Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-02-16, 22:29   #1
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Rovfisken - nya regler - disciplin - fotboll, skidskytte, ishockey, trav


Det här är Rovfiskens speldagbok

Jag hälsar alla besökare välkomna till den här speldagboken!

Samtliga personer är välkomna att skriva, kommentera, kritisera, ge ros eller lämna rekar eller vad som helst. Vill du bara läsa, eller rygga är du lika välkommen. Jag har nu startat upp mina nya spreadsheet med färska regler vad gäller insatser och liknande. Reglerna följer längst ner i detta inlägg.

Jag har den här speldagboken för min egen skull först och främst. Den ska hjälpa mig med regler och disciplin och i långa loppet hjälpa mig till framgång att bli bäst helt enkelt. Under tiden kommer fler och fler regler sättas upp och dessa kommer att uppdateras allt eftersom tiden fortlöper.


Varför en ny speldagbok?

Utav de enkla anledningarna att dels behöver jag en nystart samt så kunde jag inte uppdatera första inlägget i förra speldagboken. Jag kommer också att föra den här dagboken lite annorlunda. Tanken är att alla spel ska presenteras i mina inlägg med mer fakta om varje spel samt med en klart bättre uppföljning.


Startkapital, ligor, mål och övrigt intressant.

Startkapital: 800 €
Mål: 1300 € vid starten av augusti samt 3000 € vid årets slut - ROI på minst 105% fortlöpande.

Spelar på: Inriktningen kommer att ligga på fotboll, innebandy, skidskytte samt ishockey. Men det kommer även finnas andra spel här ibland. Finner jag värde spelar jag. Speldagboken kommer att behandla egna spel först och främst men finner jag bra rekar så kommer jag även rygga när det känns positivt.

Spelen presenteras: Här i speldagboken samt i mina olika nyskapade sheet, där utgröningar, höga odds och liknande har egna sheet. Eventuellt kommer allting även läggas in i nuvarande stora sheet, eller skapas det ett nytt.


Vem är då Rovfisken?

Jag är en person som är väldigt rak och säger alltid vad jag tycker och tänker. I mångas ögon kan jag upplevas som obekväm så har du problem med detta så inled ingen konversation med mig. Dock är jag trevlig och för gärna samtal om det mesta så är det något du undrar över så svarar jag gärna. Jag vill också vara hjälpsam ifall jag besitter någon kunskap som övriga har nytta av men behandla mig med respekt - men jag har högt i tak och tål mycket, åtminstone så länge det sägs med en gnutta ironi, eller övrig humor. Fuck me once and I will hate you, fuck me twice and I will kill you!

Spoiler:
Jag har tidigare i mitt liv spenderat pengar vilt omkring mig, oftast i ett syfte att försöka köpa mig lycka eller välbefinnande men detta har varit med tomt innehåll. Nu har jag tagit ett beslut att istället för att köpa lyx ska jag vara lyx. Jag kommer att se till att ha extremt lite utgifter och leva på mindre inkomster och känna ett välmående istället för att som tidigare ha stora inkomster och enorma utgifter. Mitt mål i livet nu är att ta hand om mig själv och enbart göra det som jag känner är rätt, och det kommer vara blandat av nöjen och personlig utveckling. Jag har insett att ett traditionellt jobb inte är något för mig. Jag mår inte bra av det och ifall jag har ett vanligt kneg så är jag inte tillräckligt pigg och fokuserad på det jag sen vill hålla på med. Nu har jag som mål att ägna mycket tid åt spel då jag har detta som ett intresse och på sikt hoppas jag det ska kunna ge mig små men stabila inkomster regelbundet. Förutom spel ska jag lära mig två saker som jag tidigare har prioriterat bort, vad detta är tar jag inte upp nu.

Mitt slutliga mål är att göra mig helt fri från samhället - så långt det är möjligt. Det har förvisso med min ideologi att göra, men allting hänger samman. Under tiden kommer jag inte att ha någon skam att försöka leva på systemet om än i fattigt syfte, jag behöver inte så mycket fr o m nu känner jag. Jag kommer att ha så billigt boende som möjligt, allt för att jag ska kunna ha tid att lägga ner på¨spel, sport, hobby och utveckling. Den friheten försvinner med stora fasta utgifter. Jag vill ej heller ha min betting som något jobb där jag måste spendera viss tid varje vecka etc. Den dagen jag känner att jag inte vill betta mer så ska jag ha den friheten att jag kan ta en kort eller lång paus från det utan att resten av mitt liv ramlar ihop av ekonomiska skäl.

Jag har tidigare i mitt liv spelat väldigt mycket men jag har aldrig bokfört något och vet inte ifall jag ligger plus eller minus totalt sett. Antagligen ligger jag väl mycket minus men samtidigt har jag vunnit mycket och som sagt kastade jag pengar omkring mig så det finns en möjlighet att jag faktiskt ligger plus också. Det är inget jag kommer lägga vikt vid att ta reda på för det är fr o m den första januari i år som jag börjat bokföra. Jag kommer från nu att bokföra på ett annat sätt än tidigare i mina spreadsheet då statistiken blivit missvisande då jag grönat ut på väldigt många spel och då ses det som flera förluster fastän det inte är så. Är det någon som läst detta så är ni välkomna att ge era personliga förslag på förbättringar jag kan göra. Jag vill ständigt utvecklas så av den anledningen är jag öppen för allt ni kan bidraga med och sen får jag ta till mig det jag finner intressant.

Tidigare har det även varit mycket alkohol inblandat i mitt liv och det har lett till att mina så kallade bankrullar tidigare har varit rena sprängladdningar. Det är många gånger jag vaknat och det varit antingen tomt på kontot eller som vid ett flertal gånger, klart mer där utan att jag minns hur det har gått till. Nu har jag helt andra mål i livet (än innan då jag inte hade några) och det innebär att jag ej dricker någon alkohol alls nu så just den risken med bankrullen som fanns innan är borta. Jag är annars en person som älskar matematik och har väl sedan den dagen jag kunnat räkna och skriva sysslat med statistik i alla dess former. Otaliga kollegieblock har använts för att skriva tabeller och föra statistik över olika spel eller idrotter med kamrater, samt så har det förts en del anteckningar framför TV på den gamla tiden innan internet fanns så det gick att hänga med i de fantastiska femmilsloppen som startades med individuell start. Allt för att kunna se förändringar i loppet etc. I dag kommer jag fortsätta med detta men i en annan form och för att kunna ha som mål att bli bäst inom betting. Det är kanske höga mål men satsar jag på något så är det inte för att komma tvåa.



Rovfisken kommer att ha egna rekar

Jag kommer ibland att lägga ut rekar som kommer upp på förstasidan här på sharps.se och här har jag som mål att ha en hög vinstprocent. I övrigt kommer jag analysera och skriva om samtliga mina spel här i speldagboken, både före och efter att de avgjorts. Jag kommer att skjuta klart mindre från höften nu än tidigare men samtidigt kommer jag pröva en del spel där jag är på bortaplan. För den som inte ger sig ut i öknen kommer ej heller att finna vad den behöver.

Jag kommer att vara relativt bred, dels för att öka mitt intresse och få mer kunskap om det hela inom fler idrotter eller fler ligor. Sen kommer jag att bli smalare och smalare för att till slut vara specialist på ett par olika marknader. Hur många det blir har jag inte bestämt ännu, utan det får tiden utvisa. Det kommer att bli intressant att följa vilka marknader över tid som jag kommer att ha ett positiv ROI , respektive ett negativt.


Rovfisken blir glad av sharp$

Tycker du att jag gett ut en bra rek eller skrivit något läsvärt eller på annat sätt vill ge mig lite cred så kan jag tala om att jag blir glad när någon ger mig en eller flera sharp$.


Rovfiskens styrkor

*Skidskytte
-Allt inom herrar och damer på världscupen samt mästerskap.

Spoiler:
Inom fotboll, ishockey och innebandy anser jag mig vara vinnande men vill ha klar statistik på detta först. Vad gäller innebandy är det främst danska Elitserien samt svenska Superligan, men även till viss del södra Allsvenskan och div 1 södra Götaland. Fotbollen behärskar jag väl hyfsat vad gäller högsta ligorna i Tyskland, England och Sverige. Övriga är jag klart osäker på var jag står. Inom ishockey är det väl mest Allsvenskan i Sverige som jag överhuvudtaget kan något om.



Rovfisken rekar och har idéer inom

Spoiler:
*Skidskytte
-Världscupen damer & herrar
-Övriga mästerskap
*Fotboll
~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier
~England~
-Premier League
-Övriga engelska serier
~Italien~
-Serie A
~Spanien~
-Primera división
~Sverige~
-Allsvenskan
-Superettan
~Mexico~
-Primera de México
~Brasilien~
-Brasileiro
*Ishockey
~Sverige~
-Hockeyallsvenskan
~Nordamerika~
-NHL
*Trav
~Sverige~
-Jägersro
-Halmstad
-Åby
*Innebandy
~Sverige~
-Superligan
-Allsvenskan Södra
-Div I Södra Götaland
~Danmark~
-Elitserien



Rovfiskens regler

-Att skriva om varje spel här i speldagboken med analys före och efter.
-Att strikt följa min unitplan som kommer att vara från 1-10, där varje unit är 0.5% av bankrullen. "Bankrullen" uppdateras med jämna mellanrum vid behov.
-Att försöka ha runt 10 spel som max varje dag


Rovfiskens unitplan

Spoiler:
1u
-Högoddsare, över 50.00
-Nya marknader
-Marknader där jag känner mig osäker

2u
-Högoddsare, över 15.00
-Nya marknader
-Nya spelformer

3u
-Mellanodds, över 10.00
-Beprövade marknader, men osäkra
-Okända och halvblinda ryggar

4u
-Standardbet med liten edge
-Kända ryggar i okända marknader
-Odds från 1.60

5u
-Standardbet i marknad/spelform med förväntad utgröning
-Odds från 5.00

6u
-Standardbet med skaplig edge
-Kända ryggar i beprövade marknader
-Odds från 1.75

7u
-Standardbet med bra edge
-Odds från 1.60 till 8.00

8u
-Standardbet med säker edge
-Odds från 1.50 till 5.00

9u
-Kända ryggar i egen marknad, med egen analys
-Odds från 1.50 till 4.00

10u
-Extraordinärt bet med superb edge
-När kalkondrevet går
-Odds från 1.50 till 2.80
-Allt övrigt som måste dunkas (ej tiltdunkar)


Allt ovanstående uppdateras vid behov första veckan av speldagboken.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-17 klockan 21:41.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 23:06   #2
 
fondells avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 608
Sharp$: 445


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Testa att skriv mer kortfattade men bättre rekar, blir helt trött i huvudet och kommer inte orka läsa igenom en rek med wall of text.

Sammanfatta det hellre, behöver inte bli en sämre rek för det.
__________________
Citat:
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lawio (+1)
fondell är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 23:37   #3
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fondell Visa inlägg
Testa att skriv mer kortfattade men bättre rekar, blir helt trött i huvudet och kommer inte orka läsa igenom en rek med wall of text.

Sammanfatta det hellre, behöver inte bli en sämre rek för det.
Jag vet inte riktigt varför du tycker mina rekar har mycket text. Jag har skrivit fyra rekar och jag har svårt att se vilken information som inte ska vara med i dessa men jag lyssnar gärna ifall jag vet exakt vad du menar!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 13:19   #4
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Jag tycker att de offentliga rekarna du har skrivit har varit lagom långa och hållit en bra nivå. Däremot kunde det bli lite rörigt i din förra dagbok där man inte visste om du skrev om ett speltips eller om något helt annat.

Tror det vore bra om du t.ex. hade rubriker i din dagbok som talar om ifall du skriver om ett speltips eller om du skriver om t.ex. hantering av din bankrulle.
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 14:15   #5
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Håller med om mindre text i helhet och mer lästläst skadar inte. Om du vill att folk ska orka läsa det, tror inte jag pratar för mig själv.

Bara ett väldigt litet exempel.


"~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier"


Varför inte bara skriva tyskland?

Annars är det roligt att någon verkligen är aktiv på forumet!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+1)
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 15:56   #6
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Jag tycker att de offentliga rekarna du har skrivit har varit lagom långa och hållit en bra nivå. Däremot kunde det bli lite rörigt i din förra dagbok där man inte visste om du skrev om ett speltips eller om något helt annat.

Tror det vore bra om du t.ex. hade rubriker i din dagbok som talar om ifall du skriver om ett speltips eller om du skriver om t.ex. hantering av din bankrulle.
Perfekt! Det där med rubriker ska användas, blir klart enklare för mig själv också när jag går igenom hur mina tankar har varit!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 16:00   #7
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Håller med om mindre text i helhet och mer lästläst skadar inte. Om du vill att folk ska orka läsa det, tror inte jag pratar för mig själv.

Bara ett väldigt litet exempel.


"~Tyskland~
-Bundesligan
-Övriga tyska serier"


Varför inte bara skriva tyskland?

Annars är det roligt att någon verkligen är aktiv på forumet!
Ja, jag vet att jag kan skriva rätt mycket ibland, men fingrarna dansar av sig själv på tangentbordet. I dagboken kommer det nog fortfarande bli rätt mycket text men ska försöka inleda det med små rubriker istället så det blir mer lättöverskådligt.

Annars håller jag med dig vad gäller listan som du gav ett exempel på. Jag satt och funderade flertalet gånger på hur jag skulle skriva det. Ibland blir jag övertydlig tror jag, men tanken är att det ska vara utan missförstånd också.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 17:51   #8
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Rovfisken, ett tips är att använda dig utav [ SPOILER ] taggarna

Spoiler:
Då ser texten ut såhär, och man kan expandera den själv


Lycka till med din dagbok. Du kan även lägga in rekar direkt i dagboken genom att klicka på "Svara med REK"
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 18:02   #9
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Tycker du skriver bra och strukturerat, men kör som KP säger med spolier taggar i inläggen så kan dem som vill läsa in sig än mer. Lycka till, du ligger redan plus genom att hålla alkoholen på en sansad / obefintlig nivå!
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 18:11   #10
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Kvällens spel

Sevilla FC - FC Porto
En match där jag svängt fram och tillbaka en del. I går var jag inne på seger för Sevilla, medan jag i dag har varit inne på en bortaseger. Efter att ha studerat lite resultat på sistone samt vägt oddsen så finner jag faktiskt ett litet spelvärde på kryss. Spelar hellre krysset än tvåan enbart på oddset. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueSevilla FC vs FC Porto X X FT 16 3.470


Glasgow Rangers - Sporting Lissabon
En match där jag från början tänkte spela hemmaseger då inte mycket i mina funderingar talar för en bortaseger. När jag studerade Rangers matcher i Champions League i höstas var det målsnålt till tusen. Länge var jag inne på att spela 1-0 men garderar upp och spelar under 2 där jag vid ett misslyckande kan få tillbaka pengarna. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueGlasgow Rangers vs Sporting Lisbon UNDER U 2 FT 16 2.230


Young Boys - Zenit St Petersburg
En match där ett formstarkt hemmalag möter St Petersburg som har fått spela träningsmatcher/-turneringar. Jag väljer dock att spela en tvåa i matchen pga att Zenit sprang över riktigt bra lag i gruppspelet av Europa League. Sex raka segrar där imponerar och skulle det misslyckas så får jag tillbaka pengarna vid ett kryss. Zenit är ett klart bättre lag och spelet känns riktigt bra. 8/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueYoung Boys vs Zenit St Petersburg pk FT 32 1.535


Young Boys - Zenit St Petersburg
De flesta är inne på att detta ska bli ett målkalas av sällan skådat slag. Visst, tittar vi på Young Boys två senaste i ligan så imponerar 9-2 i målskillnad och lägger vi till att Petersburg snittar tre gjorda mål i gruppspelet av Europa League så känns det ju som att matchen kommer sluta 3-5 eller något liknande. Men när jag tittar lite mer noggrant på det hela så visar det sig att Young Boys i ligan spelat under tre i 60% av sina hemmamatcher. Zenits baklängesmål dröjer så sent som till 65:e minuten i snitt vad gäller gruppspelet som nämnt ovan. Jag går emot och spelar under tre mål av den anledningen och vid tre mål så blir det pengarna tillbaka. Oddset känns rätt för ett spel. 4/10
2011-02-17 21:05Europa LeagueYoung Boys vs Zenit St Petersburg UNDER U 3 FT 16 1.813



Allmänt
Vad håller Betfair på med? Har de anställt ett gäng nyutbildade webbgrafiker som ska göra om hela deras sida eller? Tycker den strular mer och mer ju längre tiden går och deras nytänkande känns så fel att jag snart avstår från att ens gå in där. Skärpning innan jag ger fyra av fem Holms!

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-17 klockan 22:15.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 18:24   #11
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Soap Visa inlägg
Tycker du skriver bra och strukturerat, men kör som KP säger med spolier taggar i inläggen så kan dem som vill läsa in sig än mer. Lycka till, du ligger redan plus genom att hålla alkoholen på en sansad / obefintlig nivå!
Tackar! Så, nu har jag lekt lite med spoiler och nu kanske det blir enklare för de besökare som dansar omkring i min speldagbok.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 21:21   #12
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Kvällens spel
...
Snyggt! Mycket bättre så ska det se ut, nu skulle det vara trevligt med units istället så man slipper räkna om det.

Trodde du skulle börja det det när du startade nytt!

God lycka!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 21:29   #13
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Snyggt! Mycket bättre så ska det se ut, nu skulle det vara trevligt med units istället så man slipper räkna om det.

Trodde du skulle börja det det när du startade nytt!

God lycka!
Det är i unit och det står sist i texten. Kanske borde se till så det syns bättre kanske. Dock kommer jag skriva om mina unit till € i mitt sheet, annars kommer jag inte förstå något alls till sist i det är jag rädd för.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 21:57   #14
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Lycka till!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 22:03   #15
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Det är i unit och det står sist i texten. Kanske borde se till så det syns bättre kanske. Dock kommer jag skriva om mina unit till € i mitt sheet, annars kommer jag inte förstå något alls till sist i det är jag rädd för.
Ah sorry my bad, man kunde ju slänga på fetstil
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td