Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-14, 13:58   #15
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zimzelen Visa inlägg
Jag har också matlagningen som min stora passion vilket har sina nackdelar bland vänner. Det blir lite Solsidan över det hela när man bjuder på t.ex.en egen färsk pasta på en tisdag. de får ångest av att bjuda över en på middag om man säger så

Robin, hade du haft en italienare på besök så hade han först ätit risotton och sedan kycklingen för sig. I den traditionella italienska matkulturen serverar man all mat för sig om kan säga så och inte som hos oss dödliga med alla tillbehör och såser som vi älskar det i vårat kök. Så beställer du en köttbit nere i Italien så får du just en köttbit. på sin höjd ett salladsblad som dekoration. Fast de kan ju sin mat så det blir gott ändå

Äta en risotto rakt av är ju inga problem. Det är ju även gott utan något i den förutom lite extra parmesan, ringlad olivolja, ett gott rustikt börd och en flaska rödtjut.

Sen är det inget fel i att använda risotto som tillbehör vilket det moderna köket har anammat. Fantastiskt gott med risotto till en köttbit istället för potatis eller vad man väljer.
Nu blev man hungrig.
I det traditionella italienska köket gör man det ja, men som sagt, det är inte ovanligt att Risotto äts som tillbehör till kött, fågel eller fisk-skaldjur för den delen
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat