Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-01-29, 14:06   #1
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Rovfisken666 simmar till varmare vatten


Det här är Rovfiskens speldagbok

Jag hälsar alla besökare välkomna till den här speldagboken

Samtliga personer är välkomna att skriva, kommentera, kritisera, ge ros eller lämna rekar eller vad som helst. Vill du bara läsa, eller rygga är du lika välkommen. Jag har just nu ett fåtal spreadsheet men kommer att utöka dessa på sikt och samtliga kommer att vara öppna för alla besökare.

Jag har den här speldagboken för min egen skull först och främst. Den ska hjälpa mig med regler och disciplin och i långa loppet hjälpa mig till framgång att bli bäst helt enkelt. Under tiden kommer fler och fler regler sättas upp och dessa kommer att uppdateras allt eftersom här i första inlägget.


Vem är då Rovfisken?

Jag är en person som är väldigt rak och säger alltid vad jag tycker och tänker. I mångas ögon kan jag upplevas som obekväm så har du problem med detta så inled ingen konversation med mig. Dock är jag trevlig och för gärna samtal om det mesta så är det något du undrar över så svarar jag gärna. Jag vill också vara hjälpsam ifall jag besitter någon kunskap som övriga har nytta av men behandla mig med respekt - men jag har högt i tak och tål mycket, åtminstone så länge det sägs med en gnutta ironi, eller övrig humor. Fuck me once and I will hate you, fuck me twice and I will kill you!

Jag har tidigare i mitt liv spenderat pengar vilt omkring mig, oftast i ett syfte att försöka köpa mig lycka eller välbefinnande men detta har varit med tomt innehåll. Nu har jag tagit ett beslut att istället för att köpa lyx ska jag vara lyx. Jag kommer att se till att ha extremt lite utgifter och leva på mindre inkomster och känna ett välmående istället för att som tidigare ha stora inkomster och enorma utgifter. Mitt mål i livet nu är att ta hand om mig själv och enbart göra det som jag känner är rätt, och det kommer vara blandat av nöjen och personlig utveckling. Jag har insett att ett traditionellt jobb inte är något för mig. Jag mår inte bra av det och ifall jag har ett vanligt kneg så är jag inte tillräckligt pigg och fokuserad på det jag sen vill hålla på med. Nu har jag som mål att ägna mycket tid åt spel då jag har detta som ett intresse och på sikt hoppas jag det ska kunna ge mig små men stabila inkomster regelbundet. Förutom spel ska jag lära mig två saker som jag tidigare har prioriterat bort, vad detta är tar jag inte upp nu.

Mitt slutliga mål är att göra mig helt fri från samhället - så långt det är möjligt. Det har förvisso med min ideologi att göra, men allting hänger samman. Under tiden kommer jag inte att ha någon skam att försöka leva på systemet om än i fattigt syfte, jag behöver inte så mycket fr o m nu känner jag. Jag kommer att ha så billigt boende som möjligt, allt för att jag ska kunna ha tid att lägga ner på¨spel, sport, hobby och utveckling. Den friheten försvinner med stora fasta utgifter. Jag vill ej heller ha min betting som något jobb där jag måste spendera viss tid varje vecka etc. Den dagen jag känner att jag inte vill betta mer så ska jag ha den friheten att jag kan ta en kort eller lång paus från det utan att resten av mitt liv ramlar ihop av ekonomiska skäl.

Jag har tidigare i mitt liv spelat väldigt mycket men jag har aldrig bokfört något och vet inte ifall jag ligger plus eller minus totalt sett. Antagligen ligger jag väl mycket minus men samtidigt har jag vunnit mycket och som sagt kastade jag pengar omkring mig så det finns en möjlighet att jag faktiskt ligger plus också. Det är inget jag kommer lägga vikt vid att ta reda på för det är fr o m den första januari i år som jag börjat bokföra. Jag kommer dock att bokföra på ett annat sätt än nu i mina spreadsheet då statistiken blir missvisande då jag grönat ut på väldigt många spel och då ses det som flera förluster fastän det inte är så. En tanke är att jag ska ha olika oddsintervall i olika sheet men det får mina kommande regler avgöra. Är det någon som läst detta så är ni välkomna att ge era personliga förslag på regler jag ska sätta upp, eller ändra ifall ni anser er ha bättre idéer. Jag läste nyss spelskolan och det fanns en del nyttigt där som jag inte hade full koll på även om mycket var sådant som jag redan visste. Jag fick dock det här med unit förklarat lite bättre så nu är jag redo att börja strukturera upp det hela.

Tidigare har det även varit mycket alkohol inblandat i mitt liv och det har lett till att mina så kallade bankrullar tidigare har varit rena sprängladdningar. Det är många gånger jag vaknat och det varit antingen tomt på kontot eller eller flertal gånger mer där utan att jag minns hur det har gått till. Nu har jag helt andra mål i livet (än innan då jag inte hade några) och det innebär att jag ej dricker någon alkohol alls nu så just den risken med bankrullen som fanns innan är borta. Jag är annars en person som älskar matematik och har väl sedan den dagen jag kunnat räkna och skriva sysslat med statistik i alla dess former. Otaliga kollegieblock har använts för att skriva tabeller och föra statistik över olika spel eller idrotter med kamrater, samt så har det förts en del anteckningar framför TV på den gamla tiden innan internet fanns så det gick att hänga med i de fantastiska femmilsloppen som startades med individuell start. Allt för att kunna se förändringar i loppet etc. I dag kommer jag fortsätta med detta men i en annan form och för att kunna ha som mål att bli bäst inom betting. Det är kanske höga mål men bäst betyder inte enbart en sak som gäller för alla utan det kan vara olika saker.


Rovfisken kommer att ha egna rekar

Jag kommer ibland att lägga ut rekar som kommer upp på förstasidan här på sharps.se och här har jag som mål att ha en hög vinstprocent. Förutom dessa kommer jag även att här i min egen speldagbok, i passande trådar på forumet samt i chatten ge rekar som kan vara väl så bra men dessa har mindre marginal och ska inte ryggas blint även om mycket matnyttigt kan komma från mig då också. När det gäller skidskytte så vet jag vad jag kan och där kommer jag antagligen ha högst ROI också på sikt. Men jag kommer att skjuta från höften väldigt mycket just nu då jag vill känna av klimatet på de olika marknaderna som finns. Den som inte ger sig ut i öknen kommer ej heller att finna vad den behöver.

Jag kommer att vara väldigt bred, dels för att öka mitt intresse och få mer kunskap om det hela inom fler idrotter eller fler ligor. Sen kommer jag att bli smalare och smalare för att till slut vara specialist på ett par olika marknader. Hur många det blir har jag inte bestämt ännu, utan det får tiden utvisa. Det kommer att bli intressant att följa vilka marknader över tid som jag kommer att ha ett positiv ROI , respektive ett negativt.


Rovfisken blir glad av sharp$

Tycker du att jag gett ut en bra rek eller skrivit något läsvärt eller på annat sätt vill ge mig lite cred så kan jag tala om att jag blir glad när någon ger mig en eller flera sharp$.


Nedan kommer Rovfisken att föra upp egenskaper vad gäller styrkor och svagheter på olika marknader. Utöver det så kommer regler och kommentarer till mina regler att skrivas ner kontinuerligt. Så det här första inlägget (som nu är helt omarbetat) kommer även i fortsättningen vara mitt ansikte på den här sidan.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
woodface (+1), kingscania (+1)

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-05 klockan 06:30. Anledning: Uppdaterad info om mitt spel, mina regler och annat om speldagboken.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 14:24   #2
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Känns som det kan bli en intressant och givande dagbok att läsa

Lycka till med spelen och livet
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 15:05   #3
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

När jag nu läser mitt första inlägg så funderar jag på ifall det är jag som är dålig på svenska eller om jag enbart haft otur när jag försökt träffa tangenterna. Skärpning från min sida alltså. Jag tänkte summera veckan och dagen lite smått utan några djupare analyser eller tankar i övrigt.

Jag har länge funderat på ifall jag ska använda mig åt units, procent eller bara belopp men har inte kommit någonstans där. Jag skriver ner samtliga spel i € här i dagboken och det är inga större summor som jag använder men det ska förhoppningsvis växa.

I stort sett alla spel läggs på Betfair men jag vill även spela h2h trav och då behöver jag hitta en sajt som jag trivs med. Expekt är uteslutet då deras bolag hellre lurar kunder och tjänar pengar än att se till att ha nöjda kunder och stå för sina saker. Jag stängde mitt konto där för flera år sen i sympati för en kamrat som blivit helt galet behandlat där. Unibet är ju en sida jag skulle kunna tänka mig faktiskt men jag låste mitt konto där för ett par år sen då jag spelade på tok för mycket och inte hade något liv nästan. Det var jobb och sen hem och spela. Bet365 har den sämsta kundservicen så det bolaget har jag också strukit från min lista. Frågan är ifall det finns några bra bolag kvar sen. Ifall någon läser här och har tips så kan ni hojta till.

När året började så stramade jag till min ekonomi och har sedan den dagen bokfört alla inköp och liknande. Jag ska se vad jag lägger pengar på i år innan jag sen för första gången gör upp en egen budget. Jag behöver som jag skrev tidigare strypa mina utgifter.

Samma dag satte jag in 20€ på betfair och har sedan den dagentagit ut och satt in pengar ett flertal gånger. Resultatet i dag är att jag har 230€ på sajten samt en del spel inne för runt 40€. Vidare har jag tagit ut 90€ från sajten så jag har ett skapligt plus då jag jobbat mig uppåt. Månaden har alltså varit väldigt bra, men det hade varit intressant att se hur många spel som suttit samt vilken ROI jag har. Kanske sätter jag mig ner och räknar ut detta en dag då jag har tid över.

Tillbaka till flytet jag haft den här månaden. Det är av den här anledningen som jag drabbas av hybris. För när den här veckan började hade jag 133€ på sajten och i går hade jag drygt 450€. Vi kan tala om enorma svängningar och det beror delvis på att jag inte har en plan och taktik klar för mig ännu angående storleken på mina bet samt så är variationen större då jag ofta spelar de lite högre oddsen.

Sköna spel som suttit i veckan var matchen mellan Zenit och Al Halil eller vad de hette. 10€ på 1-1 där och att kvitteringen kom i 90e minuten var skönt för normalt sett brukar mina spel just gå åt andra hållet när klockan närmar sig slutet. Efter det så satt även livespelet på Man United till 19 i odds när de vände 0-2 underläget till seger borta mot Blackpool. Även här var insatsen 10€. Dock har jag saknat skidskyttet den här veckan då det är där jag anser mig vara överlägset bäst. Jag har plussat där ett flertal vintrar i rad men sen kan pengarna hamna i områden som ishockey eller annat som jag egentligen inte har någon som helst koll på.

Jag vill även berätta om fyra händelser som jag har svårt att släppa det senaste året vad gäller spel. Först är det OS-curling, damer där Sverige ligger under med två poäng i sista omgången mot Kanada i finalen och den kanadensiska tjejen ska bara rensa (eller vad det nu var) med sin sista sten så att Sverige enbart kan ta en poäng och därmed är det hela avgjort. Oddsen på Sverige var här extremt höga, om inte tusen så väldigt högt ifall jag minns rätt. Jag var sugen på att spela Sverige här men hur jag än vände och vred på det hela hittade jag inte spelvärde. De kan ju inte missa detta Kanada och ifall de mot all förmodan gör det så har de likväl sista stenen i extraomgången och samtidigt måste Sverige göra en tvåa i den omgången som spelades. Jag avstod spel och resten kan ni lista ut ifall ni inte såg finalen. Jaja, sånt händer.

Under fotbolls-VM spelas Thomas Müller till 520 i odds som skyttekung (flest mål), vilket är ett av de finare oddsen jag någonsin sett faktiskt. Nu lyckas han hamna på delad plats med tre andra och vinsten blev inte lika stor som den borde. Att han sen hade flest assist och spelade ungefär drygt en match mindre än de övriga känns bara jobbigt då han fick guldskon (är det väl?) av Fifa.

När det var VM för juniorer i hockey så hade Ryssland det tufft mot Kanada i finalen och jag hade spelat Ryssland innan matchen till drygt sju gånger samt så spelade jag mot Kanada när det stod 2-0 och oddset var 1.08. När det sen blir 3-0 så är jag sugen på att spela mot Kanada eller för Ryssland men självförtroendet just då var sviktande och jag hade inte så mycket € på kontot så det fick räcka med det som redan var inne. Hej hopp så kommer världens vändning. Som det kan gå. Blev jag glad för mina dryga sju i odds på Ryssland? Tveksamt. Men utan det så hade jag kanske inte haft 230€ just nu.

För några veckor sen spelade mitt älskade Newcastle United hemma mot West Ham och inför den matchen fick jag ett ryck att Newcastle kan vinna med 6-0 ifall de har en bra dag. Även ifall de har en dålig dag kan det sluta 6-0, eller så kan det lika gärna sluta 0-6. Newcastle är helt oberäkneliga. Hela 7€ lastades in till 610 i odds. Efter 63 minuter kändes det jobbigt att det redan stod 5-0, men sen tog det totalstopp i tanken och sista halvtimmen blev mållås.

Efter en berg- och dalbana i veckan så gick jag in med 35€ på att Clijsters skulle vinna i två raka set mot Na Li och oddset på 2.00 var rena bjudningen tyckte jag. Efter första set var det bara att lasta in ytterligare 35€ på Clijsters, nu till segrare till 2.70 i odds. Så efter det kändes fallet på drygt 200€ lite bättre. Aston Villa gjorde precis sitt och vinsten där kvittades mot att Chelsea inte kunde vinna.

Nu i kväll har jag ryggat fransk fotboll där Lorient ska vinna hemma mot Brest till oddset 1.91. 25€ är spelade där. Sitter den kommer jag känna mig lite mer mallig igen men i väntan på det ska jag leta nya objekt, kanske rent av lite livespel. Har förresten även spelat 0-0 och 1-1 i matchen med Bolton mot Wigan i dag. Jag tror det blir målsnålt och valet stod mellan kryss eller resultat. Övriga odds kändes inte heta för mig. Matchen har precis börjat och jag återgår nu till att analysera lite spelobjekt för att återkomma med vad som komma skall i framtiden. Nu har det varit lite snabb historia. På återseende.

EDIT: Tack dNa!

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-29 klockan 15:07. Anledning: had to say thx!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 15:51   #4
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Rätta mig gärna om jag har fel men efter att jag läst texten får jag känslan av att det handlar en hel del om kicksökande när du spelar. Ska du satsa helhjärtat på spel så börja direkt att jobba på speltoeri. BRM, överodds och annat hittar du att läsa om i spelskolan vilket är en nödvändig start om du ska lägga ner mycket tid på spel. Att få denna hybris som du pratar om är knappast hållbart i längden.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 15:57   #5
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 146
Sharp$: 483

AndreasH
Stats: 67 - 64 - 8
ROI: 101.79%
Vinstprocent: 51.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
När jag nu läser mitt första inlägg så funderar jag på ifall det är jag som är dålig på svenska eller om jag enbart haft otur när jag försökt träffa tangenterna. Skärpning från min sida alltså. Jag tänkte summera veckan och dagen lite smått utan några djupare analyser eller tankar i övrigt.

Jag har länge funderat på ifall jag ska använda mig åt units, procent eller bara belopp men har inte kommit någonstans där. Jag skriver ner samtliga spel i € här i dagboken och det är inga större summor som jag använder men det ska förhoppningsvis växa.

I stort sett alla spel läggs på Betfair men jag vill även spela h2h trav och då behöver jag hitta en sajt som jag trivs med. Expekt är uteslutet då deras bolag hellre lurar kunder och tjänar pengar än att se till att ha nöjda kunder och stå för sina saker. Jag stängde mitt konto där för flera år sen i sympati för en kamrat som blivit helt galet behandlat där. Unibet är ju en sida jag skulle kunna tänka mig faktiskt men jag låste mitt konto där för ett par år sen då jag spelade på tok för mycket och inte hade något liv nästan. Det var jobb och sen hem och spela. Bet365 har den sämsta kundservicen så det bolaget har jag också strukit från min lista. Frågan är ifall det finns några bra bolag kvar sen. Ifall någon läser här och har tips så kan ni hojta till.

När året började så stramade jag till min ekonomi och har sedan den dagen bokfört alla inköp och liknande. Jag ska se vad jag lägger pengar på i år innan jag sen för första gången gör upp en egen budget. Jag behöver som jag skrev tidigare strypa mina utgifter.

Samma dag satte jag in 20€ på betfair och har sedan den dagentagit ut och satt in pengar ett flertal gånger. Resultatet i dag är att jag har 230€ på sajten samt en del spel inne för runt 40€. Vidare har jag tagit ut 90€ från sajten så jag har ett skapligt plus då jag jobbat mig uppåt. Månaden har alltså varit väldigt bra, men det hade varit intressant att se hur många spel som suttit samt vilken ROI jag har. Kanske sätter jag mig ner och räknar ut detta en dag då jag har tid över.

Tillbaka till flytet jag haft den här månaden. Det är av den här anledningen som jag drabbas av hybris. För när den här veckan började hade jag 133€ på sajten och i går hade jag drygt 450€. Vi kan tala om enorma svängningar och det beror delvis på att jag inte har en plan och taktik klar för mig ännu angående storleken på mina bet samt så är variationen större då jag ofta spelar de lite högre oddsen.

Sköna spel som suttit i veckan var matchen mellan Zenit och Al Halil eller vad de hette. 10€ på 1-1 där och att kvitteringen kom i 90e minuten var skönt för normalt sett brukar mina spel just gå åt andra hållet när klockan närmar sig slutet. Efter det så satt även livespelet på Man United till 19 i odds när de vände 0-2 underläget till seger borta mot Blackpool. Även här var insatsen 10€. Dock har jag saknat skidskyttet den här veckan då det är där jag anser mig vara överlägset bäst. Jag har plussat där ett flertal vintrar i rad men sen kan pengarna hamna i områden som ishockey eller annat som jag egentligen inte har någon som helst koll på.

Jag vill även berätta om fyra händelser som jag har svårt att släppa det senaste året vad gäller spel. Först är det OS-curling, damer där Sverige ligger under med två poäng i sista omgången mot Kanada i finalen och den kanadensiska tjejen ska bara rensa (eller vad det nu var) med sin sista sten så att Sverige enbart kan ta en poäng och därmed är det hela avgjort. Oddsen på Sverige var här extremt höga, om inte tusen så väldigt högt ifall jag minns rätt. Jag var sugen på att spela Sverige här men hur jag än vände och vred på det hela hittade jag inte spelvärde. De kan ju inte missa detta Kanada och ifall de mot all förmodan gör det så har de likväl sista stenen i extraomgången och samtidigt måste Sverige göra en tvåa i den omgången som spelades. Jag avstod spel och resten kan ni lista ut ifall ni inte såg finalen. Jaja, sånt händer.

Under fotbolls-VM spelas Thomas Müller till 520 i odds som skyttekung (flest mål), vilket är ett av de finare oddsen jag någonsin sett faktiskt. Nu lyckas han hamna på delad plats med tre andra och vinsten blev inte lika stor som den borde. Att han sen hade flest assist och spelade ungefär drygt en match mindre än de övriga känns bara jobbigt då han fick guldskon (är det väl?) av Fifa.

När det var VM för juniorer i hockey så hade Ryssland det tufft mot Kanada i finalen och jag hade spelat Ryssland innan matchen till drygt sju gånger samt så spelade jag mot Kanada när det stod 2-0 och oddset var 1.08. När det sen blir 3-0 så är jag sugen på att spela mot Kanada eller för Ryssland men självförtroendet just då var sviktande och jag hade inte så mycket € på kontot så det fick räcka med det som redan var inne. Hej hopp så kommer världens vändning. Som det kan gå. Blev jag glad för mina dryga sju i odds på Ryssland? Tveksamt. Men utan det så hade jag kanske inte haft 230€ just nu.

För några veckor sen spelade mitt älskade Newcastle United hemma mot West Ham och inför den matchen fick jag ett ryck att Newcastle kan vinna med 6-0 ifall de har en bra dag. Även ifall de har en dålig dag kan det sluta 6-0, eller så kan det lika gärna sluta 0-6. Newcastle är helt oberäkneliga. Hela 7€ lastades in till 610 i odds. Efter 63 minuter kändes det jobbigt att det redan stod 5-0, men sen tog det totalstopp i tanken och sista halvtimmen blev mållås.

Efter en berg- och dalbana i veckan så gick jag in med 35€ på att Clijsters skulle vinna i två raka set mot Na Li och oddset på 2.00 var rena bjudningen tyckte jag. Efter första set var det bara att lasta in ytterligare 35€ på Clijsters, nu till segrare till 2.70 i odds. Så efter det kändes fallet på drygt 200€ lite bättre. Aston Villa gjorde precis sitt och vinsten där kvittades mot att Chelsea inte kunde vinna.

Nu i kväll har jag ryggat fransk fotboll där Lorient ska vinna hemma mot Brest till oddset 1.91. 25€ är spelade där. Sitter den kommer jag känna mig lite mer mallig igen men i väntan på det ska jag leta nya objekt, kanske rent av lite livespel. Har förresten även spelat 0-0 och 1-1 i matchen med Bolton mot Wigan i dag. Jag tror det blir målsnålt och valet stod mellan kryss eller resultat. Övriga odds kändes inte heta för mig. Matchen har precis börjat och jag återgår nu till att analysera lite spelobjekt för att återkomma med vad som komma skall i framtiden. Nu har det varit lite snabb historia. På återseende.

EDIT: Tack dNa!


Du träffar iaf. många tangenter
Rolig läsning. Lycka till!
AndreasH är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 16:43   #6
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Rätta mig gärna om jag har fel men efter att jag läst texten får jag känslan av att det handlar en hel del om kicksökande när du spelar. Ska du satsa helhjärtat på spel så börja direkt att jobba på speltoeri. BRM, överodds och annat hittar du att läsa om i spelskolan vilket är en nödvändig start om du ska lägga ner mycket tid på spel. Att få denna hybris som du pratar om är knappast hållbart i längden.
Jag vet inte. Följer jag en match så är det ju klart att det är oundvikligt att inte ryckas med och få kickar, antingen uppåt eller neråt. Själva spelandet i sig kan nog variera väldigt faktiskt. När jag hamnar på engelsk galopp och slaskar lite € så är det mest för underhållning och nöje och ev ha turen att träffa mitt i prick och få upp spelkassan lite.

Men normalt sett när jag spelar försöker jag hitta spelvärde och jag märker ibland att ifall jag vill ha ex sju i odds kan jag nöja mig med drygt sex enbart för att jag inte är säker hur jag exakt värderar matchen. Fåtal gånger blir det även för att jag på något sätt inbillar mig att laget är klart bättre än de är och jag ska ju följa matchen och då ska det ligga ett spel på laget hjärtat klappar lite extra för. Men detta sker inte så ofta (tror jag åtminstone).

Jag är väl medveten om att min hybris som kommer ibland inte är bra men ofta följer den ju efter att mina värderingar har gått hem och jag eventuellt överskattar mig själv. Så det bästa för mig är helt klart att lugnt och säkert vandra uppåt med några fåtal misslyckade spel ibland

Så i en sammanfattning så vet jag vad jag gett mig in på och jag har koll på det rent teoretiska och nu ska det enbart omvandlas till att även gälla det praktiska. Men det viktiga för mig är att kunna behålla lugnet när det går riktigt bra, eller när jag hamnar i en svacka och det går dåligt. Det är antagligen inte bara jag som är som mest sårbar i dessa situationer men jag vet inte exakt hur lösningen ser ut för att slippa detta. Mer disciplin, absolut men det är enklare sagt än gjort. Så länge det går bra kanske jag inte ska ändra min vinnande strategi. För den dagen det inte är kul längre så är det ju helkört och kanske är det småkickar som behövs ibland för att behålla glädjen i det hela, annars kan jag lika gärna knega på ett tråkigt jobb och det hade jag helt tänkt slippa i framtiden nämligen. Det betyder inte att jag ska casha ut 10 papp eller mer i månaden på spel utan som jag skrivit tidigare, leva extremt snålt.

Tack för dina synpunkter!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 17:12   #7
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Nu när du väljer att ta spelandet till en seriösare nivå tror jag det kommer bli enklare att undvika hybris etc, i alla fall efter en kört en period.
Att inse att det dyker upp nya spelobjekt hela tiden och du inte måste pressa fram spel dagligen i liga-X även fast du inte är nöjd med oddsen. Avgörande faktorer med spelande på seriösare nivå är ju att kunna se långsiktigheten, självkontroll gällande TILT och idiotspel, självinsikt att titta var du faktiskt lägger dina bästa spel och självklart bra spelvärderingar. Det där enskilda spelet som du vill pressa in 50% av din rulle på har egentligen bara dåligt att bringa oavsett utgång. Förlorar du spelet är halva rullen borta. Vinner du spelet så kommer det, oavsett om man "har koll på läget", medföra att man ser med en mer mild syn på dåligt BRM än om man inte skulle vunnit spelet "Det gick ju bra förra gången..".

Jag tror att medicinen mot dåligt spelande på de olika planen är att bevisa för sig själv att man är en vinnande spelare, vilket kan ta en jävla tid beroende på hur mycket spel man omsätter, men när man väl gjort det så bör det gå lättare att koppla bort det man vet är fel inom spelandet och bara köra det hela långsiktigt.

En sak du kan pröva för att kolla på det här, direkt du känner att du vill pressa fram ett spel trots att du inte är riktigt nöjd med det. Pappersbetta det (bokför t ex här på Sharps spreadsheet trots att du inte spelar de). Detta kan du även göra med spelen du spelar samt spel där du tycker att du hittar överodds men av nån anledning inte spelar, för att komma upp i rättvisa summor spel för att avgöra att du är vinnande.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 18:26   #8
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Nu när du väljer att ta spelandet till en seriösare nivå tror jag det kommer bli enklare att undvika hybris etc, i alla fall efter en kört en period.
Att inse att det dyker upp nya spelobjekt hela tiden och du inte måste pressa fram spel dagligen i liga-X även fast du inte är nöjd med oddsen. Avgörande faktorer med spelande på seriösare nivå är ju att kunna se långsiktigheten, självkontroll gällande TILT och idiotspel, självinsikt att titta var du faktiskt lägger dina bästa spel och självklart bra spelvärderingar. Det där enskilda spelet som du vill pressa in 50% av din rulle på har egentligen bara dåligt att bringa oavsett utgång. Förlorar du spelet är halva rullen borta. Vinner du spelet så kommer det, oavsett om man "har koll på läget", medföra att man ser med en mer mild syn på dåligt BRM än om man inte skulle vunnit spelet "Det gick ju bra förra gången..".

Jag tror att medicinen mot dåligt spelande på de olika planen är att bevisa för sig själv att man är en vinnande spelare, vilket kan ta en jävla tid beroende på hur mycket spel man omsätter, men när man väl gjort det så bör det gå lättare att koppla bort det man vet är fel inom spelandet och bara köra det hela långsiktigt.

En sak du kan pröva för att kolla på det här, direkt du känner att du vill pressa fram ett spel trots att du inte är riktigt nöjd med det. Pappersbetta det (bokför t ex här på Sharps spreadsheet trots att du inte spelar de). Detta kan du även göra med spelen du spelar samt spel där du tycker att du hittar överodds men av nån anledning inte spelar, för att komma upp i rättvisa summor spel för att avgöra att du är vinnande.
Tack för lite bra synpunkter, och tanken är att jag ska föra statistik över alla bet för att se hur det går i olika marknader och liknande. Det jag direkt reflekterar över vad gäller det du skrev är att det som går bäst för mig - utan att jag har statistik att tillgå - är mina livespel. Där finns det ju inte samma tid för analyser och djupgående som du har inför en match. Det gäller mer att gå på feeling känns det som. Det är ju enklare (tidsmässigt) att analysera matcher i förväg än att ta snabba beslut och i rätt tid. Inom vissa områden vad gäller livespel vet jag att jag är rätt oddsmässigt men inom t ex fotbollen eller tennis är jag mycket mer osäker. Ibland förlitar jag mig enbart på att marknaden är rätt på det och att jag då hart 50/50 läge i grunden men att jag vinner då min känsla för hur matchen ska fortgå ger mig ett övertag. Detta stämmer säkert inte men det är en tanke åtminstone. Ska kolla igenom hur spelboken fungerar här och försöka bokföra spelen men just nu är det mycket spel och 65% kommer i livespel ungefär.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 18:44   #9
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Tanken är ju att jag ska få ut mina spel här i dagboken i hyfsat god tid innan matcherna börjar så att ifall någon som vill rygga kan göra det. Dock är jag - vad jag inbillar mig åtminstone - en bättre livespelare så mina förhandstips ska granskas noga då jag själv är medveten om en del av mina svagheter - det är inte att likställa med dåliga egenskaper.

För en liten stund sen gick jag in med en liten summa på att Southampton vinner mot Man United, då United inte har en av de starkaste uppställningarna. Två gånger när halvtimmen återstår kände jag som ok, men United är United dock. Jag får se vad som händer. Skönt dock att Lazio har dunkat in ett par. Gick in på 2.28 i odds där men skulle precis gå in med mer på 3.50 då Lazio ägde allt spel men jag hann inte innan det blev straff. Just nu så kvitterade United och där fick jag en knäpp på näsan av Owen som ordnar med utjämningen. Nu känns det som det kan rinna iväg här till 1-3. Ska se hur matchbilden är där just nu men det känns som United fått nya krafter och efter deras vändning tidigare i veckan (dock med starkare lag) så kan det mycket väl bli så igen.

Sen hoppas jag att mitt ryggade fransklir sitter också som jag skrev om ovan. En summering kommer senare om vad som hänt under dagen. Har funderingar att kolla in Kaiserslautern mot Mainz där en hemmavändning kanske kan ge lite klirr i kassan.

Dagen har varit helt ok, mest tack vare att mitt 0-0 spel mellan Bolton och Wigan satt. Dock sålde jag av över 35% av vinsten för att säkra hem lite grönt hur det än slutade.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-30, 02:24   #10
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En hård dag faktiskt och då tänker jag inte först och främst på spelet utan på att jag håller på med mina spreadsheets. Just nu lägger jag in samtliga spel som gjorts i januari och jag har väl i dag lagt in drygt 100 spel men det återstår drygt 500 till som ska lägga in och det är inget vidare skoj, utan enbart ett tidskrävande "måste". Jag vill ha lite stats svart på vitt hur det gått under januari och inte bara ha en grön summa.

Dagen har annars varit riktigt bra där det mesta som ska sitta har gått in. Det har varit rätt mycket totalt men det senaste minns jag och det var matchen mellan Jaguarerna och Santos som startade i ett rasande tempo och heta målchanser avlöste varandra. Efter 25 minuter stod det fortfarande 0-0 och jag la in överspel på 2.5 till varierande odds men det högsta som erbjöds var fyra blankt. Santos dunkade först in ett mål som linjedomaren felaktigt vinkade av för offside innan de slutligen satte 0-1 i 37 minuten. 0-2 kom i starten av andra halvlek och nu var det mest en väntan innan Jaguarerna skulle reducera så Santos verkade nöjda. Till slut kom reduceringen och jakten mot en kvittering inledde men det var aldrig riktigt nära så mitt oavgjorda spel till drygt 20 i odds vid 0-2 fick se sig förlorat.

Det ryggade franskspelet satt och det kändes skönt, samtidigt vann Lazio hemma och överspelet (1.5) i milanmatchen satt. Det är livespelen som fungerar bäst för mig helt klart. Styrkan att kunna se vart brädan lutar och det har gett ett fint plus i januari. Dock ska jag sansa mig och inte drabbas av hybris nu men jag försöker verkligen avgöra vilka sidor som är mina styrkor samt vilka egenskaper jag har som svagheter och sen se till att detta utnyttjas på rätt sätt för att maximera vinsterna.

Skönt totalt sett att fredagens usla spel som i stort sett halverade kontot har återhämtats under lördagen. Nu blir det en söndag med mycket intressant idrott. Dels har vi finalen i Australian Open och sen handbollsfinalen på eftermiddagen. utöver det kommer det finnas otaliga matcher i alla dess olika sporter att titta närmare på. jag ska även läsa igenom lite här på forumet och se ifall jag hittar något kul att rygga.

En snabb uppräkning av styrkor och svagheter hos mig avd gäller betting.


Mina styrkor
Skidskytte
Livespel

Mina Svagheter
Hybris i medgång
Tilt i motgång

Utöver detta som inte är speciellt djupanalyserat så finns det en mängd olika saker som jag inte riktigt vet hur jag ska värdera. Fotbollen går riktigt bra men jag känner mig lite obekväm med det då jag har svårt att ta en förlust när jag är säker på ett resultat innan match. Dessutom måste jag bli klart bättre att värdera ett lags chanser innan matchstart och kunna göra bra analyser.

Nu får det bli några timmar sömn innan jag eventuellt kommer upp till tennisen. Spel lagt med låg insats på att Djoko vinner flest game med handicap -5.5 till 3.15 i odds. Annars hittade jag inget intressant vad gäller spel på tennisen just nu, men det beror nog även på att jag är rejält trött.

Kul att jag haft ett par besökare i min dagbok redan. Hoppas det går bra med spelen!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-30, 11:59   #11
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Så är det en ny underbar dag med strålande solsken och ett lugn som breder ut sig över platsen där jag befinner mig. Det känns riktigt mycket vår i luften även om jag nu enbart har fönstret på glänt. Tennisen satt lika enkelt som jag hoppades då Djoko vann i tre raka men vågade inte spela på det utan -5.5 game kändes bättre då Djoko skulel fixa det även med 3-1.

Så nu studerar jag vad det finns för intressant att spela på i dag. Calgiari snackades det om lite på chatten men oddset var inte lockande för mig då det låg på knappa 1.80. Kan förresten nämna att jag ångrar mitg lite att jag inte spelade Boca Juniors och Cruz i natt då bägge lagen vann hur enkelt som helst och oddsen var fina på förhand. Men jag ska inte gråta över mjölk som inte ens är inköpt.

Tillbaka till dagens spel. Två härliga handbollsmatcher där jag vet att åtminstone Sverige kommer att prestera på max rent mentalt i bronsmatchen. Jag har dock inte hittat något kul där ännu. Egentligen borde jag nog avstå handbollen då jag har en stor röd sifferkombination på mitt resultat där. Jag får se ifall jag beslutar mig för spel där eller inte.

Ja, jag får nog gå igen om dagens schema först innan jag börjar skriva om det känner jag nu. Det jag däremot kan skriva är att jag ska fortsätta lägga in mina spel från januari i min spreadsheet. Bara drygt 500 kvar nu, känns ju supermotiverande, eller inte. Tror jag ska hoppa över all engelsk slaskgalopp till en början så blir jag mer motiverad att få det klart. Ligger faktiskt lite plus där så det kommer inte att bli några missvisande siffror.

Jag börjar få skidskytteabstinens och jag vill till sist berätta att jag irriterar mig lite på mitt tangentbord som jag köpte in som en tillfällig nödlösning. Detta efter att jag rengjorde mitt gamla, men råkade föna det lite för länge för sitt eget bästa. Det fick lite för mycket vatten under rengöringen. Inga frågor på hur jag tänkte eller gjorde tack!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-30, 20:13   #12
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Det har inte blivit skrivit så mycket här i dag för att jag lägger all tid på att följa idrott, chatta i irc-kanalen eller uppdatera min spreadsheet med spel från starten av januari. Nu har jag kommit igenom ca 2/5 av det men det är många timmar kvar och jag ifrågasätter ifall det verkligen är något jag vill men det ska genomföras. Samtidigt är tanken att jag ska lägga in spel under tiden med start för någon dag sen men tiden räcker inte till allt. Dagen har gått lite plus, egentligen för lite då jag tycker flera spel har suttit men jag kanske inbillar mig lite också. Kassan ligger på knappt 450€ vilket jag är nöjd med. Över lag en tråkig speldag måste jag säga, nästan inget som lockat. Likväl ska jag scanna av utbudet från Sydamerika för att se ifall jag hittar något intressant där.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 10:43   #13
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

I det här inlägget tänkte jag enbart gå igenom mina styrkor samt mina svagheter inom det mesta jag kan tänka mig vad gäller sports betting. Inlägget kommer att redigeras och uppdateras med jämna mellanrum framöver tills en mer eller mindre komplett lista finns uppe. Det är dels för att jag själv ska vara mer disciplinerad vad gäller mitt spelande samt så är det också en information till mina eventuella läsare vad de vågar rygga eller inte.

Styrkor
*Skidskytte
-Herrar
-Damer
*Trav
-H2H
-Jägersro
-Halmstad
-Åby
Livebetting
-Allt nästan


Osäkert
*Fotboll
-England
-Tyskland
-Spanien
-Italien
-Brasilien
-Mexico
-Argentina
*Innebandy
-Superligan
-Allsvenskan Södra
-Div 1 Södra Götaland
*Rygga

Svagheter
*Cykel
-Tour de France
-Giro d'Italia
*Hybris
*Tilt

Obefintligt
*Handboll
*Alpint
*Bandy
*Ishockey
-Elitserien
-Allsvenskan

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-31 klockan 11:33.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 14:17   #14
 
calahans avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 950
Sharp$: 724
Standard

Är du vass på allt inom livebetting?
calahan är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 17:01   #15
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av calahan Visa inlägg
Är du vass på allt inom livebetting?
Klart

Då kan jag även betta på vattenpolo ifall det ska till

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-31 klockan 17:53.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 17:16   #16
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

2011-01-31 IBF Falun - Storvreta IBK (Superligan)


Datum: 2011-01-31
Tid: 19:15
Sport: Innebandy
Land: Sverige
Liga: Superligan
Match: IBF Falun - Storvreta IBK

Spel: Storvreta IBK
Insats: 15
Odds: 1.85
Bolag: Expekt

Motivering:
Falun har ett flertal segrar på slutet men gick på pumpen borta mot Umeå sist. De möter ett Storvreta som i grunden är klasser bättre och har ett SM-guld att försvara i år. Placeringen i ligan är viktig för att välja motståndare samt få fördel av hemmaplan i slutspelet. Storvreta kommer med fem raka segrar innan den här matchen och före detta förlorade de med 5-6 mot Warberg som har 16 segrar och endast 1 förlust på de senaste 17 omgångarna.

Storvreta med firma Hannes Öhman & Mika Kohonen vinner detta tillräckligt ofta för att syna ett odds på 1.85. Ju mer jag tänker på det ju mer underbart känns oddset. Vad talar då mot detta? Jo, det faktum att Storvreta har spelat två tv-matcher tidigare utan att ha vunnit och sist de mötte Falun blev det förlust, men det var i en av dessa tv-matcher.

Har lagen vaknat på rätt sida dessutom så kan det bli rätt mycket mål dessutom. Men det får bli en bonus när jag ser matchen bara, inga spel på det.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-31 klockan 17:18. Anledning: ett ord hamnade fel - raderades
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 20:32   #17
sox
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 219
Sharp$: 1361


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

14-3, 8-0 i sista perioden, tror den satt...
sox är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 22:27   #18
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Vet inte hur dagen har gått faktiskt men de två som jag trodde mest på gick in och ett ryggat spel gick in så det känns som det måste ha slutat på plus även om en del mer eller mindre slaskspel missade.

Just nu sitter jag med över 2.5 till 2.5 i odds mellan Uruguay och Colombia U20, samt en Uruguayseger till knappt 2.40 i odds. Streamen som jag följer det hela vid är helt sjuk. Dels snackar kommentatorn fortare än vad det sker saker på planen så redan efter knappt 30 minuters spel har han kommenterat hela allsvenskan ifall vi jämför med svenska kommentatorer. Utöver det kommer det en fruktansvärt störande reklam i en liten bild typ varannan minut minst. Ljudet höjs och man tror att det är avbrott som i NHL eller liknande men helt plötsligt kan det dunkas in ett mål och det är jag inte medveten om ifall jag inte hör kommentatorn och jag samtidigt skriver här.

Åter till de bra spelen i dag. Dels satt min rek på Storvreta och det med besked, det kändes skönt och jag förstår inte riktigt det höga oddset. Sen vann Växjö mot Tingsryd i hockeyallsvenskan till 1.7 i odds och det förstår jag inte heller men här hade jag bara tabell att gå efter samt att jag vet att Växjö är ruskigt bra och det verkar ju inte bottenlaget Tingsryd vara. Dessa två matcher slutade 3-14 samt 0-7 så det kändes som jag var helt rätt där åtminstone. Sen ryggade jag Atalanta och till sist kom det förlösande målet i den matchen vilket gjorde att mina tre spel med större insats satt så dagen måste ha slutat plus. Får kolla dagens spel på Betfair nu så jag får detta utrett.

Nu blir det fotboll och efter det får jag försöka få in lite mer spel i min spreadsheet samt ska jag gå igenom veckans mer intressanta matcher och spelobjekt. Tidskrävande men jag trivs med det.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 22:36   #19
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 573
Sharp$: 4380
Standard

Du snackar om olika spel men varför lägger du inte upp dem i sheetet?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 22:56   #20
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Du snackar om olika spel men varför lägger du inte upp dem i sheetet?
De kommer men jag har ca 300 spel senaste 8 dagarna som jag också håller på att lägga in. Så allting finns sparat och kommer att hamna där men det är mycket spel och många läggs live, samtidigt snackar jag i telefon och chattar en del. När jag väl är i fatt med samtliga spel så kommer det bli att de läggs in så fort jag lagt några, nu är det bara ett fåtal som läggs in. T ex det jag la på en annan spelsajt än Betfair eftersom jag inte vill gå igenom mer än history på Betfair. Dock läggs mina spel i de andra sheetsen in direkt.

Så inom en veckas tid hoppas jag att jag är i fatt, men jag försöker jobba med det när det inte finns något annat att göra.

Hoppas det var svar på din fråga.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-01, 11:21   #21
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

300 spel lagda på 8 dagar?
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-01, 12:24   #22
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
300 spel lagda på 8 dagar?
Det är ju en liten sanning med modifikation då det ingår en massa bet som enbart syftar till att gröna ut och på ett riktigt bet kan det finnas två motbet samt så kan jag ha fått olika odds på ett bet vilket blir två bet automatiskt, men kändes enklast att lägga in allt som enskilda spel. Annars hade jag fått lägga ner än mer tid på att få det korrekt. Därav det blir mycket spel men jag snittar nog tio spel om dagen ändå tror jag.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-01, 12:32   #23
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Det är ju en liten sanning med modifikation då det ingår en massa bet som enbart syftar till att gröna ut och på ett riktigt bet kan det finnas två motbet samt så kan jag ha fått olika odds på ett bet vilket blir två bet automatiskt, men kändes enklast att lägga in allt som enskilda spel. Annars hade jag fått lägga ner än mer tid på att få det korrekt. Därav det blir mycket spel men jag snittar nog tio spel om dagen ändå tror jag.
Låter mer rimligt då ja
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-01, 12:51   #24
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Så var jag i valet och kvalet ifall jag skulle skriva lite i min speldagbok eller uppdatera mina spreadsheets och det fick bli en liten text här, mest för att jag har lite tankar om ett par intressanta matcher som jag vill reflektera.

Sunderland tar emot Chelsea hemma på Stadium of Light och här är jag inne på att Chelsea kan få det betydligt svårare än vad de flesta tror. Chelsea har inte varit bra den här säsongen och till viss del har det berott på avsaknaden av Terry och Lampard. Men jag tror inte det är så enkelt utan Chelsea är lite som gammal mjölk, den går att dricka ett tag men till sist måste den kastas. Oddsen på Sundeland är helt underbara och det beror bland annat på att Chelsea nu har en komplett startelva samt att de visat upp lite mer positiva resultat på slutet men vi ska inte glömma att de förlorade mot Wolverhampton den 5 januari samt enbart fick 1-1 mot Everton i FA Cupen nu i helgen. Vinsten borta mot Bolton med 4-0 var en överraskning för mig men samtidigt fick Bolton enbart 0-0 hemma mot Wigan i FA Cupen så det kanske inte var så konstigt ändå. Bolton verkar inte ha toppform just nu. Så jag är fortsatt tveksam till ifall Chelsea är ett bra lag nog att slå Sunderland borta. Vidare tycker jag det är väldigt intressant att väga in hur spelarna i Chelsea reagerar mentalt på att Torres nu ska anlända. Det kan nog både bli tändvätska och ruttet trä.

Ska vi nu fokusera lite på Sunderland efter att ha kommit fram till att Chelsea inte är så bra då blir det som att ställa en tunna med lättantändlig vätska på en brasa som redan brinner. Sunderland är ett bra hemmalag och har endast förlorat en match i ligan på Stadium of Light den här sösongen och det var mot Blackpool som är ett klart kul lag och de hade bland annat ledning mot Man United med 2-0 innan det roliga tog slut. Sunderland har kryssat hemma mot både Arsenal och Man United, samt så slog de Man City på samma arena. Vidare har de slagit Chelsea med 3-0 och kryssat mot Liverpool, båda på bortaplan. Vad kan vi utläsa från detta då? Jo, att Sunderland ogärna förlorar hemma samtidigt som de inte har förlorat mot något av lagen som ligger före dem i ligan, förutom i ena matchen av två mot Man U. Sunderland innehar plats sex och vill nog gärna upp ett par steg till.

Så nu gäller det enbart att hitta vad det bästa spelet är i den här matchen och mina tankar just nu går mot följande spel. Antingen spelas en rak hemmaseger till nästan 6 gånger pengarna. Eller så spelar man 1x och får runt 2.20 men det finns även tankar om asian handicap +0.5, +1 eller något liknande. Även resultat på 1-0 och 1-1 känns aktuella med odds runt 17 och 8. Kanske ett scorecast som en raket som skjuter spelkassan i höjden.

Det råder ingen tvekan åt vilket håll mina pengar åker in, men nu ska jag enbart ta ett beslut på vad det ska spelas, möjligen delar jag upp insatserna samt även tar in ett underspel i beräkningarna men här känns oddsen inte lika spelvänliga.

Jag återkommer med övriga matcher som jag har funderingar kring, det gäller framför allt Arsenal mot Everton där jag också är inne på skrällspel samt matchen på torsdag mellan Kettering och Crawley där jag försöker väga in avancemanget i FA Cupen för Crawley.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-01 klockan 14:14. Anledning: En rättelse vad gäller faktafel ang ej förluster mot lagen över dem.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-01, 19:26   #25
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Fyra huvudmatcher att följa i kväll med start om drygt 20 minuter. För min del blir det stream på Sunderland - Chelsea samt PiP på Milan - Lazio. Utöver det har jag intresse i Arsenal - Everton samt Abereed - Celtic. Hoppas detta går att följa med liverapportering.

Spelen som är lagda i dag är olika kombinationer med att Sunderland ska ta poäng. 1-0 vore drömresultatet här. Everton ska minst knipa en poäng mot Arsenal. I den skotska matchen ska det bli målkalas och till sist jobbar jag för en seger till Lazio. Just spelet på Lazio känns mer som ett värdebet än att jag faktiskt tror på Lazio. Men jag tycker inte Milan har imponerat speciellt på slutet och Lazio kommer med en seger utan att de heller imponerar speciellt. Luktar väldigt målsnålt och blir det mer än två mål är jag överraskad.

Jag får se hur det går med spelen, känns dock som jag lastat för mycket på vissa sidor så det kan bli stort fall eller glädjehopp i dag.

Till sist kan jag också säga att de flesta spel under januari nu är inlagda i min spreadsheet. Saknar väl enbart runt 50 lir där nu förutom alla galoppspel som jag inte kommer lägga in just nu enbart för att det är för jobbigt. Resultatet där är iaf plus 10€. Snart är jag alltså ifatt och kan lägga in mina spel direkt de är lagda vilket kommer vara klart enklare och ifall någon följer vad som händer i min speldagbok så blir det också enklare för er att se mina spel.

Känns lite stiltje då det varit två tråkiga speldagar i rad men nu börjar det hetta till igen, får hoppas det även gäller spelkassan.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-01, 21:51   #26
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Det som började så bra slutade i nästan bedrövelse. Andra halvleken i dag kändes som allt gick åt fel håll, men visst det kunde varit värre. Dock kändes det superbra i halvtid. Everton hade ledning med ett och behövde bara få med sig ett kryss för check där. Sunderland rivstartar och har sen med sig oavgjort i halvtid vilket betyder att mitt handicapspel är check men Chelsea gör två mål och inte ens halva insatsen får jag tillbaka pga det. Portsmouth har sitt kryss i halvtid och allting kändes bra men QPR går och gör två så var det förstört. Visst var samtliga dogs men oddsen kändes som värde och jag skulle spela likadant igen om jag kunde. Det sköna med att förlora är när det ändå kändes som rätt beslut. Överspelet mellan Aberdeen och Celtic gick in samt så gick underspelet in mellan Milan och Lazio. Men det räcker inte för att täcka upp minuset på det övriga.

I natt spelar Jaguarerna med inte förrän 04.15 dessvärre. De spelade riktigt bra senast även om det blev förlust och de har med sig 2-0 här i cupen mot Alianza Lima och jag tror inte de nöjer sig med 0-0. De kör på med full offensiv förväntar jag mig och odds kring 1.7+ känns spelvärt. Mexarna slår peruanerna och spel ska det bli, men orkar jag se matchen, tveksamt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 03:19   #27
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Har precis sett Deportivo Quito vinna med 1-0 och det kändes ändå positivt då första halvleken inte var något att mata katten med. När de sen gjorde 1-0 kastade jag in ett överspel (2.5) men det kom inte ett till mål inom de närmsta tio minuterna så bortalaget fick aldrig den paniken jag hade räknat in. Sen sålde jag av en del också då det inte fanns något som helst försvar ifall Quito tappade boll på offensiv planhalva så vinsten blev lite mindre än om jag hade sovit istället.

För sovit borde jag ha gjort för ett tag sen. Fanns ju inget intressant att sitta uppe och se vid tolvslaget men så började jag fixa till det sista med mina sheets och vips var matchen igång. Om ett par minuter börjar dock matchen som jag vill se men vet inte om jag ser klart hela. Nu ska iaf Jaguarerna storma hem detta. Nackdelen är att de har 2-0 att gå på redan så hur offensiva kommer de att vara men mina mexare känns anfallsglada så jag behöver nog inte oroa mig.

Har också lagt in lite spel till i morgon utan djupare analyser men det kändes som det var värde i samtliga spel faktiskt. Men det försöker jag ju inbilla mig alltid så vi får väl se ifall det stämmer om några månader. Vore trevligt ifall nattens spel kunde ge lite plus så självförtroendet fortsätter vara på topp. Blev lite basketspel efter halvryggande förutom mitt fotbollsspel som jag själv försöker ha koll på.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 12:00   #28
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Fyra av fyra huvudspel gick in i natt och det kändes skönt. Jag tänkte fortsätta på den stilen i dag då jag fortfarande småsurar över gårdagens kväll då det mesta vände i andra halvlek. Ja, nog om det nu. Vad har jag då för matcher som jag själv finner intressanta i dag innan jag börjar spana runt vad andra har att komma med?

Blackpool möter West Ham på hemmaplan och jag gillar Blackpool och deras optimism och lite glada fotboll. West Ham är seriens sämsta lag men likväl så tar de poäng då och då, men jag vill syna hemmalaget här till 2.35. Det enda som kan fälla Blackpool är det mentala ifall de har kvar matcher såsom mot Man Utd i bakhuvudet. Så inga djupare analyser av mig men detta blir ett av mina spel.

Sen går jag in i matchen mellan Fulham och Newcastle också. Newcastle är mitt favoritlag i Premier Leauge så visst kan det tyckas att tvåan i dag är mer med hjärtat än förnuftet. Men Newcastle är ett konstigt lag, de kan förlora med 4-0 i dag likväl som de kan vinna med 0-3. Men även om de inte spelar speciellt bra så har de haft ledningen i de två senaste mot Sunderland och Tottenham men förlorat fyra pinnar när matchen i stort sett ska ha varit slut. De blandar och ger med andra ord och drygt fyra i odds på den raka tvåan känns klart intressant. Newcastle vinner var tredje match i ligan och det är väl bara mot de absoluta topplagen som den statistiken är klart sämre.

Överspel på Ponte Preta mot Santos i den brasilianska ligan är kanske public men 1.70 känns fint då det omöjligt kan sluta med mindre än tre mål i den här matchen. Ponte Preta har väl varit hyfsat snåla med målkalsen hittills men Santos har levererat så jag kan inte blunda.

Sen undrar jag varför jag omöjligt kan föra över pengar via mitt VISA till Nordicbet. Jag får upp en ruta där det står att min bank inte tillåter den transaktionen vilket är enormt irriterande men visst, jag klarar mig utan den sajten men jag vill kunna lira H2H på trav när jag ser värde och då är Nordicbet en av få sajter som jag finner tillängliga. Detta efter att Bet365s kundtjänst suger enligt mig och då lär de inte ha mig som kund oavsett om jag är vinnande eller förlorande där. Unibet låste jag mitt konto hos 2007 då jag tröttnade på att för mycket tid ägnades åt spel - då hade jag annat att göra också nämligen. Sen vägrar jag Expekt då en kamrat som vunnit lite där behandlades illa då de voidade ett spel utan någon som helst grund. Tack och hej i sympatinej. Känns som jag skrivit detta förut dock.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 12:22   #29
sox
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 219
Sharp$: 1361


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
. Expekt är uteslutet då deras bolag hellre lurar kunder och tjänar pengar än att se till att ha nöjda kunder och stå för sina saker. Jag stängde mitt konto där för flera år sen i sympati för en kamrat som blivit helt galet behandlat där. Unibet är ju en sida jag skulle kunna tänka mig faktiskt men jag låste mitt konto där för ett par år sen då jag spelade på tok för mycket och inte hade något liv nästan. Det var jobb och sen hem och spela. Bet365 har den sämsta kundservicen så det bolaget har jag också strukit från min lista.
Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Detta efter att Bet365s kundtjänst suger enligt mig och då lär de inte ha mig som kund oavsett om jag är vinnande eller förlorande där. Unibet låste jag mitt konto hos 2007 då jag tröttnade på att för mycket tid ägnades åt spel - då hade jag annat att göra också nämligen. Sen vägrar jag Expekt då en kamrat som vunnit lite där behandlades illa då de voidade ett spel utan någon som helst grund. Tack och hej i sympatinej. Känns som jag skrivit detta förut dock.
Ja, ~20 inlägg sedan

Kom ihåg Santos - Sao Paulo 2-0... har dålig koll på Ponte dock. Elano to score vore kul o hitta
sox är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 12:29   #30
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 178
Sharp$: 1708
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Fyra av fyra huvudspel gick in i natt och det kändes skönt. Jag tänkte fortsätta på den stilen i dag då jag fortfarande småsurar över gårdagens kväll då det mesta vände i andra halvlek. Ja, nog om det nu. Vad har jag då för matcher som jag själv finner intressanta i dag innan jag börjar spana runt vad andra har att komma med?

Blackpool möter West Ham på hemmaplan och jag gillar Blackpool och deras optimism och lite glada fotboll. West Ham är seriens sämsta lag men likväl så tar de poäng då och då, men jag vill syna hemmalaget här till 2.35. Det enda som kan fälla Blackpool är det mentala ifall de har kvar matcher såsom mot Man Utd i bakhuvudet. Så inga djupare analyser av mig men detta blir ett av mina spel.

Sen går jag in i matchen mellan Fulham och Newcastle också. Newcastle är mitt favoritlag i Premier Leauge så visst kan det tyckas att tvåan i dag är mer med hjärtat än förnuftet. Men Newcastle är ett konstigt lag, de kan förlora med 4-0 i dag likväl som de kan vinna med 0-3. Men även om de inte spelar speciellt bra så har de haft ledningen i de två senaste mot Sunderland och Tottenham men förlorat fyra pinnar när matchen i stort sett ska ha varit slut. De blandar och ger med andra ord och drygt fyra i odds på den raka tvåan känns klart intressant. Newcastle vinner var tredje match i ligan och det är väl bara mot de absoluta topplagen som den statistiken är klart sämre.

Överspel på Ponte Preta mot Santos i den brasilianska ligan är kanske public men 1.70 känns fint då det omöjligt kan sluta med mindre än tre mål i den här matchen. Ponte Preta har väl varit hyfsat snåla med målkalsen hittills men Santos har levererat så jag kan inte blunda.

Sen undrar jag varför jag omöjligt kan föra över pengar via mitt VISA till Nordicbet. Jag får upp en ruta där det står att min bank inte tillåter den transaktionen vilket är enormt irriterande men visst, jag klarar mig utan den sajten men jag vill kunna lira H2H på trav när jag ser värde och då är Nordicbet en av få sajter som jag finner tillängliga. Detta efter att Bet365s kundtjänst suger enligt mig och då lär de inte ha mig som kund oavsett om jag är vinnande eller förlorande där. Unibet låste jag mitt konto hos 2007 då jag tröttnade på att för mycket tid ägnades åt spel - då hade jag annat att göra också nämligen. Sen vägrar jag Expekt då en kamrat som vunnit lite där behandlades illa då de voidade ett spel utan någon som helst grund. Tack och hej i sympatinej. Känns som jag skrivit detta förut dock.
Dom har väl börjat med nått som heter "säkra kortöverföringar" Innebär att du måste fixa nått inne på din internetbank som heter något liknande. Innebär att när du gör transaktionen så ska du slå en kod för att godkänna den.
mrgump är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 12:39   #31
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mrgump Visa inlägg
Dom har väl börjat med nått som heter "säkra kortöverföringar" Innebär att du måste fixa nått inne på din internetbank som heter något liknande. Innebär att när du gör transaktionen så ska du slå en kod för att godkänna den.
Jo precis det är väl verfied by visa (om det är ett visakort) som strular för dig då. Du sätter ju oftast denna pinkoden eller lösenordet i din internet bank och så får du verfiera denna när du ska föra över pengar till NB via kortet.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 12:42   #32
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mrgump Visa inlägg
Dom har väl börjat med nått som heter "säkra kortöverföringar" Innebär att du måste fixa nått inne på din internetbank som heter något liknande. Innebär att när du gör transaktionen så ska du slå en kod för att godkänna den.
Killen på banken jag snackade med yrade också om detta, Verified by Visa, men just det fungerar fint på flera andra sidor nämligen där jag måste godkänna med ett eget lösenord. Så detta suger

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-02 klockan 12:44. Anledning: Verified by Visa
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 12:54   #33
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sox Visa inlägg
Ja, ~20 inlägg sedan

Kom ihåg Santos - Sao Paulo 2-0... har dålig koll på Ponte dock. Elano to score vore kul o hitta
Jo, men den matchen borde slutat allt annat än 2-0 om jag minns rätt. Men visst kan matcher sluta målfattigt även om det skapas mängder med chanser. Men mycket spel i Sydamerika just nu är för att skapa ett bättre intresse där och få mer kött på benen så mina pengar där är inte lika säkra som när Storvreta ska vinna mot Falun till 1.85

Ponte var bra första matchen jag såg dem men var en besvikelse sist - om jag nu minns rätt. Tycker jag blandar ihop alla lag där nere nu också. Vi får se men Santos gör väl fyra och sen får Ponte in två Nja, det kan sluta 0-1 helt klart också. Men jag kommer följa matchen mer intensivt ifall jag även har ett spel där så av den anledningen kan det vara av värde även om det går åt pipan.

Ja, se där, mitt minne sviker mig inte helt ser jag.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 16:01   #34
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Så har jag ett antal spel ute i dag och jag tänkte gå igenom ett par av dem med lite tankar samt varför jag avstår dagens mest snackade match.

Vi börjar med Chievo hemma mot Napoli där Napoli känns som dagens skrik med odds runt 2.40. Jag håller med om att mycket talar för Napoliseger, dels för att de är med i toppen och krigar och verkligen behöver tre poäng. Men det är inte så enkelt att bara hämta poäng när de behövs. För tittar vi på Chievo är det svårt att vinna mot dem på Marc'Antonio Bentegodi. Senaste fyra hemmamatcherna har slutat med 0-0, 0-0, 1-1 samt 2-2 och då har lag som Roma, Juventus och Palermo varit på besök. Chievo har endast två förluster på hemmaplan och deras målskillnad är 9-8 på elva matcher vilket är snålt. Chievo vann även förra mötet mot Napoli med 3-1 på bortaplan och det känns inte lika enkelt för Napoli som många vill ha det till. Möjligen är det jag som är helt fel på det men jag avstår helt spel på den matchen.

Liverpool har vuxit hos mig under dagen och där spelas det Liverpool/Liverpool till 2.73 samt handicapspel i någon form. Jag har ej beslutat vad. Suarez kommer med största sannolikhet att starta i kväll och Liverpool börjar lukta på Europa så de behöver segern, och till skillnad från Napoli behöver de inte åka och försöka hämta hem poängen utan de Ska bara hålla i traditionen att vinna mot Stoke på Anfield Road.

Mitt drag istället för Napoli i dag är att Cesena vinner hemma mot Catania som är det sämsta bortalaget i Serie A, de har mäktat med tre oavgjorda matcher på tio försök att vinna. Cesena behöver lämna det röda området i ligan och vid tre poäng i dag passerar de Catania, oddset 2.40 känns mycket motiverat för spel.

Jag går också emot strömmen på Fulham-Newcastle, inte för att jag tycker Newcastle skönspelar utan mer för att som jag nämnt tidigare gör mål mot de flesta lagen samt vinner klart mer på bortaplan i år än vad de brukar göra och det finns inget lag som står säkert mot Newcastle. Får jag runt runt fyra gånger pengarna på Newcastle spelar jag dem alla dagar i veckan utom mot Manchester United och eventuellt något topplag till såsom Chelsea eller Arsenal. Mot Fulham känns detta som en julklapp måste jag säga. Men det blir väl som vanligt att de leder med 1-0 till 90 minuten och sen slutar matchen 1-1. Känns nästan lika klassiskt snart som Linekers gamla uttryck att fotboll är en sport där 22 man jagar en boll i 90 minuter och sen vinner Tyskland. Nu är det inte ett citat rakt av men ni som är över 30 år vet vilket jag menar.

Till sist kommer jag också gå in på överspel (2.5) mellan de båda wandererslagen Bolton och Wolverhampton. Statistiskt på slutet så är det klockrent underspel men Bolton måste vända den negativa trenden de är inne i samtidigt som Wolverhampton känns som en hålig ost. Lyckas Wolverhampton måla är överspelet givet men även med noll mål där är det inte omöjligt med tre från hemmalaget, statistiskt över hela säsongen luktar det fem mål i matchen. Spel till två gånger blir det.

Så här firar jag min kväll och tv-matchen blir Fulham mot Newcastle ifall jag hittar en bra stream till den.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 17:59   #35
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sox Visa inlägg
Ja, ~20 inlägg sedan

Kom ihåg Santos - Sao Paulo 2-0... har dålig koll på Ponte dock. Elano to score vore kul o hitta
Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jo, men den matchen borde slutat allt annat än 2-0 om jag minns rätt. Men visst kan matcher sluta målfattigt även om det skapas mängder med chanser. Men mycket spel i Sydamerika just nu är för att skapa ett bättre intresse där och få mer kött på benen så mina pengar där är inte lika säkra som när Storvreta ska vinna mot Falun till 1.85

Ponte var bra första matchen jag såg dem men var en besvikelse sist - om jag nu minns rätt. Tycker jag blandar ihop alla lag där nere nu också. Vi får se men Santos gör väl fyra och sen får Ponte in två Nja, det kan sluta 0-1 helt klart också. Men jag kommer följa matchen mer intensivt ifall jag även har ett spel där så av den anledningen kan det vara av värde även om det går åt pipan.

Ja, se där, mitt minne sviker mig inte helt ser jag.
https://www.sharps.se/forums/speldagb...sk-fotboll-76/

2:a inlägget på sidan, där har ni lite.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 18:03   #36
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Liverpool har vuxit hos mig under dagen och där spelas det Liverpool/Liverpool till 2.73 samt handicapspel i någon form. Jag har ej beslutat vad. Suarez kommer med största sannolikhet att starta i kväll och Liverpool börjar lukta på Europa så de behöver segern, och till skillnad från Napoli behöver de inte åka och försöka hämta hem poängen utan de Ska bara hålla i traditionen att vinna mot Stoke på Anfield Road.
Liverpools arena heter Anfield sedan 1992, innan dess var det dock Anfield Road.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 18:16   #37
sox
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 219
Sharp$: 1361


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
https://www.sharps.se/forums/speldagb...sk-fotboll-76/

2:a inlägget på sidan, där har ni lite.
Lånar rovis tråd lite med konstaterandet att jag går überback på typ alla rekare på Sharps för jag hinner med att plocka alla förlustspel men vinstspelen som rekas missar jag av olika anledning.(mitt i natten, oddsdrop etc) Nu har Santos legat ute ett tag utan oddsdrop så det lär blir målrikt, men bara om jag ryggar Vlad...
sox är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 18:19   #38
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Liverpools arena heter Anfield sedan 1992, innan dess var det dock Anfield Road.
Låt mig leva kvar i mitt underbara 80-tal, och 90-tal . Inte komma här och ändra på klassiska saker såsom att Stenmark inte kör slalom längre och att Ryssland fortfarande är dominerande inom ishockey
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 18:23   #39
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sox Visa inlägg
Lånar rovis tråd lite med konstaterandet att jag går überback på typ alla rekare på Sharps för jag hinner med att plocka alla förlustspel men vinstspelen som rekas missar jag av olika anledning.(mitt i natten, oddsdrop etc) Nu har Santos legat ute ett tag utan oddsdrop så det lär blir målrikt, men bara om jag ryggar Vlad...
Rygga mina offentliga rekar här för där kommer det vara bra resultat men det är inte säkert det kommer ut så ofta för jag rekar enbart offentligt när det är bra värde till tusen. I övrigt vill jag verkligen se hur det går i olika ligor och spel föärst.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 18:36   #40
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Låt mig leva kvar i mitt underbara 80-tal, och 90-tal . Inte komma här och ändra på klassiska saker såsom att Stenmark inte kör slalom längre och att Ryssland fortfarande är dominerande inom ishockey
Rätt ska dock vara rätt.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 22:15   #41
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En bedrövlig kväll kan jag milt säga. Inte ett enda resultat kändes som det gick min väg i dag och jag vet inte om det var mig eller lagen det var fel på dock. Enda jag egentligen var rätt på, var där jag valde att avstå spel, nämligen att Chievo är svårslagna på hemmaplan och det visade man i kväll igen när Napoli fick åka hem med en 0-2 förlust. Vad hände i de övriga matcherna då?

Liverpool vann visserligen med två och det spelet satt men tanken var att de även skulel leda i HT men de valde att göra mål i matchminut 47 istället för innan paus. Suarez startade dessvärre inte men han fick ett mål i sin statistik när han väl äntrade planen. Så Liverpoolmatchen slutade even, men övriga matcher var bara ett enda svart stort hål som slukade mycket energi. Den ska Sydamerika vinna tillbaka åt mig nu, dock hittar jag ingen stream från dessa matcher.

Newcastle var bedrövligt dåliga borta mot Fulham och hemmalaget var inte mycket bättre. Ett tag kändes det som 0-0, eller ja nästan hela matchen. När väl Fulham gjort sitt mål så skapas det mer målchanser och i 80:e matchminuten väljer jag att boka resultatet 1-0 med en förlustrisk på 23€ till 1.46 i odds. Det skapades tre extret farliga lägen efter detta och det är otroligt att inte Fulham gör ytterligare ett mål. Men så är det väl med en usel form på en själv, då spelar det ingen roll vad som spelas.

Bolton blev så målfattig som den senare statistiken pekade på och det blev ingen vändning, mer än en liten för Bolton som lyckades få in en boll i 90:e minuten. Så det överspelet satt inte och jag får analysera ifall detta var ett dåligt spel eller inte. Samma gäller överspelet i matchen mellan Udinese och Bologna, mållöst ända till runt 70:e minuten innan de hinner göra varsit mål. Ja, vad ska jag säga. Känns bara så fel allting just nu.

Vidare så förlorar Blackpool hemma mot ligans sämsta lag, West Ham och med hela 1-3 dessutom. Så det var ännu en hård förlust då Blackpool ska vinna den här matchen ofta nog men icke i dag.

Till sist så var mitt säkraste spel i dag lika illa det. Cesena släpper in ett tidigt mål och under resten av matchen lyckas de enbart få i9n en kvittering och jag hoppas de spelar i Serie B nästa säsong. Jag kommer alltid att ha känslor med under och efter spelen, men låta det ligg vid sidan innan jag placerar mina spel.

Jag kan gräva ner mig nu och hoppas de brasilianska matcherna går min väg. Ja, jag enbart hoppas numera, jag tror ingenting längre om den här kvällen.

Men jag behöver jobba med mig själv hur knäckt jag kan känna mig märker jag, allt självförtroende är som bortblåst och det började redan i går och jag tror till viss del det följer resultaten i kväll. Sunderland mot Chelsea är ungefär samma match som Chievo mot Napoli. I går var jag hårt på Sunderland med fyra olika spel vilket allt gick åt skogen. I dag drog jag öronen åt mig och vågade inte spela. Detta är inte första gången detta händer och antagligen inte sista heller. Bedrövligt är bara förnamnet på det mesta just nu. Medgång föder medgång och motgång föder motgång. Hur ska vi vända detta nu då?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-02, 22:20   #42
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En snabb uppdatering. jag kollade som snabbast de brasilianska matcherna nu när matchuret står på runt 45 minuter och det ser ut som det kan vända, men jag ska inte ropa hej innan den feta kalkonen har galt. Men det har redan gjorts två mål mellan Ponte Preta och Santos där de delat på dessa. Ett till och överspelet sitter där. Vidare så leder Mogi Mirim mot Santo Andre med 1-0 så jag får jobba in dessa två spel nu så slutar inte dagen med en alltför stor krasch, utan enbart med lite skrubbmärken.

EDIT: Ser nu att jag enbart har ett litet bet på Mogi Mirim samt ett stort på överspelet så det kommer inte rädda dagen speciellt mycket.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-02 klockan 22:23. Anledning: Små insatser
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-03, 13:45   #43
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Nattens NHL gick bra där jag satte samtliga fyra spel och hade jag inte blandat ihop Vancouver med Washington så hade jag även lämnat in spel på Vancouver, men så blir det om natten ibland. Basketen skulle jag rygga men hittade bara ett spel jag ville rygga och gick mot på Portland då jag inte kunde se en förlust med åtta poäng, men nu klappade de igenom helt i sista quartern och det spelet gick åt skogen, men en natt som ändå räddade upp en del av kvällens förluster och usla resultat.

I dag har jag redan gått in med överspel (2.5) på Bari-Inter till 1.90 och även om en del talar mot detta så blir det mycket mål i Inters matcher och även om Bari enligt statistiken har svårt att göra mål så känns det ändå motiverat att spela då just Inter har målkalas alltid, antingen framåt eller bakåt.

Har även gått om med 3-vägs hc på att Vasco Da Gama ska vinna med två mål eller mer till runt 2.50 i odds.

Men matchen som jag ska hitta helt rätt på är mellan Kettering och Crawley. Tidigare har jag varit inne på hemmaseger här men överspel kanske är den rätta melodin istället coh jag kan även tänka mig överspel i HT. Mycket av mina analyser handlar om att Crawley lever i FA-cupen just nu och även om de samtidigt behöver poängen i ligan för att fortsätta inneha förstaplatsen, så verkar vi människor ha svårt att fo0kusera på rätt saker i rätt ögonblick.

Blir att gå igenom lite speldagböcker nu och se vad det mer kan finnas för kul information på forumet.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-03, 17:55   #44
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Efter ett par timmars strul med mitt mobila bredband verkar det åter fungera stabilt om än inte med de extrema hastigheter som erbjuds. Det mesta av spelen som ska sitta är matchade eller inlämnade och finns i mitt sheet. Ska försöka lägga upp ett par tankar om dessa spelen inom kort också men måste scanna av vad det finns för något att eventuellt rygga också. Helsingborg ställer upp med ett starkt lag mot Bröndby och ett hc spel på +0,25 känns motiverat med dubbla pengarna.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-03, 23:47   #45
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Äntligen en bra kväll där flera fina spel satt så känner jag mig lite mer på banan igen. Så efter nattens och nu den här kvällens spel så har jag hämtat upp det större tappet dagarna innan. Det ger en självförtroende och det är enklare att följa sina tankar så nu kör vi vidare med gasen i botten.

För övrigt har det varit en smått komisk kväll. Först lyckas Inter fixa överspelet i 94:e och 95:e minutenm vilket är galet, men lägg där till att när det står 1-1 mellan Sao Paulo och Linese så ska jag lajva på Sao Paulo till 1.75 men när spelet räknar ner från åtta så stängs marknaden när det återstår två sekunder för att Sao Paulo gör mål. Sen missar jag att spela på Sao Caetano hemma mot bottenkollegan till 2 i odds, vilket känns som ett härligt saltat smör. Men in på lajven och ska spela och precis när jag trycker "spela" så stängs marknaden av att de gör 1-0 i matchen. Ja, smått komiskt att det sker samma kväll efter varandra.

Ett flertal tänkta spel har också suttit i dag men inget som irriterar mig då jag inte fann motivering att spela av en eller annan orsak, lite som Chievo i går. Nu går vi in i nattpasset och jag får se ifall det blir något mer spel än det som jag redan ryggat blint och halvblint inom basketen. Jag verkar ha hög ishockeyform så det är möjligt att jag finner ett NHL-spel men dessvärre spelar inga av mina favoritlag i natt så det känns lite som jag är ensam i en stor skog och ska plocka blåbär utan korg.

Dessvärre hinner jag inte skriva om alla mina spel här i speldagboken och det irriterar mig lite men jag prioriterar att chatta, se på idrott eller snacka i telefon - samt - för att inte glömma, lägga spelen. Men jag önskar jag kunde få ner samtliga tankar och analyser till de få som eventuellt är här och läser ibland, speciellt när Timrå ger så bra borta mot MoDo och när dessa har mötts den här säsongen så har det blivit klara bortasegrar i samtliga tre matcher. Att Helsingborg med sin starka laguppställning ger närmare tre gånger pengarna känns också som jag borde skriva om. De brukar slå Bröndby och HIF tar dessa matcher mer seriöst än Bröndby som mest spelar av säsongen medan HIF ska hitta sitt spel som i år ska ge guld. Jag är glad att jag hinner få ut mina tankar lite här och där, främst i chatten men jag hoppas även få ner det här och då på ett lättöverskådligt sätt. Men samtliga spel läggs numera upp i mitt sheet så fort de är matchade eller lagda.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 02:09   #46
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Redan i dag lägger jag in lite tidiga tankar om över- och underspel. Jag har inte fått mina spel matchade ännu men det gör inte så mycket eftersom jag är beredd att köpa samtliga till lägre odds än vad jag begärt. Eftersom det inte är matchat och spelat ännu så kan jag inte lägga upp några fina linjer här som jag själv gillar när jag är i andra speldagböcker. Men här kommer mina tankar.

Cruz Azul - Jaguares Chiapas i mexikanska ligan känns som målglatt redan på första tanken. Jag gillar båda dessa lag och kanske blir jag lite färgad av det. Jaguarerna har stundtals ett virvlande anfallsspel där det känns som det kan blåsa upp till orkan när de dansar runt. Och Cruz Azul känns allmänt bra och starka framåt. Tittar vi sen på lite statistik så har Cruz Azul i sina fyra matcher hittills spelat 4-1, 0-3, 3-3 och 4-0 samt har Jaguarerna spelat 1-0, 2-2, 0-2 och 1-2. Utöver de har de två vinster med 2-0 i Copa Libertadores mot Alianz Lima från Peru. Målglatt även på pappret alltså I de inbördes möten mellan lagen de senaste säsongerna så har matcherna slutat med följande resultat. Senaste matcherna stör överst. Fem av åtta är med överresultat och kollar vi snittet uppnår de 2.875 så visst synar vi odds runt 1.90 till helgen.

Chiapas 2 - 3 Cruz Azul
Chiapas 0 - 1 Cruz Azul
Cruz Azul 0 - 2 Chiapas
Chiapas 3 - 3 Cruz Azul
Cruz Azul 4 - 1 Chiapas
Cruz Azul 2 - 1 Chiapas
Chiapas 1 - 0 Cruz Azul
Chiapas 1 - 2 Cruz Azul


Övriga två matcher har jag inte grävt ner mig i statistik ännu men lämnar mina tankar redan nu ändå, då det i den ena matchen har lite andra förutsättningar.

Newcastle - Arsenal är matchen där jag har mitt favoritlag "skatorna" spelandes. Jag var så sjukt besviken på dem i veckan när de förlorar med 1-0 borta mot Fulham men de spelade inte speciellt bra heller. De hade mycket boll rullandes i mittfältet under första halvlek men förvaret var rätt darriga och det är varningen i matchen där jag ändå lägger ett underspel. Sist de möttes lyckades Newcastle överraskande vinna efter att Carroll nickat in en frispark som inlägg från halva plan ungefär. Minns dessvärre inte hur matchen i övrigt såg ut men det blev bara ett mål. Och på sistone har det varit målsnålt när Newcastle har spelat även om det tidigare under säsongen var rena bingodragningen när antalet mål skulle ropas ut, Bertil 5 och Bertil 6 hördes bland annat. På slutet har det egentligen enbart varit ett mål i varje match ifall vi nu inte räknar med att Newcastle haft tankarna på puben innan domaren blåst av och det var sena kvitteringar av både Sunderland och Tottenham. Arsenal imponerar inte heller vidare även om lite turligt lyckades vända mot Everton hemma sist. 1-1 borde den matchen ha slutat. Så två lag som har svårt med målskyttet väger över även om det kan darra i Newcastles backlinje - även om Enrique känns stabil. Newcastle fick sin anfallare Ameobi skadad sist också och anfallarna Best och Ranger som spelade sen känns som rena elvispen i sirap, det går inte lika forts om det borde. Så underspel till 2.00 tas direkt.

Chelsea - Liverpool är den sista matchen och överspelet här baserar jag helt och hållet på att bägge lagen har värvat anfallare, och anfallare med skärpan på topp som vill prestera är extra giftiga än ifall de har en säker plats och spelar match ut och match in och det är en transportstrecka inför nästa säsong då strecken inte är realistiska att passera vaken upp eller ner. Chelsea börjar hitta formen och då går det undan i anfallet och även om de dippar så finns Liverpool på andra sidan så hur ska detta inte kunna bli ett målkalas? Och att det erbjuds 2.00 in odds gör att jag definitivt tar detta.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-04 klockan 21:50. Anledning: Skrivit Arsenal istället för Newcastle om Ameobi
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 02:27   #47
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Chelsea - Liverpool är den sista matchen och överspelet här baserar jag helt och hållet på att bägge lagen har värvat anfallare, och anfallare med skärpan på topp som vill prestera är extra giftiga än ifall de har en säker plats och spelar match ut och match in och det är en transportstrecka inför nästa säsong då strecken inte är realistiska att passera vaken upp eller ner. Chelsea börjar hitta formen och då går det undan i anfallet och även om de dippar så finns Liverpool på andra sidan så hur ska detta inte kunna bli ett målkalas? Och att det erbjuds 2.00 in odds gör att jag definitivt tar detta.
Kan vara bra att ha i åtanke att historiskt sett så är det alltid väldigt målsnålt mellan dessa två klubbar i PL-sammanhang.

H2H (endast PL-matcher, ej räknat in inhemska cuper och europacup-matcher). Senaste 10 matcherna har gått u2.5 och de 7 senaste @Stamford Bridge har slutat u2.5. 15/21 senaste är u2.5 och @Stamford Bridge har 7/9 slutat u2.5.

Se matchresultaten nedan:

Spoiler:
07.11.2010 PR Liverpool FC 2-0 Chelsea FC
02.05.2010 PR Liverpool FC 0-2 Chelsea FC
04.10.2009 PR Chelsea FC 2-0 Liverpool FC
01.02.2009 PR Liverpool FC 2-0 Chelsea FC
26.10.2008 PR Chelsea FC 0-1 Liverpool FC
10.02.2008 PR Chelsea FC 0-0 Liverpool FC
19.08.2007 PR Liverpool FC 1-1 Chelsea FC
20.01.2007 PR Liverpool FC 2-0 Chelsea FC
17.09.2006 PR Chelsea FC 1-0 Liverpool FC
05.02.2006 PR Chelsea FC 2-0 Liverpool FC
02.10.2005 PR Liverpool FC 1-4 Chelsea FC
01.01.2005 PR Liverpool FC 0-1 Chelsea FC
03.10.2004 PR Chelsea FC 1-0 Liverpool FC
07.01.2004 PR Chelsea FC 0-1 Liverpool FC
17.08.2003 PR Liverpool FC 1-2 Chelsea FC
11.05.2003 PR Chelsea FC 2-1 Liverpool FC
06.10.2002 PR Liverpool FC 1-0 Chelsea FC
24.03.2002 PR Liverpool FC 1-0 Chelsea FC
16.12.2001 PR Chelsea FC 4-0 Liverpool FC
08.05.2001 PR Liverpool FC 2-2 Chelsea FC
01.10.2000 PR Chelsea FC 3-0 Liverpool FC

Senast redigerad av Overkill den 2011-02-04 klockan 02:29.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 02:55   #48
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Kan vara bra att ha i åtanke att historiskt sett så är det alltid väldigt målsnålt mellan dessa två klubbar i PL-sammanhang.

H2H (endast PL-matcher, ej räknat in inhemska cuper och europacup-matcher). Senaste 10 matcherna har gått u2.5 och de 7 senaste @Stamford Bridge har slutat u2.5. 15/21 senaste är u2.5 och @Stamford Bridge har 7/9 slutat u2.5.

Se matchresultaten nedan:

Spoiler:
07.11.2010 PR Liverpool FC 2-0 Chelsea FC
02.05.2010 PR Liverpool FC 0-2 Chelsea FC
04.10.2009 PR Chelsea FC 2-0 Liverpool FC
01.02.2009 PR Liverpool FC 2-0 Chelsea FC
26.10.2008 PR Chelsea FC 0-1 Liverpool FC
10.02.2008 PR Chelsea FC 0-0 Liverpool FC
19.08.2007 PR Liverpool FC 1-1 Chelsea FC
20.01.2007 PR Liverpool FC 2-0 Chelsea FC
17.09.2006 PR Chelsea FC 1-0 Liverpool FC
05.02.2006 PR Chelsea FC 2-0 Liverpool FC
02.10.2005 PR Liverpool FC 1-4 Chelsea FC
01.01.2005 PR Liverpool FC 0-1 Chelsea FC
03.10.2004 PR Chelsea FC 1-0 Liverpool FC
07.01.2004 PR Chelsea FC 0-1 Liverpool FC
17.08.2003 PR Liverpool FC 1-2 Chelsea FC
11.05.2003 PR Chelsea FC 2-1 Liverpool FC
06.10.2002 PR Liverpool FC 1-0 Chelsea FC
24.03.2002 PR Liverpool FC 1-0 Chelsea FC
16.12.2001 PR Chelsea FC 4-0 Liverpool FC
08.05.2001 PR Liverpool FC 2-2 Chelsea FC
01.10.2000 PR Chelsea FC 3-0 Liverpool FC
Jo, jag trodde inte att dessa öste in mål mot varandra för då skulle oddsen inte stå där de gör. Normalt vill jag väga in statistik en del men det är ingen sanning även om den aldrig kommer att ljuga historiskt sett. Men förutsättningarna är att bägge lag har värvat anfallare som ska göra mål. Det känns som att de inte går in i den här matchen för att hålla nollan och hoppas på ett mål framåt för tre poäng, men detta är enbart mina funderingar. Antagligen spelar väl inte Carroll, och Suarez vet jag inte om det blir någon succé för men det andas optimism i bägge klubbar just nu och Europaspel är siktet. Väger vi in dessa parametrar så känns det som statistiken får stå tillbaka den här gången. Hade de mötte för tre veckor sen hade underspelet varit givet - nu kommer det brinna på Stamford. Tillägget Bridge kommer att tas bort 2022

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-04 klockan 02:58.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 03:04   #49
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Jo, jag trodde inte att dessa öste in mål mot varandra för då skulle oddsen inte stå där de gör. Normalt vill jag väga in statistik en del men det är ingen sanning även om den aldrig kommer att ljuga historiskt sett. Men förutsättningarna är att bägge lag har värvat anfallare som ska göra mål. Det känns som att de inte går in i den här matchen för att hålla nollan och hoppas på ett mål framåt för tre poäng, men detta är enbart mina funderingar. Antagligen spelar väl inte Carroll, och Suarez vet jag inte om det blir någon succé för men det andas optimism i bägge klubbar just nu och Europaspel är siktet. Väger vi in dessa parametrar så känns det som statistiken får stå tillbaka den här gången. Hade de mötte för tre veckor sen hade underspelet varit givet - nu kommer det brinna på Stamford. Tillägget Bridge kommer att tas bort 2022
Absolut, historik är aldrig hela sanningen men det visar en del.

Det jag fetmarkerade i din text, där svarar du egentligen själv varför det lutar åt en målsnål match. Inget av lagen har egentligen råd att tappa poäng, lär bli tillknäppt med två målvakter i världsklass i de båda kassarna.

Lycka till hur du än gör.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 13:49   #50
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

2011-02-04 Björn Ferry - Arnd Peiffer (World Cup)


Datum: 2011-02-04
Tid: 15:30
Sport: Skidskytte
Land: Annat
Liga: World Cup
Match: Björn Ferry - Arnd Peiffer

Spel: Arnd Peiffer H2H
Insats: 10
Odds: 2.14
Bolag: Betfair

Motivering:
Nu skulle jag gjort det lite snyggt för er men jag vet i trädkronorna hur jag får fram SpelID så det blev en traditionell och tråkig Rek istället.

H2H mellan ovanstående känns som liten fördel Peiffer som blir mer och mer stabil i skyttet och han åker riktigt bra i spåret. Ferry blandar och ger i sina tävlingar, så att Ferry hamnar utanför topp 20 ser jag som relativt vanligt men det är av mindre betydelse nu. Varför spelar jag då Peiffer på en spiint mot Ferry?

Före jul har Ferry 2-1 mot Peiffer och efter jul har Peiffer 2-1 mot Ferry så rent statistiskt känns det jämnt mellan dessa. Peiffer har ett stolpskott medan Ferry har två, dvs usla resultat.

I den totala Världscupen ligger Peiffer precis före Ferry, de innehar plats sex och sju medan i sprintcupen ligger Peiffer sexa och ferry på plats tretton.

Så relativt jämnt mellan dessa men får jag odds över 2.00 på Peiffer är det spelat i sömnen och jag skulle t o m gå så lågt som runt 1.85 på det här spelet.

Vad anser jag mer är till fördel för Peiffer? Jo, så länge det inte blir snöoväder mitt i loppet så att Ferry redan har tagit sig i mål från startposition 1 så har Peiffer en fördel att kunna gå på övriga tävlandes resultat och vet vad som krävs för att placera sig tillfälligt etta, medan Ferry endast kan köra sitt lopp och hinner få några startandes tider. Björn Ferry är dessutom - enligt mig - klart mycket bättre man mot man så masstart eller jaktstart passar honom klart bättre, då tar den svenska motorsågen fram sitt rätta virke. Ferry har dock en seger in sprint den här säsongen så han har redan gjort sitt. Det kan sluta topp 10 men det kan också bli plats 57 om han har en dålig dag och är sur, eller njae kanske inte 57 i dag då startfältet är skralt.

Enda osäkerhetstecknet är hur de står formmässigt efter två veckors uppehåll och resa till andra sidan Atlanten. Jag anser ändå att spelet kan göras med hög insats.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Appelzor (+1), Dompa (+3)
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 21:34   #51
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Skidskyttet gick bra i dag även om jag klantar bort mig och borde haft vinnarspel på bägge, men den ena såg jag inte och den andre var jag sniken på oddset. Men formen håller i sig och speciellt livespelet fungerar fint då folk är som galna i att spela favoriter som skjutit klart fastän att de inte gjort det speciellt bra.

Vad har annars hänt i dag då? Troja gjorde att jag plussade på Allsvenskan i dag även om Växjö inte lyckades vinna förrän på ÖT. Men allt kan inte sitta så jag har huvudet högt fortfarande och självförtroendet fungerar. En märklig sak just nu är att jag knappt har några spel igång. Normalt har jag fullt upp med att rätta spel och se på matcher men i dag har det varit lugnt. Dels gick mycket tid till skidskyttet och sen har internet strulat alldeles för mycket.

Men jag ska gå igenom vad det finns för matcher nu men tveksam ifall det blir något spel. Jag har lagt in lite spel på Betfair som ännu inte är matchade till nattens NHL, så det blir att jag kommer att se en av dessa matcher tror jag ifall jag inte tar coh sover istället.

Det mest komiska just nu är min form på att spela överspel. I de fem senaste matcherna har det varit 0-0 i HT och resultaten har varit 0-0, 0-3, 0-0, 1-0 samt 1-1. Tre av dessa mål kom i nittionde minuten eller senare och samtliga har kommit efter den 65:e minuten. Men inte ger jag upp för det, nu närmast gäller det Chelsea - Liverpool på söndag men det kräver att jag får vad jag begärt, nämligen 2.10 på Betfair. Så ta rygg ifall ni vill ha målsnåla matcher att följa. Ja, tur inte allt spel varit lika bedrövligt men det är nog en viktig sak att få dåliga serier inom någon marknad för att lära sig mer och utvecklas som spelare. Men självklart ser jag hellre grönt på allt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-04, 21:47   #52
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 78
Sharp$: 908
Standard

Hänger på med Newcastle - Arsenal u2,5 till 2.
keffok är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-05, 03:53   #53
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Spännande detta med över- och underspel. Sjätte spelet i rad jag lagt nu där det varit 0-0 i paus. Nu i natt är det enda underspelet av dessa och det känns bra. Gick igenom en massa stats på den och tänkte ta upp den i chatten men blev osäker på mig själv då jag inte känner lagen alls som spelar, utan det var enbart på stats spelet gjordes. Förra säsongen slutade deras sammanlagda 54 matcher med hela 39 matcher med max två mål och i år har det ena laget startat med fyra raka 1-0 förluster samt har deras senaste åtta inbördes möten slutat med sex matcher med max två mål och snittet har varit 1.75 per match. Oddset var 1.76 så i sista minuten valde jag att ta det.

I morgon så smäller det igen med massor av matcher men har inte hunnit gå igenom allt riktigt. Det jag fokuserar på är skidskyttet nu och i morgon är det mixstafetten vilken är lika underhållande som övrigt skidskytte. Överlägset bästa sporten att följa måste jag säga. För basket gäller motsatsen, det mest meningslösa spelet som uppfunnits och ungefär 20 gånger värre att titta på. Det känns lite cirkus över det hela, och det ser jag inte heller på. Egentligen kan all sport i USA lägga ner då det inte är idrott utan enbart en stor fet pengaindustri som är meningslös. Egentligen är väl all idrott meningslös så länge det inte är den egna konditionen vi pratar om. Hur kommer någon med idrottsintresse på att ha stängda ligor där inget lag kan ramla ur, och hur kommer denne någon med idrottsintresse i så fall på att det ska spelas över 80 matcher i en grundomgång innan slutspelet kan börja? Självklart är det ingen med idrottsintresse utan en person med stor förkärlek till pengar, absolut smart. Men nog om det, det kan låta som jag är sur i kväll men inte alls, förutom att jag sett en meningslös basketmatch i natt. Fr o m nu ser jag hellre matcher i chilenska ligan vad gäller fotboll.

Skidskytte var det ja. Jag hittar inga odds just nu på någon sajt men redan nu kan jag säga hur det kommer att sluta ifall det inte blir några ändringar i startuppställningarna.

Ryssland står som segrare och därefter slåss Frankrike, Tyskland och Italien om de övriga två medaljerna. Normalt spelar jag aldrig favoriter i skidskytte men får jag odds runt 2.00 på Ryssland så åker degen in. I stafett är det lite annorlunda eftersom det är klart svårare att få straffrundor då varje åkare har tre extra skott på varje skjutning innan giljotinen faller. Men det blir svårt att hitta spelvärde i morgon men jag ska ge det ett försök åtminstone.

I fotbollsmatchen mellan Necaxa och M Morelia står det fortfarande 0-0 men den chansen som nyss uppkom var det sjukaste jag sett någon missa. Egentligen var det ingen miss men bollen studsade likt en flipperkula i straffområdet efter att målvakten blivit helt bortspelad och det egentligen var öppet mål. Bortalaget har två röda och hemmalaget pressar för att göra första målet för säsongen men det ser svårt ut för dem. Knappt fem minuter kvar.

Nästa lag Dortmund möter kommer att få sota för att Neuer gjorde en stormatch i dag. Nu gäller det bara att lägga detta på minnet för det är Kaiserslautern på¨tur ifall jag nu inte minns fel. Ska vi gissa på fyra mål?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-05, 17:06   #54
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Vad ska jag skriva! Bästa fotbollsmatchen i år helt klart. Mitt underspel gick fullständigt åt bergstopparna på Himalaya men vad gör det när klubben som hjärtat slår för hämtar upp 0-4 till 4-4 på St James Park mot Arsenal? En bonus på detta var att jag tänkte spela Newcastle när det stod 0-3 men då kom 0-4 och då slog jag av streamen. När Arsenal sen fått ett rött och Newcastle reducerat på straff till 1-4 så började jag titta igen. Newcastle spelade bra och det blev ett bet med hjärtat på ett kryss i matchen till 110 i odds. När tvåan kom så fick det även bli ett litet hjärtebet på seger för Newcastle, men här var det också värde i det momentum som Newcastle befann sig i. Sen slutar det 4-4 och jag är supernöjd med Newcastle spel i det rus de befann sig i. Att spelet sen också gick in ses nästan mer som en bonus.

Var det skidskytte i kväll? *pustar ut* Jag ska nog kunna ladda om batterierna faktiskt!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-05, 18:16   #55
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Har tänkt en del på detta att försöka hitta ett system för att spela mot det laget som tar ledningen live. Frågan är om det finns ett generellt svar på vilka sorters matcher som det är lönande att göra detta i. Även om minnet är selektivt så kan jag se att det händer väldigt ofta, men det lär inte hända så ofta att det skulle vara ev plus att göra det i samtliga matcher.

Jag har haft detta i tanke ett längre tag men det känns extra aktuellt när matcher som Newcastle - Arsenal slutade 4-4 efter 0-4 i HT samt att Bayern München leder med 0-2 borta över Köln men tappar den matchen. Nu vann inte Newcastle men vändningen var ändå enorm men Köln kunde köpas till 400 i odds. Liknande spel är klart ev minus hos traditionella bookmakers då dessa är extremt fega på vändningar. Bl a på Tipico så hade ett spanskt (tror jag) lag ledningen med 5-0 i 60:e minuten på hemmaplan och lika gav 300 och bortaseger 900, vilket jag känner är i snålaste laget

Finns det någon som läser här inne som haft liknande tankar att spela mot det laget som leder? redan från 1-0 och liknande då. Vilka matcher lämpar det sig bäst i?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-06, 00:46   #56
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

I väntan på att någon med befogenheter att ändra så att jag kan redigera mitt första inlägg så skriver jag ner mina regler här så länge. Ifall jag inte kan redigera mitt första inlägg så får jag väl skapa en ny speldagbok men det känns ju lite meningslöst.

I dag har jag en spelkassa fördelad på två ställen där det på ställe A finns runt 500 € och på ställe B runt 200 €. Vid den mindre kassadelen så jobbar jag i stort sett enbart för att få loss min bonus. Därefter så kommer jag se till att ha konto hos de flesta bookmakers samt se till att återuppta mitt användande av Moneybooker. Då kommer jag även att se det hela som en enda kassa, där jag vid tillfälle kommer att sätta undan en del för att jobba in en bonus etc. Men målet är att ha en enda kassa och jobba med unit som enhet för mina bet.

Jag har bestämt mig för att använda ett unitsystem 1-10 där varje unit motsvarar 0.5% av min bankrulle - som för närvarande är runt 500 €. "bonusrullen" kommer att jobba självständigt men ungefär med samma metod tills pengarna är fria att röra. Kanske tänker jag fel nu men jag mottager gärna kommentarer som sagt.


Lista över satsningar med olika unit.

1u
-Högoddsare, över 50.00
-Nya marknader
-Marknader där jag känner mig osäker

2u
-Högoddsare, över 15.00
-Nya marknader
-Nya spelformer

3u
-Mellanodds, över 10.00
-Beprövade marknader, men osäkra
-Okända och halvblinda ryggar

4u
-Standardbet med liten edge
-Kända ryggar i okända marknader
-Odds från 1.70

5u
-Standardbet i marknad/spelform med förväntad utgröning
-Odds från 5.00


6u
-Standardbet med skaplig edge
-Kända ryggar i beprövade marknader
-Odds från 1.75

7u
-Standardbet med bra edge
-Odds från 1.60 till 8.00

8u
-Standardbet med säker edge
-Odds från 1.50 till 5.00

9u
-Kända ryggar i egen marknad, med egen analys
-Odds från 1.50 till 4.00

10u
-Extraordinärt bet med superb edge
-När kalkondrevet går
-Odds från 1.50 till 2.80
-Allt övrigt som måste dunkas (ej tiltdunkar)


Reglerna kommer självklart omarbetas allt eftersom, mitt mål är som sagt att bli bäst och på resan dit kommer jag lära mig väldigt mycket som kommer påverka reglerna.

Ovanstående ska börja gälla från när jag har skaffat tillräckligt många bookmakers samt låst upp de jag för några år sen låste.
Jag har nyss kollat in mitt moneybookers och där fanns det cash, så kan det vara när jag inte använt det på nästan 1½ år. Så nu ska jag få ordning på allt detta och sen ska moneybookers vara min centrala plats för bankrullen.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-06 klockan 04:25.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-06, 00:58   #57
 
gesons avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 82
Sharp$: 900


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Vad ska jag skriva! Bästa fotbollsmatchen i år helt klart. Mitt underspel gick fullständigt åt bergstopparna på Himalaya men vad gör det när klubben som hjärtat slår för hämtar upp 0-4 till 4-4 på St James Park mot Arsenal? En bonus på detta var att jag tänkte spela Newcastle när det stod 0-3 men då kom 0-4 och då slog jag av streamen. När Arsenal sen fått ett rött och Newcastle reducerat på straff till 1-4 så började jag titta igen. Newcastle spelade bra och det blev ett bet med hjärtat på ett kryss i matchen till 110 i odds. När tvåan kom så fick det även bli ett litet hjärtebet på seger för Newcastle, men här var det också värde i det momentum som Newcastle befann sig i. Sen slutar det 4-4 och jag är supernöjd med Newcastle spel i det rus de befann sig i. Att spelet sen också gick in ses nästan mer som en bonus.

Var det skidskytte i kväll? *pustar ut* Jag ska nog kunna ladda om batterierna faktiskt!
Varför bokade du inte arsenal istället? måste ju ha stått i 1.01-1.05 typ?
Och hur länge sitter du kvar innan du grönar med en 110taggare?
geson är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-06, 01:38   #58
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av geson Visa inlägg
Varför bokade du inte arsenal istället? måste ju ha stått i 1.01-1.05 typ?
Och hur länge sitter du kvar innan du grönar med en 110taggare?
Skulle aldrig få för mig att boka Arsenal i det läget när oddsen är över 100 kryss. Minna inte exakt vad Arsenal stod i faktiskt men ifall de stod i 1.02 är det ju felaktigt att boka då det betyder att du får 110 i odds på både kryss samt seger för Newcastle, vid läget jag bokade stod nog seger för Newcastle i 350 kan jag tänka mig. Jag gick in på seger för Newcastle efter att de gjort 2-4 reduceringen.

Det är väl oftast mer fördelaktigt att laya när oddsen har stor skillnad då 1.02 vid tvåvägs betyder 60 i fall du layar det andra istället. Så är det riktiga oddset där kanske 75 istället. Men det flyttar sig inte till 1.01 på den andre för då är det 110 i odds på det höga och det riktiga där var ju 75 som exempel. Shit vad rörigt detta inlägg kändes.

Förstod jag dig rätt?


EDIT: Missade din andra fråga. Jag väntade till krysset infann sig och sen köpte jag Arsenal med 30 € till 6.8 i odds tror jag det var. Men tidigare har jag fegat mycket mer när jag grönar ut och säljer av i omgångar men jag kommer att ändra mitt spelande lite där. Vissa saker komme rjag köpa i syfte att sälja av medan jag oftast kommer (som nu med krysset) köpa för att behålla och sen blir det endast i slutet som det säljs av så det inte kostar för mycket, t ex när 110-taggaren har blivit en 1.4-taggare istället. Tidigare har jag sålt av vid 4-8 redan, ofta för att rädda tillbaka insatsen bara.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-06 klockan 01:42. Anledning: EDIT
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-06, 02:19   #59
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 47
Sharp$: 1600
Standard

TROLL
R9B1N är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-06, 02:22   #60
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av R9B1N Visa inlägg
TROLL
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-07, 13:38   #61
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Fr o m nu kommer jag vara väldigt restriktiv när jag lägger spel på Ö/U då jag känner att det inte går bra för 18 ekorrar. Självförtroendet här har fått sig en törn och jag lyckades ta tillbaka ett bet på över mellan Chelsea och Liverpool annars hade statistiken varit ännu sämre. Tankarna slår mig att jag haft oflyt bara och att det vänder men det får kvitta, jag orkar inte ha oflyt i sådana fall, och om det vänder så får jag vara utan det.

I dag måndag är det annars en tråkig speldag med få intressanta objekt att spela på. Helt plötsligt känner jag mig rastlös och det är frustrerande att det inte händer något just nu av intressen. Så jag kommer använda dagen till att starta upp fler konto på olika sajter och låsa upp mig där jag tidigare stängt mina konto. Vidare ska jag fila vidare på mina regler och skriva ner lite inför kommande matcher i veckan.

Skidskyttet gick riktigt dåligt i helgen och det var första förlustveckan så långt men det jag är mest irriterad på är att jag hade för höga bets på en del. Där måste jag bli bättre även om jag säkert var lite ofokuserad efter Newcastles upphämtning i lördags. Det kändes som jag vill skjuta extra hårt och rusade framåt istället för att fortsätta på den planerade vägen.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-08, 03:30   #62
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

2011-02-13 Köln - Mainz (Bundesliga)


Datum: 2011-02-13
Tid: 15:30
Sport: Fotboll
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Match: Köln - Mainz

Spel: Köln
Insats: 23.00
Odds: 2.500
Bolag:

Motivering:
Gillar inte tidiga rekar normalt men här måste jag ändå lägga in en. Dessutom i fotboll som jag väldigt sällan kommer att reka i. Utan mina huvudämnen är skidskytte samt innebandy.

Men Köln hemma mot Mainz känns väldigt intressant på en etta. Vad talar då för detta? Statistik, form och laganda. Tre mycket starka saker, speciellt de två sista.


Kölns tre senaste hemma är

FC Cologne 3 - 2 Bayern Munich
FC Cologne 3 - 0 Werder Bremen
FC Cologne 1 - 0 Eintracht Frankfurt

Att vända 0-2 hemma mot München ger en enorm boost i ett lag och Bayern hade faktiskt inte så mycket att säga till om när Podolski och co drog igång. Det här ruset kommer att sitta kvar i väggarna i omklädningsrummet när de möter ett klart mindre optimistiskt lag för att utmana om titeln i ligan. Att de slåss för att komma väck från bottenträsket brukar jag inte ta så mycket notis om men gör det nu tack vare segern sist mot BM. På hemmaplan vinner de hälften av matcherna medan de på bortaplan endast har en seger.


Mainz tre senaste borta

Kaiserslautern 0 - 1 Mainz
VfB Stuttgart 1 - 0 Mainz
St Pauli 2 - 4 Mainz

De har alltså mött tre av de fem bottenlagen och de städar inte rent här. De förlorade mot Stuttgart som innan det mötet hade två poäng på de sex senaste matcherna. Mainz inledde strålande i höstas men efter det har det vänt och de är på väg neråt i tabellen. På de senaste fyra matcherna har de lyckats göra två mål.


Det här kan jag tycka räcker som motivering varför det finns spelvärde på att lägga en insats på mellanhög nivå, 4/5. Men det kommer mer, titta här.

Tue 21/09/10 BUN Mainz 05 2 - 0 Köln
Sat 13/03/10 BUN Mainz 05 1 - 0 Köln
Sat 17/10/09 BUN Köln 1 - 0 Mainz 05
Tue 23/09/08 DFP Mainz 05 3 - 1 Köln
Sun 11/05/08 2.B Köln 2 - 0 Mainz 05
Fri 07/12/07 2.B Mainz 05 1 - 0 Köln
Sat 28/01/06 BUN Mainz 05 4 - 2 Köln
Sat 06/08/05 BUN Köln 1 - 0 Mainz

Idel hemmasegrar mellan dessa två lag de senaste åtta mötena. Den 24 mars 2003 vann dock Mainz borta mot Köln med 4-1. Det är den enda segern Mainz har borta mot Köln, och på de övriga fem bortaförsöken har de lyckats göra ett enda mål. Visst är vi snart tillbaka i historieböckerna men jag blundar inte för det när allt annat också talar för Cologne.

2.50 hos Tipico synar jag genast för en hemmaseger. Jag väntar inte för att höra startelvor eller om det blir skador eller annat. Jag tycker det mesta talar för att Köln tre poäng till i den här matchen. Köln har för övrigt 10p på senaste sex matcherna och Mainz har 7p på sina sex senaste.

Jag har dock inte sett Mainz en enda match i år men det jag såg i andra halvlek av Köln sist visar på att de inte kommer slåss i bottnen länge till.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-08 klockan 03:47.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-08, 17:09   #63
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 23
Sharp$: 102

Mina spel
Stats: 51 - 61 - 4
ROI: 112.16%
Vinstprocent: 46.00%

Standard

Ryggar dig på denna, som du säger. Att vända 0-2 underläge till 3-2 mot bayern münchen är starkt!
mim1133 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-09, 05:06   #64
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Spelet ligger väldigt stadigt just nu, det blir varken upp eller ner på berget. Oflyt i vissa matcher och flyt i andra. Det har inte heller varit så mycket attraktivt men jag har ändå letat runt och ryggat/halvryggat lite här och där.

Till helgen har jag redan lagt ett bet på Köln hemma mot Mainz men jag hittade även Dortmund borta mot Kaiserslautern till 1.70 hos Tipico som också spelades direkt. Dortmund fullständigt spelade ut Schalke sist och det var tack vare målvakten Neuer som Schalke lyckades få med sig 0-0. Dortmund spelar dessutom "bättre" på bortaplan där de har 10 segrar och endast en förlust. Jag tycker 1.70 känns väldigt attraktivt då. På Betfair ligger det t o m lägre.

Har beslutat mig för att börja använda mina nya regler när första bonusen hos Tipico är avklarad. Jag har omsatt runt hälften av det totala beloppet där nu så inom en vecka borde jag komma igång med de nya reglerna och ännu mer strukturerat spel för att lyckas bättre. Jag ska även då sätta upp lite mål och visioner med spelandet.

Nu blir det lite sömn innan det blir att hoppa in i en del landskamper i morgon. Jag avstod från Sverige och Elfenbenskusten i dag ju, vilket kan kännas lite surt.

Har ryggat Hansta Rostock i morgon till dubbla pengarna vilket får ses som bra värde. Vidare tycker jag att underspel på Ponte Preta - Linese känns bra till 2.20 men muina över- och underspel har väl haft tveksam form så jag råder ingen att rygga blint där.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-09, 05:59   #65
 
Talyss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boston, Massachusetts
Inlägg: 495
Sharp$: 554
Standard

Spoiler:
Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Datum: 2011-02-13
Tid: 15:30
Sport: Fotboll
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Match: Köln - Mainz

Spel: Köln
Insats: 23.00
Odds: 2.500
Bolag:

Motivering:
Gillar inte tidiga rekar normalt men här måste jag ändå lägga in en. Dessutom i fotboll som jag väldigt sällan kommer att reka i. Utan mina huvudämnen är skidskytte samt innebandy.

Men Köln hemma mot Mainz känns väldigt intressant på en etta. Vad talar då för detta? Statistik, form och laganda. Tre mycket starka saker, speciellt de två sista.


Kölns tre senaste hemma är

FC Cologne 3 - 2 Bayern Munich
FC Cologne 3 - 0 Werder Bremen
FC Cologne 1 - 0 Eintracht Frankfurt

Att vända 0-2 hemma mot München ger en enorm boost i ett lag och Bayern hade faktiskt inte så mycket att säga till om när Podolski och co drog igång. Det här ruset kommer att sitta kvar i väggarna i omklädningsrummet när de möter ett klart mindre optimistiskt lag för att utmana om titeln i ligan. Att de slåss för att komma väck från bottenträsket brukar jag inte ta så mycket notis om men gör det nu tack vare segern sist mot BM. På hemmaplan vinner de hälften av matcherna medan de på bortaplan endast har en seger.


Mainz tre senaste borta

Kaiserslautern 0 - 1 Mainz
VfB Stuttgart 1 - 0 Mainz
St Pauli 2 - 4 Mainz

De har alltså mött tre av de fem bottenlagen och de städar inte rent här. De förlorade mot Stuttgart som innan det mötet hade två poäng på de sex senaste matcherna. Mainz inledde strålande i höstas men efter det har det vänt och de är på väg neråt i tabellen. På de senaste fyra matcherna har de lyckats göra två mål.


Det här kan jag tycka räcker som motivering varför det finns spelvärde på att lägga en insats på mellanhög nivå, 4/5. Men det kommer mer, titta här.

Tue 21/09/10 BUN Mainz 05 2 - 0 Köln
Sat 13/03/10 BUN Mainz 05 1 - 0 Köln
Sat 17/10/09 BUN Köln 1 - 0 Mainz 05
Tue 23/09/08 DFP Mainz 05 3 - 1 Köln
Sun 11/05/08 2.B Köln 2 - 0 Mainz 05
Fri 07/12/07 2.B Mainz 05 1 - 0 Köln
Sat 28/01/06 BUN Mainz 05 4 - 2 Köln
Sat 06/08/05 BUN Köln 1 - 0 Mainz

Idel hemmasegrar mellan dessa två lag de senaste åtta mötena. Den 24 mars 2003 vann dock Mainz borta mot Köln med 4-1. Det är den enda segern Mainz har borta mot Köln, och på de övriga fem bortaförsöken har de lyckats göra ett enda mål. Visst är vi snart tillbaka i historieböckerna men jag blundar inte för det när allt annat också talar för Cologne.

2.50 hos Tipico synar jag genast för en hemmaseger. Jag väntar inte för att höra startelvor eller om det blir skador eller annat. Jag tycker det mesta talar för att Köln tre poäng till i den här matchen. Köln har för övrigt 10p på senaste sex matcherna och Mainz har 7p på sina sex senaste.

Jag har dock inte sett Mainz en enda match i år men det jag såg i andra halvlek av Köln sist visar på att de inte kommer slåss i bottnen länge till.



Citat:
Det här kan jag tycka räcker som motivering varför det finns spelvärde på att lägga en insats på mellanhög nivå, 4/5. Men det kommer mer, titta här.
Är detta insatsen som gäller? Fick känslan av att så långt i texten rankade du den till 4/5 men eftersom det kommer mer info så kan man spela den ännu högre.

Skriv gärna o "ranka" spelet i insatsen genom att skriva t.ex. "4/5", "7/10" för "23" säger iaf inte mig mycket då jag inte kan få ut exakt vad en unit skulle kunna vara ur ditt spread.

Ber om ursäkt om jag missat något uppenbart i din text men klockan är 1 på natten och det är dags att sova

Välskriven rek som vanligt, keep it up!

Senast redigerad av Talys den 2011-02-09 klockan 06:01.
Talys är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-09, 15:13   #66
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av talysbajare Visa inlägg
Spoiler:






Är detta insatsen som gäller? Fick känslan av att så långt i texten rankade du den till 4/5 men eftersom det kommer mer info så kan man spela den ännu högre.

Skriv gärna o "ranka" spelet i insatsen genom att skriva t.ex. "4/5", "7/10" för "23" säger iaf inte mig mycket då jag inte kan få ut exakt vad en unit skulle kunna vara ur ditt spread.

Ber om ursäkt om jag missat något uppenbart i din text men klockan är 1 på natten och det är dags att sova

Välskriven rek som vanligt, keep it up!
Jag spelar den själv som 4/5 och det är väl där jag tycker det bör vara även om det kom lite extra bonus i slutet, men samtidigt tillhör det historieböckerna även om statistiken talar sitt tydliga språk. Men jag var kanske lite otydlig genom att lägga detta mitt i texten. Ska försöka vara tydligare i fortsättningen. Men jag är samtidigt väldigt ny med det här med unit, och spelar inte strikt efter det ännu utan det kommer inom kort för mig. Nu kör jag något liknande men benämner det, låg-mellan-hög med steg mellan dessa nivåer också. Så bettet på Köln kunde hamna mellan 18 och 26 tror jag hos mig. Nu blev det 23.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 14:02   #67
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Så är det äntligen dags för skidskytte igen och vad som är än mer positivt är att i stort sett samtliga stora namn är med och tävlar efter att de hade uppehåll förra veckan. Jag har lite snabbt gått igenom startlistan och de mest intressanta namnen för mig är Sumann, Greis, Peiffer och Tcherezov men det är väl tveksamt ifall det finns spelvärde på någon av dessa. Hoppet står till att Fourcade och norrmännen blir överbetrodda. Jag ska snart analysera igenom startlistan än mer för att hitta några bra spel åtminstone.

De senaste dagarna har gått väldigt lite plus och det har känts som att jag står och trampar vatten i en tunna. Ett par riktigt dåliga spel har jag dessutom lagt som jag är besviken på mig själv över. Men det blir väl så ibland, och det är bara att hålla munnen stängd i väntan på att bytet ska simma framför munnen innan vi klipper nästa smakliga odds.


2011-02-13 15:30BundesligaKöln vs Mainz 1 FT 23 2.500

Här ovan är ett av de mer attraktiva spelen i helgen anser jag. Jag har skrivit en rek tidigare så det gör jag ej nu. Vidare sa jag direkt efter Dortmunds senaste match att nästa lag de möter kommer få ånga att Neuer i Schalke var en fantom som räddade allt senast. Bara att hoppas att landslagsspelet inte har något med kommande utgång att göra men det blir spel på Dortmund i olika kombinationer och det mest intressanta spelet jag lagt är följande.
2011-02-12 18:30BundesligaKaiserslautern vs Dortmund -1.5 FT 12 2.900
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dompa (+3)
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 14:19   #68
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 197
Sharp$: 567
Standard

[QUOTE=rovfisken666;104379]Så är det äntligen dags för skidskytte igen och vad som är än mer positivt är att i stort sett samtliga stora namn är med och tävlar efter att de hade uppehåll förra veckan. Jag har lite snabbt gått igenom startlistan och de mest intressanta namnen för mig är Sumann, Greis, Peiffer och Tcherezov men det är väl tveksamt ifall det finns spelvärde på någon av dessa. Hoppet står till att Fourcade och norrmännen blir överbetrodda. Jag ska snart analysera igenom startlistan än mer för att hitta några bra spel åtminstone.


Inväntar din analys med spänning!

Det ryktas att Svendsen är inne i en tung träningsperiod, finns det något värde i att spela mot honom?
Dompa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 15:52   #69
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5
Sharp$: 118
Standard

rovfisken666, hojta till om du hittar någon intressant H2H på bet365.
Jag kan inte riktigt bestämma mig
bowser är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 15:58   #70
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Drygt timmen kvar till start i herrarnas 10km sprint i Fort Kent. För mig låter det lite som Fort Knox och jag målar upp lite bilder i huvudet hur det kommer kommer att se ut men inom ett par minuter så har jag studerat hur banan faktiskt ser ut. Det kommer vad jag vet vara en tyngre bana i dag än förra veckan i Presque Isle. Samtidigt kommer skjutvallen vara mycket mer skyddad mot vindarna så det kommer bli mindre slumpartat i dag.

Banan ser ut att vara en tekniskt krävande samt en del upp och ner vilket också kräver mer skills inom skidåkningen. Så jag antar att de bättre skyttarna i dag inte har samma fördel som de normalt har. Det gäller att hitta åkstarka löpare. Banan känns också väldigt hård pga det kalla värdet så det blir inte så tungåkt dock. Dessvärre fick jag inte se hela banan då jag inte hittar del två utan jag får nöja mig med del ett.

Det kommer som sagt även vara kallt, runt 16 minusgrader sägs det och det är ungefär vad det var när det tävlades i Östersund, men det är ju drygt två månader sen och det är för mycket som kan blandas in för att se något av värde vad gäller temperaturen här. Det enda intressanta den här säsongen som jag hittat är att Jabov Fak presterade bra i Östersunds samtliga tre tävlingar. Fyra norrmän var också bland de sex bästa men det är väl inget jag tycker vi ska väga in allt för mycket.

Nu är det på andra sidan Atlanten det tävlas och formen är annorlunda mot tidigare och det är mindre än tre veckor kvar till VM då det blir extra viktigt att prestera bra. Samtidigt så är varje tävling i världscupen med i sammanräkningen så jag tror inte någon tar lätt på uppgiften men som Dompa skriver ovan så finns det en del åkare som ligger i en hård träningsfas vilket gör att resultaten blir sämre nu för att sedan lätta på träningen och hamna i en formtopp lagom till VM. Det är svårt att sia om vilka som tränar absolut hårdast nu men jag förväntar mig att de flesta tränar hårdare just nu, men en liten hint får vi ifall vi tittar på de som stod över förra veckans tävlingar. Där har vi de som siktar mot VM och tränar som hårdast nu. Det österrikiska laget hade dock en del problem med sjukdomar om jag nu minns rätt.

För mig känns följande namn intressanta, Tcherezov, Peiffer och efter dessa även Sumann och Greiss - och detta utan att studerat närmare på oddsen. Tcherezov är i riktigt bra form just nu. Han har ej vunnit den här säsongen ännu men gör det riktigt bra på skidorna och med tanke på att han körde förra helgen så ligger han kanske inte i lika hård träning som övriga - men detta är endast spekulationer. Då ser jag bra värde med odds över 10 som vinnare på Betfair. Peiffer är också i riktigt bra slag och det förvånar inte mig ifall han åter igen är med och slåss i den absoluta toppen. Att han inte vann jaktstarten berodde enbart på nerver även om det fanns en del vind också på vallen, men det är skillnad på man mot man och som på sprinten individuell start. Greis spelas lite med mitt hjärta tror jag då jag gillar hans trötthet i ansiktet redan efter 200 meter men likväl sliter han hela loppet, men jag vill inte spekulera i hans spelvärde av min färgade åsikt här. Sumann tycker jag dock har värde ifall man får 35 eller över. Men det är svårt det här med vinnare och man träffar så sällan rätt att det känns som att man är en vinnande spelare så jag riktar in mig mer på H2H även om jag spelar en del vinnare.

Bästa H2H enligt mig följer nedan.

2011-02-10 17:30World CupAndreas Birnbacher vs Simon Fourcade H2H ANNAT 15 1.850

2011-02-10 17:30World CupVincent Jay vs Andreas Birnbacher H2H ANNAT 13 2.010


Andreas Birnbacher visade fin form senaste veckan även om det saknades en del stora namn i tävlingen och han har faktiskt presterat bättre än både S Fourcade och V Jay totalt den här säsongen i de tävlingar där de samtidigt har ställt upp. Jag hinner dessvärre inte gå igenom resultat för resultat men detta är de bästa spel jag hittat i dag. Birnbacher mot S Fourcade hittas på pinnen till 1.971 där jag också lagt ett litet bet på Birnbacher. Spel med medelinsats som max.

Inför damernas tävlingar i morgon kommer en djupare analys och jag anser att det är lite enklare att hitta godbitar där med tanke på väder och bana.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-10 klockan 18:54. Anledning: Medelinsats
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 16:09   #71
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bowser Visa inlägg
rovfisken666, hojta till om du hittar någon intressant H2H på bet365.
Jag kan inte riktigt bestämma mig
Svårt att hitta värde där tycke rjag men eventuellt det som ligger närmast till hands är väl som jag skrivit Birnbacher före Jay i H2H. Jay skjuter normalt säkert och får skapliga placeringar alltid, men jag tycker att han sett klart sämre ut på slutet samtidigt som Birnbacher varit en positiv injektion för mig. Så där kan jag se lite värde.

Jag funderade länge på Terje Boe före Martin Fourcade också eftersom det erbjuds dubbla pengarna där och jag har inte beslutat mig själv för spel där ännu men det känns också intressant. Men det är lite svårbedömt då Boe har presterat sämre än väntat på slutet samtidigt som Fourcade inte sviktar så mcyket - dock sköt han bort sig helt sist men det berodde mycket på vinden. Men Boe leder både sprintcupen och den totala världscupen jämfört med Fourcade som ligger sjua resp. trea. Nä, det lutar spel här också.

Spel med medelinsats som max.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-10 klockan 16:12.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 16:13   #72
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5
Sharp$: 118
Standard

Underbart! Tänkte också lira Boe, så nu blir det 2 spel då!
Alltid kul att ha något att följa framför TVn
bowser är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 16:36   #73
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Verkar som att Peiffer inte ska starta i dag. Märkligt, har inte hört något om det!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 17:31   #74
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5
Sharp$: 118
Standard

Stort tack! Birnbacher satt lätt i och med Fays dålig skytte i liggande.

Boe vs Fourcade blev en riktig jävla rysare, fan vad jag jobbade på upploppet! =)
4 tiondelar hade vi på rätt sida om oss <3
bowser är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 17:47   #75
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Så de flesta i skidskyttet i mål och jag kör en snabb summering och så kommer en lite mer djupgående analys senare när jag vilat och fått i mig lite mat. Men mina vinnarspel sköt bort sig och jag är inte nöjd med deras prestation (säger jag hemma i min soffa) men mina H2H gick riktigt fint och jag får nog kolla upp de lite närmare för det känns som jag haft bråttom och gjort något fel någonstans då min sheet ser märklig ut i ett rent "förlustspel". Någonstans har jag tryckt fel här.

Under loppet så erbjuds det riktigt fina odds live men jag var några sekunder sen på flera riktiga välstekta sparvar som endast skulle flyga in i min mun. Jag plussar rätt fint på skidskyttet men jag dunkade hela 100 € på att Boe skulel ta en medalj när Böhm hade skjutit samt tappat fram till första tid efter stående. Dock syns inte detta i tv utan det följs enklast på sajten för IBU. Oddset på 1.50 där känns överodds så det finns inte. Återigen så går livespelen riktigt bra. Nu blir det mat och senare så får jag gå igenom allt och uppdatera mitt sheet då det finns en del livespel som ska in där.

Jacov Fak topp sex är jag nöjd med, men dock räcker inte spelet till vinst ändå.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 18:03   #76
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Rovfisken: Tror du måste titta över dina insatsnivåer ordentligt.
Samt se till att du har en stopp/loss funktion på livespel.
Läs på oerhört noga vad det gäller moneymanagement, då det ofta är en bidragande orsak till förluster.

Annars tycker jag du angriper många problem från rätt håll. För seriösa spelare, så är det fullständigt nödvändigt att betala det man vill ha cash, enär inkomsterna oftast varierar och det kan komma riktigt långa förlusttrender som är svåra att hantera om man har höga fasta utgifter.

Utöver detta bör man också ha kontroll på hur många timmar man jobbar med spel, så att man får en vettig timlön.
Då jag själv har jobbat med hästar, poker och sportspel, varierande hög investeringsgrad under sista 15 åren, så har jag märkt att väldigt många spelare glömmer bort tiden.
Många som går bra, framförallt i poker, går upp i insats/risk , men behöver inte vinna mer per timme för det, utan endast fluktationerna blir större.
Detta är mycket vanligt även inom sportsbetting.
Kämpa på!!
Hatten
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 18:44   #77
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Rovfisken: Tror du måste titta över dina insatsnivåer ordentligt.
Samt se till att du har en stopp/loss funktion på livespel.
Läs på oerhört noga vad det gäller moneymanagement, då det ofta är en bidragande orsak till förluster.

Annars tycker jag du angriper många problem från rätt håll. För seriösa spelare, så är det fullständigt nödvändigt att betala det man vill ha cash, enär inkomsterna oftast varierar och det kan komma riktigt långa förlusttrender som är svåra att hantera om man har höga fasta utgifter.

Utöver detta bör man också ha kontroll på hur många timmar man jobbar med spel, så att man får en vettig timlön.
Då jag själv har jobbat med hästar, poker och sportspel, varierande hög investeringsgrad under sista 15 åren, så har jag märkt att väldigt många spelare glömmer bort tiden.
Många som går bra, framförallt i poker, går upp i insats/risk , men behöver inte vinna mer per timme för det, utan endast fluktationerna blir större.
Detta är mycket vanligt även inom sportsbetting.
Kämpa på!!
Hatten
Vad är ddet du tänker på vad gäller insatsnivåerna? Något specifikt för jag tycker de ligger hyfsat bra faktiskt. Enstaka gånger kan de sticka iväg lite och det jobbar jag med.

Jag vet vad du menar i livespel, där kan jag göra tapp ibland då jag fortsätter bett fastän oddset stiger då jag finner värde men det blir dyrt när det inte går in. Sist det hände var dock efter att Newcastle spelat 4-4 så jag var väl lite ofokuserad där samt så kändes det som att det gjorde inget ifall det skulle bli rött - feltänk jag vet!

Jag har just nu ingen tanke på att ha en viss tid till spel utan sålänge jag känner mig motiverad så kommer jag köra på, men ändå försöka få lite avbrott då det inte blir något negativt v det hela, som det kan bli ifall man nöter, nöter och nöter.

Jo, jag kommer vara extremt noga med vilka insatser jag kommer ha även när jag ökar min bankrulle och jag kommer göra det mesta för att det hela ska fungera. Tänker du på att jag går in med 100 € på Terje Boe till 1.50 i odds kan jag säga att det oddset borde legat runt 1.02-1.03 så det var bara att trycka. Fick dock inte 1.51 som det först var så jag hade tur som fick 1.50 efter nytt tryck där.

Tack för dina synpunkter!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 18:49   #78
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bowser Visa inlägg
Stort tack! Birnbacher satt lätt i och med Fays dålig skytte i liggande.

Boe vs Fourcade blev en riktig jävla rysare, fan vad jag jobbade på upploppet! =)
4 tiondelar hade vi på rätt sida om oss <3
Jay hade kunnat skjuta fullt i dag mot Birnbachers två bom och det hade ändå varit vinst tror jag. Möjligen att Jay nu inte körde för fullt i o m missarna men han hade endast en bom mer än Birnbacher. Dock är han nästan 2½ minut efter Birnbacher i mål så han tappar runt två minuter i spåret - bortsett från skjuttempo på vallen.

Boe var det marginalerna på rätt sida ja Jag tror han hade respekt för den första tunga stigningen och ville inte riskera mjölksyra eller sämre skytte pga den, även om backen kom tidigt. Sen efter ett varv kunde han enklare bedöma banan men han såg lite seg ut.

Men hurra för oss!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-10, 22:59   #79
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Vad ska jag då skriva om dagens skidskytte? Jag går igenom mina spel samt resultaten och vad som kändes positivt resp. negativt vad gäller det mesta omkring Fort Kent.

Först lyckas jag med något som jag inte riktigt vet hur jag lyckas med. Möjligen var jag helt trött och nyvaken och lyckas lägga ett spel på Martin Fourcade mot Terje Boe med noll fokus, annars vet jag inte vad. Men när kroppen kommit igång så minskar risken för feltryck och annat och det är ju lite mer positivt.

Mina vinnarspel på Greis och Tcherezov kändes kalla när det stående skyttet var avklarat. Tcherezov hade antagligen vunnit loppet utan den där tråkiga bommen men det är inget att hänga upp sig på även om det var en medelinsats till bra odds. Greis kändes allmänt seg även om han ändå gör ett godkänt lopp. Peiffer kom inte till start och Sumann var inte alls lika bra i spåret som jag hade hoppats, det var ett dåligt försök till spel, som tur var fick jag inte det begärda oddset.

H2H satt helt klockrent och att Birnbacher har ok form gjorde att det blev säker marginal ner till både Simon Fourcade och Vincent Jay. Men en hård runda är inget som Jay önskar då han är en för dålig skidskytt men normalt stabil på vallen, men inte ens felfritt skytte (tre bom i dag) av Jay hade räckt för att slå Birnbacher som hade två bom. Nu var han 2½ minut efter med en straffrunda extra, som tar runt 25 sekunder. Simon Fourcade sköt bort sig helt också, och jag har dessvärre inte gått igenom hans lopp noggrannare än så. Det sista H2H som även var mitt första - som jag inte ens hade minne av att jag spelat (snacka om nyvaken) var att Terje Boe skulle vara före Martin Fourcade och för att göra det hela mer spännande tar Boe det lugnt på första varvet och ligger långt efter men på slutet kom han i fatt med felfritt skytte och placerade sig 0.4 sekunder före i resultatlistan. Skönt med marginaler på rätt sida.

Jag hade även ett topp 3 spel på Jacov Fak då han varit hyfsad på slutet och gjorde det bra i Östersund där det också var riktigt kallt. Segern var nära men en bom förstörde det för honom samt för mitt topp 3 spel, riktigt fint odds på 17.5 där annars.

Förra veckan trodde jag rätt hårt på Michael Slesinger och Sergey Sednev men avstår spel på båda dessa i dag och då gör bägge i stort sett topplopp där Slesinger slutar tvåa, sju sekunder efter vinnande Svendsen.

Banan var utslagsgivande åtminstone och det syns extra tydligt, samtidigt kan nog en del av dessa herrar vara i en hård träningsperiod vilket gör det extra tufft att prestera på topp nu. Men det blir svårare att hitta vinnarna vilket gör att oddsen är mer attraktiva. Samtidigt blir H2H rena barnleken också - nä, det behövs tur och marginaler så klart, men det ger en boost för ens självförtroende och det är alltid glädjande.

Daniel Böhm gör ett topplopp och skjuter fullt för en gång skull. Han går alltid ut hårt i tävlingarna och skjuter oftast väldigt bra på det liggande skyttet för att sen rasa. Dock räcker han inte till seger ännu men Tyskland kan snart åter bli dominerande i skidskyttevärlden efter deras generationsväxling då vi alla saknar bl a Sven Fischer.

Maxim Tchoudov vill jag också nämna eftersom jag tänkte spela mot honom i H2H men avstod då det var osäkert hur bägge löparna skulle prestera. Men min aning om att Tchoudov är helt ur slag stämde, och det såg vi även på stafetten förra veckan. I dag blev det 50:e plats, hela 142 sekunder efter vinnaren.

Tomas Sikora undrar jag lite vad som hänt med, från att ha varit i toppen presterar han den här säsongen usla resultat ovanpå varandra. Kan han åter närma sig toppen igen eller är han slut?

Jaktstart och masstart återstår för herrarna men jag gillar sprint och distans lite mer faktiskt även om allt är toppen. Det har sin charm vad man än väljer dock, men just detta med att se tider och förutsäga vad som ska ske gillar jag under loppens gång vilket är klart svårare att skilja sig från mängden när de kör samlat.

Men inför jaktstarten har jag några tidiga tankar. Dels blir det ett getingbo redan på första skjutningen kan jag tänka mig. Daniel Böhm kan mycket väl leda efter två liggande men det känns på förhand att de kommer vara en tre, fyra man som kör samlat faktiskt när de ska in på tredje varvet. En som jag varnar högljutt för redan nu är den som jag hade som topp 3 i dag, nämligen Jacov fak. Han är endast 26 sekunder efter vilket får anses som bra mot dessa toppnamn även om de hade samma antal bom, men han är före namn som Tcherezov och Greis, varav den förstnämnde av dessa är som ett spjut i spåret med bra form (även i dag?). Slår man dessa med samma antal bom blir Fak farlig med bra skytte på jaktstarten. Även hans landsman Klemen Bauer gjorde det bra i dag och är 51 sekunder efter med två bom. Och Birnbacher som är 56 sekunder efter med två bom i dag känns också het i spåret. Men kvarstår kylan så känns dessa som heta kandidater då det kan stressas i första gruppen.

Till sist inför damernas skidskytte i morgon så gäller det att hitta det åkstarka åkarna och Neuner tror jag kan sopa hem det väl enkelt även med två bom i morgon men det är inget tilltalande spel dessvärre. Darya Domracheva och Kaisa Mäkäräinen har dock sett bra ut på sistone och jag lutar åt detta håll och ser ifall o0ddsen är mer tilltalande här. En noggrannare analys kommer under natten eller morgondagen.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 05:31   #80
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

2011-02-11 Kaisa Mäkäräinen - Svetlana Sleptsova (World Cup)


Datum: 2011-02-11
Tid: 17:30
Sport: Skidskytte
Land: Annat
Liga: World Cup
Match: Kaisa Mäkäräinen - Svetlana Sleptsova

Spel: Kaisa Mäkäräinen H2H
Insats: 10/10
Odds: 1.75
Bolag: Nordicbet

Motivering:
Här kommer dagens smällkaramell till er som är tidiga på den här reken.

Skidskyttet i dag för damer över 7.5km vilket innebär sprint och en liggande samt en stående skjutning.

Vi börjar med lite basfakta!

Kaisa Mäkäräinen ligger på andra plats i den totala världscupen medan Sleptsova ligger på plats nummer 14. I sprintcupen leder Mäkäräinen medan Sleptsvova ligger på plats 22. Nu är detta inte direkt avgörande för resultatet i en enskild tävling men i samtliga sprintar den här säsongen så har Mäkäräinen varit före Sleptsova i mål. Rent formmässigt är det väl tveksam form på finskan även om jag tyckte hon hade bra tryck under skidorna senaste veckan i Presque Isle.

Normalt kan finskan också dra på sig en eller två bom fler än Sleptsova över sprint även om det inte finns några garantier. Ser vi till banan så tror jag damerna har samma tunga stigning som herrarna har i början vilket gynnar starka skidlöpare, där jag anser att Mäkäräinen är ett par klasser bättre och det visar sig också på samtliga sprinttävlingar den här säsongen.

Dessvärre strular mitt konto hos Nordicbet där detta jubelodds finns till hela 1.75 på Mäkäräinen. Det borde stå i närheten av 1.40 enligt mig. Så utan att själv kunna smaka på fågeln får ni äta den själva. Som en jämförelse har ett annat bolag t ex Mäkäräinen före Dorin till 1.50 och sedan har de även Dorin före Sleptsova till 1.75. Så nu är det bara in på Nordicbet och äta av kakan så länge den finns kvar. Överodds som måste synas med hög insats. 5/5.

I senaste sprinttävlingen var Mäkäräinen dock endast ett par sekunder före Sleptsova men med en bom mer. Sen i jaktstarten så körde Mäkäräinen kanon i spåret men sköt bort sig på sista stående och drog fem bom enbart där, totalt sju mot Sleptsovas sex men slog henne med 48 sekunder. Dock skilde det så enormt mycket på vilken tid som spenderades på skjutvallen då, så att dra alla växlar här känns fel. Jag hittar dessvärre inte de exakta åktiderna senast.

Det negativa är att i övriga tävlingar såsom distans och masstart så har Sleptsova ett rätt jämnt resultat med Mäkäräinen men det är ju lite olika regler och förutsättningar.

Mäkäräinen vill så klart slåss om den totala världscupen och hon bör inte se detta som något inför VM-lopp.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+5), Savve (+4)
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 12:08   #81
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 194
Sharp$: 585

Blandade smågodis.
Stats: 284 - 321 - 5
ROI: 115.66%
Vinstprocent: 46.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Datum: 2011-02-11
Tid: 17:30
Sport: Skidskytte
Land: Annat
Liga: World Cup
Match: Kaisa Mäkäräinen - Svetlana Sleptsova

Spel: Kaisa Mäkäräinen H2H
Insats: 10/10
Odds: 1.75
Bolag: Nordicbet

Motivering:
Bra rek. Mäkäräinen tog alldeles för lång tid på sig i sista skjutningen så tidsskillnaden skulle säkert vara upp mot en minut utan den fadäsen.

Vad tror du om Darya Domracheva - Kaisa Mäkäräinen 1,78 resp. 1,93. Mer osäkert än den du rekade??

Senast redigerad av Snittgurkan den 2011-02-11 klockan 12:14.
Snittgurkan är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 14:22   #82
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Snittgurkan Visa inlägg
Bra rek. Mäkäräinen tog alldeles för lång tid på sig i sista skjutningen så tidsskillnaden skulle säkert vara upp mot en minut utan den fadäsen.

Vad tror du om Darya Domracheva - Kaisa Mäkäräinen 1,78 resp. 1,93. Mer osäkert än den du rekade??
De är extremt jämna i spåret och Domracheva är på väg uppåt med lite smygform men jag skulle avstår spel på den H2H då det känns som det kan gå hur som helst, det är för många faktorer som är avgörande åt bägge håll. Så jag ser inget värde i någon av dessa.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 14:26   #83
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5
Sharp$: 118
Standard

grymt jobb du lägger ner rovfisken666, uppskattas något enormt!

Som vanligt ställer jag frågan om du hittar någon intressant h2h på bet365!
Lycka till idag!
bowser är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 15:24   #84
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bowser Visa inlägg
grymt jobb du lägger ner rovfisken666, uppskattas något enormt!

Som vanligt ställer jag frågan om du hittar någon intressant h2h på bet365!
Lycka till idag!
Jag har själv spelat Valj Semerenko före Marie Dorin till 1.75 och den erbjuds till 1.76 på Bet365. Jag finner ett litet värde här men har själv minibet på den, runt 1% dvs. Annars finner jag inte mycket som är intressant. Har gått igenom en del H2H totalt och det bästa var reken jag la ut, men den kunde jag inte själv spela *muttrar*
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 15:41   #85
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Damernas skidskytte närmar sig och det är start om ca en timme. Jag har dessvärre inte hittat så mycket av spelvärde i dag och då har jag ändå gått igenom en del. Antagligen har jag missat något men jag hittade det bästa spelet åtminstone och det hoppas jag ni var en del som följde, oddset har gått från 1.75 till 1.55 där.

Som jag skrivit tidigare så tror jag den här banan passar Magdalena Neuner bra och jag såg vinnarodds på 4.50 i går vilket kändes helt ok att spela till. Jag varnade tidigt för Domracheva som sett stark ut på sistone men oddsen runt 7-9 tilltalar dessvärre inte mig så den outsidern förblir ospelad, En åkare som kan vara intressant med rätt odds i dag är Miriam Gössner som tidigare var längdåkare. Hon skjuter allt som oftast bort sig, precis som Daniel Böhm på herrsidan, men Böhm visade i går att det går att skjuta fullt likväl ibland. Gössner är nästan lika snabb som Neuner i spåret och gjorde sin bästa tävling i Östersund som var första världscuparrangör den här säsongen. Gössner sköt fullt och slutade på andra plats efter en formtoppad Kaisa Mäkäräinen som var oslagbar vid detta tillfälle. Odds runt 30 plus som vinnare och runt 12 på plats är det vi minst ska söka efter, jag försöker få runt 50 som vinnare själv. Men det är ju dessvärre spel som sitter så sällan att det går att tappa självförtroendet innan en säsong har avverkats nästan.

Ekaterina Iourieva var en besvikelse sist, då jag hade hoppats att hon skulle kunna skrälla efter ett längre uppehåll. Ska bli intressant att följa i dag men risken är väl att det blir samma visa som sist, så det blir inga spel här inte.

Det blir till att njuta av tävlingarna i dag och jag nämner istället min egen topp 10 (för skojs skull) som jag tror det kan bli. Skulle jag finna något intressant återkommer jag.


1. Magdalena Neuner
2. Darya Domracheva
3. Kaisa Mäkäräinen

4. Andrea Henkel
5. Miriam Gössner
6. Teja Gregorin
7. Helena Ekholm
8. Valj Semerenko
9. Tora Berger
10. Andreja Mali
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 17:41   #86
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Vi kör en lite snabb uppdatering nu när de flesta har tagit sig i mål. Det enda som kan rubb topp 10 är en fransyska som snart kommer att vara i mål. Jag är ledsen att jag inte fick ut Henkel till er som mitt vinnarspel tillsammans med Gössner men jag fick oddset matchat 10 minuter innan start och som jag skrivit tidigare gäller det att kolla sista info strax innan start, nu skrev jag inget men den fanns i mitt sheet.

Jag hoppas dock att det var några som nappade och fick ett odds kring 12 på Gössner, fanns på Betfair. Dock fick jag inget spel själv på henne och det är lite irriterande, men bara att acceptera. Neuner trea med två bom i dag, och det var väl ett ok odds på 4.50 som vinnare tycker jag. Trodde enormt på tyskorna i dag pga skidåkningen men nämnde inte Henkel dessvärre. Tittar vi topp 10 på ren åktid hittar vi fem av de sex tyskorna där och den här banan krävde bra åkning som jag sagt.

Mina H2H satt fint, åtminstone tre av fyra, och jag kan bara beklaga att den sista inte satt då Semerenko skjuter bort sig helt i dag, dessutom var hon extremt långsam i spåret och Dorin klarade sig fint i H2H med endast en bom mot fyra. Jag vill vara kritisk mot mig själv med Mäkäräinen och Domracheva som jag trodde skulle vara högre upp. Domracheva körde enormt i dag men skjuter hela tre bom i stående och vips var segern långt ifrån. Mäkäräinen skjuter totalt tre bom i dag men kör bra men det är ändå underkänt. Men så är skidskytte, svårt att veta hur de ska skjuta.

Min topp 10 tänkte jag också gå igenom.

Resultat

1. Andrea Henkel
2. Miriam Gössner
3. Magdalena Neuner

4. Tora Berger
5. Teja Gregorin
6. Darya Domracheva
7. Marie Dorin
8. Kaisa Mäkäräinen
9. Inna Suprun
10. Nedezhda Skardino

Jag prickar sju av tio på listan och på topp sex finns det inga andra namn. Plats nio och tio är det för mig två helt okända åkare.

Mitt tips

1. Magdalena Neuner (TREA)
2. Darya Domracheva (SEXA)
3. Kaisa Mäkäräinen (ÅTTA)

4. Andrea Henkel (VINNARE)
5. Miriam Gössner (TVÅA)
6. Teja Gregorin (FEMMA)
7. Helena Ekholm (plats 25)
8. Valj Semerenko (plats 39)
9. Tora Berger (FYRA)
10. Andreja Mali (plats 35)

Jag får vara nöjd med dagen totalt sett, kändes som det mesta var rätt i analyserna. Nya lopp i helgen, men svårare att hitta värde i jaktstart och masstart. Men vi gör ett försök.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+10)
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-11, 17:54   #87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 123
Sharp$: 2840


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Tack för Kaisa Mäkäräinen!
skarabe är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-12, 06:56   #88
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 67
Sharp$: 205
Standard

Tack för skidskyttereken, hann ta den till 1,75 sjönk till 1,45 ganska snabbt.
_ekan_ är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-12, 14:00   #89
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Jag hinner inte gå igenom skidskyttet med odds och liknande i dag utan ta frågorna i chatten (privat) ifall ni undrar något specifikt.

EDIT: Jag kommer själv att rikta in mig på vinnarspel vad gäller Tcherezov till runt 14, ifall jag får det. Jag satsar på Alexis Boeuf topp 3 som jag tycker gör det riktigt bra just nu och har fart under skidorna. Slänger även in en slant på Fak, men lär inte få dessa matchade. Boeuf mot Sednev i H2H blir det också då Boeuf får gå i en grupp från start som kan ta in Sednev tidigt och sen är Sednev långsammare i spåret men skjuter just nu lite bättre, knappt två i odds är spelvärde anser jag. Terje Boe vet jag inte riktigt var han står men han skjuter stabilt och avslutade bra sist så möjligt att jag ligger fel i värderingen här men får jag upp mot 2.40 på Tcherezon i H2H där så spelar jag. Ska försöka ge en längre analys inför damerna men det är svårare med jaktstart vad gäller H2H och spelvärde.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-12 klockan 14:06.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-12, 15:03   #90
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Fick ett spel matchat bara och det var väl tur det, då det sköts uselt på samtliga mina idéer. Att Boeuf går in och skjuter tre bom på andra liggande finns ju inte. Där avgjordes det hela i H2H mot Sednev. Efter det gav Boeuf upp jakten för en bra placering och körde bara runt loppet som en träningsrunda. På bägge stående skjuter han fyra träff i rad innan missen kommen på sista skottet. Jag får ta nya tag och hitta något värde till damloppet istället. Tycker annars det är mycket stolpe ut för mig just nu, nära men det hjälper ju inte.

Först tappar Estudientes 2-0 till 2-1 i 90:e minuten, vilket gjorde att två vinnande spel blev förlustspel istället. Nattens match med Necaxa blev det 1-0 istället för 2-0 som jag gick på och nu blev det 2-1 till United istället för att City vann med dessa siffror. Visst, det är inte jättenära men det känns som jag är där och trampar men hamnar fel på det. Men visst, jag kan inte deppa ihop för att en del spel inte sitter just nu, det kommer ge resultat på sikt åtminstone.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-12, 16:11   #91
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Hamnar jag helt fel även på damernas skidskytte nu så ska jag göra vad jag kan för att ta ett break från jaktstarter och det breaket kommer vare sig jag vill eller inte typ.

Ett tänkbart loppscenario tänker jag först presentera innan jag går in på vilka spel det finns värde i enligt mig. Startordning först med de intressanta namnen.

0.00 Andrea Henkel
0.11 Miriam Gössner
0.16 Magdalena Neuner
0.19 Tora Berger
0.25 Teja Gregorin
0.55 Darya Domracheva
0.57 Marie Dorin
1.03 Kaisa Mäkäräinen
1.08 Marie Laure Brunet
1.16 Anna Carin Zidek Olofsson
1.19 Ann Kristin Flatland
1.46 Helena Ekholm

Gössner och Neuner kommer att vara ifatt Henkel väldigt tidigt och de tre kommer sen följas åt till första liggande skyttet. Jag tror inte Berger kommer ifatt även om hon kommer jobba för det, och kommer hon ifatt är det när de tre tyskorna redan kör tillsammans. Utan det lutar mer åt att Teja Gregorin och Berger bildar ett miniteam i spåret. Mäkäräinen kör ifatt Domracheva och de följs sen åt precis som för en vecka sen.

Vad händer sen på vallen då? Omöjligt att svara på men att Berger kommer trycka av snabbt är rätt säkert, blir det bom eller inte är frågan. Jag utgår från att de flesta skjuter fullt i första liggande så vi går direkt till andra skyttet och hur ställningen är efter detta. Jag väger in att det kan finnas lite bommar också efter två skjutningar men inget överdrivet felskytte av någon. Då kan det efter två skjutningar se ut på följande sätt.

Magdalena Neuner leder före Berger med ett 15-tal sekunder, tätt följd av Henkel och Gregorin. Ytterligare ett tiotal sekunder bakom denna trio infinner sig sen Domracheva, Mäkäräinen, Gössner och Marie Dorin. Så det kommer finnas flera med vinstchans. även estniskan Saue har kört upp sig och hänger med Zidek och Brunet inom minuten bakom Neuner.

Sen kommer de två avgörande skjutningarna och här kan det gå lite hur som helst på de flesta håll. Neuner 70% och Gössner 56% kommer med stor sannolikhet att missa en del. Neuner kanske klarar sig med totalt två bom i stående medan Gössner kommer hamna på tre eller fyra. Berger skjuter fullt eller missar ett och Henkel kommer också skjuta i paritet med Berger. Gregorin hamnar på mellan noll och tre bom liksom Domracheva och Mäkäräinen. Här avgörs väldigt mycket för de två sistnämnda tjejerna. Fransysksorna skjuter stabilt men kommer bomma något skott. Helena Ekholm kommer att revanschera sig från det usla skyttet igår och kommer ligga topp 10 efter samtliga skjutningar.

Men hur ser det ut när de lämnar andra stående skyttet och hur ser det ut i mål? Det är extremt många faktorer som ska klaffa någorlunda rätt för att jag ens fortfarande ska vara på banan men låt mig ändå ge en tänkbar ställning inför slutrundan och då är även många andra faktorer medräknade förutom det jag redan nämnt.

Henkel och Berger kommer att gå ut som etta och tvåa i någon ordning inom 10 sekunders marginal. Därefter kommer Neuner att köra ut som trea ett fåtal sekunder bakom. Gregorna och Mäkäräinen ligger runt 35 sekunder efter tillsammans med en av fransyskorna, troligen Dorin. Domracheva och Gössner ligger runt minuten efter, möjligen ligger Domracheva lite bättre till, alternativt att Gössner ligger 75 sekunder efter istället. Ekholm ligger också drygt minuten efter tillsammans med Brunet men efter Gössner.

På slutvarvet kommer de starka åkarna avancera och flera placeringar och min slutställning i dag blir följande. Jag bortser lite från mitt tilltänkta loppscenario här.

Magdalena Neuner
Andrea Henkel
Tora Berger

Darya Domracheva
Helena Ekholm
Kaisa Mäkäräinen
Teja Gregorin
Miriam Gössner
Marie Dorin
Kathrin Hitzer

Jag återkommer med mina spel samt eventuella värde. Måste införskaffa mig lite mat nu.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-12 klockan 16:57. Anledning: Ändrad topp 3
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-12, 17:50   #92
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Jag får vara nöjd med min analys och mina spel men när Dorin skjuter fullt så blir det inget plus på skidskyttet för min del i dag. En miss på Dorin och Mäkäräinen hade kommit före och det hade blivit plus 30 euro istället. Jag trodde dock att det skulle vara lite bättre skytte i dag och tiderna som jag spekulerade i ovan stämde ju inte riktigt men tittar vi på resultatlistan så prickar jag in nio av de tio bästa tjejerna, om än inte i rätt ordning. Mitt tips nedan med slutplacering inom parentes.

Magdalena Neuner (TVÅA)
Andrea Henkel (VINNARE)
Tora Berger (FYRA)

Darya Domracheva (ÅTTA)
Helena Ekholm (plats 12)
Kaisa Mäkäräinen (FEMMA)
Teja Gregorin (SJUA)
Miriam Gössner (TIA)
Marie Dorin (TREA)
Kathrin Hitzer (SEXA)

Ekholm lyckades alltså inte ta sig in på topp 10 och den som var där istället var Ekaterina Glazyrina som slutade på nionde plats. Dorin klarade sig bättre än jag förväntade mig samt så körde HItzer upp sig fyra platser bättre än jag räknade med emn sätter man samtliga på rätt plats så hade det väl varit lite väl. Jag är nöjd med mina spel åtminstone och det får väl vara det viktiga.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-12, 18:07   #93
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Jävligt fint rankat so far i skidskyttet. Kör vidare likadant så kommer det ge utdelning.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-13, 14:30   #94
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Som vanligt kommer jag upp sent om dagarna och har inte så mycket tid att analysera skidskyttet men samtidigt så är det en del åkare som lämnar återbud och i dag startar t ex inte Tcherezov.

Lite spontana tankar så tror jag Fourcade har störst möjligheter att vinna i dag men oddset känns inte så lockande men samtidigt hittar jag inte så mycket där bakom som egentligen kan hota. Bergman och Slesinger verkar ha bra form så mina vinnarspel kommer centreras till dessa tre herrar. Utöver det så har jag redan lagt ett H2H mellan Slesinger och Sumann och där ser jag värde i Slesinger till 1.97 då han hittat riktigt bra form just nu här i Fort Kent.

De snabba åkarna som skjuter lite sämre har inte samma fördel i masstart då de har svårt att komma loss och de får inte samma tid tillgodo som i individuell start. Jag försöker leta lite skrällar till topp 3 också men just nu hittar jag inget alls av intresse. Jag återgår till att studera startlistorna och oddsen och återkommer ifall jag springer på något intressant.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-13, 16:30   #95
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Just nu är jag riktigt glad på många olika sätt. Dels vinner Köln hemma som jag hade som rek tidigare i veckan och de gör det på ett säkert sätt och segersiffrorna blir 4-2 mot Mainz. Jag hoppas det var fler än två som ryggade denna för återigen visade sig att form och statistik i kombination ör starka saker inom idrott. Min hjälte Podolski gör dessutom två mål och jag gläds åt honom. Det är stort att välja att spela för sitt Köln då han har sitt hjärta där istället för att vara i Bayern München. Det är så stort att det är större än att vinna Champions League. Jag tycker det är komiskt och patetiskt av spelre som Torres, Zlatan och övriga som väljer att byta klubb för att de vill vinna Champions League. Jag hoppas innerligt att Zlatan aldrig lyckas vinna det och det var så underbart att se Inter vinna den titeln efter att Zlatan lämnade - just för att vinna den pokalen.

Mitt spel går riktigt fint just nu också och det mesta sitter men det kan vända snabbt men jag får vara nöjd med det som sitter nu och sen jobba vidare uppåt. Skidskyttet i dag vad gäller herrarnas masstart gick riktigt bra. Fourcade vann och Slesinger var före Sumann i mål så det var 100% utdelning där. Hade även ett försök att få Birnbacher som topp 3 men ville ha 15 i odds men kunde endast få 11, den killen kom sen fyra och det var på ett sätt tur att det inte matchades men jag var återigen rätt i mina analyser och idéer. Självförtroendet på topp med andra ord och snart är det dags för damernas skidskytte. Jag ska försöka att inte bli övermodig nu utan fortsätta jobba vidare på samma sätt som jag hittills gjort. Jag ska försöka få till en liten snabb uppdatering innan det är dags för start om exakt 45 minuter. Men dagens spel och bedrift är Köln. Sa jag att jag var glad?
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-13, 16:59   #96
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Start om 25 minuter och mina tankar just nu är att Kathrin Hitzer på topp 3 kan vara aktuellt men odds på runt 15 önskas för att det ska vara värde med lite marginal, det kan annars vara en trevlig tv-peng ifall oddset endast är runt 10. Jag har väldigt svårt att bestämma mig vem som kan vinna detta och samtidigt ha ett fint odds. Jag känner lite att Berger inte är i tillräckligt bra åkform för att vinna detta ifall det blir strid på sista varvet. Tyskorna blir farliga åter igen ifall de är med efter det stående skyttet men klarar de att hålla ihop det bra nog? Vad finns det för skrällar som kan skjuta fullt och köra tillräckligt bra? Teja Gregorin blir mitt vinnarspel till drygt 34 i odds. Hon kör tillräckligt fort och skjuter stabilt nog för att hålla ihop det hela. Men det blir lite som Sikora på herrarnas masstart som överraskade mig. Jag har studerat hans odds ett tag nu men inte sett något som tyder på stigande form men så slog han till med en andraplats.

Jag är inne på Mäkäräinen och Domracheva som segrare också men de har visat lite tveksam skjutform även om banan passar båda dessa åkare också. Jag tror mest på Mäkäräinen men de är jämna och det måste vara dags för Domracheva att hålla ihop skyttet så jag väljer högsta oddset här och drygt 16 får jag vara nöjd med, men det krävs bra skytte här, max en bom alltså. Vad gäller H2H tycker jag mig se ett rätt bra värde i att vår egen Anna >Carin Zidek Olofsson ska vara före Svetlana Sleptsova även om den sistnämnde stod över jaktstarten i går och har lite mer sparat i benen. Men ryskan skjuter riktigt illa just nu så det måste spelas emot, även om jag är fullt medveten om att sådan vänder fort och vips skjuter hon fullt och står på pallen. Lite synd att Ekholm inte har bättre odds för hennes åkform var riktigt stark i går och hon körde upp sig många placeringar liksom Hitzer. Värdera själv och väg in med hjärtat ifall Ekholm är värd en vinnarpeng också. 15 minuter till start.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-13, 18:06   #97
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En snabb uppdatering angående skidskyttet för damerna i dag. Hitzer kommer på sjunde plats och det var väl ett godkänt spel men inte ens fullt skytte för henne hade räckt till pallen i dag. Domracheva är jag riktigt nöjd med och skjuter endast en bom i dag, men det räckte inte då Neuner sköt samma resultat. Jag är dock lite irriterad på mig själv att jag inte får in ett livespel på Neuner, oddset var 2.4 och jag vill ha 2.7, sen sänker jag det till 2.4 men då var det 2.38 som gällde och jag sänker än en gång men då gäller 2.36, sänker en sista gång men hinner inte likväl. Det är väl sådan jag får ta, ibland sparar jag en förlust på samma försök. ACO Zidek var klart före Sleptsova som fortsätter skjuta bedrövligt och jag är sur nu, för jag var alldeles för lat att sätta in mer cash på Pinnacle och det jag hade där var redan i spel, samt var inte herrarnas skidskytte rättat så jag hade endast 8.75€ i spel på Zidek istället för tilltänkta 15, men jag ska inte klaga, dagen har varit toppen och om en timme så är det brasiliansk fotboll. Jag tänker inte jaga så mycket spel i kväll men dyker något intressant upp så får jag gå in med en satsning. Till sist blev tyskorna farliga igen, de höll ihop skyttet. Dubbelt svart-rött-gult på pallen! Dagens besvikelse är stabile Gregorin som sköt hela fem bom i dag, minst fyra för mycket för henne anser jag, åtminstone tre.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-14, 22:39   #98
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Att diskutera med idioter får det vara slut med för min del nu. Det går inte, det förstår inte. Problemet är väl att jag blir mer anti mot samtliga och det kan kännas tråkigt men jag får jobba med mig själv på den biten. Känslan just nu är iaf att jag kommer skriva här i min speldagbok så att jag fortsätter utveckla mitt eget spel samt fortsätta bokföra. För i hemmets lugna vrå slipper jag alla som jag inte orkar med, men på internet är det ofrånkomligt att springa in i dessa. Det tråkiga är att jag som person blir mindre öppen och givande mot andra men som sagt så är det väl saker jag får jobba med. Som sagt så får jag vara bättre på att direkt skala väck folk från framtida eventuella nätverk. Sen får jag se vad som återstår och där det finns något gemensamt.

Har varit relativt lugna speldagar på sistone och det känns som jag behöver lägga in lite helt spelfria tider i mitt liv. Lätt hänt att det blir en börda annars istället för ett roligt projekt. Dagens matcher var annars extremt svängiga där Oskarshamn räddade ena spelet genom att vända stort underläge men ändå vinna bekvämt. Tvärtom var det för Dalen som hade ledningen inför sista perioden men klappade ihop fullständigt.

Får spendera lite tid till att gå igenom veckans matcher redan nu känner jag för att se var jag kan hitta lite smultron. Ångrar dock att jag totalt glömde bort underspelet på Fulham - Chelsea i kväll, men det jämnar väl ut sig någorlunda. Dock kommer jag få skidskytteabstinens snart känner jag, men jag får se fram emot VM helt enkelt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 04:19   #99
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

lol är väl det minsta jag kan säga om basketmatchen mellan Houston och Denver. 65 poäng är max de får gå in och göra i sista quartern men de lyckas med att göra 67 poäng, så istället för plus 30 så blir det plus 12 ifall nu inte Calgary på ett ännu mer mirakulöst sätt lyckas tappa sin 5-0 ledning efter första perioden. Spelen var annars bra i kväll tycker jag men det blev endast en push på U5 mellan Phoenix och Washington, men de hade 0-0 efter första så jag var väl rätt ute där åtminstone.

Morgondagen består i att få en kamrat att komma igång med ett seriöst spelande så jag hoppas han nu förstår vad det är han ger sig in i. Jag får väl skriva ner ett tiotal regler som han alltid måste läsa igenom typ, annars är väl risken att det går åt skogen för honom. Jag får bli farsan Baloo helt enkelt.

Det enda som just nu verkar gå snett med spelandet är dessa högre insatser. Inte för att de är många unit men de ligger ändå över medel just nu. Hamnar på något sätt lite fel där, men jag får hoppas det är tillfälligt. Har snart fått ihop 1000 euro och då har jag planer att gå över till mina nya regler och köra med ett nytt sheet också. Dock vill jag ha fixat min ena bonus som just nu är låst och det tar nog ytterligare en tio dagar innan den är fixad, men det finns ingen anledning att jäkta även om det är inspirerande att få en nystart med sitt spelande.

Två spel lagda till morgondagens NHL. Jag kunde inte motstå följande spel då jag tycker oddsen var lockande. Det kommer bli jämna matcher och jag har det lilla esset i rockärmen ifall San José Sharks har ledningen med ett mot slutet att det andra kan komma i tom kasse. Men Predators har hyfsad form så det kan sluta lite hur som helst men oddset talade för spel. Borde dock bli målsnålt och det vet jag inte om det är en fördel eller nackdel faktiskt. Edmonton är inget vidare bra lag och visst har de hemmaplan men det kan vara avgjort tidigare detta än i slutminuterna.

2011-02-16 02:05NHLNashville Predators vs San José Sharks -1.5 FT+OT 12 3.540

2011-02-15 20:45League TwoBury vs Chesterfield UNDER U 2.5 FT 15 1.869

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-16 klockan 04:54.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 06:45   #100
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Efter ett par timmars genomgång så har jag fått lagt ett antal spel till i morgon. Det känns nästan lite väl mycket men insatserna är förhållandevis låga och det känns som de flesta spelen är riktigt bra. Men det spelet som jag fastnat mest för just nu är följande.

2011-02-15 20:45Conference LeagueWrexham vs Crawley Town 0. -0.5 FT 20 2.410

De möttes så sent som i lördags och då hade Wrexham ledningen med 2-0 på bortaplan men tappade ändå matchen. Enligt statistiken i år så hade det varit en skräll ifall Wrexham hade tagit segern men nu vänds statistiken plötsligt till Wrexhams fördel. Förutom detta så hade Wrexham hela sju segrar i rad innan de alltså tappade sin ledning sist. Jag har även lagt ett bet på att Wrexham gör första målet till drygt två i odds. Förra säsongen vann hemmalaget bägge matcherna när de möttes, samt höll nollan. Oddsen är klart motiverade att syna här. Sen kan jag ju få drömma om att Crawley Town har tankarna på mötet med Manchester United på lördag istället, inte för att de lägger kraften där men hur ofta får Crawley Town möta ett sådant storlag i en tävlingsmatch? Är de människor kommer de underprestera mot Wrexham.

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-15 klockan 23:20.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 09:05   #101
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 409
Sharp$: 3509
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Sen kan jag ju få drömma om att Crawley Town har tankarna på mötet med Manchester United på lördag istället, inte för att de lägger kraften där men hur ofta får Crawley Town möta ett sådant storlag i en tävlingsmatch? Är de människor kommer de underprestera mot Wrexham.
Om inte annat så lär de vara jävligt rädda för att dra på sig en skada och missa sin drömmatch! =)
Piturek är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 16:11   #102
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piturek Visa inlägg
Om inte annat så lär de vara jävligt rädda för att dra på sig en skada och missa sin drömmatch! =)
Absolut! Jag blir förvånad ifall Crawley vinner den här matchen, men det finns ju den lilla faktorn också att de är i enorm harmoni och njuter i fulla drag av mötet på lördag. Det kan ha en positiv effekt också men mycket mer talar för att det kommer gå klart sämre i dag så spelet är givet! Kan vi inte skruva fram klockan, blir ju bara en lång väntan nu!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 18:31   #103
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Irriterande att jag inte hittade en bookie som erbjöd spel på FC Köpenhamn mot Rosenborg. Nu vet jag förvisso inte vad oddsen kan ha varit men det kändes väldigt mycket som en hemmaseger då Köpenhamn nog vill prestera bra inför mötet med Chelsea. Ledning där med 2-0 i halvtid men jag får sluta titta på sådant när spelen inte är lagda.

Just nu ser jag en riktigt tråkig match mellan Thessaloniki och Man City. Det har blivit lite bättre och ett par chanser har skapats på slutet men det känns väldigt mycket som 0-0, men spelade live på 1-0 istället då nio i odds kändes för högt så som matchen ser ut. Det känns som att blir det något mål är det 50/50 vilket lag som gör det och ett mer rätt odds på 1-0 vore drygt sex tycker jag.

Nu är det bara drygt timmen kvar till det brakar loss med spelen i kväll. Jag får hoppas på lite marginaler på min sida i dag helt enkelt. Till sist är det komiskt att läsa alla kommentarer som folk har på det här forumet. Det känns mer som att det viktiga är att tycka något än att det som tycka har någon substans av värde i sig. Låt dem leka!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 19:18   #104
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 186
Sharp$: 1817


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Fick 1,72 på Köpenhamn 2 timmar före matchstart och den satt ju riktigt fint. Tråkigt att inte du hittade den. Ryggat dig på Wrexham så vi får hoppas på den nu!
vessl123 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 19:37   #105
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vessl123 Visa inlägg
Fick 1,72 på Köpenhamn 2 timmar före matchstart och den satt ju riktigt fint. Tråkigt att inte du hittade den. Ryggat dig på Wrexham så vi får hoppas på den nu!
Det var som fasiken att det stod i så pass ändå. Problemet är ju att jag inte har några av de mer svenska spelbolagen så jag blir ju hängd vad gäller mer nordiska spel ibland. Men det finns mycket att jobba in nu i kväll istället, Wrexham t ex.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 20:48   #106
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En rätt pissig första halvlek i de flesta matcher faktiskt men jag ger inte upp och det finsn några hyfsade chanser tycker jag. Newcastle leder i halvtid men nu slåss hjärta mot hjärna i andra halvlek då jag håller på Newcastle men mitt spel sitter ifall det blir en oavgjord match. På något sätt hade det varit skönare att haft en 0-3 seger i matchen för då vet jag vad jag hoppats på. Två underspel har det redan blivit mål i första halvlek men jag anser ändå att bägge dessa har hyfsade chanser fortfarande, det är mellan Valencia och Schalke samt mellan Bury och Chesterfield. Ett överspel är redan inne och det var i matchen med Milton Keynes Dons där det redan gjorts fyra mål, så något positivt i det hela åtminstone. Dessvärre har Wrexham endast 0-0 i halvtid och detta kan bli tredje matchen i rad som jag går in relativt hårt med olika alternativ som sen blir pannkaka bara. Först Exeter, sen Dortmund och nu, nej nej nej.. det blir bra detta även om ettan i HT inte gfick in.

Milan mot Tottenham bedömde jag som att det kunde bli målrikt och jag såg faktiskt regnet som något positivt och matchen startade med bra chanser men det står 0-0 i HT och där ger jag upp mitt höga överspel. Nä, det ser ut att bli minus innan hockeyn startar i natt men jag får göra vad jag kan för att på något sätt jobb in mina matcher likväl.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-15, 21:49   #107
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Wrexham ser till att jag ligger klart minus under kvällen och jag blir helt förvånad ibland. När Kettering mötte Crawley efter att de skrällt i FA-cupen senast så lyckades matchen också sluta 0-0 och just nu är jag så trött på dessa mållösa matcher. Men när jag väl hittar en match att spela 0-0 så lyckas det ju sluta 1-1 istället och med facit i hand var krysset bättre som jag först tänkte men oddsen på 0-0 var klart mer motiverande så jag får stå mitt kast där. Men att Wrexham inte får in en boll kommer störa mig halva kvällen nu, och nu är det några timmars väntan till hockeyn börjar och må jag ha lite marginaler på min sida där.

Över- och underspelen satt rätt bra i dag annars men förutom det är det mycket jag irriterar mig på. Newcastle hade lite för lågt odds för att jag ville spela där, men jag kunde väl blandat in hjärtat istället för att när matchen sen är igång spela på att Newcastle ska göra fyra bollar. Ja, jag är missnöjd med detta spelet något oerhört och jag är irriterad att jag inte spelar Tottenham men jag spelar Schalke. Logiken finns inte där men jag hittade mer värde i över 4.5 mål där. Nä, till skamvrån och gråta är det dags för nu.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 04:53   #108
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Jag har hamnat helt snett på allting just nu känns det som, inget flyt men heller ingen oflyt, bara dåliga resultat och till viss del dåliga spel. Matcher som jag eventuellt tänker spela hittar jag inte som utbud och en del matcher jag har avstått till sist efter långt övervägande och de har såklart gått in men de som jag väl spelat på går riktigt dåligt. Känns som jag letar matcher mer än jag borde. Samtidigt gick jag väl in hårdare i natt än jag borde så det är bara på med dumstruten nu och ladda batterierna och minimera antalet spel för att hitta känslan igen. Möjligen ska jag växla över till mina nya regler redan innan jag når 1000 euro för jag orkar inte med fler dåliga dagar i rad nu. För mycket stolpe ut just nu som sagt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 21:12   #109
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Då allting hamnar helt snett nu så har jag beslutat för att efter nattens spel införa mina nya regler och starta om från början istället för att vänta till jag har 1000 euro. Så en ny speldagbok kommer att upprättas inom kort, som kommer att skilja sig lite från den här. Mer spel kommer att presenteras i inläggen samt kommer det finnas klara och tydliga regler som gäller för varje spel. Analyserna kommer presenteras djupare och det hela kommer att bli bättre helt enkelt. Det är åtminstone min förhoppning att just spelen ska bli bättre, för jag märker att jag lagt en del usla spel på sistone.

Sen känner jag att jag måste göra något för att inte fortsätta ner, då de två senaste dagarna har varit katastrofala. Det tar på ens psyke när inget fungerar. Visst, Fiorentina mot Genoa fick under 1.5 mål men mitt överspel på Tottenhams match i går (4.5) passade med facit i hand bättre in på det andra italienska laget, Roma. För här spelade jag 0-0 vilket var så långt ifrån verkligheten jag kan komma. Lägg därtill ett uselt spel såsom Rot-Weiss Erfurt hemma mot Stuttgart II där jag hela natten under min analys kom fram till att inte spela mot Stuttgart då de faktiskt har riktigt bra resultat genomgående i serien och de vann med 3-1 hemma mot R-W Erfurt. Att de inte förlorat en enda match med mer än ett mål var också tunga saker, men likväl spelar jag -0.75 på hemmalaget nu. Uselt.

Jag är dock fullt medveten om att svackor kommer och att spel inte kommer sitta hur bra de än är men som jag skrev ovan är risken att jag tar ännu fler dåliga beslut ifall jag inte får en nystart genast eftersom detta legat i startgroparna ett tag. Så ifall det är några som läser här och följer det jag skriver så är ni välkomna till min nya, fräscha speldagbok - en bättre plats helt enkelt.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 21:24   #110
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 47
Sharp$: 1600
Standard

Hahaha, du är en lustig prick du. Var det inte exakt detta du starta en tråd om nyss?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
saman (+1), performance (+10), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), performance (+1), Gb (+20)
R9B1N är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-16, 22:31   #111
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av R9B1N Visa inlägg
Hahaha, du är en lustig prick du. Var det inte exakt detta du starta en tråd om nyss?
Ifall man har en normal förståelse för det svenska språket så är frågan ointressant men för dig ska jag göra ett undantag. Nä, det var faktiskt inte det min tråd handlade om - och det hade många med dig vetat ifall ni läst vad jag skrivit istället för att bara inbilla er vad det stod där. Goddag yxskaft!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-02-17, 06:36   #112
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Då TS valt att lägga ned denna dagbok och starta om på nytt så stänger vi den.

https://www.sharps.se/forums/speldagb...llt-av-vaerde/ där finns den nya.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td