|
LinkBack | Ämnesverktyg |
2012-05-01, 08:11 | #46 |
Sharpest
|
|
2012-05-01, 11:47 | #47 |
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blue Berry Hill
Inlägg: 1 045
Sharp$: 987NHL Grind 14-15 Stats: 19 - 31 - 3 ROI: 93.74% Vinstprocent: 38.00% |
Nu tar vi & hejdar oss en smula här dödas ingenting bortsett från en tung baksmälla. Givetvis handlar allt om vilket kött man grillar & kvalitén på denna men nu råkar jag ha en viss förkärlek för fläskfilé & den mår bra av lite smaksättning ala yankeestyle så det så.
Dennis grillkorv & det där gröna ni yrar om hör ICKE hemma på min bbq. |
2012-05-01, 13:55 | #48 |
Smaksättning är lika med
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det Nu även på Twitter To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
2012-07-24, 23:27 | #49 |
Ja det här hänt lite på Yoghurt-fronten. Ni som inte hängt med kan börja läsa härifrån. https://www.sharps.se/forums/126294-post22.html
Började för ett par månader sen när blicken fastnade på en burk i kylskåpet. Fetthalt 5 % helt plötsligt! Efter lite efterforskning på nätet visade det sig att grekerna ändrat receptet och halverat fettmängden för att kunna betala av på statsskulden, finns några upprörda forum om detta på nätet. En sak om dom rivit Akropolis och malt till stenmjöl, men förstöra nationalskatten är ju oförlåtligt. Men jag fortsatte med mina burkar och tyckte det bara smaka märkligare och märkligare. Så blev det några hotellnätter i Stockholm och då hade dom Turkisk Yoghurt 10 %. Köpte en sån där hink för ett par år sen..en matsked tog jag sen åkte skiten i soporna, helt oätligt. Bara några dar innan resan hade Ernst stått med en sån där burk på tv och jag tänkte för mig själv fan vad den där såg krämig ut. Tillbaka till frukosten på hotellet. Ja vi provar väl då tänkte jag, såg ju gott ut! Mycket riktigt, smaka hur bra som helst. Sista dan lyckades jag hitta en bland frukostpersonalen som pratade svenska och hörde mig för om märke. Jo det var ju Lindahls som jag misstänkte, deras burkar tar ju upp halva kylrummet på Ica-kvantum och nu förstår jag varför. Burken för ett par år sen då? Tja, antingen var det något annat märke eller så var det något fel på innehållet. Hur som helst med den saken. Så här ser det ut i kylskåpet numera. 19:90 för ett helt kilo. 26:90 för 500 gram av den grekiska smörjan. Inte undra på att allt går åt helvete för dom.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det Nu även på Twitter To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Stekel (+3) |
|
2012-07-25, 22:34 | #50 |
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 236
Sharp$: 1178Who Is John Galt? Stats: 0 - 1 - 0 ROI: 0.00% Vinstprocent: 0.00% |
Var på Fäviken Magsinet utanför Järpen i helgen och åt. Bra.
Mat: friterat grishuvud(?) syrade morötter (?) kex av linfrö och ättika en liten klump av alldeles nyystad ost, lavendel vild öringrom i ett varmt skal av torkat grisblod frasiga lavar och mild, lätt syrad vitlöksgrädde suggfläsk pilgrimsmussla "i skalet ur elden" tillagad över björkkol och enekvistar torsk penslad med lite honung därefter stekt i en torr och het panne, ett grönkålsblad ångat så kort att det dör på tallriken, gran och ättika storöring marinerad i svampvinäger, råkost, sås gjord av mörkt rostad havre rå blåmussel och vildärtspaj jämtländska gryn och frön, mjölksyrad rova och kobuljong filtrerad genom höstlöv, vilda växter tärnat kohjärta, rostat märgben, blommor, toast och örtsalt oxsvans bakad med lök och mjöd, grönt och grön sås vällagrad hårdost av ko, reducerat youghurtvassle och bitter sallad vildhallonis vattlingon, tjockgrädde och strösocker äggula konserverad i socker, smulor av tallbark, glass av älgört pudding a lättsyrad mjölk och grädde, frusna joser av blåbär och sallad hallonsylt från i höstas, vispat ankägg och mjölksorbet som förr torkade bär, älgörtskarameller och tjärpastiller björksirap och torkat kött i ett litet pajskal av solrosfrö Dryck: fävikens ljust mjöd, bengt-johnny & jan-anders, öster-övsjö 2010 bourgogne blanc, benoit ente, gôte d'or 2010 la lune, mark angeli, loire 2010 Pommard "les petits noizonz", catherine & dominique derain, Côte d'or 2005 riesling aulese, eitelsbacher karthäuserhofberg, mosel Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+5) |
2012-07-26, 01:21 | #51 | |
Ska försöka slänga ihop den där menyn till lunch på skafferi-rester.
Oxsvans brukar jag koka buljong på. Det var så sant. Köper ni fortfarande köttfärs i butik? Kan tro det och det gjorde jag själv alldeles för länge. Skämmes tammefan. Köp en sån här ni också. http://www.smartson.se/test/hem-trad...ttkvarnar.html (Tefal ME7021)och ni kommer inte ångra er. 5 kilo malde den på ett nafs och vilken djävla skillnad mot det andra skräpet, som man aldrig vet vad det är heller. Tyckte City Gross hade bra färs men det var bara ibland visade det sig. Vissa gånger smakade det ingenting och det som saknades var köttsmak. Vilket jag uppskattar på just köttfärs. Råvaran då. Ja jag köpte vacumpackad högrev (Irland) på Willys för 59 spänn kilot och den var kanon. Duger det åt Mannerström så duger det åt mig också. http://www.expressen.se/gt/mannerstrom-om-kottfusket/ Fan det bästa jag läst på länge och svenska köttlobbyn satt nog kotletten i halsen. Citat:
Bon Appétit.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det Nu även på Twitter To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
||
2012-07-31, 19:29 | #52 |
Moderator
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408Fotboll 2013 Stats: 306 - 184 - 57 ROI: 104.46% Vinstprocent: 62.45% |
Dagens skörd, 5e för säsongen. Har så jag klarar mig över nästa istid nu
Senast redigerad av RobinD den 2012-07-31 klockan 21:56. |
2012-08-10, 18:14 | #53 |
Godaste "påsbrödet" jag ätit. Lingongrovan åker ut. |
|
2012-08-10, 18:39 | #54 |
|
|
2012-08-11, 22:48 | #55 |
När vi ändå är inne på mack-fronten.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det Nu även på Twitter To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
2012-08-11, 23:02 | #56 |
|
|
2012-08-11, 23:22 | #57 |
Messmör är något annat. Det här är gammaldags messmör.
Smakar mer som mesost, men du äter väl inte det heller.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det Nu även på Twitter To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
2012-08-11, 23:24 | #58 | ||
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56Stats: - - ROI: % Vinstprocent: % |
Äh gubben har väl dåliga tänder. Kommer drabba dig också en dag eddieh
__________________
Citat: Citat:
Citat:
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+5) |
||
2012-08-12, 00:02 | #59 | |
Citat:
Fick sätta in fyra tandkronor för ganska precis ett år sen. Dom hade borrat så ofta i samma tänder så det gick helt enkelt inte längre. Allt bottna i att jag biter/gnisslar tänder (yrkesskada) i sömnen. Varje år fick jag söka akut för för att lagningarna lossnat, hände minst en gång per år. Kärringdjäveln bara laga och så var det bra med det, inget varför lagningarna rasa ut på löpande band. Det var först när jag hamna hos en riktig tandläkare som problemet uppdagades. Fick en bettskena men gaddarna var redan så trasiga så dom gick inte att rädda. Nåja, det mesta av tänderna är kvar. Bara en liten del på toppen som blivit krona/kronor. Men tillräckligt mycket för att det inte gick att laga längre. Nu har du fått ett helt nytt bett, sa hon den riktiga tandläkaren när allt var klart och jag 15 lax fattigare. Jag har funderat ett helt år på det där med "nytt bett" men inte kommit någon vart. Tyvärr så har hon bara hand om jourärenden nu så jag kan inte fråga heller. Men lite lustigt är det. Tidigare så kunde man bita sig både i tunga och kinder när man käka. Tungan har man lärt sig att gömma undan men kinderna sitter ju där dom sitter. Direkt efter "nya bettet" märkte jag ingen skillnad, men efter några månader märkte jag att jag inte bet mig längre. Ungefär som att käften behövde ett par månader för att hitta nya läget. Nu måste jag både tugga, skotta in mera och prata samtidigt för att ligga i riskzonen och det behöver man ju inte göra. Blev en hel anekdot av detta men det bjuder vi på.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det Nu även på Twitter To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
||
2012-08-12, 00:19 | #60 | ||
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56Stats: - - ROI: % Vinstprocent: % |
Haha, ingen med tänder i gott skick väljer att äta messmör, hur gammaldags det än må vara Skön utläggning man fick på köpet
__________________
Citat: Citat:
Citat:
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+20) |
||
|