Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Offtopic (https://www.sharps.se/forums/offtopic/)
-   -   Den stora frågetråden? (https://www.sharps.se/forums/offtopic/6109-den-stora-fragetraden/)

Munchies 2011-01-27 14:20

Men att trada pengarna till Betfair förutsätter ju att man faktiskt har möjlighet att plocka ut pengarna från spelbolaget förr eller senare. Om inte saknar spelet man lagt där värde och man riskerar att förlora sina egna pengar på Betfair samtidigt som man ökar saldot på en sida där man ändå inte har någon tillgång till pengarna man vunnit.

Korsikanen 2011-02-13 14:48

Har en ny fråga.

Kan någon hitta hur många % av matcherna som gått över/under i NHL föregående säsonger?

Khan 2012-05-31 11:34

En gång för alla nu, är det margarin man har på mackan och smör det man bakar med?

Donald 2012-05-31 11:53

Citat:

Ursprungligen postat av Khan (Inlägg 187881)
En gång för alla nu, är det margarin man har på mackan och smör det man bakar med?

Det går bra vilket som i båda fallen. Smör anses generellt vara godare men innehåller mer mättat fett än margarin.

boored 2012-05-31 11:55

Citat:

Ursprungligen postat av Khan (Inlägg 187881)
En gång för alla nu, är det margarin man har på mackan och smör det man bakar med?

går väl använda hur man vill? skillnaden är väl hur dom tillverkas?
http://matfusket.wordpress.com/2010/...-och-margarin/

Wagner 2012-05-31 12:22

Citat:

Ursprungligen postat av Khan (Inlägg 187881)
En gång för alla nu, är det margarin man har på mackan och smör det man bakar med?

Bregott på mackan, bredbart, och smör i övrigt.

Margarinet släppte du väl efter booreds länk? :)

Smör/bregott är dessutom godare än margarin.

eddieh 2012-05-31 14:28

Jag tror att KP har bekännelse att göra i den här frågan...Sick bastard...

:whoco5:

Khan 2012-05-31 16:44

Tackar för alla svar! Efter booreds länk blir det nog smör på allt framöver.

KP 2012-05-31 18:40

Jag använder bregott på mackan.
Jag steker kött med bregott också.

Bregott ska inte jämföras med Lätta och annat skräp.

edit: försöker du steka med Lätta så blir det som en plasthinna över hela stekpannan.

Donald 2012-05-31 21:23

Fast om man tänker på figuren så är lättmargarin ett bra alternativ på smörgosen, även om det inte går speciellt bra att steka med :)

RobinD 2012-06-01 07:24

Tänker man på figuren är det bättre att bara äta smöret och pålägget och skippa mackan..

boored 2012-06-01 08:38

Citat:

Ursprungligen postat av KP (Inlägg 187963)
edit: försöker du steka med Lätta så blir det som en plasthinna över hela stekpannan.

Ska man nu steka så skippar man lätt-produkter. Dom har för låg fetthalt att steka i.

Wagner 2012-06-01 13:22

Citat:

Ursprungligen postat av RobinD (Inlägg 187994)
Tänker man på figuren är det bättre att bara äta smöret och pålägget och skippa mackan..

Eller så ser man till att röra på sig och kan på så vis äta både macka och pålägg.

Skoja bara. :)

RobinD 2012-06-02 16:29

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 188014)
Eller så ser man till att röra på sig och kan på så vis äta både macka och pålägg.

Skoja bara. :)

Japp, fast då krävs två insatser. Jag är kolhydratstorsk så för mig blir träningen ett måste. Men det sätter dig direkt när man slarvar:)



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved