är förvånande är att det är så passa många som jag inte har något intresse av och det verkar ju även gälla vice versa också för annars hade de aldrig hamnat på ignore. Men likväl ramlar det in meddelande med jämna mellanrum som jag inte riktigt förstår varför. Kan det vara av intresse att skriva i någon spelbok när man uppenbarligen inte har något vettigt att säga? Själv skulle jag aldrig bemöda mig att lägga tid på att läsa någons tankar och funderingar ifall jag anser att personen är en idiot, men vi människor fungerar väl olika där helt enkelt. Dessutom förstår jag som sagt än mindre hur man orkar skriva till dessa personer, för jag antar att det är meddelande till mig.

Att det sen finns personer som på fullt allvar tror att jag är LosKrikos eller vad den andre hette är ju ännu mer komiskt. Ok, jag kan väl acceptera att någon har en misstanke men jag läste för någon dag sedan att det även efterforskats om jag är någon tidigare användare här. Hur orkar folk ens lägga ner tid på det? Jag anser ju att det är dynga att lägga tid på att se på Big Brother men var på skalan det hamnar ifall jag är rovfisken eller någon annan, ja det måste vara världens all samlade bajs i en enda stor hög och där finns det på fullt allvar folk som frivilligt står och spenderar sin tid. Egentligen är jag inte förvånad men idioti är kanske på sådan nivå?

Om ni inte förstår, eller ens vill förstå det jag skriver, varför ska jag då ens bemöda mig med att försöka få er att förstå? Galenskap! Jaja, jag får se om jag ens orkar fortsätta skriva här eller om jag ska vidareutveckla mitt eget projekt som ska vara klart till sommaren. Det finns ju en del väldigt vettigt folk här också som tur är och sajten i sig håller ju bra klass även om en del användare hellre hatar än älskar men det får stå för dem, jag orkar bara inte läsa deras dynga men ni är mina medmänniskor också även om ni är lite mindre intelligenta. Nu startar skidorna och pengarna ska rulla in!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 11:47   #155
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 47
Sharp$: 1600
Standard

Även om du tror att du är allsmäktig och så oerhört smartare än alla andra så tjänar du nog ingenting på att vara otrevlig mot alla som kritiserar dina analyser.

Faktum kvarstår att 95% INTE håller med dig....

Du som är smartare än 99% på Sharps kanske kan förklara vad ordet ÖDMJUKHET betyder, om inte annat så slå upp det.
R9B1N är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 11:59   #156
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av R9B1N Visa inlägg
Även om du tror att du är allsmäktig och så oerhört smartare än alla andra så tjänar du nog ingenting på att vara otrevlig mot alla som kritiserar dina analyser.

Faktum kvarstår att 95% INTE håller med dig....

Du som är smartare än 99% på Sharps kanske kan förklara vad ordet ÖDMJUKHET betyder, om inte annat så slå upp det.
Jag har inte skrivit att jag är smartare än 99% av alla på sharps.se. *suck* Ännu en som har svårt med läsförståelsen.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 12:14   #157
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 47
Sharp$: 1600
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jag har inte skrivit att jag är smartare än 99% av alla på sharps.se. *suck* Ännu en som har svårt med läsförståelsen.
Och jag har aldrig skrivit att du har skrivit det, det är ett antagande jag gör helt själv eftersom du idiotförklarar alla som inte är av samma åsikt som dig.

Du kör med ditt argument gång på gång: "Svårt med läsförståelsen"
Det är verkligen en standardreplik från Sharps självutnämda geni
R9B1N är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 12:16   #158
 
Shell Peppes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blue Berry Hill
Inlägg: 1 045
Sharp$: 987

NHL Grind 14-15
Stats: 19 - 31 - 3
ROI: 93.74%
Vinstprocent: 38.00%

Standard

Rätt eller Fel?
Idiot eller Geni?
Ödmjuk eller arrogant?
SKIT SAMMA!
Denna tråd håller på spåra ur...
Lägg focus på bettingen istället!

Nästan värre än RoK planket här ju...
Shell Peppe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 12:29   #159
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shell Peppe Visa inlägg
Rätt eller Fel?
Idiot eller Geni?
Ödmjuk eller arrogant?
SKIT SAMMA!
Denna tråd håller på spåra ur...
Lägg focus på bettingen istället!

Nästan värre än RoK planket här ju...
Jag håller med men jag försöker svara alla som skriver här av respekt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 14:16   #160
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Vintersporter is da shit!

Ja, hade jag haft mer disciplin och varit mycket tuffare mot mig själv i min betting så hade det eventuellt sett mycket grönare ut. Risken hade förvisso funnits att jag fått övermod och liknande men jag har koll på vintersporter i långt större utsträckning än övriga sporter. Åtminstone finns det mindre runda bollar som kan studsa fel. Dock blir det också svårare att hitta bra värde i oddsen men ibland så är det bakfulla oddssättare - eller vad det är som gör att en del odds finns. Att Sveriges damer kan ge 2.95 att få en bättre placering än herrarna är obegripligt. Hade jag inte haft någon disciplin alls hade vinsterna blivit mycket större nu men antagligen hade tiltsessioner kommit och det hade slutat illa så jag får ta det goda med det onda. Även min riktiga H2H satt och den var klar redan innan finalen så dagen startade bra och i morgon börjat skidskyttet. Nu är det kanon. Vore dock skönt att höja upp dagens statistik lite till så det blir gröna siffror istället för de röda.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 14:36   #161
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3899

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Nämn gärna vilka bookies du spelar på när du skriver om olika spel
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 14:47   #162
 
6asdfs avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 112
Sharp$: 382
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jag håller med men jag försöker svara alla som skriver här av respekt.
A, men det gör du ju faktiskt inte. Istället för att förklara vad du menar, påstår du att du inte orkar lägga ned tid på det, samtidigt som du påstår att du är ett missförstått geni.

Jag är inget stort fan av Schulman men tycker detta citat skulle kunna passa bra i sammanhanget.

"Roligast var deltagaren som påstod att han var "extremt socialt kompetent". Om man nu är en extremt social kompetent person så är man sannolikt noga med att inte babbla så mycket om sin sociala kompetens, för det är inte särskilt socialt kompetent att prata om hur socialt kompetent man är. Då blir man lätt ett socialt missfoster. Men denne extremt socialt kompetente kille bedyrade om och om igen hur socialt kompetent han var. Ha ha. Han var kul."

Alexander Schulman om Tobias Holm.

Detta är dock ordentligt OFF TOPIC vilket gör att du absolut inte behöver svara eller reagera på det jag skrev.

Förövrigt är jag väldigt imponerad av ditt spel på skidorna!
6asdf är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 14:48   #163
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Nämn gärna vilka bookies du spelar på när du skriver om olika spel
Sorry, det har jag helt glömt, finns dock alltid i mitt sheet, men ska skärpa till mig när jag skriver om det här också så klart!

rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 14:49   #164
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Nämn gärna vilka bookies du spelar på när du skriver om olika spel
Gå in på spreadsheetet och håll muspekaren över oddset så ser du vilken bookie man spelar på, om användaren väljer att fylla i denna info. De allra flesta gör det, inkl herr fisk.

edit: fisken han svara
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 18:32   #165
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Gotland
Inlägg: 271
Sharp$: 654

Fotboll Side plays "t
Stats: 39 - 24 - 0
ROI: 136.71%
Vinstprocent: 61.90%

Standard

Spoiler:
Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Sopor

Känns som det är alldeles för många som är här och läser men det kan ju även vara trevligt. Det som är förvånande är att det är så passa många som jag inte har något intresse av och det verkar ju även gälla vice versa också för annars hade de aldrig hamnat på ignore. Men likväl ramlar det in meddelande med jämna mellanrum som jag inte riktigt förstår varför. Kan det vara av intresse att skriva i någon spelbok när man uppenbarligen inte har något vettigt att säga? Själv skulle jag aldrig bemöda mig att lägga tid på att läsa någons tankar och funderingar ifall jag anser att personen är en idiot, men vi människor fungerar väl olika där helt enkelt. Dessutom förstår jag som sagt än mindre hur man orkar skriva till dessa personer, för jag antar att det är meddelande till mig.

Att det sen finns personer som på fullt allvar tror att jag är LosKrikos eller vad den andre hette är ju ännu mer komiskt. Ok, jag kan väl acceptera att någon har en misstanke men jag läste för någon dag sedan att det även efterforskats om jag är någon tidigare användare här. Hur orkar folk ens lägga ner tid på det? Jag anser ju att det är dynga att lägga tid på att se på Big Brother men var på skalan det hamnar ifall jag är rovfisken eller någon annan, ja det måste vara världens all samlade bajs i en enda stor hög och där finns det på fullt allvar folk som frivilligt står och spenderar sin tid. Egentligen är jag inte förvånad men idioti är kanske på sådan nivå?

Om ni inte förstår, eller ens vill förstå det jag skriver, varför ska jag då ens bemöda mig med att försöka få er att förstå? Galenskap! Jaja, jag får se om jag ens orkar fortsätta skriva här eller om jag ska vidareutveckla mitt eget projekt som ska vara klart till sommaren. Det finns ju en del väldigt vettigt folk här också som tur är och sajten i sig håller ju bra klass även om en del användare hellre hatar än älskar men det får stå för dem, jag orkar bara inte läsa deras dynga men ni är mina medmänniskor också även om ni är lite mindre intelligenta. Nu startar skidorna och pengarna ska rulla in!


Vakna nu och sluta idiotförklara alla här! håll dig till skidorna,och visa lite ödmjukhet inför att du INTE tillhör dom smartaste personerna som cirkulerar på internet.

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1)
robbson11 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-02, 22:19   #166
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Sista chansen

Går mina USA-spel dåligt i natt också kommer jag lägga ner detta för en period med egna tankar. Möjligen blir det en del ryggande men det återstår att se. Jag börjar bli fasligt trött på att inte få en uppsving och det enda rätta just nu är att bli extremt smal och enbart spela på det där jag har flyt samt det jag vet att jag är riktigt bra på. Det passar ju bra att växla över på det spåret nu när skidskyttet drar igång. Så inom kort så höjer jag eventuellt min spelkassa som mina unit baseras på. Det är ju som sagt en lång resa där man ibland måste stanna upp och ta en paus och eventuellt lackera om bilen om det nu inte finns ett direkt fel i motorn. För just nu känns det som bilen har soppatorsk och framrutan har spruckit samtidigt som det är ett regnoväder där bilen står. Så jag behöver styra upp det bättre och få speldagbo9ken dit där jag vill ha den från början men enbart lägga rekar p+å de bästa spelen där jag har bra koll och sen får jag ha ett sidosheet med testspel på övriga marknader. Jag får styra upp detta inom kort som sagt.


Mixed relay på skidskyttet

Bästa spelet som jag hittills hittat och jag har inte letat så länge utan såg att Betsafe fått upp odds, och mitt första spel hamnar på Sverige före Ryssland även om Ryssland har hemmaplan, möjligen väger jag in detta för lite men Sleptsova har svajat ordentligt på slutet och Zaitseva är lite upp och ner. Tcgherezov är dock ett riktigt starkt kort på sista sträckan men 2.35 på Sverige har ett bra värde. C-J Bergman visade toppform senast och Helena Ekholm har gjort det lite bättre i liggande så totalt anser jag att allt över två i odds har värde här, möjligen över 2.10 om hemmaplan väger lite mer än jag tänkt.
2011-03-03 12:30World ChampionshipRyssland vs Sverige H2H ANNAT 16 2.350


Jag lägger också ett litet spel på Tyskland före Norge då Tyskland inte har någon svag länk alls medan Flatland kör på andra streckan för Norge. Andrea Henkel är väldigt säker som skytt och även om Berger kan skjuta både snabbt och fullt så anser jag att det inte kommer bli någon större skillnad mellan dessa, möjligen fördel Henkel t o m. Neuner på andra sträckan kommer dra ifrån Flatland nästan hur de än skjuter. Samtliga herrar som kör är både stabila och snabba i spåret. Möjligen är de norska herrarna lite snabbare men Greis rutin kommer att hålla undan ifall inte Peiffer får nervdaller och skjuter bort sig. Anser att odds över 1.90 är värde här på Tyskland. Marginellt värde men det fanns inte mycket av spelvärde när jag gick igenom det hela nyss.

Jag sitter och funderar på spelvärde vem som leder efter första strecken men har inte kommit fram till ifall 5.00 i odds på Tyskland är värde eller inte. Jag får suga vidare på detta men spontant så är det Tyskland eller Norge som ska vara först, men det finns flera duktiga tjejer på första sträckan. Återkommer med detta i morgon, om jag inte tar beslut i kväll.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-03-03 klockan 12:41.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 09:30   #167
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Något måste göras

Nu får det vara nog med att gå back alltså. Känns som jag hamnat i en ond cirkel och strävar mer efter att få hamna på gröna siffror än att verkligen lägga bra spel. Nu är det slut med alla sporter där jag spelar med eventuellt litet värde, jag är för dålig på det och det vet jag, men att det ska gå så dåligt som det gjort pallar jag inte, det påverkar alla andra spel också. Nu är det back to basic för att få ordning på det här, sen kan jag starta mindre bankrullar för att spela på egna spel vad gäller sporter jag inte behärskar fullt ut.

Frågan är bara hur jag gör detta på enklaste sätt samt det bästa. Att starta en ny speldagbok verkar ju helt galet men det kanske är ett måste och där jag enbart rekar skidskytte och innebandy, samt vid enstaka tillfällen övrigt. Jag vet verkligen inte. Känns ju lika galet att starta ett nytt sheet. Men detta håller inte, och något måste göras, frågan är bara vad.

Det är en så frustrerande situation jag har hamnat i så det finns inte. Hade skidskyttesäsongen hållit på två månader till med mycket tävlingar så hade det varit mer lönande att starta om. Jag gillar ju inte att starta om egentligen men ibland känns det nödvändigt. Jag får fundera på detta i dag helt enkelt. Det står tilt i pannan på mig snart nämligen! Jag vet att det antagligen ser bättre ut efter skidskyttet i dag men det känns så sjukt jobbigt att hela tiden gå plus på skidskyttet och sen faller det på allt annat nästan. Back to basic - gör om, gör rätt!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 10:34   #168
 
Kefts avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 60
Sharp$: 283
Standard

Jag tycker du ska fortsätta köra på samma. Ge inte upp
Keft är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 10:38   #169
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Känner du att du verkligen har fastnat och inte kan ta dig vidare så skulle jag rekommendera att försöka sätta exempelvis en MAX-gräns för antalet spel per dag, det hjälpte mig när jag kände att spelande gick neråt. Visst är det inte optimalt i längden, men för den korta stunden kan det vara bra, så man får tillbaka diciplinen och ENBART spelar de spelen som man VERKLIGEN anser det finns stora värden i....
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+2), Soap (+1)
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 10:53   #170
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Känner du att du verkligen har fastnat och inte kan ta dig vidare så skulle jag rekommendera att försöka sätta exempelvis en MAX-gräns för antalet spel per dag, det hjälpte mig när jag kände att spelande gick neråt. Visst är det inte optimalt i längden, men för den korta stunden kan det vara bra, så man får tillbaka diciplinen och ENBART spelar de spelen som man VERKLIGEN anser det finns stora värden i....
Jo, absolut. Frågan är dock om det behövs fler åtgärder för det känns tungt just nu. Nytt sheet kanske hjälper men samtidigt är jag mot det lite men kan jag ha en bättre disciplin där så kan det ju hjälpa mig på rätt köl igen. Känns som en jakt på gröna siffror nu, Och det blir fel mentalt när jag letar spel - borde enbart hålla mig till mina specialiteter just nu.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 10:58   #171
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jo, absolut. Frågan är dock om det behövs fler åtgärder för det känns tungt just nu. Nytt sheet kanske hjälper men samtidigt är jag mot det lite men kan jag ha en bättre disciplin där så kan det ju hjälpa mig på rätt köl igen. Känns som en jakt på gröna siffror nu, Och det blir fel mentalt när jag letar spel - borde enbart hålla mig till mina specialiteter just nu.
Om det verkligen känns jättetungt just nu så bör du nog släppa lite på dina principer. Skapa ett nytt sheet, och låt ENBART de spelen som är från dina "specialiteer" vara med där. Det eller alternativt att du skapar ett sheet med begränsning vad gäller antalet spel är väl det jag skulle rekomendera....sen efterhand som det ev vänder så utökar man max-antal spel/dag eller vecka
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 11:01   #172
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Om det verkligen känns jättetungt just nu så bör du nog släppa lite på dina principer. Skapa ett nytt sheet, och låt ENBART de spelen som är från dina "specialiteer" vara med där. Det eller alternativt att du skapar ett sheet med begränsning vad gäller antalet spel är väl det jag skulle rekomendera....sen efterhand som det ev vänder så utökar man max-antal spel/dag eller vecka
Ja, det lutar åt det helt klart. Får lida genom den här dagen, tror dock det vänder uppåt på skidskyttet nu och sen får jag ta ett beslut efter stafetterna helt enkelt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 11:03   #173
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Alternativt kan du ju göra två nya sheet....Ett där du lägger in spelen från de sporter där du fortfarande känner dig säker, där har du inte heller någon gräns för antalet spel....

Sen skapar du ett till sheet, där du, säg får lägga MAX 5 spel per dag av övriga sporter....
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 11:05   #174
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Alternativt kan du ju göra två nya sheet....Ett där du lägger in spelen från de sporter där du fortfarande känner dig säker, där har du inte heller någon gräns för antalet spel....

Sen skapar du ett till sheet, där du, säg får lägga MAX 5 spel per dag av övriga sporter....
Japp, så får det bli, skapar genast dessa två, frågan är vad startkassan ska vara på bara.. men det löser jag under dagen!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 12:44   #175
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Skidskytte räddar upp det igen

Fem av sex spel satt och det enda som missades var H2H mellan Tyskland och Norge. Att Greis skjuter två bom i liggande finns ju inte på världskartan men samtidigt såg han mer seg ut i spåren än normalt så det hade antagligen inte gått ändå. resultaten är strålande som vanligt på skidskytte men det är ju så tråkigt att jag ska ha så usla siffror på allt annat utom innebandy och längdåkning men det blir till att ändra om taktiken och enbart jobba in gröna siffror från nu av.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 12:47   #176
 
toniejs avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 48
Sharp$: 324


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

typiskt att den ända jag ryggade var h2h tyskland norge.
Bra rekat!
toniej är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 12:49   #177
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av toniej Visa inlägg
typiskt att den ända jag ryggade var h2h tyskland norge.
Bra rekat!
Aj då Tack.
Bäst värde hade ju Sverige för Ryssland annars. Bara kavla upp ärmarna inför lördagen nu istället.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-03-03, 22:54   #178
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Låses på grund av trådskaparens idioti.

Kvalitet framför kvantitet vilken dag i veckan som helst.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+10), performance (+10), linusjkpg (+1), robbson11 (+5), kingscania (+10), Gb (+30)
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td