Visa ett inlägg
Gammal 2013-08-10, 01:12   #395
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2243
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Känns spontant som att en mysig anekdot är på sin plats, gärna en från en fredag förr om åren när du m. fl. lurade Tipstjänst, Wagner
Ja du får väl en då. Men speciellt mysigt var det inte...

2004 och SM-final i bandy och det var rejält investerat på dom grönvita. Vet att jag satt framför teven och det hörde inte till vanligheterna. Jag måste ha följt matchen på texten, som vanligt, och när det verkade klart så vågade jag mig på lite levande bilder.

Hur som helst så var det 5-2 till Bajen då proppen drogs ur och en lång ökenvandring inleddes. 5-2 som sagt och dessutom straff till det våra. Blev räddning, om jag såg rätt, och ett snabbt uppkast. Redan när man såg gubben vid mittlinjen högg det till i kistan då det undermedvetna låg steget före. Mål så klart och istället för 6-2 hade vi 5-3 på tavlan. 5-4 kom strax efter och redan då var det över och resten blev en ren formalitet.

Jag slog inte ens av teven för jag visste att detta var början på något mycket värre så lika bra att börja förödmjukelsen med lite självspäkelse. Senare på dagen hade man en trippelflata på något till 1.40 som bara kunde sluta på ett sätt. Gjorde det också. Med förlust. Då hade man redan stängt av och bad om att få vakna upp nästa morgon i en bättre värld. Så blev det inte heller.

Med facit i hand skulle man legat kvar i sängen i 14 dar. Men då det trots allt fanns ett litet fåfängt hopp om snar bättring, trots att all erfarenhet tala emot, våga man inte det. För tänk om man stängt av och sen i efterhand fått höra hur alla sjöat på galna listor. Nää, det hade man garanterat inte överlevt så bara bita ihop och följa manualen. Förmodligen hade man fått betala det man skulle förr eller senare ändå så det kvittar nog hur man gjort. Alla som spelat poker vet ju att kalla perioder kommer som man måste sitta av hur djävla tråkigt det än är. Slår du av burken en vecka så börjar du om på samma ställe som du slutade senast så det är lika bra att ta skiten på en gång.

Blev två veckor rakt ner i toaletten och först i oktober hade jag hämtat tillbaka det tappet.

Den här blicken vid 5-5 (5:50 in) säger väl allt. Men själv hade jag suttit länge med samma tomma blick. http://www.youtube.com/watch?v=c0Bhi5TEjGs
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat