![]() |
|
LinkBack
![]() |
Ämnesverktyg
![]() |
![]() |
#1 |
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56Stats: - - ROI: % Vinstprocent: % |
![]() Hjälp med Past!
Hej har ett litet problem, efter att man kokat pasta, och man väljer att spara det som blivit över, då klibbar det alltid ihop sig, och pastan blir som en äckliga jävla boll nästa gång man ska äta den.....Någon som har tips på hur jag kan göra för att pastan inte ska bli så klibig när jag vill äta den kall dagen efter!?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Olivolja el motsvarande
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
![]()
+1
Funkar också med smör om man nu äter de.
__________________
Finska killar sover de också! Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56Stats: - - ROI: % Vinstprocent: % |
![]()
Tackar gubbar....ska pröva detta!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 975
Sharp$: 2021Allsvenskan 2012 Stats: 2 - 1 - 0 ROI: 146.67% Vinstprocent: 66.67% |
![]()
Om pastan klibbar ihop när du har den i kylen eller framme är det ett tydligt bevis på att du överkokar din pasta å det grövsta, du kanske kan testa att koka den lite kortare. Även om jag antar här att du sätter på pastan och kör lite köttbullar i micron och sedan grå och glor på en serie eller snackar lite på msn och sedan ajfan mat var det ja och kommer ut och bara häller av.
Anledningen till att jag säger detta är för att jag åt sådär i flera år, och nu har jag tagit ett aktivt intresse i att äta bra mat på rätt sätt. Det lönar så mycket mer om man gör det rätt från början, speciellt för oss som spenderar mycket tid framför datorn. Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56Stats: - - ROI: % Vinstprocent: % |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408Fotboll 2013 Stats: 306 - 184 - 57 ROI: 104.46% Vinstprocent: 62.45% |
![]()
Man kokar även pasta med salt och en-två dropppar olivolja. Vattnet ska koka häftigt värme 5/6.
När du häller av vattnet så lämnar du lite i botten så blir det kanon. Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
i hate bunnies
Reg.datum: jan 2010
Ort: Akihabara
Inlägg: 1 452
Sharp$: 1188mackapär ver.0.8.1 Stats: 2879 - 3456 - 618 ROI: 100.19% Vinstprocent: 45.45% |
![]()
En skvätt skånsk akvavit funkar bra, inge kylskåps-klabb och bra smaksättning.
__________________
active: To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. old: To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. | To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. | To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. | To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. "…a soccer match is equivalent to two teams throwing a dice. The number 6 means goal and the number of attempts of both teams is fixed already at the beginning of the match, reflecting their respective fitness in that season."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56Stats: - - ROI: % Vinstprocent: % |
![]()
Lånar väl denna igen och hör om någon är bra på att göra vitkål och morotssallad?
Ska man strimla vitkålen och koka den lite innan man lägger ihop den med morötterna? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Citat:
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1) |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|